Benim avaarim nasil görünüyo nurgüüülll
BodySlim Strecth Mark Erase Çatlak Giderici Krem | Parfüm.com.tr
kızlar bi incelermisiniz ya kullanan veya bilen varmı
ben meyveyi çok seviyorum ama gündüz tüketmeye gayret ediyorum. vitamin konusunda sıkıntım var bağışıklık sistemim çok güçlü deil.Meyve aslında zararlıdır.İçerisindeki vitamin yüzünden yemek zorundayız.İçerisinde basit şeker vardır yani glisemik indeksi yüksektir.Genelde diyetisyenler protein ile birlikte yenilmeli derler vücut fazla insulin salgılamasın diye.
Ben hiç meyve tüketmem hem sevmem hemde glisemik indeksi yüksek olduğu için.Multi vitamin takviyesi kullanırım hap olarak.Ne kadar sağlıklı bilmem ama yıllardır tüketmiyorum meyve ve sağlıyım yerinde kolay kolayda hasta olmam.
bana istediğini söyleyebilirsinKızlar bir şey sormak istiyorum hepinize.Menülerinize çoğu zaman bir şeyler yazmak istiyorum sonradan yazdığımı silip güzel olmuş kötü değil gibi şeyler yazıyorum.Herkese rica etsem buradan veya bana özel mesajla herkes bildirebilir mi ne istediğini.Yani menülerindeki eksiklikleri belirteyim mi yoksa moralinizi bozmadan güzel kötü değil gibi yorumlarmı yapayım.Hanginiz hangisini isterse ona göre yorum yapıcam.Ben şahsen menülerimdeki her hatanın belirtilmesini isterim.Ama bu sizin moralinizi bozuyorsa çok kötü çünkü moral en önemli şey.
ivit douştan kıvırcıkım ben hatta küçüklük fotolarım bildiğin bonusssEminim sen durman gereken yeri biliyosun canimmm
Ins canim yaaa senin saclar kendinden ki kivircik bebeim?
Bende tam nekadar oldugunu kesitrmek icin sordum :))
bu ne kız,kaç kişilik yedin sen.:111:süt patlaması yaşamışsındır bunca yemeye.günaydın kısçeler
dünkü menümü paylaşayım aklımdayken
sabah
2 dilim ekmek
lor bal
2 kaşık profiterol (zeynep sen dün kızdığında bunu çoktan yemiştim:18:)
öğlen(iddaada kazandığım menü)
1 kase çorba
izgara köfte
3 kaşık pilav
5-6 yaprak sarma
salata
1 dilim kepek ekmek
ayran
arada
2 avuç antep fıstık
akşam
1 tabak bamya
3 kaşık kereviz
3 kaşık kıymalı yumurta
yarım kase aşure
(anam ne kadar kalabalık bi menü oldu yine:18:)
3,5 lt su türk kahvesi çay içtim. spor yaptım
çok sinsiBenim avaarim nasil görünüyo nurgüüülll
sen girmeyeceksen,doğru karar.Kızlar facedeki özel mekanımızdan çıktımmmmben girmeyecem. erkek arkadaşım girince okumasın Sonra bana kızarsınız diyeeeee ayrıldımmm
vaaaaaaaaaaay hoca hanım.ne anlatacaksın?çalıştın mıHava çok soğukkk buz gibi..
Ders anlatacam bugün akşam
etek giyinecektim giyinmesem mii
bu ne kız,kaç kişilik yedin sen.:111:süt patlaması yaşamışsındır bunca yemeye.
çok sinsi
sen girmeyeceksen,doğru karar.
vaaaaaaaaaaay hoca hanım.ne anlatacaksın?çalıştın mı
.girmeyecem canım bir süre sonra kapatrm :)
derslerime yoğunlaşacm
Anlatacağım konu : vucuttaki su dengesi :)
slayt falan hazırladm
hadi bakalım çalışkan çocuk,nasıl ders işlenirmiş göster dosta düşmana
tostun neden beyaz peynirli yerine kaşarlı kaşarda diğer peynirlere oranla çok daha fazla yağ var. kahvaltın biraz daha çeşitli olabilir bence örn. zeytin domates salatalık vs. zamanın varmı bunun için bilmiyorum.sote kremalımıydı?----60 dakika koşu----
(Spor sonrası) 20 gr protein
(Kahvaltı) 2 kaşarlı tost - 200 ml süt
(Ara) 1 avuç badem
(Öğle) 125 gr tavuk ve 125 gr mantar karışımı sote
(Ara) 200 ml süt
(Akşam) 2 tabak pırasa yemeği ardından 125 gr tavuk ve 125 gr mantar karışımı sote
(Ara) 125 gr peynir ve domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
Uzun süredir sabah koşusu yapmıyordum özlemişim.Biraz soğuktu ama ısınınca problem ortadan kalktı
Benim avaarim nasil görünüyo nurgüüülll
tostun neden beyaz peynirli yerine kaşarlı kaşarda diğer peynirlere oranla çok daha fazla yağ var. kahvaltın biraz daha çeşitli olabilir bence örn. zeytin domates salatalık vs. zamanın varmı bunun için bilmiyorum.sote kremalımıydı?
çok sevimli çok sempatikbayıldım. hele diğeri çok çekici
menüm
sabah
2 çavdar tost ekmeğine beyaz peynir domates tost
ara
1 bardak nescafeli süt
öğle
mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 kapy portakal parçacıklı
akşam
1 tost :)) kepek ekmeğine domates peynir (yemek yiyecek vaktim yoktu şehir dışından misafirlerim geldi işten çıkmadan atıştırdım)
ara
1avuç fındık
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?