Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben meyveyi çok seviyorum ama gündüz tüketmeye gayret ediyorum. vitamin konusunda sıkıntım var bağışıklık sistemim çok güçlü deil.
bana istediğini söyleyebilirsin her türlü eleştiriye açığım.
Eminim sen durman gereken yeri biliyosun canimmm

Ins canim yaaa senin saclar kendinden ki kivircik bebeim?
Bende tam nekadar oldugunu kesitrmek icin sordum :))
ivit douştan kıvırcıkım ben hatta küçüklük fotolarım bildiğin bonusss
Bu cikiletaaaa grubumuzun cikiletassiiii nurgüül iciiinnnnn

Eki Görüntüle 569498

ferrrhhhaaaannnnnn ben bu çikiletaları hep emerek yiyorum ki uzun süre tadına varim die. çiğneyerek yiyince hemen bitiooo benim bi patronum var hollandada yaşıyo şimdi ingiltereye taşındı iki ayda bir geliyo gelirken mutlaka çikileta getiriyo alelade bi yerden alsa bile kalitesi çok iyi oluyo o yüzden şuan fotoda duran şeyin ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum.

Kızlar facedeki özel mekanımızdan çıktımmmm ben girmeyecem. erkek arkadaşım girince okumasın Sonra bana kızarsınız diyeeeee ayrıldımmm

bu ne kız,kaç kişilik yedin sen.:111:süt patlaması yaşamışsındır bunca yemeye.

Benim avaarim nasil görünüyo nurgüüülll
çok sinsi

Kızlar facedeki özel mekanımızdan çıktımmmm ben girmeyecem. erkek arkadaşım girince okumasın Sonra bana kızarsınız diyeeeee ayrıldımmm
sen girmeyeceksen,doğru karar.

Hava çok soğukkk buz gibi..
Ders anlatacam bugün akşam
etek giyinecektim giyinmesem mii
vaaaaaaaaaaay hoca hanım.ne anlatacaksın?çalıştın mı

bu ne kız,kaç kişilik yedin sen.:111:süt patlaması yaşamışsındır bunca yemeye.

çok sinsi

sen girmeyeceksen,doğru karar.

vaaaaaaaaaaay hoca hanım.ne anlatacaksın?çalıştın mı

.girmeyecem canım bir süre sonra kapatrm :)
derslerime yoğunlaşacm
Anlatacağım konu : vucuttaki su dengesi :)
slayt falan hazırladm

tostun neden beyaz peynirli yerine kaşarlı kaşarda diğer peynirlere oranla çok daha fazla yağ var. kahvaltın biraz daha çeşitli olabilir bence örn. zeytin domates salatalık vs. zamanın varmı bunun için bilmiyorum.sote kremalımıydı?
Benim avaarim nasil görünüyo nurgüüülll

çok sevimli çok sempatik bayıldım. hele diğeri çok çekici

menüm

sabah
2 çavdar tost ekmeğine beyaz peynir domates tost

ara
1 bardak nescafeli süt

öğle
mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 kapy portakal parçacıklı

akşam
1 tost :)) kepek ekmeğine domates peynir (yemek yiyecek vaktim yoktu şehir dışından misafirlerim geldi işten çıkmadan atıştırdım)

ara
1avuç fındık
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir

Dostu kaşar hariç hiç bir şeyle sevmiyorum canım.Fazla miktarda kaşar koymuyorum içine zaten.Kahvaltı için vaktim olmuyor nesfiti tüketip çıkıyorum evden.Hayır krema yok

Son düzenleme:

Afiyet olsun canummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…