- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
isveçi bende düsünmüstüm sen yazınca :18::18:
sonra vazgectim belki ben veremem diyee kendi diyetimle kendimi basbasa bıraktım :))
senin diyetininde isveçden farkı yokkkk
merhaba kızlar ben kuralları okudum ama,benide alırmısınız aranıza ... yarından itibaren bende yazsam beslenme raporumu da zayıflasam diyorum.....
hikayemi anlatayım 27 yaşımdayım,2 kız annesiyim 5 ve 1,5 yaşında ... ilk doğumumdan sonra 70 kg yaşadım ,2. doğumdan sonra 76 kg yaşadım,ama sonra dur dedim kendime ve şubat 2012de diyet yapmya başladım ve haziran 2012de76 dan 67 ye düştüm derken ağustosta da 62 ye düştüm... boyum 171cm şuanda aslında ideal kdayım ama ben biraz daha vermek istiyorum 56 kg olsam ne hoş olurdu...son 1 aydır yememe pek dikkat edemiyorum,bu sebeble de 62 den 64,5 ğa çıktım morelim çok bozuldu benimde elimden tutun ,bende zayıflayacağım.....:13:
peki o halde özel mesaj bekleyeceğim...buna kaptanımız yani mersinli42 karar veriyor... ama kontenjanda doldu.. hattaa 2 de misafir var onlar bir üye gittiğinde ancak girebileceklerr beklemedeler.. misafir olabilirsin belkide kaptanımız karar verir.. birde o daha cok kilo vermesi gerekenlere daha öncelik gösteriyor bildigim kadarıyla
peki o halde özel mesaj bekyeceğim...buna kaptanımız yani mersinli42 karar veriyor... ama kontenjanda doldu.. hattaa 2 de misafir var onlar bir üye gittiğinde ancak girebileceklerr beklemedeler.. misafir olabilirsin belkide kaptanımız karar verir.. birde o daha cok kilo vermesi gerekenlere daha öncelik gösteriyor bildigim kadarıyla
peki o halde özel mesaj bekleyeceğim...
Menüm :
Sabah + Ögle :
1 adet kahve
Akşam :
1 tabak tavuk sote sebzeli güzeldi
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
uyumadan öncede süt içecem
Spor : yok
veee bana yine kızacagınız menümlee karsınızdayımmmmm :))
Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Öğle
bir kızarmıs ekmek
üzerinede yogurtlu naneli sos
Akşam
100 gr Kestane
ben kendimin göğüs,bel,basen ölçüyorum.benim için yeterli.kızlar,bacak falanda ölçüyorlar.ya bence 3 iyidirzeyneeepppp nirelerimizi ölçüyoruz .. göğüs-bel- göbek kalça-basen-ayak 3.parmağı-burun kemeri açıklamalısın bunu banaaaaaaaaaa
2 hafta sonra alınmıyormuyduk direk listeye ?
çikolata yemesem aklıma gelmez ama tahin pekmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz hımmmmmmmmmm......:111:ben de bir ara nutellaya sarmıştım . şimdi çay kaşığıyla bile almıyorum çünki bir aldın mı sonu gelmiyor.. diyet reçel aldım ben de bazen ondan 1-2 tatlı kaşığı alıyorum
kübra bu ne allah aşkınaMenüm :
Sabah + Ögle :
1 adet kahve
Akşam :
1 tabak tavuk sote sebzeli güzeldi
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
uyumadan öncede süt içecem
Spor : yok
vayyyyyyy tebriklerBu sabah tartıya cıkarken + da cıkarım dedm kesn hafta sonu cok yedim diyeee ayyyyy bide ne göriyiiiiiiiimmmmmmm 600 gr gitmisssssssskendime masalllaaaah diyorummmmm
veee bana yine kızacagınız menümlee karsınızdayımmmmm :))
Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Öğle
bir kızarmıs ekmek
üzerinede yogurtlu naneli sos
Akşam
100 gr Kestane
canım ne yazıkki takımda yer yok.arkadaşların dediği gibi 2 arkadaşta beklemede,misafir.kilon çok değil ama istersen sende misafir kal.karar senin.merhaba kızlar ben kuralları okudum ama,benide alırmısınız aranıza ... yarından itibaren bende yazsam beslenme raporumu da zayıflasam diyorum.....
hikayemi anlatayım 27 yaşımdayım,2 kız annesiyim 5 ve 1,5 yaşında ... ilk doğumumdan sonra 70 kg yaşadım ,2. doğumdan sonra 76 kg yaşadım,ama sonra dur dedim kendime ve şubat 2012de diyet yapmya başladım ve haziran 2012de76 dan 67 ye düştüm derken ağustosta da 62 ye düştüm... boyum 171cm şuanda aslında ideal kdayım ama ben biraz daha vermek istiyorum 56 kg olsam ne hoş olurdu...son 1 aydır yememe pek dikkat edemiyorum,bu sebeble de 62 den 64,5 ğa çıktım morelim çok bozuldu benimde elimden tutun ,bende zayıflayacağım.....:13:
Kübra Ecem kızlar siz nasıl yaşıyorsunuz o menülerle ya ben o kadar az yesem yatalak hastadan farkım olmaz herhalde
afiyet olsun eda.gayet güzel(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
(Ara) 200 ml süt
(Öğle) 3 tost - 100 gr ton balığı
----Antrenman----
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Akşam) 10 haşlama yumurta beyazı ardından 100 gr kuru makarna ( çok az yağ ile pişiriyorum )
(Ara) 125 gr peynir yanında domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
4 litre su
Çok hafif olmuş ecem afiyet olsun.
Kübra Ecem kızlar siz nasıl yaşıyorsunuz o menülerle ya ben o kadar az yesem yatalak hastadan farkım olmaz herhalde
ben kendimin göğüs,bel,basen ölçüyorum.benim için yeterli.kızlar,bacak falanda ölçüyorlar.ya bence 3 iyidir
çikolata yemesem aklıma gelmez ama tahin pekmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz hımmmmmmmmmm......:111:
kübra bu ne allah aşkınasenden düzgün menüler bekliyorum.aç kalarak kilo vermeyeceğin menüler...
vayyyyyyy tebrikler
bu gençler neden laftan anlamıyor.sağlıklı beslenerek,her besinden ,sadece miktarını makul miktarlarda tutarak zayıflamak.iş bu kadar basit kızlar.
canım ne yazıkki takımda yer yok.arkadaşların dediği gibi 2 arkadaşta beklemede,misafir.kilon çok değil ama istersen sende misafir kal.karar senin.
ha şunu bileydin eda.konuş arkadaşım.sen daha iyi açıklarsın bunu bu zillilere
İyi geceler kaptan yatıyorum bende yarın görüşmek üzere hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?