Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1... pomelo ne ola?2....çikolatalı kuruvasan :111:afiyet olsun.

11 sayfa cene yapmissinizBENLE ILGILI BI DURUM VAR MI.? varsa alim :) yoksa bakmiyim simdi gece gece:)
ooo kızlara seni anlattım.nasıl cadıdır ,nasıl cadıdır diye ballandıra ballandıra

kızlar günaydın demek istiyorum ama tv de izlediklerimden sonra nasıl aydın bir gün olur bilmiyorum.sürekli lafta aşığız diye gencecik kadınların ,kızların canına kıyan erkekleri görmekten sıkıldım.izmrde 29 yaşında 1 çocuklu dul bir kadını evlenme teklifini kabul etmedi diye vurdu bir manyak.gencecik kadının,oğlunun suçu ne?kesinlikle cezaların caydırıcı olması gerek.insan öldüren ,idam edilsin.10 yıl sonra çıkmasınlar dışarı.istanbulda 16 yaşındaki kızı vurdu başka bir manyak.....benimde bir kızım var.Allahım sen evlatlarımız koru

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor bel ağrısıda cabası. bel ağrısına çözümü olan varmı oğluşum o kadar ağırlaştı ki artık zor taşıyorum, belim kopuyor. sabah bide kucağımdayken düştüm merdivenlerden:18::18: neyseki oğluma bişey olmadı onu kolladım, sabah sabah macera atlattım anlayacağınız

benimde sinirlerim bozuluyor haber izlerken, nasıl insanların arasında bile yaşadığımız belli değil tesadüfen yaşayıp gidiyoruz işte

1... pomelo ne ola?2....çikolatalı kuruvasan :111:afiyet olsun.

ooo kızlara seni anlattım.nasıl cadıdır ,nasıl cadıdır diye ballandıra ballandıra

nekadanda cadii bi o kadan masum hehe

Amin canim..cokmkorkardim eskiden icim icimi yerdi ..biraz daha sakinim simdi..duaya siginiyorum

Ayy gecmis olsuuunnn dikkat et canimmmm..bel agrisi biseye benzemez bikac gun bari kucaklama incinme gecsin..benim minik askim 10 kilocuk yaaaa..cok az geliyor ama guzel yemek yiyor ,,cok hareketli ..o yuzden diye ses cikarmiyrum ama cok zayiff :)
Senin oglun kac aylikti?

benimde sinirlerim bozuluyor haber izlerken, nasıl insanların arasında bile yaşadığımız belli değil tesadüfen yaşayıp gidiyoruz işte

Babacigimda öyle der hep..tesadüfen yasiyoruz.. Trajikomik:)

Zeynepcim kaptanımızsın, işine karışmak istemiyorum ama ben bu misafir olayından çok rahatsızım. Ortak alanda grupta üye sayısı artmasın diye yaşadığım tartışmayıda biliyorsun. Misafirlere izin verdiğin sürece burda sürekli giren çıkan olacak bir karmaşa. Bencillik diyebilirsiniz ama ben bunu istemiyorum. Yeni katılcak üyeleri bile tanımak zorken misafir niye.Zaten farklı gruplar sürekli burayı okuyo diye farkettiysen paylaşımımı azaltmıştım. Burda herşeyimi sizinle paylaşıyorum. Eğer bu şekilde devam ederse ben ancak günde 5 mesaj kuralını uygular, menümü ölçülerimi paylaşır sadece menülere yorum yaparım. Başka muhabbete girmem.

Canım menülerinde çok ekmek yemeğe başladın. Ekmek şeker dengeni bozacak
2 hafta sonra alınmıyormuyduk direk listeye ?
2 hafta deneme süren var canım

Buraya çok detaylı yazmamın sebebini biliyorsunuz kızlar, ondan yazmıyordum.

veee bana yine kızacagınız menümlee karsınızdayımmmmm :))

Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Öğle
bir kızarmıs ekmek
üzerinede yogurtlu naneli sos

Akşam
100 gr Kestane
Menün hiç yok

Pomelo greyfurt ve pampelmuse diye iki meyvenin karisimindan asilanmis bi meyve canim..israil ürünüymüs :/ aslinda dogal bi meyve degil melez bi meyve diye zararli diye dusunuyordum ama yabanci saglik sayfalarindada kalorisi az vitamini cok diye bahsediyor..bende cok seviyorumm..cok guzel
Fotoda goruldugu gibi portakaldan buyuk kavun dan kucuk:) icinden portakal dilimi gibi dilimler cikiyor ama o zari soyup yiyorsun

Hormonu fazla almış portakal gibi durup duruyor Bu Pomelo bizim eski halimize benziyoo, portakalda şimdiki hihhiihihihihihi

benim oğluş yarın 8 aylık olacak 8,5 kilo hatta almıştır 15 gündür son günlerde çok zorlanıyom ferhan ya nasıl geçecek bu bel bilmiyom

Geçmiş olsun canım, doktora göründün mü??? Bu bel ağrıları için kozmo bilmem neler var ya, bel ağrıları fıtık boyutuna ulaşmadan işe yarıyomuş onlar. Benim masterda arkadaşım dün takmış gelmişti.

yok canım görünmedim, fıtık tarzı olduğunu sanmıyorum çünkü emir büyüdükçe onunla büyüyen bi ağrı oldu ama şu kozmodisk işe yarıyomuymuşki denesemmi ki

veee bana yine kızacagınız menümlee karsınızdayımmmmm :))

Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Öğle
bir kızarmıs ekmek
üzerinede yogurtlu naneli sos

Akşam
100 gr Kestane
Canım çok karbonhidratlı olmamış mı bu? Ayrıca hiç sağlıklı değil ya neden böyle besleniyorsun?:26:
Menüm :

Sabah + Ögle :
1 adet kahve

Akşam :

1 tabak tavuk sote sebzeli güzeldi
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt

uyumadan öncede süt içecem

Spor : yok
Bebişim niye üzülüyorsun sporuna bütün gün hiç bişey yememişsin zaten. hihihi. Öğün atlamamaya çalış bence. Günde 1 öğün yemeye bünyeni alıştırırsan 3 öğü yediğinde kilo veremezsin.
Dolu dolu ve güzel bir menü olmuş bence canım. Ufak bir yürüyüş ekleseydin tam olurmuş.

Menün gayet güzel canım, üstüne bir de uzun yürüyüş yapmışsın çook daha süper olmuş.

guzel vermissin bende 1 kasimda 94 le basladim suan 87 yim
Bu bana mı yazılmıştı galiba. Eğer banaysa teşekkür ederim canımcım. Maşallah bir ayda bukadar kilo vermeyi nasıl başardııın???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…