Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kabul ettim bile. Yeter ki birlikte başarıya ulaşalım, gerisi önemli değil.

Hoşgeldin ozaman canım ..
Hedefin yüksek falan değil
Sende iyi veriyorsun baktığım kadarıyla :)
Sürekli diyeti bozmak bendede var
kaçamakları tamamen çıkarmak gerekiyor :)
bende yürüyüş yapacam koşu bandım var
Destek olurum :)
zaten biz spor yapmayı seven bir takımız

kızlar son halimi koydum albüme,yorumlarınızı bekliyorum.saçım başım berbat, onlara bakmayın

Son düzenleme:
Bu hafta bende yüksek kilo kaybı olucaktır.Düne kadar yüksek karbonhidrat aldığım için vücudum fazlaca gereksiz su tutuyordu şimdi karbonhidratı azalttığım için o suyu atıcak vücudum.
Bende karbonhidrat agirlikli beslenmeyi seviyorum yaa

Ben evi toplayacam Azıcık Yokum kızlar

Sana kolay gelsin bakalim ben bitirdim islerimi:)

Queen Diyet günlüğün varmış benimde var ilk kk ya üye olduğumda açmıştım ama pek ilgilenmiyorum orayla burası daha motive edici

Heyhey benimde vardii adi mihriban:) ama suanda gulugumu kilitleyip kaldirdim bi sure ayri kalicam ileride gerekirse yine kullanirim

Queen hosgeldin

Başla canım ben zorlanmadım şuan için iyiym ama çay bile içmek yasak dimi ? şekersiz çay içsem nolcak sanki :S
niye ki yaaa çay içebilrisinnn
Ayyy cok yorgunum cok evlendikten sonra 5 sene cocuk yapmamaya karar verdim.. :)) bugun cok yedim artik bi hafta yemem :))
Allahtan annem bu gece donuyo kurtaricak beni :))
hahaaaa ne çabuk karar verdin çocuk yapmamaya.... mahvoldun di mi
Vee menum
Sabah
1 hindi fume
Ceyrek dilim ekmek

Ogle
Tavuk izgara
Kola

Aksam
Hamsi
Salata olumune salata yedim yaaa aptal miyim ilk defa engel olamadim kendime
ayyy çok yedim dediğin de bu mu.. çok az bile yemişsin

yaa eda süpersin harikqa bilgiler bunlar..
ben de bakıcam ben de bakıcamm
Günaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi
afiyet olsun canım
kaptanımız kabul ederse biz de seve seve seninle kaynaşırızz:13:
Bu hafta bende yüksek kilo kaybı olucaktır.Düne kadar yüksek karbonhidrat aldığım için vücudum fazlaca gereksiz su tutuyordu şimdi karbonhidratı azalttığım için o suyu atıcak vücudum.
çok merak ettim ne kadar gidecek acabaaa

15 dk koşu bandında 8-9 km hızla koştum ilk defa böyle birşey yaptımmm ölüyorum
kübra dikkat et. çok zorlama kendini

kaptanımız kabul ederse biz de seve seve seninle kaynaşırızz:13:
Şimdilik misafirim umarım daha sonra tam üye olacağım canım. Teşekkür ederim

Heyhey benimde vardii adi mihriban:) ama suanda gulugumu kilitleyip kaldirdim bi sure ayri kalicam ileride gerekirse yine kullanirim
Queen hosgeldin
Diyet günlüğün mü vardı canım? Nasıl kitleniyor ki acaba şuan çok merak ettim? Burası da çok etkili aslında haklı olarak ara vermişsi canımcım

hoşgeldin ,adın neydi bu arada?
DİLAN ben

15 dk koşu bandında 8-9 km hızla koştum ilk defa böyle birşey yaptımmm ölüyorum
Helal olsun canım sana. Ben koşamıyorum bile hemen tıkanıyorum sigara yüzünden:26:

Süper olur canım. Diğer gruplardaki gibi ikili eşler var mı bu grupta da? Ocak'ta 70 kilo olursam dünyanın en mutlu şişkolarndan biri olacağım hayırlısı

Haha yok öyle degil :))) fantazi yaptim :))) günlüklerin kilitleri olurya

Büyük olasılıkla anaerobik bölgede koşmuşsun canım tebrik ediyorum

Ben 2-3 yıl kadar önceydi sanırım ayda 1 kere anaerobik bölgede dayanıklılık antrenmanı yapıyordum bisiklette.%85 nabız ile 50 dakikanın üzerinde gidebiliyordum.İlk başlarda 20 dakika dayabiliyordum sonraları 30 40 derken 50 küsüre kadar yükseltmiştim.Sonradan çok acı çektiren bir antrenman olduğu için bırakmıştım.Ama anaerobik bölgede yani %80 %90 nabız aralığında 1-2 dakikadan daha uzun süre durmak çok zararlı.Çok yüksek miktarda laktik asit birikiyor kaslarda ve vücut bu laktik asiti atmada çok zorlanıyor.

Bugun pazar ve tatil gunumuz msjlari fln saymiyoruz..hatta bazen kacamak yapiYoruz hehehe

Ama ben naaaapppttiiiimmm..kacamak söLe dursun sporumu yaptimmmm ( arkasi gelicek gibi yAdim ama gelmiycek sadece azicik sporumu yaptim :))

Dunde haftaya isvec diyetine basliycak olmanin verdigi hisle klassik hatalardan birini yapip biraz bir tutam chips yedim

Kübracim ben sali basliycam galiba,,, yarin uzun bir yolum var öglene kadar evdeyim ama ögledensonraki tempoya dayanabilirmiIm bilmiyorum ilkgun olucagi icin..bakalim:)

15 dk walking yaptim (aletle evde) ardindan 100 mekik 2 set halinde 50 ser 100 kalca hareketleri birazda gögüs :)

zeynepçim yaaa çok ince görünüyorsun 60 gibi
çok sağol dilek.jllian sağolsun,baya sıkılaştırmış beni
hoşgeldin dilan.bu arada kızlar bizde sigara içen var mı?ben içmiyorum,hiç içmedim.kilodan daha zararlı.dökülün bakayım sigaracılar

Haha yok öyle degil :))) fantazi yaptim :))) günlüklerin kilitleri olurya
Hahahah pardon canım yanlış anladım hihihihii

Dilan hoş geldin
Ben Eda 26 yaşındayım ve 2 gün önce kabul edildim daha misafir sayılırım bende senin deyiminle
Hoşbulduk canım bende şimdi küçük bir yazı paylaşacağım günlüğümden kendimi tanıtmak için.

Ben coooook eskiden icerdim 4 5 yil önce

Simdi icen arkadasim olsa arada bi cubuk isterdim ama yoooooooooook
Bazen canim istiyor cunku

goncagulll 30 k.11 +
mersinli42 30 k.15- 01 ar. 15-
Pia 30 k. 28- 01 ar 24-
lafraise 30 k. 4- 01 ar 9-

goncagulll 1 aralıgı göndermedi..

Son düzenleme:
Gerçekten bravo.Sigarayı bırakmışsın canım sıkı ve fit bir vücudamı sahip olamıcaksın ? Aksini iddia edene gülerim

Tesekkur ederim ama kendimeden süohe duymaya basladim
Eskiden olsa bende hakkimda dusundugun gibi yalan cikarmaz cok iddiali olurdum
Yalniz bilemiyorum
Daha once bahsettigim gibi 4 yil once bir gelmistim kilo vermek icin 3 4 ayda verip gitmistim :)
Kilomun nedeni uzun sure yataga bagli kalmakti kaza sonucu
Hic dogum kilosu sorunu yasamamistim
Simdi 3 .bebgimleyimmmm ve bu kiloda takili kaldim aylardir...ama en az60 inmeden diyet modundan cikmaya hic niYetim Yok

Bende karbonhidrat agirlikli beslenmeyi seviyorum yaa

Toplam alınan kalorinin %50-60 ının karbonhidratlardan sağlaması gerek zaten.Nedense diyet yapan kişiler karbonhidratı çok kötü birşey olarak görüyorlar.Bir ara hatırlıyorum spor salonuna bir kadın gelmişti diyetisyene gitmiyormuş bende bilgilendirmek istedim kendisini.Sohbete başlamadan önce dün ne yediğini sordum.Bana söylediği şeyler yumurta ve et türevleri.Neden hiç ekmek makarna pilav yada baklagil yemiyorsun dediğimde ise şu yanıtı vermişti.Karbonhidratlar vücut için gereksiz demişti.Neden böyle düşünüyorsunuz dediğimde ise şu yanıtı almıştım.Karbonhidrat almazsam vücut yağ yakmak zorunda kalıcak.Protein ağırlıklı beslendiğim için proteinlerde kasları koruyacak ve hızllı şekilde kilo vericem demişti.Her zaman yaptığım gibi 1 kere durumu açıkladım ve gerisini ona bıraktım herneyse yani demek istediğim şu

Eğer günlük aldığınız kalorinin %50 sinden daha azını karbonhidratlardan almıyorsanız gerçekten çok kötü bir durum söz konusu.Bir çok araştırma var bu konuyla ilgili ne kadar yüksek protein alırsanız alın karbonhidratı keserseniz yada azaltırsanız kaslarını koruyamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…