1... pomelo ne ola?2....çikolatalı kuruvasan :111:afiyet olsun.Selam kizlar resmen cene yaristirmissinizzzyokum yaaa
Bende eve yeni geldim ..kötü lur menum saniyordum amaa bir sabirla kazasiz atlattim gunumuuuuu
Sabah
2 yumurta,2 wasa ekmek,1bucuk kk keci peyniri ve yogurt..bir kasede minik minik yogurtlayip yedimm
Ara
Ceyrek pomelo
Ara
10 kokteyl domates leblebi gibi gidiverdi:)
Ögle
1 kase mercimek corbasi, 1 cikolatali kuruvasan
Aksam
Yarim. Ton balikli salatali sandivic
ooo kızlara seni anlattım.nasıl cadıdır ,nasıl cadıdır diye ballandıra ballandıra11 sayfa cene yapmissinizBENLE ILGILI BI DURUM VAR MI.? varsa alim :) yoksa bakmiyim simdi gece gece:)
kızlar günaydın demek istiyorum ama tv de izlediklerimden sonra nasıl aydın bir gün olur bilmiyorum.sürekli lafta aşığız diye gencecik kadınların ,kızların canına kıyan erkekleri görmekten sıkıldım.izmrde 29 yaşında 1 çocuklu dul bir kadını evlenme teklifini kabul etmedi diye vurdu bir manyak.gencecik kadının,oğlunun suçu ne?kesinlikle cezaların caydırıcı olması gerek.insan öldüren ,idam edilsin.10 yıl sonra çıkmasınlar dışarı.istanbulda 16 yaşındaki kızı vurdu başka bir manyak.....benimde bir kızım var.Allahım sen evlatlarımız koru
1... pomelo ne ola?2....çikolatalı kuruvasan :111:afiyet olsun.
ooo kızlara seni anlattım.nasıl cadıdır ,nasıl cadıdır diye ballandıra ballandıra
kızlar günaydın demek istiyorum ama tv de izlediklerimden sonra nasıl aydın bir gün olur bilmiyorum.sürekli lafta aşığız diye gencecik kadınların ,kızların canına kıyan erkekleri görmekten sıkıldım.izmrde 29 yaşında 1 çocuklu dul bir kadını evlenme teklifini kabul etmedi diye vurdu bir manyak.gencecik kadının,oğlunun suçu ne?kesinlikle cezaların caydırıcı olması gerek.insan öldüren ,idam edilsin.10 yıl sonra çıkmasınlar dışarı.istanbulda 16 yaşındaki kızı vurdu başka bir manyak.....benimde bir kızım var.Allahım sen evlatlarımız koru
günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor bel ağrısıda cabası. bel ağrısına çözümü olan varmı oğluşum o kadar ağırlaştı ki artık zor taşıyorum, belim kopuyor. sabah bide kucağımdayken düştüm merdivenlerden:18::18: neyseki oğluma bişey olmadı onu kolladım, sabah sabah macera atlattım anlayacağınız
benimde sinirlerim bozuluyor haber izlerken, nasıl insanların arasında bile yaşadığımız belli değil tesadüfen yaşayıp gidiyoruz işte
afiyet olsun yasemin
ooo burası şenlik yeri oldu
kızlar grubun resmi üyesi olamadık diye üzülmeyin.sadece cumaları kilo bildiriminiz resmi olmayacak.yoksa tüm muhabbetin içinde olacaksınız.üyelerden biri ayrıldığında yerine geçeceksiniz.
Canım menülerinde çok ekmek yemeğe başladın. Ekmek şeker dengeni bozacakmenü
sabah:3 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
2 kaşık tahin pekmez
ara:1 neskafe
öğle:1 acılı adana
el kadar pide
salata
ayran
akşam:1 kase tavuk çorbası
yoğurtlu patlıcan
3 çatal makarna
ara:mandalina
2 hafta deneme süren var canım2 hafta sonra alınmıyormuyduk direk listeye ?
Buraya çok detaylı yazmamın sebebini biliyorsunuz kızlar, ondan yazmıyordum.alıntı yapamadım çok fazla yazılmıştı okudum ama şimdi aklımda kalanları cevaplayacam :)
yasmin seni görmek güzel özledik13.takımın 13.cüsü
dizim zorlanmadı kızlar 15 dk koşunca acayip kaslarım çalıştı bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum
Sağlıksız bir yoldan geri döndüm isveci bıraktm :)
Teşekkür ederm dilek eski yeni resmlerm için :)
sonraa sigara içmiyorum ama arada başkasının sigarasından otlanıyorum gençlik
sonraaaaaaaaaaa sadece hayal kuruyorduk :) evlilik düşünmek değilde sadece eğlencesine takımadığımızın bir göstergesi gibi brşey nasıl anlatsamki
sonraaaaaa yemek yedim kendime geldim şimdi menümü yazacam
Menün hiç yokveee bana yine kızacagınız menümlee karsınızdayımmmmm :))
Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Öğle
bir kızarmıs ekmek
üzerinede yogurtlu naneli sos
Akşam
100 gr Kestane
Gunaydin kizlarrr
Eki Görüntüle 567890
Pomelo greyfurt ve pampelmuse diye iki meyvenin karisimindan asilanmis bi meyve canim..israil ürünüymüs :/ aslinda dogal bi meyve degil melez bi meyve diye zararli diye dusunuyordum ama yabanci saglik sayfalarindada kalorisi az vitamini cok diye bahsediyor..bende cok seviyorumm..cok guzel
Fotoda goruldugu gibi portakaldan buyuk kavun dan kucuk:) icinden portakal dilimi gibi dilimler cikiyor ama o zari soyup yiyorsun
nekadanda cadii bi o kadan masum hehe
Amin canim..cokmkorkardim eskiden icim icimi yerdi ..biraz daha sakinim simdi..duaya siginiyorum
Ayy gecmis olsuuunnn dikkat et canimmmm..bel agrisi biseye benzemez bikac gun bari kucaklama incinme gecsin..benim minik askim 10 kilocuk yaaaa..cok az geliyor ama guzel yemek yiyor ,,cok hareketli ..o yuzden diye ses cikarmiyrum ama cok zayiff :)
Senin oglun kac aylikti?
Babacigimda öyle der hep..tesadüfen yasiyoruz.. Trajikomik:)
Günaydın Kızlar
Ailenizin cadısı gevezesi geldi hihihihhihhihiih
fırçamı yedim geldimgünaydıınnaarrr
fırçamı yedim geldimgünaydıınnaarrr
günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor bel ağrısıda cabası. bel ağrısına çözümü olan varmı oğluşum o kadar ağırlaştı ki artık zor taşıyorum, belim kopuyor. sabah bide kucağımdayken düştüm merdivenlerden:18::18: neyseki oğluma bişey olmadı onu kolladım, sabah sabah macera atlattım anlayacağınız
geçmiş olsun canım, doktora göründün mü??? Bu bel ağrıları için kozmo bilmem neler var ya, bel ağrıları fıtık boyutuna ulaşmadan işe yarıyomuş onlar. Benim masterda arkadaşım dün takmış gelmişti.
yok canım görünmedim, fıtık tarzı olduğunu sanmıyorum çünkü emir büyüdükçe onunla büyüyen bi ağrı oldu ama şu kozmodisk işe yarıyomuymuşki denesemmi ki
Canım çok karbonhidratlı olmamış mı bu? Ayrıca hiç sağlıklı değil ya neden böyle besleniyorsun?:26:veee bana yine kızacagınız menümlee karsınızdayımmmmm :))
Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Öğle
bir kızarmıs ekmek
üzerinede yogurtlu naneli sos
Akşam
100 gr Kestane
Bebişim niye üzülüyorsun sporuna bütün gün hiç bişey yememişsin zaten. hihihi. Öğün atlamamaya çalış bence. Günde 1 öğün yemeye bünyeni alıştırırsan 3 öğü yediğinde kilo veremezsin.Menüm :
Sabah + Ögle :
1 adet kahve
Akşam :
1 tabak tavuk sote sebzeli güzeldi
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
uyumadan öncede süt içecem
Spor : yok
Dolu dolu ve güzel bir menü olmuş bence canım. Ufak bir yürüyüş ekleseydin tam olurmuş.menü
sabah:3 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
2 kaşık tahin pekmez
ara:1 neskafe
öğle:1 acılı adana
el kadar pide
salata
ayran
akşam:1 kase tavuk çorbası
yoğurtlu patlıcan
3 çatal makarna
ara:mandalina
Menün gayet güzel canım, üstüne bir de uzun yürüyüş yapmışsın çook daha süper olmuş.menüm
sabah: 1 kase nesfit
ara: sütlü nescafe
öğle: 1 porsiyon nohut yemeği, 1 dilim kepek ekmeği, salata
ara: 1 bardak taze sıkılmış nar suyu (enfestiii)
akşam: 1 porsiyon sulu köfte, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt
su 2 lt
spor 45dk yürüyüş
callanetics yapıcam birazdan
Bu bana mı yazılmıştı galiba. Eğer banaysa teşekkür ederim canımcım. Maşallah bir ayda bukadar kilo vermeyi nasıl başardııın???guzel vermissin bende 1 kasimda 94 le basladim suan 87 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?