Tesekkur ederim ama kendimeden süohe duymaya basladim
Eskiden olsa bende hakkimda dusundugun gibi yalan cikarmaz cok iddiali olurdum
Yalniz bilemiyorum
Daha once bahsettigim gibi 4 yil once bir gelmistim kilo vermek icin 3 4 ayda verip gitmistim :)
Kilomun nedeni uzun sure yataga bagli kalmakti kaza sonucu
Hic dogum kilosu sorunu yasamamistim
Simdi 3 .bebgimleyimmmmve bu kiloda takili kaldim aylardir...ama en az60 inmeden diyet modundan cikmaya hic niYetim Yok
merhaba dilan ben de dilek memnun oldummŞimdilik misafirim umarım daha sonra tam üye olacağım canım. Teşekkür ederim
Diyet günlüğün mü vardı canım? Nasıl kitleniyor ki acaba şuan çok merak ettim? Burası da çok etkili aslında haklı olarak ara vermişsi canımcım
DİLAN ben
Helal olsun canım sana. Ben koşamıyorum bile hemen tıkanıyorum sigara yüzünden:26:
Süper olur canım. Diğer gruplardaki gibi ikili eşler var mı bu grupta da? Ocak'ta 70 kilo olursam dünyanın en mutlu şişkolarndan biri olacağım hayırlısı
süpersin ferhancımm.. ben de bugün yapamadım yürüyüş ama ev temizliği yaptım 2 saat ..Bugun pazar ve tatil gunumuz msjlari fln saymiyoruz..hatta bazen kacamak yapiYoruz hehehe
Ama ben naaaapppttiiiimmm..kacamak söLe dursun sporumu yaptimmmm ( arkasi gelicek gibi yAdim ama gelmiycek sadece azicik sporumu yaptim :))
Dunde haftaya isvec diyetine basliycak olmanin verdigi hisle klassik hatalardan birini yapip biraz bir tutam chips yedim
Kübracim ben sali basliycam galiba,,, yarin uzun bir yolum var öglene kadar evdeyim ama ögledensonraki tempoya dayanabilirmiIm bilmiyorum ilkgun olucagi icin..bakalim:)
15 dk walking yaptim (aletle evde) ardindan 100 mekik 2 set halinde 50 ser 100 kalca hareketleri birazda gögüs :)
yaa ben de callanetics ile incelmiştim şimdi de birine başlayayım diyorum üşeniyorumm ama bugün başlıycammmmmçok sağol dilek.jllian sağolsun,baya sıkılaştırmış beni
hoşgeldin dilan.bu arada kızlar bizde sigara içen var mı?ben içmiyorum,hiç içmedim.kilodan daha zararlı.dökülün bakayım sigaracılar
goncagulll 30 k.11 +
mersinli42 30 k.15- 01 ar. 15-
Pia 30 k. 28- 01 ar 24-
lafraise 30 k. 4- 01 ar 9-
goncagulll 1 aralıgı göndermedi..
Hoşbulduk canımcımmhoşgeldin dilan.bu arada kızlar bizde sigara içen var mı?ben içmiyorum,hiç içmedim.kilodan daha zararlı.dökülün bakayım sigaracılar
Ben de çok memnun oldum canım. Umarım sizlerle ben de başarılı olurum, sizlere de bir şeyler katarımmerhaba dilan ben de dilek memnun oldumm
goncagulll 30 k.11 +
Pia 30 k. 28- 01 ar 24-
Toplam alınan kalorinin %50-60 ının karbonhidratlardan sağlaması gerek zaten.Nedense diyet yapan kişiler karbonhidratı çok kötü birşey olarak görüyorlar.Bir ara hatırlıyorum spor salonuna bir kadın gelmişti diyetisyene gitmiyormuş bende bilgilendirmek istedim kendisini.Sohbete başlamadan önce dün ne yediğini sordum.Bana söylediği şeyler yumurta ve et türevleri.Neden hiç ekmek makarna pilav yada baklagil yemiyorsun dediğimde ise şu yanıtı vermişti.Karbonhidratlar vücut için gereksiz demişti.Neden böyle düşünüyorsunuz dediğimde ise şu yanıtı almıştım.Karbonhidrat almazsam vücut yağ yakmak zorunda kalıcak.Protein ağırlıklı beslendiğim için proteinlerde kasları koruyacak ve hızllı şekilde kilo vericem demişti.Her zaman yaptığım gibi 1 kere durumu açıkladım ve gerisini ona bıraktım herneyse yani demek istediğim şu
Eğer günlük aldığınız kalorinin %50 sinden daha azını karbonhidratlardan almıyorsanız gerçekten çok kötü bir durum söz konusu.Bir çok araştırma var bu konuyla ilgili ne kadar yüksek protein alırsanız alın karbonhidratı keserseniz yada azaltırsanız kaslarını koruyamıyorsunuz.
Diyet günlüğümden alıntı olarak; kısaca ben.
" Hemen bilmeyenler için kendimi anlatayım.20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Yıllardır kilo vermeye çalışıyorum, bazen başarılı oluyorum (da başarımı koruyamıyorum) bazen ise birkaç günde pes ediyorum. İradesizim, istikrarsızım.:26: Artık kendimden utanır hale geldim, başarısız olmaktan bıktım.
Hayatımın dönüm noktalarından birine doğru yaklaşıyorum. Bu sene kendimde ve hayatımda çok büyük değişiklikler, gelişmeler olacak. Bu süreçte aynı zamanda zayıflamak hayallerime kavuşmak istiyorum.:26:
İstediğim gibi alışveriş yapmak, istediğimi giymek, havalı havalı sokaklarda salınmak ve bana acıyan herkesi kıskançlıktan çatlatmak istiyorum.Herkese, öncelikle kendime kendimi kanıtlamak istiyorum. Bunun için gerekli psikolojik desteği de burada elde edebiliyorum.
Umarım topicte güzel bir ortam oluşturur, bol bol konuşup birbirimizi motive ederiz. Gün gün menülerimizi yazıp, içeriklerini yorumlayacağımız, hatalarımızı görebileceğimiz, tavsiyeler alabileceğimiz, kendimizi kontrol etmememize yardımcı olacak bir topic olsun...
Sevgiler.
:97:HEDEF:97:
1 Ocak 2013: 73 - 70 kg
1 Şubat 2013: 68 - 65 kg
28 Şubat 2013: 60 - 63 kg
1 Mart 2013: 60 kg
1 Nisan 2013: 57 kg
1 Mayıs 2013: 55 kg
KİLO BİLDİRİMLERİM
1. Gün (8 Ekim Pzt.)
84.0 kg
:18:
8. Gün (15 Ekim Pzt.)
82.5 kg
:81:
15. Gün (22 Ekim Pzt.)
81.0 kg
:128:
22. Gün (29 Ekim Pzt.)
80.3 kg
37. Gün (13 Kasım Salı)
79.3 Kg
47. Gün (23 Kasım Cuma)
77.6 Kg
:125: "
hımmm o zaman dukan diyeti de faydalı bir diyet değil .. aslında dediğin gibi dengeli beslenmek ve bunu yaşam biçimi haline getirmek en doğrusu
Diyet günlüğümden alıntı olarak; kısaca ben.
" Hemen bilmeyenler için kendimi anlatayım.20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Yıllardır kilo vermeye çalışıyorum, bazen başarılı oluyorum (da başarımı koruyamıyorum) bazen ise birkaç günde pes ediyorum. İradesizim, istikrarsızım.:26: Artık kendimden utanır hale geldim, başarısız olmaktan bıktım.
Hayatımın dönüm noktalarından birine doğru yaklaşıyorum. Bu sene kendimde ve hayatımda çok büyük değişiklikler, gelişmeler olacak. Bu süreçte aynı zamanda zayıflamak hayallerime kavuşmak istiyorum.:26:
İstediğim gibi alışveriş yapmak, istediğimi giymek, havalı havalı sokaklarda salınmak ve bana acıyan herkesi kıskançlıktan çatlatmak istiyorum.Herkese, öncelikle kendime kendimi kanıtlamak istiyorum. Bunun için gerekli psikolojik desteği de burada elde edebiliyorum.
Umarım topicte güzel bir ortam oluşturur, bol bol konuşup birbirimizi motive ederiz. Gün gün menülerimizi yazıp, içeriklerini yorumlayacağımız, hatalarımızı görebileceğimiz, tavsiyeler alabileceğimiz, kendimizi kontrol etmememize yardımcı olacak bir topic olsun...
Sevgiler.
KİLO BİLDİRİMLERİM
1. Gün (8 Ekim Pzt.)
84.0 kg
8. Gün (15 Ekim Pzt.)
82.5 kg
15. Gün (22 Ekim Pzt.)
81.0 kg
22. Gün (29 Ekim Pzt.)
80.3 kg
37. Gün (13 Kasım Salı)
79.3 Kg
47. Gün (23 Kasım Cuma)
77.6 Kg
Menum :
Sabah :
1 nescafe
Ogle:
1kase yogurt
1 dılım selam
Aksam :
3 adet nugget ( azıcık ketcap mayonez)
1 domates
Ve sanırım bıtane daha kahve ıcerm
Sporum :
15 dakika kosu bandında 8-9km hızla kosma
15 dakıka twıster
15 dakıka bısıklet.
Aynen öyle düşünüyorum canım. 6 ay olmasa bile 12 ay olsun yeter ki olsun. Eylül'e kadar zaman verdim kendime. Sen de harika kilo vermişsin doğrusu inşallah bende senin gibi olabilirim.:26:bence çok güzel kilo vermişsin devamı da gelir umarımm.. en sık yapılan hata , birileri zayıflamışsın çok güzel olmuş daha fazla vermene gerk yok diyince hemen salmak , hedeflerini unutmak... ben de daha çnce 85ten 62 ye düşmüştüm aslında hedefim 55 ve altıydı ama 62 olup da herkes vayyy diyince bıraktım diyeti bir de sıkılmıştım 9-10 aydır sürekli kendimi kıstlamaya..
uzun sürede verebildim kilolarımı ama sonradan almadım .. yani en fazla 65 işte şimdiki gibi.. o yüzden kısa sürede vermeliyim değil sağlıklı ve kalıcı vermeliyim diye düşün ve hedefine ulaşmadan bırakma
İnşallah canım artık büyüdüm, daha azimliyim hırs yapmıyorum. Karar verdim ve kendime 1 sene kota koydum. 1 sene içinde manken gibi olacağım...İnşallah bu sefer buranın yardımıyla başarırsın Dilan zaten biraz yol katetmişsin önemli olan ilk zamanlar bırakmamak.Bir süre sonra metabolizman yavaşlıcak ve o diyete başladığınki açlık hissini o kadar çok yaşamıcaksın ve bu diyetini bozmaman için yararlı olucaktır.
Hedeflerini çok beğendim uçuk kaçık hedefler değiş gayet güzel hedeflerin var.Kolaylıkla başarabiliceksin bence.Seni 1 gündür tanıyorum ama o kararlılığı gördüm sende.
Aynen öyle düşünüyorum canım. 6 ay olmasa bile 12 ay olsun yeter ki olsun. Eylül'e kadar zaman verdim kendime. Sen de harika kilo vermişsin doğrusu inşallah bende senin gibi olabilirim.:26:
İnşallah canım artık büyüdüm, daha azimliyim hırs yapmıyorum. Karar verdim ve kendime 1 sene kota koydum. 1 sene içinde manken gibi olacağım...
Aslında diyet kelimesi çok yanlış onun yerine yaşam şeklini değiştirme diyelim.Çünkü bu beslenmeye diyet denğildiğinde ve istenilen kiloya düşüldüğünde eski yeme biçimine dönüldüğü taktirde kiloları geri almak kaçınılmaz.Birde diyet döneminde metabolizma iyice yavaşladığı için iyice kaçınılmaz bir hal alıyor.
çok iyi yapmışsın,zararın neresinden dönsen kardırBen coooook eskiden icerdim 4 5 yil önce
Simdi icen arkadasim olsa arada bi cubuk isterdim ama yoooooooooook
Bazen canim istiyor cunku
kızlar mesaj sayılarını göndermeyenleri sıfır olarak geçeceğim bundan sonra bilginiz olsungoncagulll 30 k.11 +
Pia 30 k. 28- 01 ar 24-
ferhan senin vücudunun bir şifresi var,senin onu kırman gerek.yoksa yediklerinde bişey yok:44:Tesekkur ederim ama kendimeden süohe duymaya basladim
Eskiden olsa bende hakkimda dusundugun gibi yalan cikarmaz cok iddiali olurdum
Yalniz bilemiyorum
Daha once bahsettigim gibi 4 yil once bir gelmistim kilo vermek icin 3 4 ayda verip gitmistim :)
Kilomun nedeni uzun sure yataga bagli kalmakti kaza sonucu
Hic dogum kilosu sorunu yasamamistim
Simdi 3 .bebgimleyimmmmve bu kiloda takili kaldim aylardir...ama en az60 inmeden diyet modundan cikmaya hic niYetim Yok
kararlı olman çok güzel.ama unutmaman gerekenleri ben sana hatırlatayım.uzun bir yola çıktın.3-5 günde bitmeyecek bu hikaye,o nedenle bazen sınırı aşıp hatta abartıp deli gibi yediğin günler olabilir.böyle bir günün ardıdan ben bunu başaramayacağım deyip vazgeçemezsin.okulda aldığın zayıf bir not olarak düşün o günü.önünde daha çok sınavlar var.vücudunu dinle emin ol o sana yol gösterecek.spor yap,mutlaka.bol su iç.Diyet günlüğümden alıntı olarak; kısaca ben.
Sevgiler.
KİLO BİLDİRİMLERİM
1. Gün (8 Ekim Pzt.)
84.0 kg
8. Gün (15 Ekim Pzt.)
82.5 kg
15. Gün (22 Ekim Pzt.)
81.0 kg
22. Gün (29 Ekim Pzt.)
80.3 kg
37. Gün (13 Kasım Salı)
79.3 Kg
47. Gün (23 Kasım Cuma)
77.6 Kg
kübra bu menüler hiç hoşuma gitmiyor ama karar senin.Menum :
Sabah :
1 nescafe
Ogle:
1kase yogurt
1 dılım selam
Aksam :
3 adet nugget ( azıcık ketcap mayonez)
1 domates
Ve sanırım bıtane daha kahve ıcerm
Sporum :
15 dakika kosu bandında 8-9km hızla kosma
15 dakıka twıster
15 dakıka bısıklet.
Heehe teşekkür ederim tatlımBu kararlılığın önünde eğilirim
Canım harika söyledin ya.. Hiç böyle düşünmemiştim. Evet bozuyorum ama asla bırakmıyorum. Çünkü artık hayatımı kilolarım yüzünden erteyemeceğim bir zamandayım. Bıktım ve böyle mutsuz olmayı gerçekten istemiyorum. Böyle yazarken hislerimi fark ettim de gerçekten karar vermişim. Varsın 2 yıl sürsün yeterli kurtulayım... Bol su içiyorum fakat spor pek yapmıyorum. Bu hafta düzgünce diyet yapayım haftaya başlayacağım.kararlı olman çok güzel.ama unutmaman gerekenleri ben sana hatırlatayım.uzun bir yola çıktın.3-5 günde bitmeyecek bu hikaye,o nedenle bazen sınırı aşıp hatta abartıp deli gibi yediğin günler olabilir.böyle bir günün ardıdan ben bunu başaramayacağım deyip vazgeçemezsin.okulda aldığın zayıf bir not olarak düşün o günü.önünde daha çok sınavlar var.vücudunu dinle emin ol o sana yol gösterecek.spor yap,mutlaka.bol su iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?