oku oku nugül, okumak iyidirvay anasını ya bi kaç gün gelmemenin cezası bu kadar ağır olmamalıydı. kaç saattir okuyorum hala 12003 nolu sayfadayım. aramıza yeni arkadaşlar katılmış dilan ve eda hoşgeldiniz. nurgül bende ist. yaşıyorum muhasebe sorumlusuyum 28 yaşında evliyim. edacım paylaşımların çok güzel senden öğreneceğimiz çok şey var. bir video paylaşmışsın ya boot camp onu ısınmadan yapabilirmiyiz?
afiyet olsun,nurgül hanımmenüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
domates,salatalık,beyaz peynir
ara
2 mandelina
öğle
2 dilim kepek ekmeği
bir kase sebzeli tavuk çorbası
ara
1 yeşil elma
1 mandelina
akşam
ızgara balık
4-5 midye tava
günaydın zeynep hanımoku oku nugül, okumak iyidir
afiyet olsun,nurgül hanım
günaydın kızlar, geçmişe bi bakayım
oh oh ne güzel,nihayet normale dönmüş bir menü
gitmeeeeeeeeee bu aşk burada bitemez ferhanımyaaaa ben geldim sen gittim.
günaydın zeynep hanımbak daha kahvaltımı bile yapmadan geldim ki siz daha fazla gevezelik yapmadan geçmişi bitirim die
günaydın başakcım iddiayı kazanmışsın tebrik ederim.
Günaydın Kızlar
İstanbuldayımmmmAkşam buluşcaaaazzzzzz Çok heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gün içinde eğitimde olacağım, ara ara uğrarım. Mesaj sayılarımı daha sayamadım, sayıp yollucam.
ivit fırçayı yiyince doru yolu buldum.günaydın yaso
ooooooooooo kimler gelmiş kimler, siz buranın yolunu unutmamışmıydınız nurgül hanım
fena deildi tavsiye ederim böle ot gibi saman gibi yavan bişedi deişikti yani :)))Tadı güzelmiydibize de tavsiye eder misin tatlişkommm
Ayyy seni. Fircali halinde bir tatli olur kiiiii:26:
ohh maaşşaalllaahhh
hayırdır
ivit fırçayı yiyince doru yolu buldum.
fena deildi tavsiye ederim böle ot gibi saman gibi yavan bişedi deişikti yani :)))
ferrrhhaaannnn
zeynep buraya gelmiyorum feyste takılıyorum die fırça kaydı iğne yap ona
geldim geldim sen feysi boşamıssın bizde bavulumuzu felan topladık geldik yaseminle :)))Nurgül berelerdesin kuzum((
kıskanmam mı hele çikilettaayyııı off bayadır yemiyorum bu hafta hiç kaçamak yapmadım cumayı iple çekiyorum.Siiiii bos bos bakmayin yazin bisiler
Menumu kiskandin dimi nurgüüüüülllll hehehe dilin tutuldu :))))))
evet yaa oku oku maşallah bişide atlamıcam die tek tek okuyorum hihihihiiiiNurgül gecmisi okumktan yazmaya firsat bulamiyor okuyor okuyor okuyor
günaydın ferhancımGunaydinlaarrr:105::105::105:
Günaydın Kızlar
İstanbuldayımmmmAkşam buluşcaaaazzzzzz Çok heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gün içinde eğitimde olacağım, ara ara uğrarım. Mesaj sayılarımı daha sayamadım, sayıp yollucam.
ferhancım neyin var.????Gunaydinlaarrr:105::105::105:
oooooooooo eskidi kızım o haber, uzaklaşmanın kötü tarafı
az bile yapmış sana, cadı nurgül
Kahvaltı menün varya okadar çok severim ki salça salam lor hihihi.dünkü menüm(iddaayı kazandıktan sonra cozuttuğumu kabul ediyom)
sabah
2 dilim ekmek
lor salça bal salam
3 kaşık profiterol
öğlen
çorba
tavuklu sebze güveci
yarım kase yoğurt
3 kaşık muhallebi
akşam
1 kabak yahni
1 tabak bamya
2 dilim ekmek
yarım kase yoğurt
3 kaşık profiterol:18::18::18:
utanıyorum
spor yok 3,5 lt su ve yeşil çay içtim
Kusursuz menü..Yorum yapacak bir şey bulamadım afiyet olsun canım.menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
domates,salatalık,beyaz peynir
ara
2 mandelina
öğle
2 dilim kepek ekmeği
bir kase sebzeli tavuk çorbası
ara
1 yeşil elma
1 mandelina
akşam
ızgara balık
4-5 midye tava
Bu menü de kusursuz bence. Bi tek ben mi abidik gubidik besleniyorum la:26:Menüm :
Sabah :
2 dilim kepekli ekmekle tost
3 adet yeşil zeytin
1yk tulum peyniri
ögle :
1 haslanmış yumurta
2 dilim peynir
ara:
nescafe
portakal suuyu (capy )
akşam :
1 kase yoğurt
4 yk tavuksote
spor yok
Vaay spora bak spora. Bravo canım, isveç benzeri bir diyet mi yapıyorsun acaba sen?~~~~~ menum~~~~~~~
Sabah
1 fincan sütlü kahve, 1 yumurta
Ara
Ceyrek pomelo
Ara
1 avuc cig badem
Ögle
1 kepce mercimek corbasi,1 tabak yogurtlu ispanak ve 1 dilim ekmek
Ara
1 bardak taze meyve suyu
Aksam
4 dilim pastirma
Ara
3 gün kurusu kayisi
Spor
20 dk walking
15 dk step
250 ip atlama
100 mekik
10 dk hafif egzersiz
30 dk basene 30 dk karin bölgesine tiresimli masaj
( bu 250 ip atlamayi 5 dk step ip atlama seklinde yaptim)
Umarım öyle olmamıştır canım. Ben bu durumu okadar çok yaşadım ki o yüzden 9 senedir kilo vermeye çalışıyorum DÜŞÜN... Kilo alıp vermek, kaçamak yapmak önemli değil önemli olan vazgeçmeden devam etmek. Sürekli kaçamak yapıyorsan, zor kilo veriyorsan, yada tükettiğin besinlerden dolayı kilon sürekli dalgalanıyorsa ama sen yinede vazgeçmiyorsan daha uzun sürede kilo verirsin ama eninde sonunda incecik olursun.menüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek, tavuk döner, salata
ara:2 mandalina
akşam: yeşil fasülye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase yoğurt
su 1.5 lt spor yok
hiç kaçamak yapmadığım halde kilo almış görünüuyorum.. motivasyonum daha da arttı ama böye giderse....ağlarım sonraaaaa... sonra da çikolata yerim.... sonra yine ağlarım niye yedim diye...sonra yeniden başlarım... ama öyle olmayacak değil miiiiiiiii.
Çok güzel canım menün afiyet olsun.:13:menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
ara:1 tane bisküvi
öğle:3 kaşık patlıcanlı yoğurt
1 fırın patates
akşam:1 tabak kıymalı mercimek
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 çay bardağı şeftali kompostosu
ara:mandalina
Cınım o 20gr protein dediğin ne oluyor? Bir de 200gr baklava kaç dilim eder? Bence tatlı krizi gelince şerbetli yerine sütlü tatlı tercih et. Ki zaten sen biliyorsundur metabolizmaya etkisini ben söyleyeyim dedim.Menüm ve kaçamağım :18:
(kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(kahvaltı) 1 tost - 200 ml süt
(ara) 25 gr kadar fındık
(öğle) 1 kase çorba
(kaçamağım) 200 gr kadar baklava
----Antrenman----
(antrenman sonrası) 20 gr protein
(akşam) 1 tabak pırasa yemeği ardından ton balıklı salata
(ara) 200 ml süt
Yasemin haklı fikrini bildirmiş, biraz kırıcı olmuş ama sonuçta haklı.:26: Şimdi sonuç nedir? Ben üye miyim artık?kızlar yasemin misafir üye durumundan olan rahatsızlığını belirtince düşündüm ,düşüncelerimi sizinle paylaşacağım.
bu hafta listede 9 kişiydik,haticeyle 10.ferhan yıl başında mezunyet düşünüyor,bende %80 e ulaşınca(64-65)mezun olmak niyetindeyim.bunların ışığında size önerilerim şunlar:
1...Queend yi üye alalım,deneme süresi başlasın.
2....beril77 için asil üyeler arasında oylama yapalım.(bunu face te yapabiliriz)
yorumlarınız bekliyorum.
Haklısın canım tecrübeye göre hareket etmek en mantıklısı sonuçta senin bünyeni senden daha iyi kimse bilemezBen karbonhidrat, protein ayrımı yapmıyorum yada ara ögünleri terch etmiyorum kilo verdigim gibi ve verebilecegm sekilde besleniyorum
Öğlen sapıtınca akşam yemeye korkuyomakşamda birşeyler yesen iyydi.afiyet olsun.
Bu mesaj sayısı durumu nedir cınımlar?bu arada mesaj sayısını 2 kişi yollamış sadecelafraise yanlış göndermişsin canım 2 sini değil 3-4 ünü yollayacan. pazar tatil
Hoşbulduk Nurgülcüüümmmvay anasını ya bi kaç gün gelmemenin cezası bu kadar ağır olmamalıydı. kaç saattir okuyorum hala 12003 nolu sayfadayım. aramıza yeni arkadaşlar katılmış dilan ve eda hoşgeldiniz. nurgül bende ist. yaşıyorum muhasebe sorumlusuyum 28 yaşında evliyim. edacım paylaşımların çok güzel senden öğreneceğimiz çok şey var. bir video paylaşmışsın ya boot camp onu ısınmadan yapabilirmiyiz?
Günaydın bibişGunaydinlaarrr:105::105::105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?