Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yumurta haşlıyorum tok tutarrrrrrrrrrrrrrr
Hihihi yanlış tahmiiin
Afiyet olsun cınımmm

ay öyle diyet mi olur bebişiiim. tatlı diyetine mi başladın yoksa hihihi

herhalde direk uyuyasım geliyor.

benimkisi böyle bi diyet

bende şimdi devamlı eğik duruyorum tabi onunda etkisi olabilir hatta kamburlaşıyomuyum diye kendime kızdığım oluyo acaba alsammı senin bu dediğinden, nerden bulurum ki. Bana yerdım etseneeeeeeeeeeee fikir ver sen bilirsin lüften lüfteeennn

kaç gün yapabildin kübra bende 3-4 gün dayanabilmiştim gitmiyo daha fazla

hafif menülerde güzeldir

ohoooo o kadar enerjiğim ki bide üstüneeee spor yapablirim masallah diyorum kendime

Canım bu aslında kötü bir şey.Vücudun az enerjiyle yetinmeyi öğrenmiş.Ve bir gün normal düzeyde enerji aldığında vücut sanki çok fazla enerji almışsın gibi tepki vericek.Sonucuda yağlanma olucak.Tabiki inşallah bilim yanılıyordur diyelim moralini bozmıyalım

Menünü beğendim Ferhan

Geçmiş olsun Başak.İyiki birşey olmamış.Bu konularda pek bir bilgim yok ama spor salonuna bazı bel hastaları geliyordu doktorları hafif ağırlıklarla sırt çalıştırmalarını istiyormuş.İsmini doğru söylemişimdir umarım

Canım bu durum benimde kafamı karıştırdı.Şimdi ben misafir dediğiniz kategoride miyim yoksa 2 hafta bitiminde listeye alınacak birimi ?

Genelde melek gibiyimdir ama bir keçi damarım tuttu mu eyvah ki eyvah
Huysuz virgin demedin allahtan hahahhahahahhahaha jastra jastra jasttra diye kanto yapardım baaaaakkkkk:103:

Bende bende cok uyumluyumdur aslinda ama cokta aykiri uyumsuz,,yada kabul etmem seste cikarmam hehe

Sen bitirdin ben basladimmm :))) ben sagliyimdir ki mi hahaah nasil b cumle ooo..ben saglikli degilimdir ki yapacam yapacam:)) tam olmasada biraz ski bir diyet istiyorum b sefer

bir gün çıkıp gel uzak yollardan
benim can yaramı sarmak için
çünkü bir nefes ki aşk sana benzer

benim can yaramı sarmak için
çünkü derin bir nefes ki aşk sana benzer ...

Al bitane daha benden. Annemle hergün bunun kavgasını yapıyoruz. Bir seni gördüm kış gönü bağrı açık gezen derdi. Hahhahahahhahah sende var mışsın

Oldu olucak bi türkü tutturuverin garriii
Bagri yaniklar siziiiiii

Canım bu durum benimde kafamı karıştırdı.Şimdi ben misafir dediğiniz kategoride miyim yoksa 2 hafta bitiminde listeye alınacak birimi ?

Sen takima alindin canim misafir degilsin..bundan sonra takimda kalmak senin kurallara uyumuna bagli yani senin tercihin lucak..yani yasemincimin. Bahsettigi baska

Canım sen şu an takımdasın, 2 hafta sonra resmen yarışma listesinde görüneceksin. Benim bahsettiğim diğer gelip gidip motive olmak istiyorum diyenler, buranın düzenini bozuyor.

çok geçmiş olsun.bu tatlı minikleri taşımak mahediyor bizi.dikkat et.

afiyet olsun

akşamda birşeyler yesen iyydi.afiyet olsun.

sen üyesin,2 hafta sonraki listeye alınacaksın.böyle devam edersen tabi...

buranın biraz karısık oldugu dogru..

Menüm yok bende yok olsam inceck görnmücek kadar :))))))

Canım çok karbonhidratlı olmamış mı bu? Ayrıca hiç sağlıklı değil ya neden böyle besleniyorsun?:26:

[

Ben karbonhidrat, protein ayrımı yapmıyorum yada ara ögünleri terch etmiyorum kilo verdigim gibi ve verebilecegm sekilde besleniyorum

doğru söze ne denir,, bizi dinlemiyorlar biraz da sen bastır edaaaa

ama böylee kilolar gidiyoo ohhh birer birer :)) :18::18:

kızlar yasemin misafir üye durumundan olan rahatsızlığını belirtince düşündüm ,düşüncelerimi sizinle paylaşacağım.
bu hafta listede 9 kişiydik,haticeyle 10.ferhan yıl başında mezunyet düşünüyor,bende %80 e ulaşınca(64-65)mezun olmak niyetindeyim.bunların ışığında size önerilerim şunlar:
1...Queend yi üye alalım,deneme süresi başlasın.
2....beril77 için asil üyeler arasında oylama yapalım.(bunu face te yapabiliriz)

yorumlarınız bekliyorum.

Amaç kilo kaybetmek değil yağ kaybetmek olmalı.Ama karar senin böyle mutluysan diyecek bir şey yok tabiki.

Menüm ve kaçamağım :18:

(kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(kahvaltı) 1 tost - 200 ml süt
(ara) 25 gr kadar fındık
(öğle) 1 kase çorba
(kaçamağım) 200 gr kadar baklava
----Antrenman----
(antrenman sonrası) 20 gr protein
(akşam) 1 tabak pırasa yemeği ardından ton balıklı salata
(ara) 200 ml süt

Amaç kilo kaybetmek değil yağ kaybetmek olmalı.Ama karar senin böyle mutluysan diyecek bir şey yok tabiki.

kilo kaybı, yag kaybıylada olusur kas kaybıylada daha öncede belirttiğim gibi cok dr.lara gittim artık bünyemin neyi kabul edip etmedigini cok iyi biliyorum kas kaybım söz konusu olsaydı verdigim 11 kiloda halsizlik, enerji düsüsü, uyku hali vs gibi belirtiler olmus olsaydı evet haklısın.. İllaki bünyemde kas kaybıda söz konusudur ama yanı sıra yag kaybıda mevcut ki bunu ölctürüyorum yagın büyük kısmının nerde toplandıgını sag bacagımdaki yag oranıyla sol bacagımdakini kollarımdakini ve sırtımdaki yagların % lerini biliyorum.. ve bunu her ay tekrarlıyorum.. spor yapmıyorda olsam hergün duraktan eve evden duraga okuldan duraga yürüyorum eve geldigimde 15 kat cıkıyorum asansör kullanmıyorum aynı sekilde okulda da asansör kullanmıyorum...

ben mutluyum ve menülerimi paylasmama kararı aldım.. sadece neler yedigimi üstün körü yazarım..

Önümüzdeki ay yaptırdığınız test sonuçlarının fotorafını çekip buraya atarmısınız çok merak ettim gerçekten.En sonki testte bf kaçtı bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…