Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay bana da böyle oluyor inanır mısın? Pazartesi tartılıyorum 1 kilo fazla, Salı tartılıyorum 1 kilo eksik. Hafta içinde kilolarım bazen çok dalgalanıyor. Takılma sen buna diyet yapa yapa insan bunun önemli bir şey olmadığını anlıyor. Metabolizma dalgalanmasıyla alakalı canım.

merhaba kızlar,arkadaştaydım ,eve yeni geldim.takımın maşallahı var ,çok mutlu oluyorum6. takından bir üye ''bizim takım çok sessiz sizinle takılabilir myim?''yazmış.ne haldeydik 1 hafta önce
aşık yasemin,yolla bakalım mesajlarını
kübra gözümden kaçmış dün,evlilik için çok erken.tanıdıkça kararın değişebilir ,dur hele.:44:
dilek,bende senin gibiyim,bazen 1 kilo fazla çıkıyor sonra normale dönüyor,takılmasen cumalara bak

bu arada kızlar ölçü muhabbeti yalan oldu.yarın akşama kadar ölçü olayına katılmak isteyenler ,ölçülerini paylaşsınlar,tabloyu hazırlayıp paylaşayım.acayip gaza geldim.:111:en zayıf biz olacağız

evet sıra ile bütün aletler yapılıyor seçme ve atlama şansın yok ama kendi ağırlıklarıyla ağırlık çalışmıyoruz. bide biçok insan çok fazla terlerken ben terlemiyorum yani terliyorumda çok az sence bu neden olabilir

kızlar akşama misafirim var, mantı yapacağım ama yetmezse korkusu yaşıyorum yanınada ne gider karar veremedim. salata yapacağım çorba yapayım diye düşündüm ama ben yakıştıyamıyorum sizce ne yapayım fikir verin bana

Canim kilo bildirimini yapinca haftasonu biraz kavamakta oluyor o yuzden pazartesi biraz fazla olabilir:)) ben kendi adima monustum hehe

kızlar ütü yapmam lazım,şimdi çıkıyorum.öptüm

Kolay gelsin canimcim

Hmm mantida zordur yaa..sayet özel yemek icin gelmiyceklerse sadece birer tabak manti yeterli sonra caya kek kurabiye koyabilirsin .yada mantiyi koyu yapip pasta tabagina yanina birseyler ilave ederek servis edebilirsin..ama corba salata ne bilim :44:

ama çaya değil yemeğe geliyorlar. zaten üstüne çay kek yapacağım. ama şöyle düşündüm ekşili yoğurt çorba, mantı, yeşil salata, brokoli salatası, fırında soslu patates. üstünede çay kek veya tatlı sizce nasıl olur

eksili yogurt corbayla manti pek gitmez bence mantiyi da yogurtlayacaksan
firinda patatesin var manti yerine kofte yada soslu bur et yap nacizane fikrim

bu arada baliklama daldim selam hanimlar ben beril

gercekten kusura bakma arkadasim yemek meselesi olunca duramadim

hanimlar kaptaninizla haberlestim uye degil ama misafir olabilecegim paylasimlariniza burdanda mersinliye tesekkurler

ama her çorba gitmez dimi ekşili yoğurt çorbası düşündüm sence olurmu
başak yoğurt,yğurt olmaz bence.onun yerine salçalı tarhana,şehriye tarzı bişey olabilir.mantıya turşuda çok yakışır

hanimlar kaptaninizla haberlestim uye degil ama misafir olabilecegim paylasimlariniza burdanda mersinliye tesekkurler

hoşgeldin beriltakındakiler bozulmasın burada olmana.:44:

bizimkiler sessiz zaten eski uyelerden gelen gidende yok bir ecz.mis geliyor arada bilemem bozulurlarmi ama kendimi motive etmem lazim hem kilo bildirimimi ordan yapacam zaten oradada iki haftalik denemedeyim

bu aralar çok sık yazıyorum ama gene yazayımben zeynep 32 yaşındayım.öğretmenim,ücretsiz izindeyim.bebiş sonraki şişkolukla uğraşıyorum.6 ayı doldurdum diette.çok olmuş be:26:

bu aralar çok sık yazıyorum ama gene yazayımben zeynep 32 yaşındayım.öğretmenim,ücretsiz izindeyim.bebiş sonraki şişkolukla uğraşıyorum.6 ayı doldurdum diette.çok olmuş be:26:

o kadar ortak yonumuz varki beni misafir birakamazsin
bende ogretmenim
ucretsiz dogum iznindeyim
6 aylik bir kizim var
yaklasik senin kilondayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…