Ben 8 Ekim'den beri diyet yapıyorum canım. Mesajlarımın hemen altında kilo çizelgem var oradan görebilirsin. Boyum 1.70, 20 yaşındayım. Koca popoluyum, saygılar.evet haklisin
sen ne zaman karar verdin zayiflamaya kac kilosun
Bizle motive olmak istiyorsan yapmalısın..
ooooy oyy oyyy makarna :)) Akşam 1 kase çorbada olsa içmelisin. Öğün atlamak yooookk
ayy benim gibibirileri daha varmışş sevindimmAy bana da böyle oluyor inanır mısın? Pazartesi tartılıyorum 1 kilo fazla, Salı tartılıyorum 1 kilo eksik. Hafta içinde kilolarım bazen çok dalgalanıyor. Takılma sen buna diyet yapa yapa insan bunun önemli bir şey olmadığını anlıyor. Metabolizma dalgalanmasıyla alakalı canım.
ölçü olarak nerelerimizi yazıcazmerhaba kızlar,arkadaştaydım ,eve yeni geldim.takımın maşallahı var ,çok mutlu oluyorum6. takından bir üye ''bizim takım çok sessiz sizinle takılabilir myim?''yazmış.ne haldeydik 1 hafta önce
aşık yasemin,yolla bakalım mesajlarını
kübra gözümden kaçmış dün,evlilik için çok erken.tanıdıkça kararın değişebilir ,dur hele.:44:
dilek,bende senin gibiyim,bazen 1 kilo fazla çıkıyor sonra normale dönüyor,takılmasen cumalara bak
bu arada kızlar ölçü muhabbeti yalan oldu.yarın akşama kadar ölçü olayına katılmak isteyenler ,ölçülerini paylaşsınlar,tabloyu hazırlayıp paylaşayım.acayip gaza geldim.:111:en zayıf biz olacağız
ben okuyana kadar misafirin gemiştir di mi afiyet olsun diyebilirm sadecekızlar akşama misafirim var, mantı yapacağım ama yetmezse korkusu yaşıyorum yanınada ne gider karar veremedim. salata yapacağım çorba yapayım diye düşündüm ama ben yakıştıyamıyorum sizce ne yapayım fikir verin bana
ama kaçamak da yapmadım .. tabii işe gitmediğim için hareketim azaldı galiba...Canim kilo bildirimini yapinca haftasonu biraz kavamakta oluyor o yuzden pazartesi biraz fazla olabilir:)) ben kendi adima monustum hehe
:44:
ama her çorba gitmez dimi ekşili yoğurt çorbası düşündüm sence olurmu
merhaba beril ben de dilek hoşgeldinnnneksili yogurt corbayla manti pek gitmez bence mantiyi da yogurtlayacaksan
firinda patatesin var manti yerine kofte yada soslu bur et yap nacizane fikrim
bu arada baliklama daldim selam hanimlar ben beril
valla çocukların isimleri bile aynı.. bu kadar ortak yönünüz var üzme kısı..o kadar ortak yonumuz varki beni misafir birakamazsin
bende ogretmenim
ucretsiz dogum iznindeyim
6 aylik bir kizim var
yaklasik senin kilondayim
kübraaaa hasta olacaksın yaaa yemek yeeeee yemek yeeeeeBen geldim ama yine geçmişe bakamıyorumm
Okula gidecemm ..
ferhannn kendimi hiç iyi hissetmyrm
isveçi bırakacam sanırım bu akşam ..
Tansiyonum düştü resmen ayağa kalkınca birden başım dolanıyor :18:
elif çok şekersinnnnsimdilik ankaradayim gidecegim yer karisik kesinlessin yazarim
sinif ogretmeniyim
ben kati bir rejim yapmiyorum cok sukur sutten kesilmedim kizim ek gidayada basladi sukurler olsun
avatarimi tanitayim teyzoslari kizim elifim
hani kıs ceza ben hiç de görmedim...Her iki günde bir mesaj sayılarımızı ilgili kişilere sayıp yolluyoruz.
Günlük 5 mesaj sınırlamamız var (özel bir durum var ve giremiyeceksen bunu Kaptanımız Zeynep e bildirmelisin)
Spor yaptık yapmadık bilgilerimizi yazıyoruz. Zorunlu hareketlerimiz var.
Her ay ölçülüyoruz cm olarakta ne kadar incelldiğimizi takip ediyoruz.
Kaçamak yapanlara ceza var. Cezamız spor. Ogün yediklerimiz vücudumuza yerleşmesin diye 1 nebze önlem olarak bu ceza o gün içinde uygulanıyor.
Menülerimizi yazıyoruz hergün, biröceki günün menüsünü komple, su ve spor bilgileriyle.
Aklıma bu kadar geldi
maaşallah 1 ayda 7 kilo.. saygılar ve hürmetler bendenguzel vermissin bende 1 kasimda 94 le basladim suan 87 yim
afiyet olsun yaseminsabah (geç kahvaltı): 1 tane küçük kibrik kutusu kadar ev poğaçası, 1 dilim peynir, 4-5 zeytin, bol şekersiz çay
Öğle kahvaltı 11 de olunca sadece 1 portakal orda kal hihihihihih
Akşam: 1 porsiyon ıspanak yemeği, yarım kase yoğurt, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı(saat 4-5 gibi yedim)
Ara: 2 mandalina, şekersiz sütsüz kremasız kahve
Spor yok
Su 2.5 lt
ooo burası şenlik yeri olduAyyy buralarda nolmuss pek bi kalabaliklasmisiz sanirim :)) telefondan girince neler olmus anlayamadim kafam karisti aksam hepsinee bakicam :) okumam gereken gecmis sayfalar coooookk :))
yaa oku oku bitiremiyorum yaaa.. öğleden sonra hastanede sistem çöktü.. hastalar giriş yapamadı, sonuçları göremedik... acil olanlara bakıldı ama reçete yazamadık iğrençtiii
ayy benim gibibirileri daha varmışş sevindimm
ölçü olarak nerelerimizi yazıcazbel-kalça-basen-göbek-göğüs açıklar mısınızmıdır acaba kaptannnn
ben okuyana kadar misafirin gemiştir di mi afiyet olsun diyebilirm sadece
ama kaçamak da yapmadım .. tabii işe gitmediğim için hareketim azaldı galiba...
merhaba beril ben de dilek hoşgeldinnnn
valla çocukların isimleri bile aynı.. bu kadar ortak yönünüz var üzme kısı..
kübraaaa hasta olacaksın yaaa yemek yeeeee yemek yeeeee
elif çok şekersinnnn
hani kıs ceza ben hiç de görmedim...
maaşallah 1 ayda 7 kilo.. saygılar ve hürmetler benden
oh yarasın ,afiyet olsunmenüm
sabah: 1 kase nesfit
ara: sütlü nescafe
öğle: 1 porsiyon nohut yemeği, 1 dilim kepek ekmeği, salata
ara: 1 bardak taze sıkılmış nar suyu (enfestiii)
akşam: 1 porsiyon sulu köfte, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt
su 2 lt
spor 45dk yürüyüş
callanetics yapıcam birazdan
canimsin hayret demi bu kadar benzerlik bastir dilek belki bir umut heeeeeeee
torpil istemiyorum umut istiyorumoh yarasın ,afiyet olsun
torpil yok
canimsin hayret demi bu kadar benzerlik bastir dilek belki bir umut heeeeeeee
torpil istemiyorum umut istiyorum
ben senin beirgun beni takima alabilmen umudunu bekleyimmi
bu arada yanlis birsey yapiyormuyum burda yazisirken
zeynooo tahin pekmezlere sarıyosun yavaş yavaşşşmenü
sabah:3 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
2 kaşık tahin pekmez
ara:1 neskafe
öğle:1 acılı adana
el kadar pide
salata
ayran
akşam:1 kase tavuk çorbası
yoğurtlu patlıcan
3 çatal makarna
ara:mandalina
zeynooo tahin pekmezlere sarıyosun yavaş yavaşşş
afiyet olsun yasemin
ooo burası şenlik yeri oldu
kızlar grubun resmi üyesi olamadık diye üzülmeyin.sadece cumaları kilo bildiriminiz resmi olmayacak.yoksa tüm muhabbetin içinde olacaksınız.üyelerden biri ayrıldığında yerine geçeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?