Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vay anasını ya bi kaç gün gelmemenin cezası bu kadar ağır olmamalıydı. kaç saattir okuyorum hala 12003 nolu sayfadayım. aramıza yeni arkadaşlar katılmış dilan ve eda hoşgeldiniz. nurgül bende ist. yaşıyorum muhasebe sorumlusuyum 28 yaşında evliyim. edacım paylaşımların çok güzel senden öğreneceğimiz çok şey var. bir video paylaşmışsın ya boot camp onu ısınmadan yapabilirmiyiz?

menüm

sabah
3 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
domates,salatalık,beyaz peynir

ara
2 mandelina

öğle
2 dilim kepek ekmeği
bir kase sebzeli tavuk çorbası

ara
1 yeşil elma
1 mandelina

akşam
ızgara balık
4-5 midye tava

oku oku nugül, okumak iyidir
afiyet olsun,nurgül hanım

oh oh ne güzel,nihayet normale dönmüş bir menü

gitmeeeeeeeeee bu aşk burada bitemez ferhanım yaaaa ben geldim sen gittim.

Bu ask böyleee bi te meeezzzz birakma terk etme beeeniiiiii
Guzel sarki :))
Ya gecen bi arkadasimin arabasina bindim aman allahim feci bi muzik zevki vardi..dedim madem böyle tarz seviyosun daha kaloteli sesler kisiler kayitlar dile barii... Korkunctuuuu

Offhhh uykum var

Günaydın Kızlar

İstanbuldayımmmm Akşam buluşcaaaazzzzzzÇok heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gün içinde eğitimde olacağım, ara ara uğrarım. Mesaj sayılarımı daha sayamadım, sayıp yollucam.

ahhhhhhhhhhhhh istanbul istanbul olalııııııııııııııııııııııııııııııı

günaydın yaso

ooooooooooo kimler gelmiş kimler, siz buranın yolunu unutmamışmıydınız nurgül hanım
ivit fırçayı yiyince doru yolu buldum.
Tadı güzelmiydi bize de tavsiye eder misin tatlişkommm
fena deildi tavsiye ederim böle ot gibi saman gibi yavan bişedi deişikti yani :)))
Ayyy seni. Fircali halinde bir tatli olur kiiiii:26:
ferrrhhaaannnn
ohh maaşşaalllaahhh
hayırdır

zeynep buraya gelmiyorum feyste takılıyorum die fırça kaydı iğne yap ona

dünkü menüm(iddaayı kazandıktan sonra cozuttuğumu kabul ediyom)

sabah
2 dilim ekmek
lor salça bal salam
3 kaşık profiterol

öğlen
çorba
tavuklu sebze güveci
yarım kase yoğurt
3 kaşık muhallebi

akşam
1 kabak yahni
1 tabak bamya
2 dilim ekmek
yarım kase yoğurt
3 kaşık profiterol:18::18::18:

utanıyorum
spor yok 3,5 lt su ve yeşil çay içtim

Nurgül berelerdesin kuzum ((
geldim geldim sen feysi boşamıssın bizde bavulumuzu felan topladık geldik yaseminle :)))
Siiiii bos bos bakmayin yazin bisiler

Menumu kiskandin dimi nurgüüüüülllll hehehe dilin tutuldu :))))))
kıskanmam mı hele çikilettaayyııı off bayadır yemiyorum bu hafta hiç kaçamak yapmadım cumayı iple çekiyorum.
Nurgül gecmisi okumktan yazmaya firsat bulamiyor okuyor okuyor okuyor
evet yaa oku oku maşallah bişide atlamıcam die tek tek okuyorum hihihihiiii
Gunaydinlaarrr:105::105::105:
günaydın ferhancım

günaydın bebeim heycan dorukta tabi. enişteye söylede biraz banada bıraksın

saçlarımız kışa hazırmı

Saçlarım Sağlıkla Parlasın Diyorsanız…
•
Saçınızı seyrek yıkayın. Fazla yıkamak saçı kurutur, kırılarak yıpranmasına neden olur. 3 günde bir yıkamak büyük şehir yaşamanın kirli havasında zorunludur. Temiz bir çevrede yaşama olanağınız varsa bunu 5 günde bire çıkarabilirsiniz.

•
Ergenlik çağındaysanız ya da yağlı ve kepekli bir saçınız varsa saçınızı 2 günde bir yıkamanız gerekir.

•
Saç dipleri ve saç üzerinde yer alan asit ve koruyucu lipit tabakayı erittiği için saçınızı çok sıcak suyla yıkamayın. Ilık suyu tercih edin.

•
Saç kurutma makinesini yüksek sıcaklıkta çalıştırmayın. Yüksek sıcaklık, fön çekmek ve aşırı sıcak maşalarla saçı şekillendirmek zararlıdır.

•
Saçınızı çok gergin bağlayan ağır toka ve taçlar kullanmayın. Bu şekilde kullandığınız toka ve taçlar saçlarınızın köklerinden çekilmesine ve kopmasına neden olur.

•
Saçınızı sabunla yıkamayın. Sabun alkali içerdiği için cildi kurutarak mantar ve bakteri üretimine neden olur.

•
Saçlı deri tipinize (normal, kuru, yağlı) göre şampuan seçin.

•
İkisi bir arada şampuanları kullanmayın. İkisi bir arada şampuanların kullanımında saç kremi saçta kalması gerektiğinden daha az süre kaldığı için nemlendirme etkisi yeterince olmaz.

•
Saçınız çok kuruysa 10 günde bir maske uygulayın.

•
Saç dökülmeniz yoğunsa saçınızı beslemek için dermatoloji uzmanınızın önerdiği biotin, çinko, selenyum, metionin, E, B, D vitaminlerini içeren destek ilaçları kullanın

Kahvaltı menün varya okadar çok severim ki salça salam lor hihihi. Şu kaşık kaşık tatlıları hergün tüketmiyorsan süper menün cınımcım.

menüm

sabah
3 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
domates,salatalık,beyaz peynir

ara
2 mandelina

öğle
2 dilim kepek ekmeği
bir kase sebzeli tavuk çorbası

ara
1 yeşil elma
1 mandelina

akşam
ızgara balık
4-5 midye tava
Kusursuz menü..Yorum yapacak bir şey bulamadım afiyet olsun canım.

Menüm :

Sabah :
2 dilim kepekli ekmekle tost
3 adet yeşil zeytin
1yk tulum peyniri

ögle :
1 haslanmış yumurta
2 dilim peynir

ara:
nescafe
portakal suuyu (capy )

akşam :
1 kase yoğurt
4 yk tavuksote

spor yok
Bu menü de kusursuz bence. Bi tek ben mi abidik gubidik besleniyorum la:26:
Vaay spora bak spora. Bravo canım, isveç benzeri bir diyet mi yapıyorsun acaba sen?

Umarım öyle olmamıştır canım. Ben bu durumu okadar çok yaşadım ki o yüzden 9 senedir kilo vermeye çalışıyorum DÜŞÜN... Kilo alıp vermek, kaçamak yapmak önemli değil önemli olan vazgeçmeden devam etmek. Sürekli kaçamak yapıyorsan, zor kilo veriyorsan, yada tükettiğin besinlerden dolayı kilon sürekli dalgalanıyorsa ama sen yinede vazgeçmiyorsan daha uzun sürede kilo verirsin ama eninde sonunda incecik olursun.

Çok güzel canım menün afiyet olsun.:13:

Cınım o 20gr protein dediğin ne oluyor? Bir de 200gr baklava kaç dilim eder? Bence tatlı krizi gelince şerbetli yerine sütlü tatlı tercih et. Ki zaten sen biliyorsundur metabolizmaya etkisini ben söyleyeyim dedim.
Yasemin haklı fikrini bildirmiş, biraz kırıcı olmuş ama sonuçta haklı.:26: Şimdi sonuç nedir? Ben üye miyim artık?

Ben karbonhidrat, protein ayrımı yapmıyorum yada ara ögünleri terch etmiyorum kilo verdigim gibi ve verebilecegm sekilde besleniyorum
Haklısın canım tecrübeye göre hareket etmek en mantıklısı sonuçta senin bünyeni senden daha iyi kimse bilemez

akşamda birşeyler yesen iyydi.afiyet olsun.
Öğlen sapıtınca akşam yemeye korkuyom
bu arada mesaj sayısını 2 kişi yollamış sadece lafraise yanlış göndermişsin canım 2 sini değil 3-4 ünü yollayacan. pazar tatil
Bu mesaj sayısı durumu nedir cınımlar?

Hoşbulduk Nurgülcüüümmm

Gunaydinlaarrr:105::105::105:
Günaydın bibiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…