Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Offf hcte anlamamki o islerden

Ucakta simdi o inmek uzeredirler ayy gelsn bi dahada birakmasin beni :)

İncecik bir gelin olma niyetindesin sanırım

Memnun oldum Ecem

Evet incecik olucam :) vermem gereken 8 kilo ve 6 ayda zamanim var hos 57 kiloda boyuma gore kotu olacagini soyluyolar ama ben istiyorum ve olucam insallah :)
Bende memnun oldum Eda ydi sanirim?

HIIT yi belki merak etmişsindir oda şu şekilde oluyor.Herhangi bir spor aletindesin mesela bisiklet.1 dakika boyunca nabzının %90-95 aralığında sürüyorsun bisikleti.Bu efora hiç çıktınızmı bilmiyorum ama gerçekten insanı mahveder.Ardından 1 dakika boyunca çok yavaş bir şekilde sürmeye devam ediyoruz sonra tekrar 1 dakika %90-95 nabız aralığında şeklinde devam ediyor toplam 20 dakika boyunca.Tabi bunun için en azından 6 aylık bir spor geçmişinin olması gerekir.Çünkü hiç spor yapmamış bir insanın kalbi ve damarları bu olaya dayanamaz ve kalp krizi meydana gelme olasılığı çok yüksektir.

HIIT yi belki merak etmişsindir oda şu şekilde oluyor.Herhangi bir spor aletindesin mesela bisiklet.1 dakika boyunca nabzının %90-95 aralığında sürüyorsun bisikleti.Bu efora hiç çıktınızmı bilmiyorum ama gerçekten insanı mahveder.Ardından 1 dakika boyunca çok yavaş bir şekilde sürmeye devam ediyoruz sonra tekrar 1 dakika %90-95 nabız aralığında şeklinde devam ediyor toplam 20 dakika boyunca.Tabi bunun için en azından 6 aylık bir spor geçmişinin olması gerekir.Çünkü hiç spor yapmamış bir insanın kalbi ve damarları bu olaya dayanamaz ve kalp krizi meydana gelme olasılığı çok yüksektir.

Evet Eda.Hadi bakalım istediğin gibi olursun 6 aya inşallah.Ki olucaksın bence önünde 6 ay ve 8 kilo var sadece

Günaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi

Kızlaaar!!! Beni de aranıza alın lütfeeen???
En aktif, en motive edici grup burası. Ben de sizinle birlikte hedeflerime ulaşmak istiyorum. Lütfen beni de alııın???

Günaydın kızlar kahvemi içtim geldimmmmm Geçmişe yanıtlayıp geliyorumm

Edaaa Herkese ismiyle hitap etmeyi seviyorsn bende severm :) bide abla fln demeyide sevmem büyüklere saygısızlıkmı bilemem ama yaş farkı olsada herkese ismiyle hitap ederim :)
ismim belli sanırım prfilmden :) ben kübra :)

Fark ettim canım isminin Kübra olduğunu

Tabikisiii alicaaazzzzzz canimmmmm:118::129::128:

Motivasyonummm tavan yapmış duurmdaaaaaaaaa
Kendime mükemmel engel oluyorum
annem diyor gayet iyisin gel otur sofraya:)
mükemmel bir pazar sofrası vardı evde
sıcak ekmekler terayagı peynir zeytin .. sucuklu yumurta salamlar sosisler
ama bennnn uzaklaştım ordann

Vee menum
Sabah
1 hindi fume
Ceyrek dilim ekmek

Ogle
Tavuk izgara
Kola

Aksam
Hamsi
Salata olumune salata yedim yaaa aptal miyim ilk defa engel olamadim kendime

Salatadan birşey olmaz ama kola vs olmamş canım sorun etme dengelersn

Verdiğin bilgiler için teşekkürler bende öyle düşünüyordum hahaa

Bide bende sporu bıraktıktan sonra çok aburcubur yediğim için kilo aldım
ilkokul 3ten lise dönemime kadar il badminton takımındaydım
düzenli hergün antremanımz vardı
öss sınav zamanı bıraktım ayrıldım evde hergün hareketsiz bir yaşammm ve full aburcubur yedim ..
Spor hayatımızda çok önemli bir yere sahip
evde bisikletim koşu bandım twisterim var bana program hazırlarmısın acabaaa :)

En aktif, en motive edici grup burası. Ben de sizinle birlikte hedeflerime ulaşmak istiyorum. Lütfen beni de alııın???

Canım Merhaba :)
öyle göründüğümüze Sevindimmm .
Ama Takım kaptanımızın bunu yanıtlaması lazım ..
kaptanımız sana dönecektir ( mersinli42)
Günaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi
Günaydın cnm
Çok mantıklı bir fikir akşam yemek yerine sabah yemek :)
Afiyet olsun:)

Canım twisterı ben tavsiye etmiyorum.Çok gereksiz bi hareket.Onun yerine side plank yapmanı öneririm internetten fotoraflarını bulabilirsin.

Evinde koşu bandı ve bisiklet olması büyük avantaj gerçekten.Program çıkartmak için ağırlık çalışmaları olması lazım bunlarla program çıkartmak zor olucaktır ama önünde 2 seçenek var onları söyliyeyim.

Vücut 1 egzersizi 2-3 aydan uzun süre yapmaya başladığında o egzersize alışır ve çok az enerji harcayarak o egzersizi yapabilir.Ama aynı şekilde o egzersizi 2-3 ayda hiç yapılmadığında unutabilir.

Yerinde olsam 2 ay sadece koşu bandını kullanırım bisiklete adımımı bile atmam.Vücut bisikleti unutsun.Ardından 2 ay bisiklet kullanırım koşu bandına adımımı atmam.

Veya 25 dakika birinde 25 dakika birinde şeklinde uygulayabilirsinki tahminim böyle uyguluyorsundur.

Aynen prinçti birde ama hiç pişman değilim ohh yarasın

Hehe Eee olucak arada da okadar hollywood yildizi degiliz ya :)) ay yarin cekimim var aksamda b partiye davetliyim karnim cikmasin fln haha
Benim 3 cocugum var..fit saglikli br anne olmak istiyorum hepsi bu kadar tabi vay be 3 cocuk tas gibi hatun deselerde süper olur :)

Vay beeee motivemizin bile en düsük oldugu dönemlerde bunlari duymak guzel..bizde sikayetediyorduk halimizden eski performansimiz yok diye ..baska arkadaslarimiz daha var grubumuzda ..hepsi birbirinden seker geveze ve cilgin..haftasonu biraz sakin oluyor ..yarin dökülürler...yer varsa kaptanimiz kacirmaz cunku fazla kilo vericek arkadaslara ihtiyacimiz var

Aferimmm:129:

Twister sanki bel çevremde işe yarıyor gibi hissediyordum side plank a hemen bakıyorum
Koşu bandını bazen hergün yarım saat bazen 1 hafta hiç ..
bisikleti nerdeyse hergün yapıyorum kolay oluyor diye tv izlerken vs...
Ama dizkapağımda kas güçsüzlüğü var ihtihap var
doktor sporu pek önermedi ..
güclendirmende gerekiyor dedi
uzun zamandır düzenli spor yapamıyorm bu yüzden
spor yapmadığım zaman kilo veremiyorum
en iyisi dediğin gibi 25 dk koşu bandı 25 dk bisiklet yaapabilirm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…