Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hmmm nabiz araligni bilmiyorum ama bazen cok cosuyor fark ediyorum sadece :) ama arkadaslarinin antremanlarinin haricinde ozel bir gun antremanlari daha var ..orda tam turkcesin bilmiyorum ama intensiv bir calisma yapiyorlar..belki orada biraz yukseliyordur ..digerlerinde sanmiyorum..makarna yi okumustum ozellikle dikat ediyordum ama baska varmiki diye de hep bakiniyorum..zayif ama bir deri bir kemik degil
Tesekkürler cok aciklayici oldu benim icin

Kızlar şu kas olayını açıklamak istiyorum.

1- kadınlar yüksek kas oranına sahip olamaz gelişebilicek maksimum nokta fit bir vücuttur.Sebebi ise testosteron hormonu(erkeklik hormonu)salgılayamamamız.
Vücut geliştirme yarışmalarına katılan kadınlar steroid yani hormon takviyesi alıyorlar.Ve aldıkları testosteron hormonu onları erkekleştiriyor çeneleri genişliyor falan kadınlıktan çıkıyorlar yani.

2- Kas gelişimi sanılan kadar kolay bir şey değildir.Uyku-beslenme-antrenman 3 lüsünde hiç bir eksik olmamalıdırki kas gelişimi gerçekleşsin.

3- Yağ yakarken kas gelişimini meydana getirebilmek çok zordur ancak pro sporcular bunu gerçekleştirebilir.Sebebi ise kas gelişimi için günlük harcanan kalorinin üstünde kalori alınması gerekir.(Zaten bunu yapınca yağ yakamazsınız)İkinci sebep ise kas gelişimi için insulin hormonunun salgılanması gerekir.(Yağ yakımı için ise tam tersi bir durum söz konusu )

Size birde ağırlık antrenmanlarının kilo vermeye etkisinden bahsedicem.

Zeynepcimmmm gunlugume baktim nekadarmisin nekadar vermisim emin olayim diye:))

Gecen yil tam bu zamanlarda diyete baslamisim ama emzirdigim icin az az uzun vadede 73 74 arasi basladim yazmisim ama diyet yapicam artik dedigimde 75 i gördügümü cok iyi hatirliyorum ..

Birde hamilelik defterime baktim .. 65 kilo ile hamile kalmisim.. Saniyorum hamilelik oncesi 2 yil gibi bir sure 65 63 arasi kilolardaydim..braya geleseye 68 69 dusmusum .. Buraya geldigimden beride 4-5 kilo vermisim emin degilim ama burdaki rakamlardan ..cunku digerleri yazili bendede burdakini bilmiyorum:)

Iyi kafamda bir toparlanma oldu bahaneyle:)

Ağırlık egzersizlerinin kilo vermeye etkisi diyelim başlığa

1-Ağırlık egzersizleri sonucunda oksijen açığı ortaya çıkar ve antrenmandan saatler sonra bile yağ yakımına vücudunuz devam eder sanki çok düşük tempoda spor yapıyormuş gibi saatlerce

2-Ağırlık egzersizleri sırasında parçalanan kaslar tekrar onarılırken vücut fazladan enerji harcar.Bir yerde okumuştum bacak kaslarınızı parçaladığınızda tekrar onarılması esnasında vücut 3-5 gün boyunca hergün fazladan 400-500 kalori harcıyormuş.

3-Ağırlık egzersizleri ile tüm vücut kaslarını çalıştırabilirsiniz ve minimum kas kaybı yaşarsınız.Vücut her zaman kullanılmayanı atmak ister.Yani çok az kullandığınız göğüs kaslarını güzelim enerji kaynağı yağlara tercih etmez.Ama düzenli şekilde göğüs kasları çalıştırıldığında vücut benim bu kaslara ihtiyacım var yoksa gene bana bu egzersizleri yaptırdığında zorlanırım olarak düşünerek kası korur.

4-Farklı kas gruplarının beraber çalışmasıyla kardiyo egzersizi tarzına dönüştürebilir ve kardiyoda yakılan enerjinin çok daha üstünde bir enerji yakımı sağlar.Mesela göğüs kasıyla 1 hareket tükendiniz daha fazla yapamıcaksınız hareketi hemen omuz kasıyla bir hareket.Farklı kaslar kullanıldığı için bu şekilde sürdürebilirsiniz bu olayı.

5-Ağırlık egzersizleri büyüme hormonu salımına neden olur ( aslında sadece kas gelişime yönelik ağırlık egzersizleri buna sebep olur )

6-Uyku-beslenme-doğru antrenman 3lüsünü uyguladığınızda kas gelişimi sağlarsınız.Ve oluşan yeni kaslar metabolizmanızı hızlandırıcaktır.

Lütfen şu inanıştan vaz geçilsin artık.Mesela spor salonuna yeni üye geliyor.Program çıkartıyorum ağırlık egzersizlerini görünce başlıyor ben kas olmak istemiyorum cart curt.Ve 1 kere anlatmaya çalışıyorum tepkisi değişmiyor.Bu tamamen bir saçmalıktır bizler yüksek oranda kas gelişimi sağlıyamayız sadece fit bir vücuda sahip olabiliriz.

anam sen adigeydin dimi.severim ben adigeleri.kızlarınız güzel oluyor bazı özelliklerinizi duymuştum.çok hoşuma gitmişti.

Adigephseseyim ben :108::108:

Ayyy cok yorgunum cok evlendikten sonra 5 sene cocuk yapmamaya karar verdim.. :)) bugun cok yedim artik bi hafta yemem :))
Allahtan annem bu gece donuyo kurtaricak beni :))

Haha
Ama annecigin gelince yardim et ..ay ben annelere kiyamiyorum yaaaa benim annemde cok yoruluyor..simdi hem uzgundur hem yorgun :)

Son düzenleme:
Adigephseseyim ben :108::108:

Haha
Ama annecigin gelince yardim et ..ay ben annelere kiyamiyorum yaaaa benim annemde cok yoruluyor..simdi hem uzgundur hem yorgun :)

Acaba anne olunca bende mi boyle dusunucem :) ama bende annemin tek cocugu nazli kiziyim kiyamaz bana hiccccc :))

Süper bilgiler coooook tesekkürler

Internette videolar var iclerinde ozellikle tavsiye ettigin var mi? Biz bir ara jilian yapyiorduk..biliyomusun Onu bikac video daha vard ama ben isimlerin hatirlamiyorum

Acaba anne olunca bende mi boyle dusunucem :) ama bende annemin tek cocugu nazli kiziyim kiyamaz bana hiccccc :))

Ama sonra kiyarlaaarrrrr
Hem sende annecigine kiyamaaaa:)))
Simdi yorgun gelicek,,gönlüde yorgundur
Yardimci ol tamam mi?

Benim takintimdir bu:)
Kendim icin degil ,,annecigim yada yaslilar icin

high intensity interval training
interval training
hiit

Umarım bu yöntemle yapılan çalışma değildir.Eğer bu çalışma ise ve doğru yapılıyorsa gerçekten çok kötü bir durum.Araştırmanı öneririm mutlaka öğren bunumu yapıyorlar.Çünkü dünyada bu çalışma yüzünden spor sırasında kalp krizi geçiren yetişkin insanlar yüksek miktarda var.11 yaşındaki bir çocuk için çok zorlayıcı bir çalışma bu.Çok tehlikelidir mutlaka öğren.

Keşke ara öğün yapma şansı bulabilseydin.Çok az karbonhidrat var menünde ama

Pek ara ogun yemiyorum ben yemekten dogumdan vs. Kilolu diilm ben hep balik etliydim :) cok diyetisyene ve uzmanlara gittim butun diyet kurallarini ve listelerini biliyorum fakat onlarla kilo veremiyorum ne yazik ki gercekten ergenlikten beri 6 diyetisyen 2 akupunktur uzmani degstrdim ben ac kalmadan yani su anda yaptgim gibi.. kilo veremiyorum hafta icinde ne kadar az yedigimi menulerimle goruceksndir :)) tesekkur ederimm

Süper bilgiler coooook tesekkürler

Internette videolar var iclerinde ozellikle tavsiye ettigin var mi? Biz bir ara jilian yapyiorduk..biliyomusun Onu bikac video daha vard ama ben isimlerin hatirlamiyorum

İnsanity yapmıştım ve memnun kalmıştım.Kondisyonum üst düzeyde olmasına rağmen zorlamıştı beni.Çok ağır gelicektir sana ama istersen bir dene.Zaten dünyaca ünlü bir program ve herkes memnun kalıyor.

Jilian denemedim hiç

Ama sonra kiyarlaaarrrrr
Hem sende annecigine kiyamaaaa:)))
Simdi yorgun gelicek,,gönlüde yorgundur
Yardimci ol tamam mi?

Benim takintimdir bu:)
Kendim icin degil ,,annecigim yada yaslilar icin

:)) bende ona hic kiyamam ki zaten tek hazinem caniminici annem hersey yalan tek gercek annem benimki ona kucucuk naz :)

Bu arada bende Ecem. 22 yasimdayim boyum 1.72 kilom asikar :)) universite ogrencisi vedeee nisanliyim

Baktim programda söyle yaziyor individuelles Techniktraining ..top kontrolu beden kontrolu ,,durus saglamligi..simdi ben tabirlerin turkcesini bilmiyorum:) tanimlamaya calisyorum sadece...yani benim oglumun gösterdiklerinden bu yorumu yapiyorum. Izleme firsatim olmadi

Hemen bakayim

:)) bende ona hic kiyamam ki zaten tek hazinem caniminici annem hersey yalan tek gercek annem benimki ona kucucuk naz :)

Cok tatttliii eminim öyledir canim tahmin edebiliyorum iste benmki hayalgücü:)) annen gelmis yoldan fln :))

Bir an korktum ferhan bende cocuğa HIIT yaptıyorlar diye tamam sorun yok

İnsanity nin tam videosunu youtubede bulamazsın normalde parayla satıldığı için çoğu kişi yüklemek istemiyor.Torrent yoluyla indirilebiliyor tamamı 10-20 gb videoların görüntü kalitesine göre değişiyor.Ben akşam bulup indiricem sabaha kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…