Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsn bari ekmek kepek ekmeği olsaydı canım kalorisi azalır hahaha

Tesekkuurlerr canim evet ya okuldaydim ckistada arkadaslarla yiyelim dedik ne yazik ki secenek az oluyo bende en olabileni secmeye calisiyorum :)

Normalde okulda kahvalti 6 lira bizim ugur abi benim bi peynir bi fume cay aldigimi gorunce bugun uzulup bana 2 lira aldi :))) prk bi dalga konusu oldum :)

Tesekkuurlerr canim evet ya okuldaydim ckistada arkadaslarla yiyelim dedik ne yazik ki secenek az oluyo bende en olabileni secmeye calisiyorum :)

Normalde okulda kahvalti 6 lira bizim ugur abi benim bi peynir bi fume cay aldigimi gorunce bugun uzulup bana 2 lira aldi :))) bugun pek bi dalga konusu oldum :)

Telefondan girdigim icin sanirim mesaj tekrari oldu ben sadece yanlis yazdgm yeri duzeltmek istemistim cok pardon :)

Evet bende o sorunu yaşıyorum ondan anladım

hahahaha
çok komik olmuşşş

Sporun çok güzel.Menünde gayet hafif canım.Birde yazış şekline bayıldım

Kizlar az önc herkes yanimda dondurma yedi beeeeen yemedddiiimmmmm:118::118: bu cikolayla yetindim..bitterdi
Degisik lirim hep istemeye istemeye yerdim teselli icin ,,ama bunu cok sevdimmm

Gün genel olarak hafif o yüzden kafana takma dicem nutellalı ekmeği ama zaten takmamışsın

Cumaya vermis olmayayim o zama ferhan nail cildiriyo görr

Süper canim isvec msvec olmasada süper gdiyosun..bi kick le 60 kadar durmak yok dimiiii

Guzel olmus canim..oda nazarin osun ama yarin persembe amman dikkat

Ayy ne kadar güzel gözüküyor

%70 kakao baya koyuydu ama yinede bayildim
Foto kötü

Ama foto k.tü deren akli a geldiiiiiiii artik fotofraf makinem icin baglant ablosu aldimmmmm..hc usenmem cekerim daha güzel güzel:)))

Selamlar iyi akşamlarr geçmişe dalayım ben

İyi akşamlar canım hoşgeldin
Kizlar az önc herkes yanimda dondurma yedi beeeeen yemedddiiimmmmm:118::118: bu cikolayla yetindim..bitterdi

ayy çikolataa süperr süperrrr :)
aiyet olsun :)

yok yokkk Durmakk asla yok canım

Menüm

Sabah
300 ml kefir,1 dilim ekmek

Ara
Minik bir elmali kurabiye

Ögle
1 dilim ekmek, 1 tabak yogurtlu ispanak

Ara
1 avuc cig badem

Aksam
1 dilim emek,1 kepce kiymali mercimek, 4 yk lahana yemegi

40 gr bitter
1 fincan sütlü kahve( icicem)

Spor
20 dk walking
10 dk step
100 mekik

30 dk ic 30 dk arka bacak, 30 dk karin masaj

Gayet güzel bence canımmm
Spor yapmamız işe yarayacak bak gör

Menum
Sabah
1 kucuk dilim peynir
1 hindi fume
Sekersiz cay

Ogle
Yarim simit

Aksam
Tavuk doner
1 dilim ekmek
Ayran
afiyet olsun.bu menü senin adına mucize.
afiyet olsun çikolata kraliçesi.sporda güzel

aha bir nutellacı daha.afiyet olsun:111:

afferin olummmmkızları güreştirelim demişsin ya merak ettim,acaba kim yenerdi

afiyet olsun.benden özendin demek mercimeği.kızımda sverek yedi.bende bayılırım karaşimşeğesporda gözümden kaçmadıyarından itibaren bende yeniden yeşil sahalara dönüyorum

nescafe yaparken canım çok şey istedi kendime zor engel oldum sabrım sınanıyor sankii ..
yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…