Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dilek şu kullandığın korse ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin, yazmıştım sana ama sanırım görmedin

postüreks dik duruş korsesi diye satılıyor markasını hatırlayamadım şimdi...nete yaz böyle ,hepsi benzer. Sırt kısmında 2 tane manyetik demir var ...resim koymayı becerebilrsem koyucam..
Biraz omuz kısmı acıtıyor ama idare ediliyor. Takalı henüz 1 hafta oluyor ama duruşum düzeldi, takmasam da daha dik durmaya başlamışım evdekiler de öyle diyor.. 75 tlye aldım ben siirtten , belki daha ucuza bulunabilir

hep regl öncesi denk geliyor bana azına vurasım geliyor. Bir kaç gün dayan düzelicek canım.

yok canım yaaa regl olmama daha çok var.. Anlayamadım ben de .. Tuzlu da yemiyorum.. öff belki birden veririm belki de onları öldürürüm, belki tartı katili belki de göbek katili olurum...gazetelere çıkarım:
Kilo veremeyen kadın cinnet getirdi, tartıyı katlettikten sonra göbeğini ve kalçalarını doğrayan genç kadın '' bütün fazla kilolara ibret olsun diye yaptım'' diyerek pişman olmadığını dile getirdi...

Ahahhaha canım ofiste kihkih kıkırdadım. Bende bu gidişle basen ve kalın bacak katili olcam hayırlısı.

Günaydınnn Şekerler Ballar Lokumlarrr

Bu saatte kahvaltı yapıyorum ya süperim ben
napayım ikinci ögretim olunca böyle oluyor

Bence çok kötü bir menü değil.Tatlıların haricindeki besinlerde çok yüksek kalorili bir şey yok ve daha güzeli hepsi vücuda yararlı ve glisemik indeksi düşük şeyler .O yüzden genel olarak çok fazla değil gibi geldi bana.

İstanbula Selam söyleee

AŞıksınnnn dım dım dımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallah çok çok çok çok süper ötesi olur herşeyyy

Yaaaa bu tartı beni öldürecek.. Yine 62.4 çıktım. Kaçamak da yapmıyorum .. Ne gıcık yaaa

Canım tartıda bir problem olmasın ?
yada ödemin falanmı varr
anlamadımki çok saçmaaa buuu:18:

kız bütün gece ve cemi cümle aileni gördüm rüyanda:111:zaten zilli uyutmadı,2 dakika dalıyorum kaldığım yerden devam rüyaya.almanyaya seni görmeye geliyorum uçakla ,1 saat görüp dönecekmişimsaat gece 11.28.uçak 11.36 da.Allahım kesin kaçtı uçak diye sızlanıyorum.neyse sabah giderim derken kızım aklıma geliyordeli gibiydi ya asıl benim uykum var,senin ve cadı kızımın yüzünden.

amannnnnnnnn dının dınınn büyük günhaberlerini bekliyoruz.

3 vakte kadar kilo alacaksın başaaaaaaaaaaaaaak

pilav,kuruyemiş cık cık cık

aman dur dilek,sen o kilolara ne emekler verdinyazık onlara kııııııızzzzzzzz

Memnun oldum canım.Attığım videoyu hatırlamıyorum ama büyük olasılıkla başında ısındırıyordur o seni.Isındırma yapmadan direk zorlu hareketlere geçiyorsa 5 dakika kadar ip atlayabilirsin başlamadan.

Faceden yazdım burdanda yazayım :)
hatice pazar günü dönmüş yorgunluğunu üstünden atamamış ve midesinden rahatsızmış en yakın zamanda fırsat bulunca geri dönecekmiş

Selamlarrr ohh geçmiş birikmiş gene ne güzel
Selam canıım benim 45 dakikamı aldı
Günaydınnn Şekerler Ballar Lokumlarrr

Bu saatte kahvaltı yapıyorum ya süperim ben
napayım ikinci ögretim olunca böyle oluyor
Günaydın cınıııım. 2. öğretim olunca gece 2 de yatman gerekmiyor ki dersler en geç 21.30 - 22.00 bitmiyor mu

Selam canıım benim 45 dakikamı aldı

Günaydın cınıııım. 2. öğretim olunca gece 2 de yatman gerekmiyor ki dersler en geç 21.30 - 22.00 bitmiyor mu

Erken uyanınca ders dinlerken uykum geliyorrrr hani normalde olsa evde tv izlersn falan ama o saatte ders dinliyor olmakkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uykumu almam lazım

Gayet hoş bir menü.Ama bir şey belirtmek istiyorum.Ara öğün yapmaktaki mantık vücuda sürekli enerji vermektir değil mi uzun süre aç bırakmamak vücudu.Akşam yemeğini misal 6 da yediğimizde ve 12 de yattığımızda 6 saat vücut aç kalıyor.O yüzden akşam yemeğinden sonra eğer 4 saat içinde yatmıyacaksanız 1 ara öğün daha yapmalısınız.1 bardak süt veya meyve (muz incir üzüm hariç) yenmeli.Özellikle süt tüketirseniz içindeki kazein proteini sabaha kadar kaslarınızı koruyacaktır ayrıca.

Faceden yazdım burdanda yazayım :)
hatice pazar günü dönmüş yorgunluğunu üstünden atamamış ve midesinden rahatsızmış en yakın zamanda fırsat bulunca geri dönecekmiş
özledik prenses haticeyi.gelsin artık

hımmm çok güzel bir bilgi.teşekkürler

Dilek sorununa bir açıklık getirmek istiyorum belki bir nebze rahatlatıcaktır seni.

1 günde 1 kg almışsın sanırım tam hatırlıyamadım yazarken ama mesela dün 60 çıktın bugün 61.

1 günde vücudun 1 kg yağ depolaması için 7000 kalori artması gerekir.

Şimdi senin bazal metabolizma hızın 1500 desek ve gün içinde konuşarak yediklerini sindirerek hareket ederek harcadığın enerjide 1000 desek etti 2500

Senin o gün içinde 7000 kalori arttırmak için o gün toplam 9500 kalori alman gerekir.( kaba taslak hesap buna yiyecekleri ne zaman yediğin yediğin şeylerin glisemik indeksleri ne kadardı falan etkiliyecektir )

yani için rahat olsun su veya ödemdir.

İkinci ne olabilir.1 gün yüksek protein tüketmiş az karbonhidrat tüketmişsindir.Vücut su atmıştır.Ertesi gün normal düzeye dönmüşsündür vücut attığı suyu geri tutmuştur.Ama menülerinde böyle bir durum görmedim ben.

Son düzenleme:
teşekkürederim. ferhan için paylaştığın bir videoydu evdeki pc de bende tam adını çıkaramıycam geriye doğru adım la başlıyodu 19-20 dk bi video.

akşam yemeğinden bir saat sonra 1 avuç fındık yemiştim onu yazmayı unuttum. bide hep akşam meyve yemek vücudun gereksiz şeker depolaması olduğunu duydum.

kızlar sonunda üyelik olayındaki karmaşa çözülmüş gibi.dilan deneme süresinde.beril zaten 6. takımın deneme süresinde olduğu için gruba giremeyecek.üyelerin isteği üzerine misafirlik durumu kaldırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…