Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haaa şööleeee süper olmuş kübracım afiyet olsun
afiyet olsun canımm , 3 dilim ekmek çok değil mii
günaydın kızlar
günaydın zeyneeeppp
bu arada mesaj sayısını 2 kişi yollamış sadece lafraise yanlış göndermişsin canım 2 sini değil 3-4 ünü yollayacan. pazar tatil
aaaa ben de hemen sayıp yollayayım
Gunaydinlaarrr:105::105::105:
günaydın ferhaannnn
waaaooovvvvvvv.. ben de heyeceanlandım şimdii....

anoooooo ne yatptın seennnnnnnn profiteroller, muhallebielr......

04.12.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase üzümlü nesfit
1 bardak süt
Ara:
2 bardak su
1 kepekli poğça
Öğle:
2 bardak su
4 ızgara köfte
2 kaşık yoğurt
1 kase pilav
Akşam:
2 bardak su
2 kase kuru yemiş

:118::118::118::98: sakin ol leyla oldugunu belli etmemeye calis
Bide bisey daha dicem
Dur
Bekle:)

Basakcim emzirmen azaldiysa artik dikkat et canim..her ögünde yemissin bir ögunle yetinseydin keske..gerci 3 kasik:44:

Cansiniz arkadasin dibisiniz

Oglus icin ciktim da sonra didim hemen almim hesap ..yilbasina kadar biraz sabredip su kilolardanmkurtulim..
Gel cikiletalari beraber yiyelimmmm

Neyim mi? Uykum:105: uykum vaaaaaaarrrrrr:84:

Yaa bende istanbulum ilk dgdugu zamanlar onatla sabredip sacimi kesmedim zorlandigim halde..hatta birde yine inatla tamen dogal yasamak fikriyle aylar ca zeytin yag sabinu kullandim ..resmen nasil dokuldu ama alisicak diye nat etim..olmadi sonra kestirdim ve aloe vera urunlerininkullanmaya basladim sacim icin ama normal abarttiklari kadar begenmedim ben..bosuna cabalamisim o kadar:/

Hehe bi sen abidik gubidik besleniyosun:)))
Evet guya isvet iste. Ama ilaveler ediyorum..hemen anlasiliyo dimi

dileeekkk nabeerrr sana çok acayip bişi dicem :))))

De de hadi bekliyoruz

2 kase kuruyemis derken? Keske aksam yemegini yeseymissin

sudan öğün olacağını ilk senden duydum, biz genelde kaç litre içtiğimizi toplam olarak yazıyoruz

aslında bence 2 kase kuruyemiş fazla olmuş çok aklorilii.. ama kartaya sorsan iyi yapmışsın en güzeli der...

sudan öğün olacağını ilk senden duydum, biz genelde kaç litre içtiğimizi toplam olarak yazıyoruz
Yok öğün değil canım o. Ben her yemekten önce iki bardak su içiyorum daha az yemek için. O yüzden öyle yazıyorum yoksa bir öğünde sadece su içtiğim yok.

Hehe bi sen abidik gubidik besleniyosun:)))
Evet guya isvet iste. Ama ilaveler ediyorum..hemen anlasiliyo dimi

2 kase kuruyemis derken? Keske aksam yemegini yeseymissin
Evet menüdeki protein oranını görünce hemen akla isveç geliyor hihih. Arkadaşımın doğum günüydü pastalar, içkiler, abur cuburlar önümde aktı bende kuru yemişe dadandım. Aslında tam iki kase değildir bir kase falandır da. Ben iki kasenin de yarısını yediğim için öyle yazdım.:26:

aslında bence 2 kase kuruyemiş fazla olmuş çok aklorilii.. ama kartaya sorsan iyi yapmışsın en güzeli der...
Pasta, pizza ve börek vs yememek, alkol içmemek için kuruyemiş tek çarem gibi göründü o an..Çok haklısınız resmen kalori bombardımanı.:26: Karta niye öyle diyo ki

Son düzenleme:
Ferhan neden duruyayım nerde durayım niçin durayıımm Ferhaaaaannnnnnnn :))))

Pasta, pizza ve börek vs yememek, alkol içmemek için kuruyemiş tek çarem gibi göründü o an..Çok haklısınız resmen kalori bombardımanı.:26: Karta niye öyle diyo ki

karta yazmışım saftirik dilek ... karatay diyecektim o pek seviyor ya kuruyemişi

face bakamıyorum burdan muhtemelen kızkardeşimdir .. Du bi bakıcam öğle arası

öffffffffffffff bu öğle arası da çok gecikti bugüünn.... Hastada az geldi zaten...acıktımmmm.. çok mızmızlandımm

Yaaaa bu tartı beni öldürecek.. Yine 62.4 çıktım. Kaçamak da yapmıyorum .. Ne gıcık yaaa

Yaaaa bu tartı beni öldürecek.. Yine 62.4 çıktım. Kaçamak da yapmıyorum .. Ne gıcık yaaa

dayaaaannnnnn .. Bak ben nasıl dayanıyoommmm.. (öldüm açlıktan)

fazla tuzu yediysen bugünler de vücudun su tutmuş olabilir belki yada regl olacaksan ne bilim.
dayanacak halim kalmadı valla niye böyle oldum bugün ben yemek yemek istiyommmmmmmmmmmmm. açlımı bastırsın diye sabahtan beri 2 lt su içmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…