hehe miknatis gibi cekerim adamiiiiGünaydın Cadıloz Ferhan
Kız senin yüzünden bırakamıyom burayı
Günaydın Kızlar
Ailenizin cadısı gevezesi geldi hihihihhihhihiih
Hormonu fazla almış portakal gibi durup duruyorBu Pomelo bizim eski halimize benziyoo, portakalda şimdiki hihhiihihihihihi
fırçamı yedim geldimgünaydıınnaarrr
benim oğluş yarın 8 aylık olacak 8,5 kilo hatta almıştır 15 gündür son günlerde çok zorlanıyom ferhan ya nasıl geçecek bu bel bilmiyom
masallah..benim kizim 15 aylik :))) dusun
benim oglumda masallah oturan boga gibiydi:) kiprasmadan yer icer siserdi:)) kizimda aslinda kilolu dogdu erken dgum olmasina ragmen 3800 ama simdi zayif ..cok hareketli hic durmuyor anca uyurken dinleniyor narin vucudu
Ferhannnn sana özel mesaj attım oku lütfen canımhehe miknatis gibi cekerim adamiiii
Gel yamacimao halde yilbasina kadar sabir cunku yilbasinda ne kiloda olursam olayim mezun olmayi dusunuyorum ..artik is saatlerim cogalmaya basliyor
:106:
Aganigi naganigi ler nasil:132:
Bu guzel tabloyu sana hediye ediyorum:127: simdi böyesinizdir hehehe-->
Ama pek bi guzel canim yaaaa
Ayyy seni. Fircali halinde bir tatli olur kiiiii:26:
Masallah..benim kizim 15 aylik :))) dusun
Benim oglumda masallah oturan boga gibiydi:) kiprasmadan yer icer siserdi:)) kizimda aslinda kilolu dogdu erken dgum olmasina ragmen 3800 ama simdi zayif ..cok hareketli hic durmuyor anca uyurken dinleniyor narin vucudu
​Tatlılardan yedin mi canım?Kızlar dünkü menümü şu şekilde yaptım. Mantının önüne çorba yapmadım tıkamasın diye düşndüm sonradan. Mantı, salata brokoli ve soslu patates. Tatlı olarakta keşkül yaptım gelenlerde profitrol ve höşmerim getirmişlerdi çok güzel oldu. Fikirleriniz için tenk yu
senin fıstığada maşallah canım, daha emekleme yürüme gibi eylemlerimiz yok, ne bulursada götürüyor diyebilirim deyişik tatları sevecek sanırım annesi gibi
Ferhannnn sana özel mesaj attım oku lütfen canım
03.12.2012Sabah:
2 bardak su
1 kase süt + nesfit
1 avuç kuru üzüm
Ara:
2 bardak su
2 çekirdekli, çavdar galeta
1 mandalina
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon tavuklu, mantarlı penne
1 kutu diyet kola
Ara:
2 bardak su
1 mandalina
Akşam: yok
Bi dane dahaa yolladımBenimmki 6 aylik emeklemeye basladi hemde sn surat:) 11 ayina nerdeyse girmeden yurumeye simdide durduragi yok ..kilo almamasi normal dimiyemegi guzel yiyor sukurler olsun ki ama yakiyor heralde..erkekler öyle masallah agir abi:))
Adida cok guzelmis
Malesef okudum:26:
Cınımcım öğlen yediğim soslu makaranın ardından akşam yemeği yemedim. Yoksa tartıda artı çıkardım o yüzden.:26::26:Süper giderken bi baktim aksam yok:) daha menunu okurken nazar degirdim..cok nazarim degerde:)
Bi dane dahaa yolladım
Anladim :) gunlerde kisa oldugu icin hava kararinca kasam oluyor diye yemiyoruz bazen ..olsunCınımcım öğlen yediğim soslu makaranın ardından akşam yemeği yemedim. Yoksa tartıda artı çıkardım o yüzden.:26::26:
Beni kirmadigin icin cok tesekkür ederim:106:
Aslinda duygulandim
Simdi daha cok gayret edicem bu bir ay ...laylaylomla gecirecegim bir ay icin seni burda tutmiycam... Sözcok guzel degerlendiricem,,degerlendirelim
Yeni yıl yeni bir başlangıç olsun
​Tatlılardan yedin mi canım?
Benimmki 6 aylik emeklemeye basladi hemde sn surat:) 11 ayina nerdeyse girmeden yurumeye simdide durduragi yok ..kilo almamasi normal dimiyemegi guzel yiyor sukurler olsun ki ama yakiyor heralde..erkekler öyle masallah agir abi:))
Adida cok guzelmis
Malesef okudum:26:
Ay öyle diyet mi olur bebişiiim.tabikide yedimbuldummu hiç kaçırmam
Herhalde direk uyuyasım geliyor.Anladim :) gunlerde kisa oldugu icin hava kararinca kasam oluyor diye yemiyoruz bazen ..olsun
ohh maaşşaalllaahhhBu sabah tartıya cıkarken + da cıkarım dedm kesn hafta sonu cok yedim diyeee ayyyyy bide ne göriyiiiiiiiimmmmmmm 600 gr gitmisssssssskendime masalllaaaah diyorummmmm
hıııhhh ne bekliyorduk kş zaten... korkuunnçççççççveee bana yine kızacagınız menümlee karsınızdayımmmmm :))
Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Öğle
bir kızarmıs ekmek
üzerinede yogurtlu naneli sos
Akşam
100 gr Kestane
doğru söze ne denir,, bizi dinlemiyorlar biraz da sen bastır edaaaaKübra Ecem kızlar siz nasıl yaşıyorsunuz o menülerle ya ben o kadar az yesem yatalak hastadan farkım olmaz herhalde
hastayım menülerine tam sporcu menüsü..(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
(Ara) 200 ml süt
(Öğle) 3 tost - 100 gr ton balığı
----Antrenman----
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Akşam) 10 haşlama yumurta beyazı ardından 100 gr kuru makarna ( çok az yağ ile pişiriyorum )
(Ara) 125 gr peynir yanında domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
4 litre su
afiyet olsun.. kuruvasan olmayaymış eyiymiş.Selam kizlar resmen cene yaristirmissinizzzyokum yaaa
Bende eve yeni geldim ..kötü lur menum saniyordum amaa bir sabirla kazasiz atlattim gunumuuuuu
Sabah
2 yumurta,2 wasa ekmek,1bucuk kk keci peyniri ve yogurt..bir kasede minik minik yogurtlayip yedimm
Ara
Ceyrek pomelo
Ara
10 kokteyl domates leblebi gibi gidiverdi:)
Ögle
1 kase mercimek corbasi, 1 cikolatali kuruvasan
Aksam
Yarim. Ton balikli salatali sandivic
ben artık haber izlemiyorum.. bu kadar çok manyağın arasında hayatta klammaız bile mucize artık ..bu insanların beyni nasıl çalışıyopr yaaa.. istemiyor kadın işte anlaaaaaaakızlar günaydın demek istiyorum ama tv de izlediklerimden sonra nasıl aydın bir gün olur bilmiyorum.sürekli lafta aşığız diye gencecik kadınların ,kızların canına kıyan erkekleri görmekten sıkıldım.izmrde 29 yaşında 1 çocuklu dul bir kadını evlenme teklifini kabul etmedi diye vurdu bir manyak.gencecik kadının,oğlunun suçu ne?kesinlikle cezaların caydırıcı olması gerek.insan öldüren ,idam edilsin.10 yıl sonra çıkmasınlar dışarı.istanbulda 16 yaşındaki kızı vurdu başka bir manyak.....benimde bir kızım var.Allahım sen evlatlarımız koru
ayy geçmiş olsun iyiki bişey olmamış...benim de oğlandan dolayı çok ağrıyordu. benim çocukluğumdan beri dik duruş problemim var. doğumdan sonra çocuk hep kucakta ya iyice kamburum çıkmıştı. şimdi de ağrıdan duramıyordum..posturex diye dik duruş korsesi aldım çok rahatlattı beni.. ama dediğim gibi benimki kambur duruşumdan kaynakalanıyordu..günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor bel ağrısıda cabası. bel ağrısına çözümü olan varmı oğluşum o kadar ağırlaştı ki artık zor taşıyorum, belim kopuyor. sabah bide kucağımdayken düştüm merdivenlerden:18::18: neyseki oğluma bişey olmadı onu kolladım, sabah sabah macera atlattım anlayacağınız
gevezeee hoşgeldiinnnGünaydın Kızlar
Ailenizin cadısı gevezesi geldi hihihihhihhihiih
az daha zayıflayıca mandalina, limonHormonu fazla almış portakal gibi durup duruyorBu Pomelo bizim eski halimize benziyoo, portakalda şimdiki hihhiihihihihihi
hayırdırfırçamı yedim geldimgünaydıınnaarrr
mmm afiyet olsunueenKızlar dünkü menümü şu şekilde yaptım. Mantının önüne çorba yapmadım tıkamasın diye düşndüm sonradan. Mantı, salata brokoli ve soslu patates. Tatlı olarakta keşkül yaptım gelenlerde profitrol ve höşmerim getirmişlerdi çok güzel oldu. Fikirleriniz için tenk yu
03.12.2012Sabah:
2 bardak su
1 kase süt + nesfit
1 avuç kuru üzüm
Ara:
2 bardak su
2 çekirdekli, çavdar galeta
1 mandalina
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon tavuklu, mantarlı penne
1 kutu diyet kola
Ara:
2 bardak su
1 mandalina
Akşam: yok
Aynen öyle yaptım canım bir denge kurmak gerek sonuçta..:13:afiyet olsun canım öğle penne olunca akşamı boş geçtin sanırım
Tamam minik huysuzum
Kendimi hep aksi ve huysuz diye tanmlardim:) ilk defa birinide öyle gordum hehehe
Huysuz cadiiii aksi cadiiiiiii ne ne ne neeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?