teşekkürederim. ferhan için paylaştığın bir videoydu evdeki pc de bende tam adını çıkaramıycam geriye doğru adım la başlıyodu 19-20 dk bi video.
akşam yemeğinden bir saat sonra 1 avuç fındık yemiştim onu yazmayı unuttum. bide hep akşam meyve yemek vücudun gereksiz şeker depolaması olduğunu duydum.
Canım gram hesabını bilmediğim için az mı yedin çok mu yedin anlayamadım ben o yüzden sordum. Sanırsam çok yemişsin canım. :26: ma sporcusun yakarsın sen.Dilan canım 20 gr protein dediğimi sormuşsun.Takviye besin, protein tozu, sporcu besini gereksiz bir şey
Hatırlıyamıyorum 7-8 tane vardı galiba 200 gr da.Herkes kaç tane olduğunu merak etti sebebini çok merak ettim neden adetini merak ettiniz :44:
Kendim için çok sevindim hihihikızlar sonunda üyelik olayındaki karmaşa çözülmüş gibi.dilan deneme süresinde.beril zaten 6. takımın deneme süresinde olduğu için gruba giremeyecek.üyelerin isteği üzerine misafirlik durumu kaldırıldı.
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Cuma CUMARTESİ TOPLAM
pia 7 19 16 5 28 24 99 1.
lafraise - 10 15 - 4 9 38 5.
cumbo 6 9 13 10 14 9 61 3.
mersinli42 10 7 13 10 15 15 70 2.
goncagüll 14 8 7 15 11 - 55 4.
yasminyaso 13 7 2 4 11 0 37 6.
SPOR LİSTESİ
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Cuma CUMARTESİ TOPLAM
pia - - - - - - 6-
lafrasie - - + - - - 1+
cumbo + + + + + - 5+:))
mersinli42 - - - - - - 6-
goncagüll + + + + + - 5+:))
yasminyaso - - - - - - 6-
kızlar mesaj konusuna dikkat çekmek zorundayım.yukarıda izinlilerin dışında mesaj sayısı sıfır olanlar var ,ben onları listeye almadım.ama haftaya açık açık söylenecek isimler.
spor konusunda ben başta olmak üzere dilek ve başak hariç sınıfta kalmışız
Kendim için çok sevindim hihihi:119::118::124::111:
Canım gram hesabını bilmediğim için az mı yedin çok mu yedin anlayamadım ben o yüzden sordum. Sanırsam çok yemişsin canım. :26: ma sporcusun yakarsın sen.
Nasılsın Kübra bizbize kaldık gari
İyiyim eda teşekkürler :) Sen nasılsın ?
Bir yandan saçımı düzleştiriyorum
Bir yandan buraya bakıyorum
ondan geç gördüm
Sağol canım iyiyim bende.Pek süslüyüz galiba
okula gidecem ama süslenmeden asla gitmemmm
azıcık öyleym sanırım :26:
postüreks dik duruş korsesi diye satılıyor markasını hatırlayamadım şimdi...nete yaz böyle ,hepsi benzer. Sırt kısmında 2 tane manyetik demir var ...resim koymayı becerebilrsem koyucam..
Biraz omuz kısmı acıtıyor ama idare ediliyor. Takalı henüz 1 hafta oluyor ama duruşum düzeldi, takmasam da daha dik durmaya başlamışım evdekiler de öyle diyor.. 75 tlye aldım ben siirtten , belki daha ucuza bulunabilir
yok canım yaaa regl olmama daha çok var.. Anlayamadım ben de .. Tuzlu da yemiyorum.. öff belki birden veririm belki de onları öldürürüm, belki tartı katili belki de göbek katili olurum...gazetelere çıkarım:
Kilo veremeyen kadın cinnet getirdi, tartıyı katlettikten sonra göbeğini ve kalçalarını doğrayan genç kadın '' bütün fazla kilolara ibret olsun diye yaptım'' diyerek pişman olmadığını dile getirdi...
Günaydınnn Şekerler Ballar Lokumlarrr
Bu saatte kahvaltı yapıyorum ya süperim ben
napayım ikinci ögretim olunca böyle oluyor
Bence çok kötü bir menü değil.Tatlıların haricindeki besinlerde çok yüksek kalorili bir şey yok ve daha güzeli hepsi vücuda yararlı ve glisemik indeksi düşük şeyler .O yüzden genel olarak çok fazla değil gibi geldi bana.
kızlar iddaa sonucu kazandığım yemeği bu öğlen yedimaçlığın üstüne süper gitti yani bugünde cozuttum anlayacağınız. umarım cuma artıda çıkmam:18:
sanırım benim yeniden iddaaya girmem lazım gaza gelmek için yoksa kurtulamayacağım bu 70 lerden
03.Ara
mesaj sayısı spor
mersinli42-- 22 yok
pia-------- 6 var
cumbo----- 13 var
goncagull-- 7 yok
lafraise---- 12 yok
04.Ara
mersinli42-- 11 yok
pia-------- 24 var
goncagull-- 9 yok
cumbo-----4 yok
3 ve 4 mesaj sayıları bu şekilde lafraise yanlışlıklamı yazdın bilmiyorum ama pazar gününü göndermişsin bende yazmadım yanlışlık varsa düzelteyim.
Gel iddaya girelim 1 ayda 65 olamazsın
canım hemen sayıp gönderiyorum :18:
4 aralık :12 -
3 aralık : 10 -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?