çok sağol dilek.jllian sağolsun,baya sıkılaştırmış beni
hoşgeldin dilan.bu arada kızlar bizde sigara içen var mı?ben içmiyorum,hiç içmedim.kilodan daha zararlı.dökülün bakayım sigaracılar
Jillian benide çağırıyoo geeel geeeel yapıyooo
Zeynep sanada cezaakızlar bugün dünyaları yedim resmen.hafta sonra zıvanadan çıkmak bende sıradanlaştı
sabah:2 dilim ekmek
1 fırın patates
2 yumurta
domates
peynir
zeytin
tahin pekmez(1 kaşık)hamile kadın modunda yedim
ara:1 çay bardağı redbul
1 kuru incir
akşam:2 dilim pizza(ev yapımı)
1 fırın patates
1 bardak kola
ne deseniz haklısınızsanırım 2 haftada 1 kiloya alıştım.67 yi görünce rahat davranmaya başladım.:26:
Kolayı Nurgül görmesin
Akşam yok mubenim menüm saçma oldu..
kahvaltı 10:00
2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates-salatalık-tere, 1 tatlı kaşığı diyet reçel,çay
ara: 1 portakal
öğle 15:00
peynirli tost-yağsız, diet kola
ara: yarım armut
su 1.5 lt
spor: callenetics yaptımmmmmm
Bugün yediklerim
(kahvaltı) 1 tabak kadar pilav - 125 gr kadar tavuk göğüsü
(ara) 200 ml süt
(öğle) iskender - sadece etlerini yedim arkadaşlarlaydım yemek durumunda kaldım.
(ara) 125 gr tavuk ile salata
(ara) 200 ml süt
(akşam) 2 tabak yeşil fasulye yemeği - 2 dilim tam buğday ekmeği
(ara) 200 ml süt
(yatarken) 200 ml süt
İskender , tavuk pilav olmamış
Menum
Sabah
2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk keci peyniri,1 közlenmis biber
Ögle
5 sarma ,yarim közlenmis biber,yarim dilim börek
Aksam
Bir kac catal yogurtlu sebze sote,1 dilm ekmek
Ceyrek pomelo, 1 fincan sutlu kahve
2lt su
Spor +
Ferhan Pomelo neeeee :)))
Hoşbuldum teşekkürler Başak
B-fit e hiç gitmedim ama internetten baktım şimdi sıra sıra aletlere geçiliyormuş sanırım.Vücudun tüm kaslarını çalıştıran aletler ise çok güzel crossfit tarzında bir antrenman olur.Çoğu kişi spor denilince sadece yürüş bisiklet düşünür.Üst vücut kaslarını önemsemez göğüs omuz sırt.Orada o kaslarınıda sıkılaştırma şansı bulursun eminim.
Bfit bir işe yaramıyo. Orda görüyom kadınlar aynı bir incelme yok. Bende gittim. Sonra 2 ay bıraktım evde kendim spor yaptım. Geri döndüğümde gözlerine inanamadılar, nazıl zayıfladın bu kadar inceldin dediler.
Teşekkür ederim canım, daha çok yolum var :))Yasemin azmine hayran kaldım.Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.Harikasın ne denirki
Ay bana da böyle oluyor inanır mısın? Pazartesi tartılıyorum 1 kilo fazla, Salı tartılıyorum 1 kilo eksik. Hafta içinde kilolarım bazen çok dalgalanıyor. Takılma sen buna diyet yapa yapa insan bunun önemli bir şey olmadığını anlıyor. Metabolizma dalgalanmasıyla alakalı canım.
Çok sık tartılma:)) bu iyi değil, hem motivasyonunu düşürür hemde doğru değil. Haftada maksimum 2 defa tartılmalısın. Ben haftasonundan sonra kontrol amaçlı Pazartesi ve Cuma tartı gününde tartılıyorum. Bazen sadece cuma;9
Ayın 13 ünü bekleeee:))))merhaba kızlar,arkadaştaydım ,eve yeni geldim.takımın maşallahı var ,çok mutlu oluyorum6. takından bir üye ''bizim takım çok sessiz sizinle takılabilir myim?''yazmış.ne haldeydik 1 hafta önce
aşık yasemin,yolla bakalım mesajlarını
kübra gözümden kaçmış dün,evlilik için çok erken.tanıdıkça kararın değişebilir ,dur hele.:44:
dilek,bende senin gibiyim,bazen 1 kilo fazla çıkıyor sonra normale dönüyor,takılmasen cumalara bak
bu arada kızlar ölçü muhabbeti yalan oldu.yarın akşama kadar ölçü olayına katılmak isteyenler ,ölçülerini paylaşsınlar,tabloyu hazırlayıp paylaşayım.acayip gaza geldim.:111:en zayıf biz olacağız
Hoşgeldinhanimlar kaptaninizla haberlestim uye degil ama misafir olabilecegim paylasimlariniza burdanda mersinliye tesekkurler
Bişeyler ye KübraaBen geldim ama yine geçmişe bakamıyorumm
Okula gidecemm ..
ferhannn kendimi hiç iyi hissetmyrm
isveçi bırakacam sanırım bu akşam ..
Tansiyonum düştü resmen ayağa kalkınca birden başım dolanıyor :18:
zorunlu hareketlerimiz var onlardan senin iskender + pilav 200+200 gideri var :)) Ama daha denemedesin, ondan bu iki hafta menülerini düzeltme haftası olsunKızlar ne yapıyorsunuz ben spordan geldim yorgunum
Kaçamaklara verdiğiniz ceza ney merak ettim şimdi
Son düzenleme: