- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Ben geldim ama yine geçmişe bakamıyorumm
Okula gidecemm ..
ferhannn kendimi hiç iyi hissetmyrm
isveçi bırakacam sanırım bu akşam ..
Tansiyonum düştü resmen ayağa kalkınca birden başım dolanıyor :18:
sanirim bir kahve ic bana cok iyi gelir benimde tansiyonum cok dusuktur hep
hımmm,hangi şehirdesin,branşın ne?bu arada emzirirken zor olmayacak mı?benim kızım 13 aylık.diete başladığımda sütü nerdeyse bırakmıştı.o kadar ortak yonumuz varki beni misafir birakamazsin
bende ogretmenim
ucretsiz dogum iznindeyim
6 aylik bir kizim var
yaklasik senin kilondayim
Ben geldim ama yine geçmişe bakamıyorumm
Okula gidecemm ..
ferhannn kendimi hiç iyi hissetmyrm
isveçi bırakacam sanırım bu akşam ..
Tansiyonum düştü resmen ayağa kalkınca birden başım dolanıyor :18:
isveç diyeti yapıyorum sabah kahvaltısı kahve sadece :)
ama haklısın bence ben oturup güzel bir yemek yemem lazımmm oof ekmeğimide bandırmak istyrm :)
hımmm,hangi şehirdesin,branşın ne?bu arada emzirirken zor olmayacak mı?benim kızım 13 aylık.diete başladığımda sütü nerdeyse bırakmıştı.
kübra kübra...bir gazla başladın ama sağlık çok önemli çok
Günaydın kızlar inanırmısınız şuan tavuklu pilav yiyorum ve ayran içiyorum.Dün çok canım çektiydi yarın sabah yerim diye ikna etmiştim kendimi
Aynen prinçti birde ama hiç pişman değilim ohh yarasın
Canım ben çok uzun olmasa da bir süredir KK'dayım hep dikkat ediyorum sizi. Özellikle 13. takım hep en çok konuşan, en çok kaynaşan, en çok motive olan gruptu. Birileri tarafından kontrol ve motive edilmek okadar önemli bir şey ki..İnsanlar sırf bunun için diyetisyene gidiyorlar bencce. İnşallah sizlerle olurum canım ya yolum çok uzun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post27570838
kaptanım ortim maşallah 2.ci olmuşşun :))
Aramıza hoşgeldin ben Yasemin. Grubun en gevezesi:)) gezgini :)))Kabul ettim bile. Yeter ki birlikte başarıya ulaşalım, gerisi önemli değil.
kübra annene söyle sana güzel ama az yağlı bir yemek yapsın.içim çıktı senin menülerinden.doyur karnını bugün.abartmadan tabiisveç diyeti yapıyorum sabah kahvaltısı kahve sadece :)
ama haklısın bence ben oturup güzel bir yemek yemem lazımmm oof ekmeğimide bandırmak istyrm :)
unuttum 93 ile gecen ay basladim sanirim 6 kilo kadar kah rejimle kah bozarak bu gune geldim
sanirim birakirsam kendimi bir daha bu iradeyi bulamam gibi geliyor
al beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kübra annene söyle sana güzel ama az yağlı bir yemek yapsın.içim çıktı senin menülerinden.doyur karnını bugün.abartmadan tabi
ben evliyim alamam senişaka bir yana senden önce gelen arkadaşlar var.onlarıda almadım.haksızlık olur.
motivasyonunu bozma,zayıflık muhteşem.ben çok zayıf değilim ama inan çok şey değişti.46 bedenden 40 düştüm.bel ağrım,sırt ağrım kalmadı.5 yaş gençleşmiş hissediyorum kendimi.ben şırnakta yaşıyorum ,tüm yaz evden çıkmadan videolardan spor yaparak zayıfladım.sende başarabilirsin.çocuklarımız zayıf bir anneyi hakediyor.kızın çok tatlı maşallahbu arada benim kzımda elif gökçe teyzesi.
ama kuserim yaaaaaaa bak kizlarimiz bile adas
hem benden oncekileri aldin buda haksizlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
evet sıra ile bütün aletler yapılıyor seçme ve atlama şansın yok ama kendi ağırlıklarıyla ağırlık çalışmıyoruz. bide biçok insan çok fazla terlerken ben terlemiyorum yani terliyorumda çok az sence bu neden olabilir
Kızlar ne yapıyorsunuz ben spordan geldim yorgunum
Kaçamaklara verdiğiniz ceza ney merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?