Ay bana da böyle oluyor inanır mısın? Pazartesi tartılıyorum 1 kilo fazla, Salı tartılıyorum 1 kilo eksik. Hafta içinde kilolarım bazen çok dalgalanıyor. Takılma sen buna diyet yapa yapa insan bunun önemli bir şey olmadığını anlıyor. Metabolizma dalgalanmasıyla alakalı canım.ben de ancak girebildim öğle arasında.. sabah tartıldım , hüsrana uğradım... acaba pazartesileri mi böyle çıkıyorum , salı günü normale dönüyor kilom , bakalmı yarında öyle mi olacak .. eğer öyleyse tövbe bi daha pazartesileri tartılmam..
pazartesi sendromunu bedenimle, kilomla,ruhumla yaşıyorummmmm
Hoşbuldum teşekkürler Başak
B-fit e hiç gitmedim ama internetten baktım şimdi sıra sıra aletlere geçiliyormuş sanırım.Vücudun tüm kaslarını çalıştıran aletler ise çok güzel crossfit tarzında bir antrenman olur.Çoğu kişi spor denilince sadece yürüş bisiklet düşünür.Üst vücut kaslarını önemsemez göğüs omuz sırt.Orada o kaslarınıda sıkılaştırma şansı bulursun eminim.
kızlar akşama misafirim var, mantı yapacağım ama yetmezse korkusu yaşıyorum yanınada ne gider karar veremedim. salata yapacağım çorba yapayım diye düşündüm ama ben yakıştıyamıyorum sizce ne yapayım fikir verin bana
ben de ancak girebildim öğle arasında.. sabah tartıldım , hüsrana uğradım... acaba pazartesileri mi böyle çıkıyorum , salı günü normale dönüyor kilom , bakalmı yarında öyle mi olacak .. eğer öyleyse tövbe bi daha pazartesileri tartılmam..
pazartesi sendromunu bedenimle, kilomla,ruhumla yaşıyorummmmm
kızlar ütü yapmam lazım,şimdi çıkıyorum.öptüm
kızlar akşama misafirim var, mantı yapacağım ama yetmezse korkusu yaşıyorum yanınada ne gider karar veremedim. salata yapacağım çorba yapayım diye düşündüm ama ben yakıştıyamıyorum sizce ne yapayım fikir verin bana
çorba olabilir aslında:44:
Canim kilo bildirimini yapinca haftasonu biraz kavamakta oluyor o yuzden pazartesi biraz fazla olabilir:)) ben kendi adima monustum hehe
Kolay gelsin canimcim
Hmm mantida zordur yaa..sayet özel yemek icin gelmiyceklerse sadece birer tabak manti yeterli sonra caya kek kurabiye koyabilirsin .yada mantiyi koyu yapip pasta tabagina yanina birseyler ilave ederek servis edebilirsin..ama corba salata ne bilim :44:
ama çaya değil yemeğe geliyorlar. zaten üstüne çay kek yapacağım. ama şöyle düşündüm ekşili yoğurt çorba, mantı, yeşil salata, brokoli salatası, fırında soslu patates. üstünede çay kek veya tatlı sizce nasıl olur
başak yoğurt,yğurt olmaz bence.onun yerine salçalı tarhana,şehriye tarzı bişey olabilir.mantıya turşuda çok yakışırama her çorba gitmez dimi ekşili yoğurt çorbası düşündüm sence olurmu
hanimlar kaptaninizla haberlestim uye degil ama misafir olabilecegim paylasimlariniza burdanda mersinliye tesekkurler
kızlar ütü yapmam lazım,şimdi çıkıyorum.öptüm
başak yoğurt,yğurt olmaz bence.onun yerine salçalı tarhana,şehriye tarzı bişey olabilir.mantıya turşuda çok yakışır
bizimkiler sessiz zaten eski uyelerden gelen gidende yok bir ecz.mis geliyor arada bilemem bozulurlarmi ama kendimi motive etmem lazim hem kilo bildirimimi ordan yapacam zaten oradada iki haftalik denemedeyim
kolayyy gelsinnn canımm
bitti çok şükür.her ütüde bir kere daha anlıyorum ki pantolon ütülemekten nefret nefret nefret ediyorum.zaman kaybı:
bitti çok şükür.her ütüde bir kere daha anlıyorum ki pantolon ütülemekten nefret nefret nefret ediyorum.zaman kaybı:
bizimkiler sessiz zaten eski uyelerden gelen gidende yok bir ecz.mis geliyor arada bilemem bozulurlarmi ama kendimi motive etmem lazim hem kilo bildirimimi ordan yapacam zaten oradada iki haftalik denemedeyim
bu aralar çok sık yazıyorum ama gene yazayımben zeynep 32 yaşındayım.öğretmenim,ücretsiz izindeyim.bebiş sonraki şişkolukla uğraşıyorum.6 ayı doldurdum diette.çok olmuş be:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?