Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dizin sorun varsa yağ yakım aralığında yani Nabzın %60 larda olması en iyisi.Hem kendiinide fazla zorlamamış olursun.Nabız ölçerin yok ise kendi elinle ölç saniyede 2 kere atması gerek.

Biraz ütüm var yapmaliyimmmmm

Kolay gelsin canım

Merhabaaa Tamam ozaman canım bekliiyorum cevabı innnşallah sizinle olurum.

Eger takımda yer yoksa bile misafir olabilirsin motivasyon vs destek oluruz canım

Dizin sorun varsa yağ yakım aralığında yani Nabzın %60 larda olması en iyisi.Hem kendiinide fazla zorlamamış olursun.Nabız ölçerin yok ise kendi elinle ölç saniyede 2 kere atması gerek.

elimle ölçtüm saniyede 2 kere atıyor sanki :)

Canım ben çok uzun olmasa da bir süredir KK'dayım hep dikkat ediyorum sizi. Özellikle 13. takım hep en çok konuşan, en çok kaynaşan, en çok motive olan gruptu. Birileri tarafından kontrol ve motive edilmek okadar önemli bir şey ki..İnsanlar sırf bunun için diyetisyene gidiyorlar bencce. İnşallah sizlerle olurum canım ya yolum çok uzun

Bu hafta bende yüksek kilo kaybı olucaktır.Düne kadar yüksek karbonhidrat aldığım için vücudum fazlaca gereksiz su tutuyordu şimdi karbonhidratı azalttığım için o suyu atıcak vücudum.

Haklısın burası benimde dikkatimi çekti bende 2 gün önce kabul edildim.Motivasyon dediğin gibi en önemli şey.

Öyle de olur canım valla ya ben başka takıma gitmek istemiyorum.:26:

Haklısın burası benimde dikkatimi çekti bende 2 gün önce kabul edildim.Motivasyon dediğin gibi en önemli şey.

Takımımızın motivasyonunun en düşük olduğu zamanlar aslında
İnş sizinle beraber eski günlerdeki haline gelir takım

Bende kaçıyorum akşam gelirim tekrar.İyi günler hepicinize

İyi günler canım

İnşallah birlikte ilerleyeceğiz canım. Motivasyonla sigara bırakılıyor, kilo veriliyor..ne bileyim çok zor olan onlarca şey yapılıyor ve sadece psikoloji sayesinde.. Bu çok önemli bir güç.

Takımımızın motivasyonunun en düşük olduğu zamanlar aslında
İnş sizinle beraber eski günlerdeki haline gelir takım
Göreceğiz bakalım. Kaptanın cevabını heyecanla bekliyorum

Queen Diyet günlüğün varmış benimde var ilk kk ya üye olduğumda açmıştım ama pek ilgilenmiyorum orayla burası daha motive edici

Queen Diyet günlüğün varmış benimde var ilk kk ya üye olduğumda açmıştım ama pek ilgilenmiyorum orayla burası daha motive edici
Evet ben günlüğümü de çok seviyorum ama. Hiç arkadaşım olmasa da kalsın bir köşede istiyorum. Yıllarca yazacakmışım gibi geliyor ona.Biraz günlüğüm ile en çok da burası ile ilgileneceğim inşallah kabul edilirsem.

Bende öyle kendi kendime yazıyorum güzel birşey gerçekten hiç değilse kendini kontrol altında tutuyorsun yazarken farkediyorsun :)
Kabul edil ben sevdim seni kanım ısındı

Zeyneppppppp :) takımda yer olsunnn
Bide kurallarımız var takımda yer olursa onlarıda kabul etmen gerekecek

Benim de sana çok kanım ısındı canım bir de çok özendim. Hayal ettiğim ve hedeflediğim yolda yürüyorsun. Aynı kilo ile başlamışız diyete neredeyse. Ne kadar sürede ve nasıl bu başarıyı yakaladın çok merak ediyorum tatlım?
Zeynepçiiiimm binide alçan mııığğğ?
:93::89:

2 temmuzda başladım canım diyete okul açılana kadar 70li rakamlara düştüm Ramazanda veremedim pek diyete başladıktan bi kaç gün sonra ramazan başladı :)
5 ay civarında bu kadar verdim çok yavaş vermiş gibi görünüyorum :) ama okul vs olmadı bir türlüü kaçamaklar ...
Şimdiii Tekrar hırslanmış durumdayım .. diyete odaklandım ve Bu işi noktalayacammm zayıf bir kız istediklerimi giyinebilmek en büyük hayalim :)
Sporla zayıflamaaya çalışıyorum vaktim oldukça öyle :)

Vee menum
Sabah
1 hindi fume
Ceyrek dilim ekmek

Ogle
Tavuk izgara
Kola

Aksam
Hamsi
Salata olumune salata yedim yaaa aptal miyim ilk defa engel olamadim kendime
afiyet olsun.kolasız günler diliyoruz.

Günaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi
bende bayılırım tavuklu pilava.çok sık olmasa daha iyi olur

Kızlaaar!!! Beni de aranıza alın lütfeeen???
En aktif, en motive edici grup burası. Ben de sizinle birlikte hedeflerime ulaşmak istiyorum. Lütfen beni de alııın???
Allahım varya geçen hafta bu grupta ne sohbetler oldu.nasıl üzülüyorduk,motivasyon düştü diye.başıma ağrılar giriyordu,ne olacak bu grubun hali diye.çok şükür toparlanıyoruz.bu ara giden gelen durum biraz karışık.kabul edersen şimdilik misafir olarak takıl.biz ne yaparsak sende yap.cuma kilonu bildir.yer oluncada direk listeye girersin.kabul edersen hoşgeldin aramıza deriz.
Biraz ütüm var yapmaliyimmmmm
kolay gelsin,banada uğrasana ferhan.bir dünya ütülenecek var

valla bu kadar gaza yok desek ayıp olurdu

Ben evi toplayacam Azıcık Yokum kızlar
hamarat kız,kolay gelsin.

Bende kaçıyorum akşam gelirim tekrar.İyi günler hepicinize
bye byeçok çabuk uyum sağladın takıma eda

kaptan yardımcısından torpillendin

aynen dediğin gibi.destek grubuyuz biz

vaaaay acayip gaza geldim ben şimdi.iyi olduğumu biliyordumda ,bu kadarını ummuyordum

inşallah Oueen kabul ederde takılır bizle
Gerçekten inş takımımız canlanır
takım canlı olunca ben çok mutlu oluyorummmm
yakında 1.ci olursun canım son derece iyi olduğunu hepimiz biliyorz ah örnek alsak

Ay ne yavaşı bence süper ilerlemişsin canım ben de 8 Ekim'de diyete başladım anca bu kadar verebildim. Dsiplinli olunca çok iyi kilo veriyorum, sürekli diyeti bozunca da böyle oluyor tabi. Bende diyete odaklanmak istiyorum. Hem okul hem de iş düzenimi oturtup, akşamları da 30dk yürüyüş yapmaya başlayarak Ocak'ta 70 kiloya düşmek istiyorum. Hedefim çok yüksek ama elimden geleni yapacağım.

Tabiki kabul ederim canım. Boşluk olana kadar beklerim, sizin gibi sıcak ve faydalı bir ortamda bulunayım yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…