Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldim ama yine geçmişe bakamıyorumm
Okula gidecemm ..
ferhannn kendimi hiç iyi hissetmyrm
isveçi bırakacam sanırım bu akşam ..
Tansiyonum düştü resmen ayağa kalkınca birden başım dolanıyor :18:

sanirim bir kahve ic bana cok iyi gelir benimde tansiyonum cok dusuktur hep

o kadar ortak yonumuz varki beni misafir birakamazsin
bende ogretmenim
ucretsiz dogum iznindeyim
6 aylik bir kizim var
yaklasik senin kilondayim
hımmm,hangi şehirdesin,branşın ne?bu arada emzirirken zor olmayacak mı?benim kızım 13 aylık.diete başladığımda sütü nerdeyse bırakmıştı.

kübra kübra...bir gazla başladın ama sağlık çok önemli çok

isveç diyeti yapıyorum sabah kahvaltısı kahve sadece :)
ama haklısın bence ben oturup güzel bir yemek yemem lazımmm oof ekmeğimide bandırmak istyrm :)

fazla kacirma uzun zamandir kati bir diyetteysen corba ic mideye balyoz indirmenin bir anlami yok tatlim

simdilik ankaradayim gidecegim yer karisik kesinlessin yazarim
sinif ogretmeniyim
ben kati bir rejim yapmiyorum cok sukur sutten kesilmedim kizim ek gidayada basladi sukurler olsun

avatarimi tanitayim teyzoslari kizim elifim

unuttum 93 ile gecen ay basladim sanirim 6 kilo kadar kah rejimle kah bozarak bu gune geldim
sanirim birakirsam kendimi bir daha bu iradeyi bulamam gibi geliyor

al beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi

Aynen prinçti birde ama hiç pişman değilim ohh yarasın

Zeynep:)) kaçamaklarda uyguladığımız ceza sisteminden de bahsettin mi çok fenayım yaaaa

Geveze cadılozlar olduğum için olsa gerek

Hahhahahahah Kübraaa:) 13. olmuşum. 13 takımdan 13. hahhahaha 13.Cuma gibiyim yaaaaa

Kabul ettim bile. Yeter ki birlikte başarıya ulaşalım, gerisi önemli değil.
Aramıza hoşgeldin ben Yasemin. Grubun en gevezesi:)) gezgini :))) Bu aralar motivasyon düşüklüğü nedeniyle çok forumda gevezelik yapmıyorum ama olsun geveze gevezedir

isveç diyeti yapıyorum sabah kahvaltısı kahve sadece :)
ama haklısın bence ben oturup güzel bir yemek yemem lazımmm oof ekmeğimide bandırmak istyrm :)
kübra annene söyle sana güzel ama az yağlı bir yemek yapsın.içim çıktı senin menülerinden.doyur karnını bugün.abartmadan tabi

unuttum 93 ile gecen ay basladim sanirim 6 kilo kadar kah rejimle kah bozarak bu gune geldim
sanirim birakirsam kendimi bir daha bu iradeyi bulamam gibi geliyor

al beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben evliyim alamam senişaka bir yana senden önce gelen arkadaşlar var.onlarıda almadım.haksızlık olur.

motivasyonunu bozma,zayıflık muhteşem.ben çok zayıf değilim ama inan çok şey değişti.46 bedenden 40 düştüm.bel ağrım,sırt ağrım kalmadı.5 yaş gençleşmiş hissediyorum kendimi.ben şırnakta yaşıyorum ,tüm yaz evden çıkmadan videolardan spor yaparak zayıfladım.sende başarabilirsin.çocuklarımız zayıf bir anneyi hakediyor.kızın çok tatlı maşallahbu arada benim kzımda elif gökçe teyzesi.

ama kuserim yaaaaaaa bak kizlarimiz bile adas
hem benden oncekileri aldin buda haksizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

2 şeyden dolayı olabilir.

1 - beyaz kasları kullanarak yapıyorsundur hareketleri.Yani mesela kaç tekrar yapabiliyorsun ? az tekrar yapabiliyorsan beyaz kasları kullanıyorsundur.Beyaz kaslar ısınmaz fazla o yüzden vücutta ısınmaz ve vücut ısıyı dışarı atmak için terleme yoluna gitmez.

2 - kondisyonunun çok altında çalışıyorsundur.Yani arkadaşlarım terliyor ben terlemiyorum diğer bir açıklaması şöyle olabilir.Mesela bir yol bisikleti sporcusu ve seni kıyaslıyalım.Senin en yüksek performansta bisikleti sürdüğünü düşünelim deli gibi terlersin.Ama o bisiklete o sporcu bindiğinde aynı koşullarda senin en yüksek performansında çıktığın hıza terlemeden hatta yorulmadan rahatlıkla çıkıcaktır.

3 - genetik olabilir ve bu beni aşar bunun hakkında bir şey söyliyemicem.

tv 8 manyak bir türk filmi var''asiye nasıl kurtulur'' kırgırınıa izlenecek film.suratımda salak bir ifadeyle izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…