Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Önümüzdeki ay yaptırdığınız test sonuçlarının fotorafını çekip buraya atarmısınız çok merak ettim gerçekten.En sonki testte bf kaçtı bu arada ?

%3.3

test sonuclarımı her türlü, her ölctürdügümde koyarım tabiki.. cünkü hersey acık ve net.. peki burda seni alakadar eden kısım??

Son düzenleme:
merhaba kızlar.elektrikler uzun bir süre kesikti.sonrada benim işim çoktu gelemedim.geçmişe bakıp geliyorum.

Ne isler yaptin bakalim ..anlat

200 gr da kac tane baklava var?

Yaa bende simdi buyuk bir bardak greyfurt limon portakal ve havuctan olusan meyve suyu hazirladim kendime..bunuicince yemek yemesem mi dedim:44:
Neyse daha yazmim menumu :))

afiyet olsun eda.baklava baya fazla geldi bana.

canım menülerini yazacaksın,yazmam deyip kaçamazsın.eleştrilmek istemiyorsan baştan bunu düşünmen gerekirdi.

%3.3

test sonuclarımı her türlü, her ölctürdügümde koyarım tabiki.. cünkü hersey acık ve net.. peki burda seni alakadar eden kısım??
sakin olun biraz,bri anda bu kadar gerlicek ne var anlamadım doğrusu.

Ne isler yaptin bakalim ..anlat

Yaa bende simdi buyuk bir bardak greyfurt limon portakal ve havuctan olusan meyve suyu hazirladim kendime..bunuicince yemek yemesem mi dedim:44:
Neyse daha yazmim menumu :))
uyudummarkete gittim,yemek yaptım.bu kadarazda olsa akşam birşeyler ye bence ferhan.

Son düzenleme:
menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir

ara:1 tane bisküvi

öğle:3 kaşık patlıcanlı yoğurt
1 fırın patates

akşam:1 tabak kıymalı mercimek
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 çay bardağı şeftali kompostosu

ara:mandalina

geçmişi okudum birsürü alıntı yaptım hem de 3 kez ama her seferinde elektrik gitti.. bugün sürekli kesildi elektrik ve öğlene kadar türkcell bağl da yoktu..
aklımda kalanlar eda ve ece gereksiz gerilmişsiniz hiç gereği yok bunların
ececim menülerimizi yazıyoruz ki herkes eleştirisini veya beğenisini söylesin biz de yanlışlarımızı ve doğrularımız görelim.. sen paylaşmaya devam et olur mu.. motivasyonun düşmesin eda kötü niyetle yazmamşıtır ki onları.. amacımız yapıcı olabilmek eleştirilerimiz de bu yönde zaten

menüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek, tavuk döner, salata
ara:2 mandalina
akşam: yeşil fasülye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt

su 1.5 lt spor yok
hiç kaçamak yapmadığım halde kilo almış görünüuyorum.. motivasyonum daha da arttı ama böye giderse....ağlarım sonraaaaa... sonra da çikolata yerim.... sonra yine ağlarım niye yedim diye...sonra yeniden başlarım... ama öyle olmayacak değil miiiiiiiii.

Yok canım sudur ödemdir o hemen bozma moralini.Çikolatadanda uzak dur diyene bak bugün baklavaları götürdü

Menün gayet güzel yeşil fasulye yemeğinide çok severim.

Menün hoşuma gitti Zeynep spor yokmu spor :44: olaymış tam olurmuş

~~~~~ menum~~~~~~~

Sabah
1 fincan sütlü kahve, 1 yumurta

Ara
Ceyrek pomelo
Ara
1 avuc cig badem

Ögle
1 kepce mercimek corbasi,1 tabak yogurtlu ispanak ve 1 dilim ekmek

Ara
1 bardak taze meyve suyu

Aksam
4 dilim pastirma

Ara
3 gün kurusu kayisi

Spor
20 dk walking
15 dk step
250 ip atlama
100 mekik
10 dk hafif egzersiz
30 dk basene 30 dk karin bölgesine tiresimli masaj

( bu 250 ip atlamayi 5 dk step ip atlama seklinde yaptim)

Son düzenleme:
vay anasını yaaaa ne zaman interneti açsam elekrik gitti..

Vay arkadas neden öyle oldu ki yaa

Gayet güzel

Evet ya sildim süpürdüm ortalığı resmen
Keşke 100 gr la bırakabilseydim neyse

Ben cok iddialiydim resmen alt ustettin beni :))

Aslinda ihmal etmeden bu titresimli seyi hergun yapsam faydasi gelir diymi?
UnutuYorum hep hic zararida yok bana

Bugün bi suru sebze meyve ve bitter cikolata aldiiiimmmm..bi an aklima geldi

canım menülerini yazacaksın,yazmam deyip kaçamazsın.eleştrilmek istemiyorsan baştan bunu düşünmen gerekirdi.

sakin olun biraz,bri anda bu kadar gerlicek ne var anlamadım doğrusu.

burda 3. haftam 3 haftadır eleştirilere nasıl yaklastıgım aşikar.. kacmakta degil, kacsaydım burda olmazdım.. sadece yargısız infaz hos degil.. elestirilen amacım degil menüm olsaydı amenna...

bi gerginlik söz konusu degil, test sonuclarım ayın 22 sinde yapıldıgında arkadasla paylasıcam zaten.. burda da sorgulanmak hosuma gitmeyen sey... ben kendim icin önlemimi alıyorum bu neden onu alakadar etsin ki?

Elestiriler menüme olunca, tavrımda ortada.. bugüne kadar hepiniz yazdınızz kimi zaman sakayla kimi zaman acıklama yaparak güzel üslupla cevap verdim aksi söylenemez cevaplarım ortada ve 3. haftam.. hersey karsılıklı olmalı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…