Hep regl öncesi denk geliyor bana azına vurasım geliyor. Bir kaç gün dayan düzelicek canım.Yaaaa bu tartı beni öldürecek.. Yine 62.4 çıktım. Kaçamak da yapmıyorum .. Ne gıcık yaaa
dilek şu kullandığın korse ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin, yazmıştım sana ama sanırım görmedin
fazla tuzu yediysen bugünler de vücudun su tutmuş olabilir belki yada regl olacaksan ne bilim.
Dayanacak halim kalmadı valla niye böyle oldum bugün benYemek yemek istiyommmmmmmmmmmmm. Açlımı bastırsın diye sabahtan beri 2 lt su içmişimdir.
fazla tuzu yediysen bugünler de vücudun su tutmuş olabilir belki yada regl olacaksan ne bilim.
Dayanacak halim kalmadı valla niye böyle oldum bugün benYemek yemek istiyommmmmmmmmmmmm. Açlımı bastırsın diye sabahtan beri 2 lt su içmişimdir.
hep regl öncesi denk geliyor bana azına vurasım geliyor. Bir kaç gün dayan düzelicek canım.
Ahahhaha canım ofiste kihkih kıkırdadım. Bende bu gidişle basen ve kalın bacak katili olcam hayırlısı.yok canım yaaa regl olmama daha çok var.. Anlayamadım ben de .. Tuzlu da yemiyorum.. öff belki birden veririm belki de onları öldürürüm, belki tartı katili belki de göbek katili olurum...gazetelere çıkarım:
Kilo veremeyen kadın cinnet getirdi, tartıyı katlettikten sonra göbeğini ve kalçalarını doğrayan genç kadın '' bütün fazla kilolara ibret olsun diye yaptım'' diyerek pişman olmadığını dile getirdi...
dünkü menüm(iddaayı kazandıktan sonra cozuttuğumu kabul ediyom)
sabah
2 dilim ekmek
lor salça bal salam
3 kaşık profiterol
öğlen
çorba
tavuklu sebze güveci
yarım kase yoğurt
3 kaşık muhallebi
akşam
1 kabak yahni
1 tabak bamya
2 dilim ekmek
yarım kase yoğurt
3 kaşık profiterol:18::18::18:
utanıyorum
spor yok 3,5 lt su ve yeşil çay içtim
Günaydın Kızlar
İstanbuldayımmmmAkşam buluşcaaaazzzzzz Çok heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gün içinde eğitimde olacağım, ara ara uğrarım. Mesaj sayılarımı daha sayamadım, sayıp yollucam.
Yaaaa bu tartı beni öldürecek.. Yine 62.4 çıktım. Kaçamak da yapmıyorum .. Ne gıcık yaaa
kız bütün gece ve cemi cümle aileni gördüm rüyanda:111:zaten zilli uyutmadı,2 dakika dalıyorum kaldığım yerden devam rüyaya.almanyaya seni görmeye geliyorum uçakla ,1 saat görüp dönecekmişimBu ask böyleee bi te meeezzzz birakma terk etme beeeniiiiii
Guzel sarki :))
Ya gecen bi arkadasimin arabasina bindim aman allahim feci bi muzik zevki vardi..dedim madem böyle tarz seviyosun daha kaloteli sesler kisiler kayitlar dile barii... Korkunctuuuu
Offhhh uykum var
amannnnnnnnn dının dınınn büyük günGünaydın Kızlar
İstanbuldayımmmmAkşam buluşcaaaazzzzzz Çok heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gün içinde eğitimde olacağım, ara ara uğrarım. Mesaj sayılarımı daha sayamadım, sayıp yollucam.
3 vakte kadar kilo alacaksın başaaaaaaaaaaaaaakdünkü menüm(iddaayı kazandıktan sonra cozuttuğumu kabul ediyom)
sabah
2 dilim ekmek
lor salça bal salam
3 kaşık profiterol
öğlen
çorba
tavuklu sebze güveci
yarım kase yoğurt
3 kaşık muhallebi
akşam
1 kabak yahni
1 tabak bamya
2 dilim ekmek
yarım kase yoğurt
3 kaşık profiterol:18::18::18:
utanıyorum
spor yok 3,5 lt su ve yeşil çay içtim
pilav,kuruyemiş cık cık cık04.12.12Sabah:
2 bardak su
1 kase üzümlü nesfit
1 bardak süt
Ara:
2 bardak su
1 kepekli poğça
Öğle:
2 bardak su
4 ızgara köfte
2 kaşık yoğurt
1 kase pilav
Akşam:
2 bardak su
2 kase kuru yemiş
yok canım yaaa regl olmama daha çok var.. Anlayamadım ben de .. Tuzlu da yemiyorum.. öff belki birden veririm belki de onları öldürürüm, belki tartı katili belki de göbek katili olurum...gazetelere çıkarım:
Kilo veremeyen kadın cinnet getirdi, tartıyı katlettikten sonra göbeğini ve kalçalarını doğrayan genç kadın '' bütün fazla kilolara ibret olsun diye yaptım'' diyerek pişman olmadığını dile getirdi...
vay anasını ya bi kaç gün gelmemenin cezası bu kadar ağır olmamalıydı. kaç saattir okuyorum hala 12003 nolu sayfadayım. aramıza yeni arkadaşlar katılmış dilan ve eda hoşgeldiniz. nurgül bende ist. yaşıyorum muhasebe sorumlusuyum 28 yaşında evliyim. edacım paylaşımların çok güzel senden öğreneceğimiz çok şey var. bir video paylaşmışsın ya boot camp onu ısınmadan yapabilirmiyiz?
Selam canıım benim 45 dakikamı aldıSelamlarrr ohh geçmiş birikmiş gene ne güzel
Günaydın cınıııım.Günaydınnn Şekerler Ballar Lokumlarrr
Bu saatte kahvaltı yapıyorum ya süperim ben
napayım ikinci ögretim olunca böyle oluyor
Selam canıım benim 45 dakikamı aldı
Günaydın cınıııım.2. öğretim olunca gece 2 de yatman gerekmiyor ki dersler en geç 21.30 - 22.00 bitmiyor mu
menüm
sabah
3 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
domates,salatalık,beyaz peynir
ara
2 mandelina
öğle
2 dilim kepek ekmeği
bir kase sebzeli tavuk çorbası
ara
1 yeşil elma
1 mandelina
akşam
ızgara balık
4-5 midye tava
özledik prenses haticeyi.gelsin artıkFaceden yazdım burdanda yazayım :)
hatice pazar günü dönmüş yorgunluğunu üstünden atamamış ve midesinden rahatsızmış en yakın zamanda fırsat bulunca geri dönecekmiş
Gayet hoş bir menü.Ama bir şey belirtmek istiyorum.Ara öğün yapmaktaki mantık vücuda sürekli enerji vermektir değil mi uzun süre aç bırakmamak vücudu.Akşam yemeğini misal 6 da yediğimizde ve 12 de yattığımızda 6 saat vücut aç kalıyor.O yüzden akşam yemeğinden sonra eğer 4 saat içinde yatmıyacaksanız 1 ara öğün daha yapmalısınız.1 bardak süt veya meyve (muz incir üzüm hariç) yenmeli.Özellikle süt tüketirseniz içindeki kazein proteini sabaha kadar kaslarınızı koruyacaktır ayrıca.
Aaaa doğru ben hiç öyle düşünmemiştim. Haklısın canım ozaman ya
Erken uyanınca ders dinlerken uykum geliyorrrr hani normalde olsa evde tv izlersn falan ama o saatte ders dinliyor olmakkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uykumu almam lazım
teşekkürederim. ferhan için paylaştığın bir videoydu evdeki pc de bende tam adını çıkaramıycam geriye doğru adım la başlıyodu 19-20 dk bi video.Memnun oldum canım.Attığım videoyu hatırlamıyorum ama büyük olasılıkla başında ısındırıyordur o seni.Isındırma yapmadan direk zorlu hareketlere geçiyorsa 5 dakika kadar ip atlayabilirsin başlamadan.
Gayet hoş bir menü.Ama bir şey belirtmek istiyorum.Ara öğün yapmaktaki mantık vücuda sürekli enerji vermektir değil mi uzun süre aç bırakmamak vücudu.Akşam yemeğini misal 6 da yediğimizde ve 12 de yattığımızda 6 saat vücut aç kalıyor.O yüzden akşam yemeğinden sonra eğer 4 saat içinde yatmıyacaksanız 1 ara öğün daha yapmalısınız.1 bardak süt veya meyve (muz incir üzüm hariç) yenmeli.Özellikle süt tüketirseniz içindeki kazein proteini sabaha kadar kaslarınızı koruyacaktır ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?