henüz gitmedimm hazırlandmmm birazdan çıkacam :)
sabah kepek ekmeğiyle tost yaptım şimdi dolaba gitcem hahaha isveç yokkk
Meleğim ben kanatlarım nerde:)
hatta şuan melek kolyesi yüzüğü küpesi taktımmmmm
Hihihi yanlış tahmiiinYumurta haşlıyorum tok tutarrrrrrrrrrrrrrr
ay öyle diyet mi olur bebişiiim.tatlı diyetine mi başladın yoksa hihihi
herhalde direk uyuyasım geliyor.
ayy geçmiş olsun iyiki bişey olmamış...benim de oğlandan dolayı çok ağrıyordu. Benim çocukluğumdan beri dik duruş problemim var. Doğumdan sonra çocuk hep kucakta ya iyice kamburum çıkmıştı. şimdi de ağrıdan duramıyordum..posturex diye dik duruş korsesi aldım çok rahatlattı beni.. Ama dediğim gibi benimki kambur duruşumdan kaynakalanıyordu..
henüz gitmedimm hazırlandmmm birazdan çıkacam :)
sabah kepek ekmeğiyle tost yaptım şimdi dolaba gitcem hahaha isveç yokkk
Meleğim ben kanatlarım nerde:)
hatta şuan melek kolyesi yüzüğü küpesi taktımmmmm
hafif menülerde güzeldir
ohoooo o kadar enerjiğim ki bide üstüneeee spor yapablirim masallah diyorum kendime
Selam kizlar resmen cene yaristirmissinizzzyokum yaaa
Bende eve yeni geldim ..kötü lur menum saniyordum amaa bir sabirla kazasiz atlattim gunumuuuuu
Sabah
2 yumurta,2 wasa ekmek,1bucuk kk keci peyniri ve yogurt..bir kasede minik minik yogurtlayip yedimm
Ara
Ceyrek pomelo
Ara
10 kokteyl domates leblebi gibi gidiverdi:)
Ögle
1 kase mercimek corbasi, 1 cikolatali kuruvasan
Aksam
Yarim. Ton balikli salatali sandivic
gunaydin canocan
bacim sen ne is yapiyon yada ne antremani
3 tost 10 yumurta abbauuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sanirim sporla ilgileniyorsun bundan sonra sorularim sana
günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor bel ağrısıda cabası. bel ağrısına çözümü olan varmı oğluşum o kadar ağırlaştı ki artık zor taşıyorum, belim kopuyor. sabah bide kucağımdayken düştüm merdivenlerden:18::18: neyseki oğluma bişey olmadı onu kolladım, sabah sabah macera atlattım anlayacağınız
Zeynepcim kaptanımızsın, işine karışmak istemiyorum ama ben bu misafir olayından çok rahatsızım. Ortak alanda grupta üye sayısı artmasın diye yaşadığım tartışmayıda biliyorsun. Misafirlere izin verdiğin sürece burda sürekli giren çıkan olacak bir karmaşa. Bencillik diyebilirsiniz ama ben bunu istemiyorum. Yeni katılcak üyeleri bile tanımak zorken misafir niye.Zaten farklı gruplar sürekli burayı okuyo diye farkettiysen paylaşımımı azaltmıştım. Burda herşeyimi sizinle paylaşıyorum. Eğer bu şekilde devam ederse ben ancak günde 5 mesaj kuralını uygular, menümü ölçülerimi paylaşır sadece menülere yorum yaparım. Başka muhabbete girmem.
Genelde melek gibiyimdirama bir keçi damarım tuttu mu eyvah ki eyvah
Huysuz virgin demedin allahtan hahahhahahahhahahajastra jastra jasttra diye kanto yapardım baaaaakkkkk :103:
Bitirdim artık bende öyle sağlıksız biri değilimdirki
Afiyet olsun canım
Düzeliyrm kaptanım
Afiyet olsun ferrhannnnnnnnn
İsveçi bıraktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18:
Geçmiş olsun canım bi doktora görün
evet canım normalde böyle değilimdir evdede değildim ondan
afiyet olsun canımmm
İnsallahhh ... ama 21 aralıkta bitiyor herşeyyyyyyyyyyyyyyyyyy:26::26::26:
Sen melek olmakkkk
Kantohahahah öldüm sabah sabah yada ögle ögle
bir gün çıkıp gel uzak yollardan
benim can yaramı sarmak için
çünkü bir nefes ki aşk sana benzer
benim can yaramı sarmak için
çünkü derin bir nefes ki aşk sana benzer ...
Al bitane daha benden. Annemle hergün bunun kavgasını yapıyoruz. Bir seni gördüm kış gönü bağrı açık gezen derdi. Hahhahahahhahah sende var mışsın
Canım bu durum benimde kafamı karıştırdı.Şimdi ben misafir dediğiniz kategoride miyim yoksa 2 hafta bitiminde listeye alınacak birimi ?
Canım bu durum benimde kafamı karıştırdı.Şimdi ben misafir dediğiniz kategoride miyim yoksa 2 hafta bitiminde listeye alınacak birimi ?
çok geçmiş olsun.bu tatlı minikleri taşımak mahediyor bizi.dikkat et.günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor bel ağrısıda cabası. bel ağrısına çözümü olan varmı oğluşum o kadar ağırlaştı ki artık zor taşıyorum, belim kopuyor. sabah bide kucağımdayken düştüm merdivenlerden:18::18: neyseki oğluma bişey olmadı onu kolladım, sabah sabah macera atlattım anlayacağınız
afiyet olsunKızlar dünkü menümü şu şekilde yaptım. Mantının önüne çorba yapmadım tıkamasın diye düşndüm sonradan. Mantı, salata brokoli ve soslu patates. Tatlı olarakta keşkül yaptım gelenlerde profitrol ve höşmerim getirmişlerdi çok güzel oldu. Fikirleriniz için tenk yu
akşamda birşeyler yesen iyydi.afiyet olsun.03.12.2012Sabah:
2 bardak su
1 kase süt + nesfit
1 avuç kuru üzüm
Ara:
2 bardak su
2 çekirdekli, çavdar galeta
1 mandalina
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon tavuklu, mantarlı penne
1 kutu diyet kola
Ara:
2 bardak su
1 mandalina
Akşam: yok
sen üyesin,2 hafta sonraki listeye alınacaksın.böyle devam edersen tabi...Canım bu durum benimde kafamı karıştırdı.Şimdi ben misafir dediğiniz kategoride miyim yoksa 2 hafta bitiminde listeye alınacak birimi ?
Zeynepcim kaptanımızsın, işine karışmak istemiyorum ama ben bu misafir olayından çok rahatsızım. Ortak alanda grupta üye sayısı artmasın diye yaşadığım tartışmayıda biliyorsun. Misafirlere izin verdiğin sürece burda sürekli giren çıkan olacak bir karmaşa. Bencillik diyebilirsiniz ama ben bunu istemiyorum. Yeni katılcak üyeleri bile tanımak zorken misafir niye.Zaten farklı gruplar sürekli burayı okuyo diye farkettiysen paylaşımımı azaltmıştım. Burda herşeyimi sizinle paylaşıyorum. Eğer bu şekilde devam ederse ben ancak günde 5 mesaj kuralını uygular, menümü ölçülerimi paylaşır sadece menülere yorum yaparım. Başka muhabbete girmem.
Canım menülerinde çok ekmek yemeğe başladın. Ekmek şeker dengeni bozacak
2 hafta deneme süren var canım
Buraya çok detaylı yazmamın sebebini biliyorsunuz kızlar, ondan yazmıyordum.
Menün hiç yok
Canım çok karbonhidratlı olmamış mı bu? Ayrıca hiç sağlıklı değil ya neden böyle besleniyorsun?:26:
[
doğru söze ne denir,, bizi dinlemiyorlar biraz da sen bastır edaaaa
buranın biraz karısık oldugu dogru..
Menüm yok bende yok olsam inceck görnmücek kadar :))))))
Ben karbonhidrat, protein ayrımı yapmıyorum yada ara ögünleri terch etmiyorum kilo verdigim gibi ve verebilecegm sekilde besleniyorum
ama böylee kilolar gidiyoo ohhh birer birer :)):18::18:
Amaç kilo kaybetmek değil yağ kaybetmek olmalı.Ama karar senin böyle mutluysan diyecek bir şey yok tabiki.
kilo kaybı, yag kaybıylada olusur kas kaybıylada daha öncede belirttiğim gibi cok dr.lara gittim artık bünyemin neyi kabul edip etmedigini cok iyi biliyorum kas kaybım söz konusu olsaydı verdigim 11 kiloda halsizlik, enerji düsüsü, uyku hali vs gibi belirtiler olmus olsaydı evet haklısın.. İllaki bünyemde kas kaybıda söz konusudur ama yanı sıra yag kaybıda mevcut ki bunu ölctürüyorum yagın büyük kısmının nerde toplandıgını sag bacagımdaki yag oranıyla sol bacagımdakini kollarımdakini ve sırtımdaki yagların % lerini biliyorum.. ve bunu her ay tekrarlıyorum.. spor yapmıyorda olsam hergün duraktan eve evden duraga okuldan duraga yürüyorum eve geldigimde 15 kat cıkıyorum asansör kullanmıyorum aynı sekilde okulda da asansör kullanmıyorum...
ben mutluyum ve menülerimi paylasmama kararı aldım.. sadece neler yedigimi üstün körü yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?