Kabul ettim bile. Yeter ki birlikte başarıya ulaşalım, gerisi önemli değil.inşallah Oueen kabul ederde takılır bizle
Gerçekten inş takımımız canlanır
takım canlı olunca ben çok mutlu oluyorummmm
yakında 1.ci olursun canım son derece iyi olduğunu hepimiz biliyorz ah örnek alsak
Ay ne yavaşı bence süper ilerlemişsin canım ben de 8 Ekim'de diyete başladım anca bu kadar verebildim. Dsiplinli olunca çok iyi kilo veriyorum, sürekli diyeti bozunca da böyle oluyor tabi. Bende diyete odaklanmak istiyorum. Hem okul hem de iş düzenimi oturtup, akşamları da 30dk yürüyüş yapmaya başlayarak Ocak'ta 70 kiloya düşmek istiyorum. Hedefim çok yüksek ama elimden geleni yapacağım.
Tabiki kabul ederim canım. Boşluk olana kadar beklerim, sizin gibi sıcak ve faydalı bir ortamda bulunayım yeter bana.
hoşgeldin ,adın neydi bu arada?Kabul ettim bile. Yeter ki birlikte başarıya ulaşalım, gerisi önemli değil.
15 dk koşu bandında 8-9 km hızla koştum ilk defa böyle birşey yaptımmm ölüyorum
Bende karbonhidrat agirlikli beslenmeyi seviyorum yaaBu hafta bende yüksek kilo kaybı olucaktır.Düne kadar yüksek karbonhidrat aldığım için vücudum fazlaca gereksiz su tutuyordu şimdi karbonhidratı azalttığım için o suyu atıcak vücudum.
Ben evi toplayacam Azıcık Yokum kızlar
Queen Diyet günlüğün varmış benimde var ilk kk ya üye olduğumda açmıştım ama pek ilgilenmiyorum orayla burası daha motive edici
Evet ben günlüğümü de çok seviyorum ama. Hiç arkadaşım olmasa da kalsın bir köşede istiyorum. Yıllarca yazacakmışım gibi geliyor ona.Biraz günlüğüm ile en çok da burası ile ilgileneceğim inşallah kabul edilirsem.
niye ki yaaa çay içebilrisinnnBaşla canım ben zorlanmadım şuan için iyiym ama çay bile içmek yasak dimi ? şekersiz çay içsem nolcak sanki :S
hahaaaa ne çabuk karar verdin çocuk yapmamaya.... mahvoldun di miAyyy cok yorgunum cok evlendikten sonra 5 sene cocuk yapmamaya karar verdim.. :)) bugun cok yedim artik bi hafta yemem :))
Allahtan annem bu gece donuyo kurtaricak beni :))
ayyy çok yedim dediğin de bu mu.. çok az bile yemişsinVee menum
Sabah
1 hindi fume
Ceyrek dilim ekmek
Ogle
Tavuk izgara
Kola
Aksam
Hamsi
Salata olumune salata yedim yaaa aptal miyim ilk defa engel olamadim kendime
Kızlar şu kas olayını açıklamak istiyorum.
1- kadınlar yüksek kas oranına sahip olamaz gelişebilicek maksimum nokta fit bir vücuttur.Sebebi ise testosteron hormonu(erkeklik hormonu)salgılayamamamız.
Vücut geliştirme yarışmalarına katılan kadınlar steroid yani hormon takviyesi alıyorlar.Ve aldıkları testosteron hormonu onları erkekleştiriyor çeneleri genişliyor falan kadınlıktan çıkıyorlar yani.
2- Kas gelişimi sanılan kadar kolay bir şey değildir.Uyku-beslenme-antrenman 3 lüsünde hiç bir eksik olmamalıdırki kas gelişimi gerçekleşsin.
3- Yağ yakarken kas gelişimini meydana getirebilmek çok zordur ancak pro sporcular bunu gerçekleştirebilir.Sebebi ise kas gelişimi için günlük harcanan kalorinin üstünde kalori alınması gerekir.(Zaten bunu yapınca yağ yakamazsınız)İkinci sebep ise kas gelişimi için insulin hormonunun salgılanması gerekir.(Yağ yakımı için ise tam tersi bir durum söz konusu )
Size birde ağırlık antrenmanlarının kilo vermeye etkisinden bahsedicem.
yaa eda süpersin harikqa bilgiler bunlar..Ağırlık egzersizlerinin kilo vermeye etkisi diyelim başlığa
1-Ağırlık egzersizleri sonucunda oksijen açığı ortaya çıkar ve antrenmandan saatler sonra bile yağ yakımına vücudunuz devam eder sanki çok düşük tempoda spor yapıyormuş gibi saatlerce
2-Ağırlık egzersizleri sırasında parçalanan kaslar tekrar onarılırken vücut fazladan enerji harcar.Bir yerde okumuştum bacak kaslarınızı parçaladığınızda tekrar onarılması esnasında vücut 3-5 gün boyunca hergün fazladan 400-500 kalori harcıyormuş.
3-Ağırlık egzersizleri ile tüm vücut kaslarını çalıştırabilirsiniz ve minimum kas kaybı yaşarsınız.Vücut her zaman kullanılmayanı atmak ister.Yani çok az kullandığınız göğüs kaslarını güzelim enerji kaynağı yağlara tercih etmez.Ama düzenli şekilde göğüs kasları çalıştırıldığında vücut benim bu kaslara ihtiyacım var yoksa gene bana bu egzersizleri yaptırdığında zorlanırım olarak düşünerek kası korur.
4-Farklı kas gruplarının beraber çalışmasıyla kardiyo egzersizi tarzına dönüştürebilir ve kardiyoda yakılan enerjinin çok daha üstünde bir enerji yakımı sağlar.Mesela göğüs kasıyla 1 hareket tükendiniz daha fazla yapamıcaksınız hareketi hemen omuz kasıyla bir hareket.Farklı kaslar kullanıldığı için bu şekilde sürdürebilirsiniz bu olayı.
5-Ağırlık egzersizleri büyüme hormonu salımına neden olur ( aslında sadece kas gelişime yönelik ağırlık egzersizleri buna sebep olur )
6-Uyku-beslenme-doğru antrenman 3lüsünü uyguladığınızda kas gelişimi sağlarsınız.Ve oluşan yeni kaslar metabolizmanızı hızlandırıcaktır.
Lütfen şu inanıştan vaz geçilsin artık.Mesela spor salonuna yeni üye geliyor.Program çıkartıyorum ağırlık egzersizlerini görünce başlıyor ben kas olmak istemiyorum cart curt.Ve 1 kere anlatmaya çalışıyorum tepkisi değişmiyor.Bu tamamen bir saçmalıktır bizler yüksek oranda kas gelişimi sağlıyamayız sadece fit bir vücuda sahip olabiliriz.
ben de bakıcam ben de bakıcammFerhan bence insanity i boşver çok ağır bir program zaten.
Calorie Blasting Cardio Boot Camp Workout - YouTube
bu videoya bak istersen hoşuna giderse bu videoyu yükleyen kişinin profilinden bir sürü başka videolar daha var hoşuna gidenleri uygulayabilirsin.
afiyet olsun canımGünaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi
kaptanımız kabul ederse biz de seve seve seninle kaynaşırızz:13:Canım ben çok uzun olmasa da bir süredir KK'dayım hep dikkat ediyorum sizi. Özellikle 13. takım hep en çok konuşan, en çok kaynaşan, en çok motive olan gruptu. Birileri tarafından kontrol ve motive edilmek okadar önemli bir şey ki..İnsanlar sırf bunun için diyetisyene gidiyorlar bencce. İnşallah sizlerle olurum canım ya yolum çok uzun
çok merak ettim ne kadar gidecek acabaaaBu hafta bende yüksek kilo kaybı olucaktır.Düne kadar yüksek karbonhidrat aldığım için vücudum fazlaca gereksiz su tutuyordu şimdi karbonhidratı azalttığım için o suyu atıcak vücudum.
kübra dikkat et. çok zorlama kendini15 dk koşu bandında 8-9 km hızla koştum ilk defa böyle birşey yaptımmm ölüyorum
kızlar son halimi koydum albüme,yorumlarınızı bekliyorum.saçım başım berbat, onlara bakmayın
Şimdilik misafirim umarım daha sonra tam üye olacağım canım. Teşekkür ederimkaptanımız kabul ederse biz de seve seve seninle kaynaşırızz:13:
Diyet günlüğün mü vardı canım? Nasıl kitleniyor ki acaba şuan çok merak ettim? Burası da çok etkili aslında haklı olarak ara vermişsi canımcımHeyhey benimde vardii adi mihriban:) ama suanda gulugumu kilitleyip kaldirdim bi sure ayri kalicam ileride gerekirse yine kullanirim
Queen hosgeldin
DİLAN benhoşgeldin ,adın neydi bu arada?
Helal olsun canım sana. Ben koşamıyorum bile hemen tıkanıyorum sigara yüzünden:26:15 dk koşu bandında 8-9 km hızla koştum ilk defa böyle birşey yaptımmm ölüyorum
Hoşgeldin ozaman canım ..
Hedefin yüksek falan değil
Sende iyi veriyorsun baktığım kadarıyla :)
Sürekli diyeti bozmak bendede var
kaçamakları tamamen çıkarmak gerekiyor :)
bende yürüyüş yapacam koşu bandım var
Destek olurum :)
zaten biz spor yapmayı seven bir takımız
Şimdilik misafirim umarım daha sonra tam üye olacağım canım. Teşekkür ederim
Diyet günlüğün mü vardı canım? Nasıl kitleniyor ki acaba şuan çok merak ettim? Burası da çok etkili aslında haklı olarak ara vermişsi canımcım
DİLAN ben
Helal olsun canım sana. Ben koşamıyorum bile hemen tıkanıyorum sigara yüzünden:26:
Süper olur canım. Diğer gruplardaki gibi ikili eşler var mı bu grupta da? Ocak'ta 70 kilo olursam dünyanın en mutlu şişkolarndan biri olacağım hayırlısı
çok sağol dilek.jllian sağolsun,baya sıkılaştırmış benizeynepçim yaaa çok ince görünüyorsun 60 gibi
hoşgeldin dilan.Şimdilik misafirim umarım daha sonra tam üye olacağım canım. Teşekkür ederim
Diyet günlüğün mü vardı canım? Nasıl kitleniyor ki acaba şuan çok merak ettim? Burası da çok etkili aslında haklı olarak ara vermişsi canımcım
DİLAN ben
Helal olsun canım sana. Ben koşamıyorum bile hemen tıkanıyorum sigara yüzünden:26:
Süper olur canım. Diğer gruplardaki gibi ikili eşler var mı bu grupta da? Ocak'ta 70 kilo olursam dünyanın en mutlu şişkolarndan biri olacağım hayırlısı
Hahahah pardon canım yanlış anladım hihihihiiHaha yok öyle degil :))) fantazi yaptim :))) günlüklerin kilitleri olurya
Hoşbulduk canım bende şimdi küçük bir yazı paylaşacağım günlüğümden kendimi tanıtmak için.Dilan hoş geldin
Ben Eda 26 yaşındayım ve 2 gün önce kabul edildim daha misafir sayılırım bende senin deyiminle
Ben coooook eskiden icerdim 4 5 yil önce
Simdi icen arkadasim olsa arada bi cubuk isterdim ama yoooooooooook
Bazen canim istiyor cunku
Gerçekten bravo.Sigarayı bırakmışsın canım sıkı ve fit bir vücudamı sahip olamıcaksın ? Aksini iddia edene gülerim
Bende karbonhidrat agirlikli beslenmeyi seviyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?