kızlar bugün dünyaları yedim resmen.hafta sonra zıvanadan çıkmak bende sıradanlaştı
sabah:2 dilim ekmek
1 fırın patates
2 yumurta
domates
peynir
zeytin
tahin pekmez(1 kaşık)hamile kadın modunda yedim
ara:1 çay bardağı redbul
1 kuru incir
akşam:2 dilim pizza(ev yapımı)
1 fırın patates
1 bardak kola
ne deseniz haklısınızsanırım 2 haftada 1 kiloya alıştım.67 yi görünce rahat davranmaya başladım.:26:
02.12.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase nesfit + süt
Ara:
2 bardak su
1 büyük boy hurma
Öğle:
2 bardak su
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı türlü
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 kalın dilim kepekli ekmek
Ara:
1 bardak su
2 büyük boy hurma
Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon zeytin yağlı yeşil salata
1 porsiyon hamsi
1 dilim kepekli ekmek
afiyet olsun canım.. bu arada eski-yeni fotolarını gördüm.. perfect....Menum :
Sabah :
1 nescafe
Ogle:
1kase yogurt
1 dılım selam
Aksam :
3 adet nugget ( azıcık ketcap mayonez)
1 domates
Ve sanırım bıtane daha kahve ıcerm
Sporum :
15 dakika kosu bandında 8-9km hızla kosma
15 dakıka twıster
15 dakıka bısıklet.
haahhaaaaaa hamile kadın değilsin ama bence pekmezler red bullarla hamile kalabilrisinnkızlar bugün dünyaları yedim resmen.hafta sonra zıvanadan çıkmak bende sıradanlaştı
1 fırın patates
2 yumurta
domates
peynir
zeytin
1 kuru incir
1 fırın patates
1 bardak kola
ne deseniz haklısınızsanırım 2 haftada 1 kiloya alıştım.67 yi görünce rahat davranmaya başladım.:26:
02.12.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase nesfit + süt
Ara:
2 bardak su
1 büyük boy hurma
Öğle:
2 bardak su
1 kase yoğurt çorbası
Ara:
1 bardak su
2 büyük boy hurma
Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon hamsi
1 dilim kepekli ekmek
benim menüm saçma oldu..
kahvaltı 10:00
2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates-salatalık-tere, 1 tatlı kaşığı diyet reçel,çay
ara: 1 portakal
öğle 15:00
peynirli tost-yağsız, diet kola
ara: yarım armut
su 1.5 lt
spor: callenetics yaptımmmmmm
afiyet olsun dilek.keşke 3 te değilde 5 te yeseydin,çok acıkmazdın.benim menüm saçma oldu..
2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates-salatalık-tere, 1 tatlı kaşığı diyet reçel,çay
su 1.5 lt
menün güzel afiyet olsun.hurma ,ramazanda yediğimiz mi yoksa trabzon hurmasımı?trabzon hurması çok şekerli bir meyve.02.12.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase nesfit + süt
Ara:
2 bardak su
1 büyük boy hurma
Öğle:
2 bardak su
1 kase yoğurt çorbası
Ara:
1 bardak su
2 büyük boy hurma
Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon hamsi
1 dilim kepekli ekmek
afiyet olsun canım senin kahvaltın bizimkilerden oldukça farklı:26:Bugün yediklerim
(kahvaltı) 1 tabak kadar pilav - 125 gr kadar tavuk göğüsü
(ara) 200 ml süt
(öğle) iskender - sadece etlerini yedim arkadaşlarlaydım yemek durumunda kaldım.
(ara) 125 gr tavuk ile salata
(ara) 200 ml süt
(akşam) 2 tabak yeşil fasulye yemeği - 2 dilim tam buğday ekmeği
(ara) 200 ml süt
(yatarken) 200 ml süt
evet ama çok acıkmıştım ve oüluma da patates kızrtması yapmıştım tostu yemeseydim patateslere sulanırdım kesinafiyet olsun dilek.keşke 3 te değilde 5 te yeseydin,çok acıkmazdın.
menün güzel afiyet olsun.hurma ,ramazanda yediğimiz mi yoksa trabzon hurmasımı?trabzon hurması çok şekerli bir meyve.
1 hafta kullan tekrar gel dedi canım doktor olmazsa hastanede tedavi ediceklerbirşeyler yiyebilmene sevindim yasemin.
ilaçları kullanınca iyi uyurda sonrası...sürekli mi kullanacak ilaçları.
yasemin benim zilli akşam 19.30 da istemediğim halde uyudu.geceyde bana zehir etti.11 de o uyuyunca kendimi yatağa attım ama sineklerden uyumak ne mümkün.onların katliamı tamamlanınca nihayet uyumuşum.yeni kalktım.aslında hala kafam kazan gibi.tekrar uyusammı diye düşünüyorum
canım bizim aile hem kalabalık hem baya bi karışık aile şimdilik annem iyi gibi tabi ilacı almadığında yine aynı uyuyamıyoKübisim yilbasina kadar durmak yok,,, kacamak yok ok??? Ben 5 gun isvec diyeti yapmistim..reglim gecikince 2 kilo fazlam vardi. Bu 5 gun icinde hem o 2 kilo gitmisti birde eksi 400 olmustu:)) normalde 5 gun degil 13 gun yapiliyor ama ben gidince fazlalik birakmistm!:) 13 lük yaparsan 6 ayda sadece 1 kez yapabiliyorsun surekli yapilan bi diyet degil ama bu 13 gunde giden gidiyomus heralde yorumlarda öyle yaziyor ,,cok yuksek kilo verenler var..ama snrasinda korumuslarmi kilolarini bilmiyorum ..geri 13 gunden sonra bi devam edecegimz icin diyete geri alma az olur..
Baya kalabalik bi ailesiz heralde hic evde durmuyosun :) buarada annen nasil oldu?bi ben mi merakliym a
Kimse sormamis annen neden öyle bisey yasadiki?
Giciiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk
Biz aliskiniz aman sen alisma :))) olsun canim sinavlarin vardi zor bi haftaydi normal
26-27 kasımia
28-29 kasım:cumbo
30 kasım-1 aralık:lafraise
3-4 aralık:goncagulll
5-6 aralık:nurgulguney
7-8 aralık:mersinli42
Kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
Kısaca kendimi tanıtayım ismim Eda 26 yaşındayım 1 sene önce kardeşim vefat etti ve dünyam karardı kendimi yemeğe verdim çalıştığım spor salonundan ayrıldım.Ama yavaş yavaş kendini toparlamaya başladım.Şuan iyiyim.Kardeşim bu kadar üzüldüğümü görse eminim oda üzülürdü düşünerek kendimi motive ediyorum.
Her neyse spor konusunda oldukça bilgiliyim merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim.Beslenme konusundada yeterli bilgi ve tecrübem var.
Şuan 90 kiloyum hedefim 60 kilo.Haftada 800 gr - 1 kg şeklinde kilo verimi sağlıcam.Ve 65 kiloya düştüğümde işime tekrar dönmek istiyorum.
Allah dinlendirsin hem vücudunu hemde beynini.benim ailemde seninki gibi karma karşık.bazen memlekete gidesim gelmiyor.dertleri hiç bitmez bizimkilerin.birbirleiyle kavga edenler,çekemeyenler...semine geçen haftaki mesaj sayıların yok.yarın bana onları gönderirsen listeyi hazırlayacağım.yoksa sıfır geçecek bilgin olsun.selam kızlarrr
günlerdir girmiyorum buraya
çok bunaldım ben
ve yoruldumm
dün ablama geçtim karşıya 1:30da çıktım evden
o yağmurda ve istanbul trafiğinde saat 7 de ablamlardaydım
neyse oturduk sohbet ettik halamıda çokk özlemişimmm
gece 1gibi eşimle kuzeni gelip aldılar beni ordan anneme geçtik onu da aldık eve geldik
sabaha karşı 5i geçiyodu yattığımda ama sadece yattım
ne biçim bi uyuma bu böyle en ufak tıkırtı olsa duyuyorum
doğru düzgün uykuya dalamıyorum
kalktığımda saat 11 di
kursada gitmedim bugün uyandım aslında ama gitmek istemedim çok yorgundum...
kahvaltıdan sonra evden çıktık annemi kuzenime bıraktım biraz oturdum eve geldim...
çok bunaldım yaa
şimdide günlerdir okuyamadığım geçmişe bakayım...
nihayet aşure krizi sona erdiDilek ablacm ben senin mesajini aldim evde degilim hemen ekleyip yeniden paylasicam
Bugunku menumu paylasmicam aslinda azar azar amaa kalorili seyler yedim cunku yarin duzenime geri donuyorum
Asure sonunda yiyebildim once onu soyliyim :))
Kubra bilir annemler elazigdan gelirken patila yagli ekmek peynirli getirmisler vallahi memleket kokusu olunca dayanamayip yedim :)
Allah dinlendirsin hem vücudunu hemde beynini.benim ailemde seninki gibi karma karşık.bazen memlekete gidesim gelmiyor.dertleri hiç bitmez bizimkilerin.birbirleiyle kavga edenler,çekemeyenler...semine geçen haftaki mesaj sayıların yok.yarın bana onları gönderirsen listeyi hazırlayacağım.yoksa sıfır geçecek bilgin olsun.
nihayet aşure krizi sona erdimemleketten gelenler çok lezzetlidir kesin ama kendini kaptırma ok
çok iyi yapmışsın,zararın neresinden dönsen kardır
kızlar mesaj sayılarını göndermeyenleri sıfır olarak geçeceğim bundan sonra bilginiz olsun
ferhan senin vücudunun bir şifresi var,senin onu kırman gerek.yoksa yediklerinde bişey yok:44:
kararlı olman çok güzel.ama unutmaman gerekenleri ben sana hatırlatayım.uzun bir yola çıktın.3-5 günde bitmeyecek bu hikaye,o nedenle bazen sınırı aşıp hatta abartıp deli gibi yediğin günler olabilir.böyle bir günün ardıdan ben bunu başaramayacağım deyip vazgeçemezsin.okulda aldığın zayıf bir not olarak düşün o günü.önünde daha çok sınavlar var.vücudunu dinle emin ol o sana yol gösterecek.spor yap,mutlaka.bol su iç.
kübra bu menüler hiç hoşuma gitmiyor ama karar senin.
kızlar bugün dünyaları yedim resmen.hafta sonra zıvanadan çıkmak bende sıradanlaştı
1 fırın patates
2 yumurta
domates
peynir
zeytin
1 kuru incir
1 fırın patates
1 bardak kola
02.12.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase nesfit + süt
Ara:
2 bardak su
1 büyük boy hurma
Öğle:
2 bardak su
1 kase yoğurt çorbası
Ara:
1 bardak su
2 büyük boy hurma
Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon hamsi
1 dilim kepekli ekmek
benim menüm saçma oldu..
su 1.5 lt
Bugün yediklerim
(kahvaltı) 1 tabak kadar pilav - 125 gr kadar tavuk göğüsü
(ara) 200 ml süt
(öğle) iskender - sadece etlerini yedim arkadaşlarlaydım yemek durumunda kaldım.
(ara) 125 gr tavuk ile salata
(ara) 200 ml süt
(akşam) 2 tabak yeşil fasulye yemeği - 2 dilim tam buğday ekmeği
(ara) 200 ml süt
(yatarken) 200 ml süt
selam kızlarrr
günlerdir girmiyorum buraya
çok bunaldım ben
ve yoruldumm
dün ablama geçtim karşıya 1:30da çıktım evden
o yağmurda ve istanbul trafiğinde saat 7 de ablamlardaydım
neyse oturduk sohbet ettik halamıda çokk özlemişimmm
gece 1gibi eşimle kuzeni gelip aldılar beni ordan anneme geçtik onu da aldık eve geldik
sabaha karşı 5i geçiyodu yattığımda ama sadece yattım
ne biçim bi uyuma bu böyle en ufak tıkırtı olsa duyuyorum
doğru düzgün uykuya dalamıyorum
kalktığımda saat 11 di
kursada gitmedim bugün uyandım aslında ama gitmek istemedim çok yorgundum...
kahvaltıdan sonra evden çıktık annemi kuzenime bıraktım biraz oturdum eve geldim...
çok bunaldım yaa
şimdide günlerdir okuyamadığım geçmişe bakayım...
1 hafta kullan tekrar gel dedi canım doktor olmazsa hastanede tedavi edicekler
canım bizim aile hem kalabalık hem baya bi karışık aile şimdilik annem iyi gibi tabi ilacı almadığında yine aynı uyuyamıyo
abimle öz annesinin yüzünden oldu olanlarr
onu bi kızla tanıştırdı evlenmesi için annemde bizim ailemizin içine neden karışıyor diye patlak veriyor işte
kıskançlık sanırım
herkes haklı kendine göreee ......
aramıza hoşgeldin canım...memnun oldum bende Semine
başın sağ olsun
Allah rahmet eylesin kardeşine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?