kübraaaa profil resmin süper olmuşşşş yeni halin migünaydınnn şekerler ballar lokumlarrr
bu saatte kahvaltı yapıyorum ya süperim ben
napayım ikinci ögretim olunca böyle oluyor
aman dur dilek,sen o kilolara ne emekler verdinyazık onlara kııııııızzzzzzzz
[sıze=3]faceden yazdım burdanda yazayım :)[/sıze]
hatice pazar günü dönmüş yorgunluğunu üstünden atamamış ve midesinden rahatsızmış en yakın zamanda fırsat bulunca geri dönecekmiş
ben sana söyliim eda.. 2.. Nedenden dolayıdır , çarş-perş saf protein ağırlıklı ebslendim ve zannımca kilo kaybettiğimi sandım dediğin gibi de aslında suydu.. Ona tamam ama neden şimdi 3 gündür aynı kiloda takıldımmmdilek sorununa bir açıklık getirmek istiyorum belki bir nebze rahatlatıcaktır seni.
1 günde 1 kg almışsın sanırım tam hatırlıyamadım yazarken ama mesela dün 60 çıktın bugün 61.
1 günde vücudun 1 kg yağ depolaması için 7000 kalori artması gerekir.
şimdi senin bazal metabolizma hızın 1500 desek ve gün içinde konuşarak yediklerini sindirerek hareket ederek harcadığın enerjide 1000 desek etti 2500
senin o gün içinde 7000 kalori arttırmak için o gün toplam 9500 kalori alman gerekir.( kaba taslak hesap buna yiyecekleri ne zaman yediğin yediğin şeylerin glisemik indeksleri ne kadardı falan etkiliyecektir )
yani için rahat olsun su veya ödemdir.
Ikinci ne olabilir.1 gün yüksek protein tüketmiş az karbonhidrat tüketmişsindir.vücut su atmıştır.ertesi gün normal düzeye dönmüşsündür vücut attığı suyu geri tutmuştur.ama menülerinde böyle bir durum görmedim ben.
yaa ben meyvesiz yapamıyorummmmmm çok seviyorummeyve aslında zararlıdır.içerisindeki vitamin yüzünden yemek zorundayız.içerisinde basit şeker vardır yani glisemik indeksi yüksektir.genelde diyetisyenler protein ile birlikte yenilmeli derler vücut fazla insulin salgılamasın diye.
Ben hiç meyve tüketmem hem sevmem hemde glisemik indeksi yüksek olduğu için.multi vitamin takviyesi kullanırım hap olarak.ne kadar sağlıklı bilmem ama yıllardır tüketmiyorum meyve ve sağlıyım yerinde kolay kolayda hasta olmam.
mesaj sayısı
pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi toplam
pia 7 19 16 5 28 24 99 1.
Lafraise - 10 15 - 4 9 38 5.
Cumbo 6 9 13 10 14 9 61 3.
Mersinli42 10 7 13 10 15 15 70 2.
Goncagüll 14 8 7 15 11 - 55 4.
Yasminyaso 13 7 2 4 11 0 37 6.
Kızlar mesaj konusuna dikkat çekmek zorundayım.yukarıda izinlilerin dışında mesaj sayısı sıfır olanlar var ,ben onları listeye almadım.ama haftaya açık açık söylenecek isimler.
Spor konusunda ben başta olmak üzere dilek ve başak hariç sınıfta kalmışız
ben kazağın içine giyiyorum ama belli oluyor dışarıdan .. Işte takabiliyorum önlük giyiyorum ya çok belli olmuyor..dışarıdan belli oluyomu, sadece gündüzleri takıyorsun değilmi.
anaaaammm kübra iel başaka bişeyler olmuş fıstık olmuşlar.. Başak kalçalara bayıldımmal işte bende manken oldum, ohhhhhhh fıstık fıstık
:119::119::119:
ben azıcık daha zayıfken bir kaç fotomodellik deneyimim olmuştu. Hedeflediğim kiloya ulaşınca bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorum. Zayıflayınca 1000 fotoğraflık bir katalog hazırlatıcam kendime. Bir sürü fotoğrafçı arkadaşım var. Belki kabul eden olursa kk maskeleri takıp birkaç fotoğraf çekiliriz birlikte???
hadi yaa ciddi misin , harikaaaa
Arkadaşlaaaaarrr aramızda star vaaaaaarrrrrr
Ben de çekilmek isterimmmtipim böyle olur mu