Beni ekliyormusunuz bilmiyorum ama genede saydım bende
3 ara 17+
4 ara 23+
manken olacam ben
Günlüğümden bir yazı paylaşmıştım onu tekrar kopyalacağım canım şimdihayırlı olsun kendini biraz daha tanıtabilirmisin, kaçırmış arkadaşlar olabilir
Teşekkür ederim canım hoşbuldukTekrardan hoş geldin diyeyim Dilan
Ay evet azcık uzun olmuş hihihi. Bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. Ya şuncacık baklavanın kalorisi 1 günlük yemeğe denk geliyor ya1000-1200 kalori ortalama.Besinlerin kalorilerini yazıyım aklınızda kalıcaktır.
Sebzelerde patates-bezelye-börülce-baklagiller dışındaki bütün sebzelerin çiğ hallerinin 100 gr da 50 kaloriden az enerji vardır o yüzden istediğiniz kadar tuketebilirsiniz.
Patates - bezelye - börülce 100 kalori 100 gr mı.
Baklagillerin 100 gr mı 350-400 kalori
Et türevleri.Tavuk derisiz olduğunda göğüsün 100 gr mı 150 kalori kanat bacak vs vs 200 kalori.
Yağsız ette tavukla eşdeğer diyebiliriz yağlı kısımlarının 100 gr mı 200 kalori yağsız kısımları 150 kalori
Balık balık çeşitleri çok fark ediyor balığın yağlı yada yağsız olmasına ama yağsız balıkların 100 gr mı 150 yağlıların 250 ye kadar çıkabiliyor.
Tatlılarda ise şerbetli tatlıların 100 gr mı 500-600 kalori oluyor.Sütlü tatlıların (sütlaç hariç) 100 gr mı 150-200 kalori oluyor.
Tatlılarda oran çok fazla değişebiliyor ama 1 gr yağ 9 kalori olduğu için adam 11 gram daha fazla yağ atsa 100 kalori arttırıyor besinin değerini o yüzden heryerde aynı doğrulukta değildir bu değerler.Yapan kişiye göre çok fark eder.
Bunların bilinmesi yeterlidir öyle o şekilde şu tam şu kadarmış bu tam bu kadarmış yapmamak gerekiyor.Mesela bazı kişiler mercimek çorbasını internetten aratıyorlar bi çıkıyor 250-350 kalori bişiler öyle düşünüyor.
100 gr mercimek 350-400 kalori.500 gr mercimekten yapsak çorbayı buda eder 2000 kalori.Patates - soğan vs vs ettiklerinizde tutmaz ama hadi 500 kalori tutsun 2500 kalori.En az 20 kase çıksa 125 kalori kase başına hadi 150 diyelim.
En çok gördüğüm hatalardan biride makarna konusunda oluyor.Kişi bakıyor internetten 350 kalori 100 gr mı ben tabağıma 300 gr almış olsam 1000 kalori.Ayy ben bugün başka birşey yememeliyim diye düşünmeye başlıyor.Kuru makarnanın 100 gr mı 350 kaloridir.Pişirdiğinizde 100 gr makarnadan koca bir tabak makarna çıkar.Prinçtede aynı hata yapılıyor.
Fazla uzun oldu galiba dalmışım
Teşekkür ederim canııııımmBende senin için sevindim
Aaaay bende çok istiyorum, hiç olmadı fotomodel olacağım yaaamanken olacam ben
vaooooooovvvvvv hemde viktorya sikrıt
yakışırrrrrrrrrrrrrrrrr
kübra ben sana imreniyom biliyonmu. itiraf ediyorum
ben başladığımda aynı kilodaydık seninle şimdi sen beni solladın aldın başını gittin ben kaldım öle eli böğründe
kıskanıyorum uleynnnnnnnnnnnnnnnnn
Aaaay bende çok istiyorum, hiç olmadı fotomodel olacağım yaaa
al işte bende manken oldum, ohhhhhhh fıstık fıstık
:119::119::119:
Tabiki manken olcaksammm victoria secret mankeni olurum yoksa olmaz
Canımmmm öyle düşünmeee sendeee gayet güzel veriyorsunnn kıyamam sanaaaaaa Ben sizin kadar sanslı değilim boyum kısaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Emin ol senden daha kilolu duruyorumdurr
olsun canım senin gidişatın harikabence 60 ın altınada düşersin
beraber düşerizz canım insallahhhh
Senin hatunun kalçası bacakları çok süper görünüyor
ben 60 olayım da altına düşmesemde olur
benim hatun aynı ben gıram selüliti yok
ben gideyimde sağlıklı birşeyler hazırlayıp yiyeyim okula gitmeden :)
öpüldünüz kızlar akşam gelirimgece yani
Ben azıcık daha zayıfken bir kaç fotomodellik deneyimim olmuştu. Hedeflediğim kiloya ulaşınca bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorum. Zayıflayınca 1000 fotoğraflık bir katalog hazırlatıcam kendime. Bir sürü fotoğrafçı arkadaşım var. Belki kabul eden olursa kk maskeleri takıp birkaç fotoğraf çekiliriz birlikte???Fotomodelll çokk hoşşşş
inşallahhh cnımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?