Bir an korktum ferhan bende cocuğa HIIT yaptıyorlar diye tamam sorun yok
İnsanity nin tam videosunu youtubede bulamazsın normalde parayla satıldığı için çoğu kişi yüklemek istemiyor.Torrent yoluyla indirilebiliyor tamamı 10-20 gb videoların görüntü kalitesine göre değişiyor.Ben akşam bulup indiricem sabaha kadar.
Baktim programda söyle yaziyor individuelles Techniktraining ..top kontrolu beden kontrolu ,,durus saglamligi..simdi ben tabirlerin turkcesini bilmiyorum:) tanimlamaya calisyorum sadece...yani benim oglumun gösterdiklerinden bu yorumu yapiyorum. Izleme firsatim olmadi
Hemen bakayim
Cok tatttliii eminim öyledir canim tahmin edebiliyorum iste benmki hayalgücü:)) annen gelmis yoldan fln :))
İncecik bir gelin olma niyetindesin sanırım
Memnun oldum Ecem
Ucakta simdi o inmek uzeredirler ayy gelsn bi dahada birakmasin beni :)
Evet incecik olucam :) vermem gereken 8 kilo ve 6 ayda zamanim var hos 57 kiloda boyuma gore kotu olacagini soyluyolar ama ben istiyorum ve olucam insallah :)
Bende memnun oldum Eda ydi sanirim?
Gunaydin
Haha cok guzel hayal ettim benimde canim istedi yaa
Insani cani cekti mi zaman mekan tanimiyor dimi
Günaydın kızlar kahvemi içtim geldimmmmm Geçmişe yanıtlayıp geliyorumm
Edaaa Herkese ismiyle hitap etmeyi seviyorsn bende severm :) bide abla fln demeyide sevmem büyüklere saygısızlıkmı bilemem ama yaş farkı olsada herkese ismiyle hitap ederim :)
ismim belli sanırım prfilmden :) ben kübra :)
Tabikisiii alicaaazzzzzz canimmmmm:118::129::128:
Vee menum
Sabah
1 hindi fume
Ceyrek dilim ekmek
Ogle
Tavuk izgara
Kola
Aksam
Hamsi
Salata olumune salata yedim yaaa aptal miyim ilk defa engel olamadim kendime
Ağırlık egzersizlerinin kilo vermeye etkisi diyelim başlığa
1-Ağırlık egzersizleri sonucunda oksijen açığı ortaya çıkar ve antrenmandan saatler sonra bile yağ yakımına vücudunuz devam eder sanki çok düşük tempoda spor yapıyormuş gibi saatlerce
2-Ağırlık egzersizleri sırasında parçalanan kaslar tekrar onarılırken vücut fazladan enerji harcar.Bir yerde okumuştum bacak kaslarınızı parçaladığınızda tekrar onarılması esnasında vücut 3-5 gün boyunca hergün fazladan 400-500 kalori harcıyormuş.
3-Ağırlık egzersizleri ile tüm vücut kaslarını çalıştırabilirsiniz ve minimum kas kaybı yaşarsınız.Vücut her zaman kullanılmayanı atmak ister.Yani çok az kullandığınız göğüs kaslarını güzelim enerji kaynağı yağlara tercih etmez.Ama düzenli şekilde göğüs kasları çalıştırıldığında vücut benim bu kaslara ihtiyacım var yoksa gene bana bu egzersizleri yaptırdığında zorlanırım olarak düşünerek kası korur.
4-Farklı kas gruplarının beraber çalışmasıyla kardiyo egzersizi tarzına dönüştürebilir ve kardiyoda yakılan enerjinin çok daha üstünde bir enerji yakımı sağlar.Mesela göğüs kasıyla 1 hareket tükendiniz daha fazla yapamıcaksınız hareketi hemen omuz kasıyla bir hareket.Farklı kaslar kullanıldığı için bu şekilde sürdürebilirsiniz bu olayı.
5-Ağırlık egzersizleri büyüme hormonu salımına neden olur ( aslında sadece kas gelişime yönelik ağırlık egzersizleri buna sebep olur )
6-Uyku-beslenme-doğru antrenman 3lüsünü uyguladığınızda kas gelişimi sağlarsınız.Ve oluşan yeni kaslar metabolizmanızı hızlandırıcaktır.
Lütfen şu inanıştan vaz geçilsin artık.Mesela spor salonuna yeni üye geliyor.Program çıkartıyorum ağırlık egzersizlerini görünce başlıyor ben kas olmak istemiyorum cart curt.Ve 1 kere anlatmaya çalışıyorum tepkisi değişmiyor.Bu tamamen bir saçmalıktır bizler yüksek oranda kas gelişimi sağlıyamayız sadece fit bir vücuda sahip olabiliriz.
Kızlaaar!!!Beni de aranıza alın lütfeeen???
En aktif, en motive edici grup burası. Ben de sizinle birlikte hedeflerime ulaşmak istiyorum. Lütfen beni de alııın???
Günaydın cnmGünaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi
Aynen prinçti birde ama hiç pişman değilim ohh yarasın
Kızlaaar!!!Beni de aranıza alın lütfeeen???
En aktif, en motive edici grup burası. Ben de sizinle birlikte hedeflerime ulaşmak istiyorum. Lütfen beni de alııın???
Motivasyonummm tavan yapmış duurmdaaaaaaaaa
Kendime mükemmel engel oluyorum
annem diyor gayet iyisin gel otur sofraya:)
mükemmel bir pazar sofrası vardı evde
sıcak ekmekler terayagı peynir zeytin .. sucuklu yumurta salamlar sosisler
ama bennnn uzaklaştım ordann
Salatadan birşey olmaz ama kola vs olmamş canım sorun etme dengelersn
Verdiğin bilgiler için teşekkürler bende öyle düşünüyordum hahaa
Bide bende sporu bıraktıktan sonra çok aburcubur yediğim için kilo aldım
ilkokul 3ten lise dönemime kadar il badminton takımındaydım
düzenli hergün antremanımz vardı
öss sınav zamanı bıraktım ayrıldım evde hergün hareketsiz bir yaşammm ve full aburcubur yedim ..
Spor hayatımızda çok önemli bir yere sahip
evde bisikletim koşu bandım twisterim var bana program hazırlarmısın acabaaa :)
Canım Merhaba :)
öyle göründüğümüze Sevindimmm .
Ama Takım kaptanımızın bunu yanıtlaması lazım ..
kaptanımız sana dönecektir ( mersinli42)
Günaydın cnm
Çok mantıklı bir fikir akşam yemek yerine sabah yemek :)
Afiyet olsun:)
Canım twisterı ben tavsiye etmiyorum.Çok gereksiz bi hareket.Onun yerine side plank yapmanı öneririm internetten fotoraflarını bulabilirsin.
Evinde koşu bandı ve bisiklet olması büyük avantaj gerçekten.Program çıkartmak için ağırlık çalışmaları olması lazım bunlarla program çıkartmak zor olucaktır ama önünde 2 seçenek var onları söyliyeyim.
Vücut 1 egzersizi 2-3 aydan uzun süre yapmaya başladığında o egzersize alışır ve çok az enerji harcayarak o egzersizi yapabilir.Ama aynı şekilde o egzersizi 2-3 ayda hiç yapılmadığında unutabilir.
Yerinde olsam 2 ay sadece koşu bandını kullanırım bisiklete adımımı bile atmam.Vücut bisikleti unutsun.Ardından 2 ay bisiklet kullanırım koşu bandına adımımı atmam.
Veya 25 dakika birinde 25 dakika birinde şeklinde uygulayabilirsinki tahminim böyle uyguluyorsundur.
MerhabaaaCanım Merhaba :)
öyle göründüğümüze Sevindimmm .
Ama Takım kaptanımızın bunu yanıtlaması lazım ..
kaptanımız sana dönecektir ( mersinli42)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?