afiyet olsun.gayet güzel br menü bu.isveçe ne oldu:44:Menum
Sabah
2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk keci peyniri,1 közlenmis biber
Ögle
5 sarma ,yarim közlenmis biber,yarim dilim börek
Aksam
Bir kac catal yogurtlu sebze sote,1 dilm ekmek
Ceyrek pomelo, 1 fincan sutlu kahve
2lt su
Spor +
bende süt yerine peynir yiyenlerdenimEvet sütü çok severim yoğurdu pek sevmem peynir tüketmediğim günler zaten en azından 3 bardak içiyorum zorunlu olarak.Bugün 4 bardak oldu.Paket süt içiyorum.
ozaman kübra giibi sen listeye hiç almıyorum.canım beni geçen hafta ve bu hafta msj listesinde izinli yazar mısın?
çünkü dediğin gibi zaten 0
hadi bakalım,tut ağzını,ver kilolarıCokmkarisik bir sifre oldugunu sanmiyorum ama ben bazilari gibi takip edemiyorum..hani bazen. Ya sunu yedim dokunuyor biliyorum fln diyorya ben hic Nlamam öyle..valla sifre mifre ugrasamyicam agzimi tutucam baska caresi yok:))
Kolada nerden cikti zeynep..yeni yeni adetler nicks nicks nicks
Teşekkür ederim canım. Pazar günü evde oluyorum. İş yok, okul yok. Anneciğimin menülerini tüketiyorum.Menünü çok beğendim gayet güzel ve bol çeşitli besleniyorsun
Teşekkürlerafiyet olsun canım menünü çok beğendim..
Teşekkür ederim. Hurma Trabzon hurması canım çok tatlı çekti onu kullandım canım. Tatlı niyetine yenilebilecek bir meyve resmenmenün güzel afiyet olsun.hurma ,ramazanda yediğimiz mi yoksa trabzon hurmasımı?trabzon hurması çok şekerli bir meyve.
Teşekkür ederim canım. Dolu dolu oldu ama olsun hihihiAfiyet olsun dolu dolu guzel olmus..
Yessss. E kizim yazsana burda firsat bulamiyosun demeeeee...ucustasin deemmmeee tahmin edebiliyorum simdi seni hersey aciklandi cilginlar gibisinizdirrr ama cok guzeeeellllllll tadini cikarrrrrr doyasiyaa yasaaaa...ya hatice demisti de ben bi deniyeyim demistim önce. Yakisikli anlayisli oglum bisey demedi de ben yanlis yaptigimi ve onun ozel alanina mudahele ediyormusum gibi kendimd bi garip hissettim:)) o bisey demeden yada icinde gecirmeden bitirdim :) bende alirim bi toparlanim
Olsun yirim yirim
Hahaha cevabi yadirgamadim bende ne ismarliycakmisimmmmm derdim hehe ye hadi ye iyi aman:106:
Şımardın di mi kübraaaaaaaKızlar kendimi 2 temmuzda bu takıma girdiğim hırsımda azimdeeeeeeeee hissediyormm
tekrar ozamanlardaki gibi hırslıyım
kilom 83 değil
bedenim 44 beden değil :)
çok değiştimmmmmm
bu değişiklik beni duraksattı
buraya daaha fazla zaman ayıracam ..
okuldan vakit buldkça yanii ..
28 aralıkta eşim yanımıza gelecek ve o zamana kadar 58 olmak istiyorum acaba olabilirmiyim... 60ın altı bile iyi ollurdu.
Bak işte kadın seni gaza getirmiş ne güzelbiliyor musun doğum sonrası kilolarımı verirken hep kendimi bikini ile oğlumla kumsalda yürüdüğümü hayal ettim, öyle oramı buramı saklamadan fıstık gibi yürüyerek...
pek öyle olamdı ama 25 kilo eksik olmak süper bir duyguydu
annemlerin yazlığı var tekirdağda.. doğum yapalı 3 ay olmuştu ben 84 kiloyum.. eşim de geldi hep balık tutmaya gidiyor .. ben de birgün arkasından söylendim insan bizimle de ilgilenir falan diye, sonra annemi gıcık bir komşusu var dediki: sen dua et başka kadınlara gitmiyor şu haline bir bak ... öleydim daha iyiydi... resmen depresyona soktu beni kadın o zaman..
o yüzden sonraki sene zayıflarken hep yazlıkta bikinili haya ettim kendimi
Ölüm orucuna mı başladın Kübra. Bunla verdiğin kiloları hızla daha fazlasını alırsın, yol yakınken dönKendime plan hazırladım szinle paylaşacam ağır gelebilir ama yapacam kesin kararlıyımm ..
1.Gun : ( 1 aralık cumartesı
Sabah : 1 fıncan kahve 1 kesme seker
Ogle : 2 katı yumurta , 1 porsıyon haslanmıs ıspanak , 1 domates
Aksam : 1 bftek , zeytnyglı ve lımonlu salata
2.Gun ( 2 aralık pazar
Sabah : 1 fıncan kahve . 1 kesme seker
Ogle : 1 dılım salam . 100 gr yogurt
Aksam : 1 bftek .yesıl salata . 1 meyve
3.Gun ( 3 aralık pazrtsı
Sabah:1 fıncan kahve . 1 kesme seker . 1 dılım kızarms ekmek
Ogle : Haslanmıs ıspanak 1 domates 1 meyve
Aksam : 2 katı yumurta . 1 dılım salam . Yesıl salata
4.Gun ( 4 aralık salı
Sabah : 1 fıncan kahve . 1 kesme seker . 1 dılım kızarmıs ekmek
Ogle : 1 katı yumurta . 1 rendelenmıs havuc . 25 gram yagsız beyaz peynır
Aksam : 2 portakal suyu . 100 gr yogurt
5.Gun: ( 5 aralık carsamba
Sabah : 1 buyuk rendelenmıs havuc ( lımonlu )
Ogle : haslanmıs yagsız balık (lımonlu teraglı )
Aksam :1 bıftek .salata ve brokolı
6.Gun. ( 6 aralık. Persembe
Ogle : 2 katı yumurta 1 buyuk rendelenmıs havuc
Aksam : derısı alınms tavuk . Salata
7.Gun ( 7 aralık cuma
Sabah : sekersız cay
Ogle : ızgara et . 1 taze meyve
Aksam : hcbrsey
8.Gun ( 8 aralık cumartesı
Ogle : 2 katı yumurta . 1 porsıyon haslanmıs ıspanak 1 domates
Aksam : 1 bftek . Zeytnyaglı lımnlu salata
9.Gun. ( 9 aralık pazar
Ogle : 1 dılım selam . 100 gram yogurt
Aksam : 1 bıftek . Yesıl salata . Meyve
10 gun ( 10 aralık pazartesı
Sabah : 1 fncan kahve , 1 kesme seker , 1 dılım kızarms ekmek
Ogle : Haslanmıs ıspanak , 1 domates . 1 meyve
Aksam : 2 katı yumurta . 1 dılım salam . Yesıl salata
11.Gun. ( 11 aralık Salı
Sabah : 1 fncan kahve . 1 kesme seker . 1 dılım kızarms ekmek
Ogle :1katı yumurta . 1 rendelenmıs havuc . 25 gram yagsz beyaz peynr
Aksam : 2 dılım prtkl suyu . 100 gram yogurt
12.Gun : ( 12 aralık carsamba
Sabah : 1 buyuk rendelenms havuc lımonlu
Ogle : haslanmıs yagsız balık .
Aksam : 1 bıftek .saalata . Brokolı
13 gun : ( 13 aralık peersembe
Sabah : 1 fncan kahve . 1 kesme seker
Ogle : 2 katı yumurta . 1 buyuk rendelenmıs havuc
Aksam : derısı alınmıs tavuk . Salata
( 5 gunde 5 kılo dıyetı ..
14 aralık cuma : Patates sadece
15 aralık cumartesı :Sadece sebze
16 aralık. Pazar :Et. Gunu
17 aralık pazartesı :Meyve gunu
18 aralık salı Sadece ymurta ya da sut ya da yogurt
Yarım lahmacun nasıl dayandın yaaa. Ben hepsini yerdim bir oturuşta ama bende yiyemem artık. Daha dikkat etmem lazım diyete, sıkılaşmam lazımMenum
Sabah
2 ton balikli sandivic
Ögle
Yarim lahmacun
Ara
5 adet buskuvi
Aksam
Yarim lahmacun, salata, ve yogurt
Canım şu çay kaşığı ile redbul olayına şaşırdım?kızlar bugün dünyaları yedim resmen.hafta sonra zıvanadan çıkmak bende sıradanlaştı
sabah:2 dilim ekmek
1 fırın patates
2 yumurta
domates
peynir
zeytin
tahin pekmez(1 kaşık)hamile kadın modunda yedim
ara:1 çay bardağı redbul
1 kuru incir
akşam:2 dilim pizza(ev yapımı)
1 fırın patates
1 bardak kola
ne deseniz haklısınızsanırım 2 haftada 1 kiloya alıştım.67 yi görünce rahat davranmaya başladım.:26:
Canım isveç diyeti yapıyorsun galiba belki bu ay bende yaparım. Ama sonrasında çok kilo almaktan korkuyorum. Aç kalıyor insan resmen diyet bitince de deli gibi yiyesim geliyor.Menum :
Sabah :
1 nescafe
Ogle:
1kase yogurt
1 dılım selam
Aksam :
3 adet nugget ( azıcık ketcap mayonez)
1 domates
Ve sanırım bıtane daha kahve ıcerm
Sporum :
15 dakika kosu bandında 8-9km hızla kosma
15 dakıka twıster
15 dakıka bısıklet.
Bol proteinli bir gün olmuş canım. Menün çok güzel bence biraz düzensiz olmuş. Kahvaltıda pilav tavuk vs ama içerik olarak gayet güzel bence.Bugün yediklerim
(kahvaltı) 1 tabak kadar pilav - 125 gr kadar tavuk göğüsü
(ara) 200 ml süt
(öğle) iskender - sadece etlerini yedim arkadaşlarlaydım yemek durumunda kaldım.
(ara) 125 gr tavuk ile salata
(ara) 200 ml süt
(akşam) 2 tabak yeşil fasulye yemeği - 2 dilim tam buğday ekmeği
(ara) 200 ml süt
(yatarken) 200 ml süt
Akşam yemeği yok mu canım? Menün çok güzel, hem az az hem de sağlıklı.benim menüm saçma oldu..
kahvaltı 10:00
2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates-salatalık-tere, 1 tatlı kaşığı diyet reçel,çay
ara: 1 portakal
öğle 15:00
peynirli tost-yağsız, diet kola
ara: yarım armut
su 1.5 lt
spor: callenetics yaptımmmmmm
Menün gayet iyi canım. öğlen biraz yüklenmiş ama az az yediğin için hiç bir sıkıntı olmaz bence.Menum
Sabah
Ögle
Aksam
2lt su
Spor +
Albüme aşkımla resim attım yakışıyormuyuz yorumlar nelerdir :)
2 ay oldu ama gayet ciddi bir ilişkimz var . ve görüşmediğimzzz tek bir gün yok
günün yarısından fazlası onunlayımm :)
ailesi beni biliyr ..
planlar yapıyoruzzz 2 yıl sonra istemeye geliriz falan diyor :) fazla kaptrmamam gerekliii amaaaa gerçktenn çok iyi birii...
1. Kilo kaybı için enerjisi sınırlı diyetler başarılı olurken kilo korumada ise miktarı sınırlandırılmadan (ad-libitum) verilen düşük yağlı diyetler daha başarılı olmaktadır. Yapılan çalışmada düşük enerjili diyetle ortalama 13.6 kg kaybeden kişiler rastgele iki gruba ayrılmışlardır. Birinci grup düşük yağlı ad-libitum bir diyet alırken, ikinci grup düşük enerjili karışık bir diyet almışlardır. Bir yıl sonunda, her iki grupta da ağırlık kazanımı çok az olmuştur. Ancak, 2 yıl sonunda, düşük yağlı ad-libitum diyet alan grupta ağırlık kazanımı ortalama 5.4 kg olurken düşük enerjili karışık diyet alan grupta ise ağırlık kazanımı ortalama 11.3 kg olmuştur.
Eğer kişi kilo kaybı tedavisi sırasında elde ettiği olumlu alışkanlık değişikliklerini bırakırsa, fiziksel aktivitesi artırarak kilo verdiyse ve tedavi sonrası bu aktiviteleri terk ederse, çok düşük enerjili diyet yaparak kilo verdiyse ve tedavi sonrası aldığı enerjiyi artırırsa, tedavi sonrası kilo koruma programına alınmazsa tekrar kilo alır.
Bu iki pragraf dikkatimi cekti
Bilen arkadaslara sorucam ..dogrumu anladim ..dusuk yagli derken bildigimiz 0,1 lik yogurtlar sutler yagsiz salatalar vs gibi mi?
Düsük enerjili karisik diyet derkende ,,enerji karbonhidrat ve yaglardan aliniyor diymi? Birde proteinlerden.
Yani makarna patates vs gibi yemeden simdi cogumuzun uyguladigi ...bisiler anladim ama dogrumu anliyorum emin degilim :)))
Yani aslinda diyetimizi tamamen kendi bedenimize aliskanliklarimiza ve yasam seklimize standartlarimiza göre belirlemeliyiz:))
Mesela sadece diyette 5 gun spor yapip diyet sonra o iki gune dusucekse bence diyette maximum 3 gun yapmaliyiz ki yukarida yaziyor sporu biraktigimizda geri alicaz..ama kisinin aliskanligi neyse diyette sonra nasil devam edicekse o dogrultuda bi yol bulmak galiba kesin cozuum
Du bakalim :))))
Merhabalar takımınız çok aktif gerçekten yeriniz varsa benide aranıza kabul edermisiniz ?
1.80 boyundayım 90 kiloyum 26 yaşındayım.1 yıl içinde 30 kilo aldım kilo almadan önce fitness eğitmenliği yapıyordum.
İyi günler
Kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
Kısaca kendimi tanıtayım ismim Eda 26 yaşındayım 1 sene önce kardeşim vefat etti ve dünyam karardı kendimi yemeğe verdim çalıştığım spor salonundan ayrıldım.Ama yavaş yavaş kendini toparlamaya başladım.Şuan iyiyim.Kardeşim bu kadar üzüldüğümü görse eminim oda üzülürdü düşünerek kendimi motive ediyorum.
Her neyse spor konusunda oldukça bilgiliyim merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim.Beslenme konusundada yeterli bilgi ve tecrübem var.
Şuan 90 kiloyum hedefim 60 kilo.Haftada 800 gr - 1 kg şeklinde kilo verimi sağlıcam.Ve 65 kiloya düştüğümde işime tekrar dönmek istiyorum.
dilek 28-29 kasım mesaj sayılarını paylaşmadın hala:44:
Bugünkü menüm
(Sabah kalkar kalkmaz) 20 gr whey protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
----- 1 saatlik antrenman -----
(Antrenman sonrası) 20 gr whey protein
(Öğlen) 125 gr tavuk göğüsü - az zeytin yağlı salata
(Ara) 200 ml süt
(Akşam) 1 tabak kadar bulgur pilavı - 125 gr tavuk göğüsü - yarım bardak kadar yoğurt (100 gr)
(Ara) 125 gr yağsız peynir - salatalık domates
(Yatarken) 200 ml süt
Antrenmanım = Omuz-triceps çalıştım.
Başınız sağolsun, allah sabır versin..Kızzlaaarrrr ben geldim. Bugün garip bir gündü. Annemin teyzesi vefat etti. Dayım teyzem annem elazıga gittiler apar topar. Yengem kucuk kuzenlerim bana kaldılarr ben bakıyorum. Ama onlarla oyun oynarken spor yapmıs kadar oluyorum. Simdi fırsat buldum gelebildim.
Canım sıcak içicekler metabolizmayı hızlandırmaz.Şu şekilde olur vücut sıcak içicek içildiğinde onu soğutmak ister ve bunun için ekstradan çok az enerji harcar.İçecekleri veya suyu en güzel içim şekli soğuk veya ılıktır.
Ilık su midede uzun süre durur ve tokluk hissi verir.Ama metabolizmaya fazla etkisi yoktur.
Soğuk su içildiğinde ise midede çok kısa süre durur o yüzden tokluk yönünden faydası yoktur ama vücut soğuk suyu ısıtmak için ekstradan enerji harcar.Günde 8 bardak su içilse her bardakta ılık suya nazaran 25 kalori daha fazla yaksa günlük fazladan 200 kalori.Tabiki hasta olma riski oluşuyor bu durumda.
Kizlar bu arada bisikletimi getirdim arkadasimdan ..ins kullanirim
Edacim bisey daha sorabilirmiyim
Hangi sporlar kastan ziyade özellikle kilo vermede yardimci oluyor? Cardio ? Agirlikli yapinca kilo kaybndan cok kasmi yapiyo? Bazi nette videolar var cardio gibi ama emin degilim ama dambillarla fln yapiliyo kimisi dambili almadan mi yapmali ilk etapta? Yani ideal kiloya gelesiye kadar fln..cunku kalin bi kol istemiyorum
Kızlar şu kas olayını açıklamak istiyorum.
1- kadınlar yüksek kas oranına sahip olamaz gelişebilicek maksimum nokta fit bir vücuttur.Sebebi ise testosteron hormonu(erkeklik hormonu)salgılayamamamız.
Vücut geliştirme yarışmalarına katılan kadınlar steroid yani hormon takviyesi alıyorlar.Ve aldıkları testosteron hormonu onları erkekleştiriyor çeneleri genişliyor falan kadınlıktan çıkıyorlar yani.
2- Kas gelişimi sanılan kadar kolay bir şey değildir.Uyku-beslenme-antrenman 3 lüsünde hiç bir eksik olmamalıdırki kas gelişimi gerçekleşsin.
3- Yağ yakarken kas gelişimini meydana getirebilmek çok zordur ancak pro sporcular bunu gerçekleştirebilir.Sebebi ise kas gelişimi için günlük harcanan kalorinin üstünde kalori alınması gerekir.(Zaten bunu yapınca yağ yakamazsınız)İkinci sebep ise kas gelişimi için insulin hormonunun salgılanması gerekir.(Yağ yakımı için ise tam tersi bir durum söz konusu )
Size birde ağırlık antrenmanlarının kilo vermeye etkisinden bahsedicem.
biliyor musun doğum sonrası kilolarımı verirken hep kendimi bikini ile oğlumla kumsalda yürüdüğümü hayal ettim, öyle oramı buramı saklamadan fıstık gibi yürüyerek...
pek öyle olamdı ama 25 kilo eksik olmak süper bir duyguydu
annemlerin yazlığı var tekirdağda.. doğum yapalı 3 ay olmuştu ben 84 kiloyum.. eşim de geldi hep balık tutmaya gidiyor .. ben de birgün arkasından söylendim insan bizimle de ilgilenir falan diye, sonra annemi gıcık bir komşusu var dediki: sen dua et başka kadınlara gitmiyor şu haline bir bak ... öleydim daha iyiydi... resmen depresyona soktu beni kadın o zaman..
o yüzden sonraki sene zayıflarken hep yazlıkta bikinili haya ettim kendimi
Kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
Kısaca kendimi tanıtayım ismim Eda 26 yaşındayım 1 sene önce kardeşim vefat etti ve dünyam karardı kendimi yemeğe verdim çalıştığım spor salonundan ayrıldım.Ama yavaş yavaş kendini toparlamaya başladım.Şuan iyiyim.Kardeşim bu kadar üzüldüğümü görse eminim oda üzülürdü düşünerek kendimi motive ediyorum.
Her neyse spor konusunda oldukça bilgiliyim merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim.Beslenme konusundada yeterli bilgi ve tecrübem var.
Şuan 90 kiloyum hedefim 60 kilo.Haftada 800 gr - 1 kg şeklinde kilo verimi sağlıcam.Ve 65 kiloya düştüğümde işime tekrar dönmek istiyorum.
Kızlar şu kas olayını açıklamak istiyorum.
1- kadınlar yüksek kas oranına sahip olamaz gelişebilicek maksimum nokta fit bir vücuttur.Sebebi ise testosteron hormonu(erkeklik hormonu)salgılayamamamız.
Vücut geliştirme yarışmalarına katılan kadınlar steroid yani hormon takviyesi alıyorlar.Ve aldıkları testosteron hormonu onları erkekleştiriyor çeneleri genişliyor falan kadınlıktan çıkıyorlar yani.
2- Kas gelişimi sanılan kadar kolay bir şey değildir.Uyku-beslenme-antrenman 3 lüsünde hiç bir eksik olmamalıdırki kas gelişimi gerçekleşsin.
3- Yağ yakarken kas gelişimini meydana getirebilmek çok zordur ancak pro sporcular bunu gerçekleştirebilir.Sebebi ise kas gelişimi için günlük harcanan kalorinin üstünde kalori alınması gerekir.(Zaten bunu yapınca yağ yakamazsınız)İkinci sebep ise kas gelişimi için insulin hormonunun salgılanması gerekir.(Yağ yakımı için ise tam tersi bir durum söz konusu )
Size birde ağırlık antrenmanlarının kilo vermeye etkisinden bahsedicem.
Ağırlık egzersizlerinin kilo vermeye etkisi diyelim başlığa
1-Ağırlık egzersizleri sonucunda oksijen açığı ortaya çıkar ve antrenmandan saatler sonra bile yağ yakımına vücudunuz devam eder sanki çok düşük tempoda spor yapıyormuş gibi saatlerce
2-Ağırlık egzersizleri sırasında parçalanan kaslar tekrar onarılırken vücut fazladan enerji harcar.Bir yerde okumuştum bacak kaslarınızı parçaladığınızda tekrar onarılması esnasında vücut 3-5 gün boyunca hergün fazladan 400-500 kalori harcıyormuş.
3-Ağırlık egzersizleri ile tüm vücut kaslarını çalıştırabilirsiniz ve minimum kas kaybı yaşarsınız.Vücut her zaman kullanılmayanı atmak ister.Yani çok az kullandığınız göğüs kaslarını güzelim enerji kaynağı yağlara tercih etmez.Ama düzenli şekilde göğüs kasları çalıştırıldığında vücut benim bu kaslara ihtiyacım var yoksa gene bana bu egzersizleri yaptırdığında zorlanırım olarak düşünerek kası korur.
4-Farklı kas gruplarının beraber çalışmasıyla kardiyo egzersizi tarzına dönüştürebilir ve kardiyoda yakılan enerjinin çok daha üstünde bir enerji yakımı sağlar.Mesela göğüs kasıyla 1 hareket tükendiniz daha fazla yapamıcaksınız hareketi hemen omuz kasıyla bir hareket.Farklı kaslar kullanıldığı için bu şekilde sürdürebilirsiniz bu olayı.
5-Ağırlık egzersizleri büyüme hormonu salımına neden olur ( aslında sadece kas gelişime yönelik ağırlık egzersizleri buna sebep olur )
6-Uyku-beslenme-doğru antrenman 3lüsünü uyguladığınızda kas gelişimi sağlarsınız.Ve oluşan yeni kaslar metabolizmanızı hızlandırıcaktır.
Lütfen şu inanıştan vaz geçilsin artık.Mesela spor salonuna yeni üye geliyor.Program çıkartıyorum ağırlık egzersizlerini görünce başlıyor ben kas olmak istemiyorum cart curt.Ve 1 kere anlatmaya çalışıyorum tepkisi değişmiyor.Bu tamamen bir saçmalıktır bizler yüksek oranda kas gelişimi sağlıyamayız sadece fit bir vücuda sahip olabiliriz.
seminecim Allah agyret versin valla ne kadar yoğunsun , yazık sana dinlen birazcık, bu koşuşturma işle uyuyamazsın tabiiselam kızlarrr
günlerdir girmiyorum buraya
çok bunaldım ben
ve yoruldumm
dün ablama geçtim karşıya 1:30da çıktım evden
o yağmurda ve istanbul trafiğinde saat 7 de ablamlardaydım
neyse oturduk sohbet ettik halamıda çokk özlemişimmm
gece 1gibi eşimle kuzeni gelip aldılar beni ordan anneme geçtik onu da aldık eve geldik
sabaha karşı 5i geçiyodu yattığımda ama sadece yattım
ne biçim bi uyuma bu böyle en ufak tıkırtı olsa duyuyorum
doğru düzgün uykuya dalamıyorum
kalktığımda saat 11 di
kursada gitmedim bugün uyandım aslında ama gitmek istemedim çok yorgundum...
kahvaltıdan sonra evden çıktık annemi kuzenime bıraktım biraz oturdum eve geldim...
çok bunaldım yaa
şimdide günlerdir okuyamadığım geçmişe bakayım...
oohhh afiyet olsun . olacak arada böyle şeyler memlektten gelmiş tabii ki azıcık yiyeceksin, afiyet olsunDilek ablacm ben senin mesajini aldim evde degilim hemen ekleyip yeniden paylasicam
Bugunku menumu paylasmicam aslinda azar azar amaa kalorili seyler yedim cunku yarin duzenime geri donuyorum
Asure sonunda yiyebildim once onu soyliyim :))
Kubra bilir annemler elazigdan gelirken patila yagli ekmek peynirli getirmisler vallahi memleket kokusu olunca dayanamayip yedim :)
Menum
Sabah
Ögle
Aksam
2lt su
Spor +
Canım hep merak ettiğim bir konuydu sana sorayım. Spor öncesi yemek yemeli miyiz? Yoksa sonrasına mı saklamalıyız. Ben genelde spordan 1 saat önce yemiş olarak spor yapıyorumda(duyanda çok düzenli spor yapıyorum sanar)
aynen öyle haklısın gerçekten canımmCokmkarisik bir sifre oldugunu sanmiyorum ama ben bazilari gibi takip edemiyorum..hani bazen. Ya sunu yedim dokunuyor biliyorum fln diyorya ben hic Nlamam öyle..valla sifre mifre ugrasamyicam agzimi tutucam baska caresi y
Anladim gecmis olsun canim yaaa
Ama sende gitmeyiver onca Yol sart mi ki gitmen gelmen bu kadar
Yani tabi sen memnunsan bizene de
Öglen 1 de cik aksam 7 de var :s 6 saat yazik yani
Benim 30 dk bile pek kiymelidir:)
tmm zeynep alma beni listeyeeeafiyet olsun.gayet güzel br menü bu.isveçe ne oldu:44:
ozaman kübra giibi sen listeye hiç almıyorum.
hadi bakalım,tut ağzını,ver kilolarıkola konusunda haklısın
annemin ilaçlarından bende alsam mı diye düşünmeden edemiyorum yaniiiiseminecim Allah agyret versin valla ne kadar yoğunsun , yazık sana dinlen birazcık, bu koşuşturma işle uyuyamazsın tabii
afiyet olsun çok güzel olmuş isveçe yarın başlayacaktın di mi
kadının suratına bir yumruk indirmedinmi bu lafın üstüne. ne dengesiz insanlar var ya.
hoşgeldin, başın sağ olsun eda üzüldüm ama elden gelecek bişey yok, takdiri ilahi. ben başak 28 yaşındayım, memurum 8 aylık bi oğlum var hamilelikte 90 a çıktım şimdi ise durum bu. aramızda olduğun için sevindim
verdiğin bilgiler için sağol, ben bfite gidiyorum 1 ay gittim ve 3,5 kilo verdim sence oradaki spor olayı nasıl bi incelermisin. yarım saat sürüyor sadece ben üstüne kendim biraz hareket yapıyorum, 30 bacak hareketi 50 mekik falan gibi
Ay pardon hihiih. Güldüm kendimeGunaydin canim ne guzel pir pir pir kelebek gibi kanat cirpiyosundur carsambaaaaa?? 2 guncuk var sen mi gidiceksin?
Gelicem ama once su diyete adapte olayim yeniden ayri bi hesap acmaliyim
Gunaydin dilan cay bardagi yaziyor :))
Öfhhh sikinti var icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?