Önümüzdeki ay yaptırdığınız test sonuçlarının fotorafını çekip buraya atarmısınız çok merak ettim gerçekten.En sonki testte bf kaçtı bu arada ?
%3.3
test sonuclarımı her türlü, her ölctürdügümde koyarım tabiki.. cünkü hersey acık ve net.. peki burda seni alakadar eden kısım??
merhaba kızlar.elektrikler uzun bir süre kesikti.sonrada benim işim çoktu gelemedim.geçmişe bakıp geliyorum.
Menüm ve kaçamağım :18:
(kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(kahvaltı) 1 tost - 200 ml süt
(ara) 25 gr kadar fındık
(öğle) 1 kase çorba
(kaçamağım) 200 gr kadar baklava
----Antrenman----
(antrenman sonrası) 20 gr protein
(akşam) 1 tabak pırasa yemeği ardından ton balıklı salata
(ara) 200 ml süt
afiyet olsun eda.baklava baya fazla geldi bana.Menüm ve kaçamağım :18:
(kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(kahvaltı) 1 tost - 200 ml süt
(ara) 25 gr kadar fındık
(öğle) 1 kase çorba
(kaçamağım) 200 gr kadar baklava
----Antrenman----
(antrenman sonrası) 20 gr protein
(akşam) 1 tabak pırasa yemeği ardından ton balıklı salata
(ara) 200 ml süt
canım menülerini yazacaksın,yazmam deyip kaçamazsın.eleştrilmek istemiyorsan baştan bunu düşünmen gerekirdi.kilo kaybı, yag kaybıylada olusur kas kaybıylada daha öncede belirttiğim gibi cok dr.lara gittim artık bünyemin neyi kabul edip etmedigini cok iyi biliyorum kas kaybım söz konusu olsaydı verdigim 11 kiloda halsizlik, enerji düsüsü, uyku hali vs gibi belirtiler olmus olsaydı evet haklısın.. İllaki bünyemde kas kaybıda söz konusudur ama yanı sıra yag kaybıda mevcut ki bunu ölctürüyorum yagın büyük kısmının nerde toplandıgını sag bacagımdaki yag oranıyla sol bacagımdakini kollarımdakini ve sırtımdaki yagların % lerini biliyorum.. ve bunu her ay tekrarlıyorum.. spor yapmıyorda olsam hergün duraktan eve evden duraga okuldan duraga yürüyorum eve geldigimde 15 kat cıkıyorum asansör kullanmıyorum aynı sekilde okulda da asansör kullanmıyorum...
ben mutluyum ve menülerimi paylasmama kararı aldım.. sadece neler yedigimi üstün körü yazarım..
sakin olun biraz,bri anda bu kadar gerlicek ne var anlamadım doğrusu.%3.3
test sonuclarımı her türlü, her ölctürdügümde koyarım tabiki.. cünkü hersey acık ve net.. peki burda seni alakadar eden kısım??
uyudumNe isler yaptin bakalim ..anlat
Yaa bende simdi buyuk bir bardak greyfurt limon portakal ve havuctan olusan meyve suyu hazirladim kendime..bunuicince yemek yemesem mi dedim:44:
Neyse daha yazmim menumu :))
7-8 tane vardı galiba
menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
ara:1 tane bisküvi
öğle:3 kaşık patlıcanlı yoğurt
1 fırın patates
akşam:1 tabak kıymalı mercimek
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 çay bardağı şeftali kompostosu
ara:mandalina
menüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek, tavuk döner, salata
ara:2 mandalina
akşam: yeşil fasülye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt
su 1.5 lt spor yok
hiç kaçamak yapmadığım halde kilo almış görünüuyorum.. motivasyonum daha da arttı ama böye giderse....ağlarım sonraaaaa... sonra da çikolata yerim.... sonra yine ağlarım niye yedim diye...sonra yeniden başlarım... ama öyle olmayacak değil miiiiiiiii.
vay anasını yaaaa ne zaman interneti açsam elekrik gitti..
Bende kendimi cok tatli duskunu sanardim
Kötü olmus :44:
menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
ara:1 tane bisküvi
öğle:3 kaşık patlıcanlı yoğurt
1 fırın patates
akşam:1 tabak kıymalı mercimek
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 çay bardağı şeftali kompostosu
ara:mandalina
vay anasını yaaaa ne zaman interneti açsam elekrik gitti..
menüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek, tavuk döner, salata
ara:2 mandalina
akşam: yeşil fasülye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt
su 1.5 lt spor yok
hiç kaçamak yapmadığım halde kilo almış görünüuyorum.. motivasyonum daha da arttı ama böye giderse....ağlarım sonraaaaa... sonra da çikolata yerim.... sonra yine ağlarım niye yedim diye...sonra yeniden başlarım... ama öyle olmayacak değil miiiiiiiii.
Evet ya sildim süpürdüm ortalığı resmen
Keşke 100 gr la bırakabilseydim neyse
Aslinda ihmal etmeden bu titresimli seyi hergun yapsam faydasi gelir diymi?
UnutuYorum hep hic zararida yok bana
Bugün bi suru sebze meyve ve bitter cikolata aldiiiimmmm..bi an aklima geldi
canım menülerini yazacaksın,yazmam deyip kaçamazsın.eleştrilmek istemiyorsan baştan bunu düşünmen gerekirdi.
sakin olun biraz,bri anda bu kadar gerlicek ne var anlamadım doğrusu.
geçmişi okudum birsürü alıntı yaptım hem de 3 kez ama her seferinde elektrik gitti.. bugün sürekli kesildi elektrik ve öğlene kadar türkcell bağl da yoktu..
aklımda kalanlar eda ve ece gereksiz gerilmişsiniz hiç gereği yok bunların
ececim menülerimizi yazıyoruz ki herkes eleştirisini veya beğenisini söylesin biz de yanlışlarımızı ve doğrularımız görelim.. sen paylaşmaya devam et olur mu.. motivasyonun düşmesin eda kötü niyetle yazmamşıtır ki onları.. amacımız yapıcı olabilmek eleştirilerimiz de bu yönde zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?