- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Kahvaltının kahve olduğu değişik bir diyetten vaz geçtiğine çok sevindim Kübra.Daha sağlıklı menüler bekliyoruz bundan sonra hadi bakalım
Kübra Ecem kızlar siz nasıl yaşıyorsunuz o menülerle ya ben o kadar az yesem yatalak hastadan farkım olmaz herhalde
Bitirdim artık bende öyle sağlıksız biri değilimdirki
(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
(Ara) 200 ml süt
(Öğle) 3 tost - 100 gr ton balığı
----Antrenman----
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Akşam) 10 haşlama yumurta beyazı ardından 100 gr kuru makarna ( çok az yağ ile pişiriyorum )
(Ara) 125 gr peynir yanında domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
4 litre su
Afiyet olsun canım
ben kendimin göğüs,bel,basen ölçüyorum.benim için yeterli.kızlar,bacak falanda ölçüyorlar.ya bence 3 iyidir
çikolata yemesem aklıma gelmez ama tahin pekmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz hımmmmmmmmmm......:111:
kübra bu ne allah aşkınasenden düzgün menüler bekliyorum.aç kalarak kilo vermeyeceğin menüler...
vayyyyyyy tebrikler
bu gençler neden laftan anlamıyor.sağlıklı beslenerek,her besinden ,sadece miktarını makul miktarlarda tutarak zayıflamak.iş bu kadar basit kızlar.
canım ne yazıkki takımda yer yok.arkadaşların dediği gibi 2 arkadaşta beklemede,misafir.kilon çok değil ama istersen sende misafir kal.karar senin.
ha şunu bileydin eda.konuş arkadaşım.sen daha iyi açıklarsın bunu bu zillilere
Düzeliyrm kaptanım
Afiyet olsun ferrhannnnnnnnnSelam kizlar resmen cene yaristirmissinizzzyokum yaaa
Bende eve yeni geldim ..kötü lur menum saniyordum amaa bir sabirla kazasiz atlattim gunumuuuuu
Sabah
2 yumurta,2 wasa ekmek,1bucuk kk keci peyniri ve yogurt..bir kasede minik minik yogurtlayip yedimm
Ara
Ceyrek pomelo
Ara
10 kokteyl domates leblebi gibi gidiverdi:)
Ögle
1 kase mercimek corbasi, 1 cikolatali kuruvasan
Aksam
Yarim. Ton balikli salatali sandivic
İsveçi bıraktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18:
günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor bel ağrısıda cabası. bel ağrısına çözümü olan varmı oğluşum o kadar ağırlaştı ki artık zor taşıyorum, belim kopuyor. sabah bide kucağımdayken düştüm merdivenlerden:18::18: neyseki oğluma bişey olmadı onu kolladım, sabah sabah macera atlattım anlayacağınız
Geçmiş olsun canım bi doktora görün
evet canım normalde böyle değilimdir evdede değildim ondanCanım çok karbonhidratlı olmamış mı bu? Ayrıca hiç sağlıklı değil ya neden böyle besleniyorsun?:26:
Bebişim niye üzülüyorsun sporuna bütün gün hiç bişey yememişsin zaten. hihihi. Öğün atlamamaya çalış bence. Günde 1 öğün yemeye bünyeni alıştırırsan 3 öğü yediğinde kilo veremezsin.
Dolu dolu ve güzel bir menü olmuş bence canım. Ufak bir yürüyüş ekleseydin tam olurmuş.
Menün gayet güzel canım, üstüne bir de uzun yürüyüş yapmışsın çook daha süper olmuş.
Bu bana mı yazılmıştı galiba. Eğer banaysa teşekkür ederim canımcım. Maşallah bir ayda bukadar kilo vermeyi nasıl başardııın???
03.12.2012Sabah:
2 bardak su
1 kase süt + nesfit
1 avuç kuru üzüm
Ara:
2 bardak su
2 çekirdekli, çavdar galeta
1 mandalina
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon tavuklu, mantarlı penne
1 kutu diyet kola
Ara:
2 bardak su
1 mandalina
Akşam: yok
afiyet olsun canımmm
Yeni yıl yeni bir başlangıç olsun
İnsallahhh ... ama 21 aralıkta bitiyor herşeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Genelde melek gibiyimdirama bir keçi damarım tuttu mu eyvah ki eyvah
Huysuz virgin demedin allahtan hahahhahahahhahahajastra jastra jasttra diye kanto yapardım baaaaakkkkk :103:
Sen melek olmakkkk
Kanto