Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Jillian benide çağırıyoo geeel geeeel yapıyooo jilana diyemedim seni eliptik bisiklete tercih ettim diye hihihhihihhi

Zeynep sanada cezaa Hep pizza hemde patates200x200 bebişim isteğin hareket
Kolayı Nurgül görmesin

Akşam yok mu

İskender , tavuk pilav olmamış

Menum

Sabah
2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk keci peyniri,1 közlenmis biber

Ögle
5 sarma ,yarim közlenmis biber,yarim dilim börek

Aksam
Bir kac catal yogurtlu sebze sote,1 dilm ekmek
Ceyrek pomelo, 1 fincan sutlu kahve
2lt su
Spor +

Ferhan Pomelo neeeee :)))

Bfit bir işe yaramıyo. Orda görüyom kadınlar aynı bir incelme yok. Bende gittim. Sonra 2 ay bıraktım evde kendim spor yaptım. Geri döndüğümde gözlerine inanamadılar, nazıl zayıfladın bu kadar inceldin dediler.

Yasemin azmine hayran kaldım.Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.Harikasın ne denirki
Teşekkür ederim canım, daha çok yolum var :))

Çok sık tartılma:)) bu iyi değil, hem motivasyonunu düşürür hemde doğru değil. Haftada maksimum 2 defa tartılmalısın. Ben haftasonundan sonra kontrol amaçlı Pazartesi ve Cuma tartı gününde tartılıyorum. Bazen sadece cuma;9

Ayın 13 ünü bekleeee:))))

hanimlar kaptaninizla haberlestim uye degil ama misafir olabilecegim paylasimlariniza burdanda mersinliye tesekkurler
Hoşgeldin

Bişeyler ye Kübraa

Kızlar ne yapıyorsunuz ben spordan geldim yorgunum

Kaçamaklara verdiğiniz ceza ney merak ettim şimdi
zorunlu hareketlerimiz var onlardan senin iskender + pilav 200+200 gideri var :)) Ama daha denemedesin, ondan bu iki hafta menülerini düzeltme haftası olsun

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım benim. Bende çok gevezeyimdir aslında ama iş + okul olunca aralarda girip yazabiliyorum. Artık zamanla yavaş yavaş eski forumuna kavuşur topicde tatlım. Güzel arkadaşlıklar kuracağız burada öyle hissediyorum. Daha gidecek bir ton kilom var.

Öyle haklısın da bazen de öyle bir yükseltiyor ki motivasyonu.. Azaltmam lazım aslında senin gibi ama kendimi durduramıyom

Selam kızlar ne var ne yok? Bi selam vereyim dedim ama maşallah kimsecikler yok bu saatte :44:Söyleyin bakalım nerelere kayboldunuz

Öyle haklısın da bazen de öyle bir yükseltiyor ki motivasyonu.. Azaltmam lazım aslında senin gibi ama kendimi durduramıyom
Bırakmalısın bu huyunu

Selam kızlar ne var ne yok? Bi selam vereyim dedim ama maşallah kimsecikler yok bu saatte :44:Söyleyin bakalım nerelere kayboldunuz

Ebrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım nasılsınbebiş nasıl

hoşgeldin ebru.bugün aklımdan geçtin.bu kız hiç uğramaz oldu diye.sana bir haberim var,kaptan oldumhatice yoğunluktan zorlandığı için bana bıraktı.sen nasılsın,bebiş nasıl?isim buldunuz mu?

Beril hoşgeldin ben Eda yeniyim bende.
SELAM CANIM sen sanslisin takima alinmissin ben giremedim

Kızlar takım kuralları, sistemi hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

Her iki günde bir mesaj sayılarımızı ilgili kişilere sayıp yolluyoruz.
Günlük 5 mesaj sınırlamamız var (özel bir durum var ve giremiyeceksen bunu Kaptanımız Zeynep e bildirmelisin)
Spor yaptık yapmadık bilgilerimizi yazıyoruz. Zorunlu hareketlerimiz var.
Her ay ölçülüyoruz cm olarakta ne kadar incelldiğimizi takip ediyoruz.
Kaçamak yapanlara ceza var. Cezamız spor. Ogün yediklerimiz vücudumuza yerleşmesin diye 1 nebze önlem olarak bu ceza o gün içinde uygulanıyor.
Menülerimizi yazıyoruz hergün, biröceki günün menüsünü komple, su ve spor bilgileriyle.

Aklıma bu kadar geldi

HiihihhiEkledim canım herkesi şimdilik misafirim topicde (anladığım kadarıyla) müsait olduğunda tam üye olacağım 13.takım birliğine

bende misafirim
ya ben seni tanidima sevindim yoksa cok uzulmustum takima giremiyorum diye
supersin sen canim ya

misafirlerde yapiyormu bunlari

Süper canım ben çok sevdim bu sistemi.
Bu öğle yemeğinde bir porsiyon tavuk manter penne makarna yedim ve diyet kola içtim. Akşam yemeği yemeyeceğim. Cezam ne olcak acaba ki?

misafirlerde yapiyormu bunlari
Bizle motive olmak istiyorsan yapmalısın..
Süper canım ben çok sevdim bu sistemi.
Bu öğle yemeğinde bir porsiyon tavuk manter penne makarna yedim ve diyet kola içtim. Akşam yemeği yemeyeceğim. Cezam ne olcak acaba ki?

ooooy oyy oyyy makarna :)) Akşam 1 kase çorbada olsa içmelisin. Öğün atlamak yooookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…