Dostu kaşar hariç hiç bir şeyle sevmiyorum canım.Fazla miktarda kaşar koymuyorum içine zaten.Kahvaltı için vaktim olmuyor nesfiti tüketip çıkıyorum evden.Hayır krema yok
Afiyet olsun canummm
bu ne kız,kaç kişilik yedin sen.:111:süt patlaması yaşamışsındır bunca yemeye.
menüm
sabah
2 çavdar tost ekmeğine beyaz peynir domates tost
ara
1 bardak nescafeli süt
öğle
mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 kapy portakal parçacıklı
akşam
1 tost :)) kepek ekmeğine domates peynir (yemek yiyecek vaktim yoktu şehir dışından misafirlerim geldi işten çıkmadan atıştırdım)
ara
1avuç fındık
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir
edacım biraz kendinden bahsedermisin. geçmişi okudum ama ya hatırlamıyorum yada yoktu nerelisin 26 yaşındaydın sanırım evlimisin bekarmısın?
menüm
sabah
ara
1 bardak nescafeli süt
öğle
mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
akşam
1 tost :)) kepek ekmeğine domates peynir (yemek yiyecek vaktim yoktu şehir dışından misafirlerim geldi işten çıkmadan atıştırdım)
ara
1avuç fındık
afiyet olsun cadı nurgül.uzun bir zaman sonra ilk kez menüne yorum yapıyoruz şekerimmenüm
sabah
ara
1 bardak nescafeli süt
öğle
mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
akşam
ara
1avuç fındık
eda fasulyeyi 1 tabak yesende olurmuş,biraz fala olmuş sanki.afiyet olsun.Ben kaçıyorum bugün bir daha giremem büyük olasılıkla menümü yazayım
(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
(Ara) bardak çorba
(Öğle) 100 gr ton balığı ile az zeytin yağlı salata
(Ara) 1 avuç ceviz
(Ara) 2 tost - 200 ml süt
(Akşam) 2 tabak yeşil fasulye yemeği yanında 2 dilim tam buğday ekmeği
(Ara) 125 gr peynir ve domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
Bugün dinlenme günüm sporum yok
Bakip bakip cikiYorum..sabah tartildim biraz uzuldum
O yuzden mi havam, kacti bilmiyorum
Bu hafta sporda menude iyidi ama tartida eksi yok anlamiyorum
Ama inatla bu direnci kiricam
Bu kis olayinin bi ilgisi olmaz dimi
Iki seferdir gecikmisti ya reglim
Kanim temiz cikti hic birsey yok.. kis icinde regl oldugm gun hapkullanmaya basliycam
Görünüste sporun etkisiyle iyi hissediOrum ama tartida mutlu olamiyorum
Bebiş ablama benziyorKuzucummmmmm hosgeldinnnnnneler yaptin bakalimmm, anlat bebisinize kavustunuz muuuu neler yedin,,annecigin neler yapmis,,bebis kime benziyo,,teyze olmak nasi bi duygu esin yalniz ne yapmis evde? Özlemis mi seni hehe
Sen yokken bunlar bana kötü davrandi...git senin esin yok dediler...sonra zeynep bana hep cezalar verdi..toplamda 2000 mekigi bulmustur..her lokmama 10 mekik..ben böyle garip masum kaldim
Tabii faceteki de çok güzel
Çok süperrr :) fotomodellik deneyimim olmadı ama erkek arkadaşım fotografçı :) henüz profsyonel değil ama iyi çekiyor hatta fotografçılık klubü gezisinde tanıştık beni model olarak kullandı sonra çıkmaya başladık
Afiyet olsun maşallah örnek menüüü
bisküvide nazar boncuğu
Hoşgeldin canım benimmmm
Hangi profilimeikiside çok benziyor ( face- kk
Afiyet olsun canım dışardaydın sanırım evde olmayınca seçenek az oluyor
Bana yok mu
ama ama .............Facemi kapadım kızlar bilginize
Çok çikinBenim avaarim nasil görünüyo nurgüüülll
Ben yarının cuma olduğunu bile unuttum. Ellerine sağlık canım***13. TAKIM 286. ETAP ***
cumbo (61.8 / / / %)
_ferdici_ ( 67.8 / / / % )
Kbra23 ( 68.5 / / /% )
goncagulll ( 70.9/ / / %)
mersinli42 ( 67 / // %)
nurgulguney ( 55.6 / / / % )
pia ( 64.8/ / / % )
yasminyaso ( 76.8/ / /%)
lafraise(64.9/ / /% )
13.TAKIM ORTALAMASI: %
yarınki listemiz bu şekilde
Bebiş ablama benziyorÇok tatlı . Çirkin ördeğim o benim Annemlere sürpriz yapacağımı söylemiştim. 24 Kasıma annem babam öğretmenler gnümü kutlamak için aradılar konuştuk. Akşam saat 8 e vein kapısındaydım. Annem babam beni görünce şok oldu. Annem şaşkınlığını bir süre atamaı Gittiğim çok çok iyi oldu. 1 haftamız yorucu geçti.3 gün hastanedeydik. Günde 1-2 saat ancak uyuyabildiğim. Ablam sezeryan olduğu için çirkin ördekle daha çok ben ilgilenmek istedim. Tabii annemle beraber. Ben uykusuzluğuğa zor dayanırken annem nasıl dayandı inanamadım. Boşuna annelik kutsal değil. Yeme içme işine gelince günde 2 saat uyuduğumu düşünürsen pek bir yeme düzenim yoktu. Genelde atıştırdım. Ancak sanırım kilo aldım.Birde şuan regleyim tartılmaya korkuyorum.
Eşime gelince kıyamam bensiz iyi idare ett birde geçen hafta perşembe anneannesi vefat edince çok kötü oldu. Süzülmüş garibim kıyamam ona. Benim özetim böyle.
Bak ben yumuşak kaptanım size Zeynep gibi kaptan lazımmışSana da kıyamam ama korkun Zeynep ten
Tabii faceteki de çok güzel
Bana yok mu
ama ama .............
Çok çikin
Ben yarının cuma olduğunu bile unuttum. Ellerine sağlık canım
Sen ister yeter paket paket alirizz
Ayyy nekadar guzel olmussssss ben cok severim böyleeee kizkardelerin birbirine destek olmasina benim kiz kardesim O
yok cok özenirim,,imrenirim...cok iyi yaptin gitmekle..ömurde ne kadar oluyor ki böyle gunler asla ihmal edilmemeli..esin icin uzuldum ama yaa basiniz sagolsun canimm..sen onun hemen gonlunu yaparsin
Zeynebe gelinceeeeeeeeee
Hhhmmmmmmmmm
Yok kizzz saka yaptim seni gorunce benim hep sallayasim geliyor yaaaböyle salladim bu seferde...kimseyi kirmiyayim diye cabaliyor hissediyorum:) öle mi zeynep?
Ayy senden ne cektiydim ben hatice
kışın kilo vermek daha zor bencede.diet yapmak bile zorlşaıyor.vücut sıcaklığını korumak için enerji lazım,ben yemezsem üşüyorum,başım ağrıyor.senin her türlü havan yeterüzülme,vereceksin ,ben inanıyorum sana.
hatice kız ben ferhana nasıl kıyayımşakacı ferhan,şaka yapıyor
bebişler yeni doğunca çoook tatlı oluyor.yeni annelerin mutlaka yanına bilgili biri lazım,yoksa afallayıp kalıyor insan.sende doğur haticeeeeeeeeeeeemis kokulu bir bebiş
menüm
sabah:3 dilim ekmek
lorlu yumurta
peynr
zeytin
domates
ara:sütlü neskafe
öğle:1 kase tarhana
yoğurtlu karnıbahar
ara:1 kuru incir
akşam:3 fırında tavuk budu
fırında sebze
ayran
ara:mandalina
su:2 litre
spor:27 dakika jillian(yaşasın spor yapmak)
kırıyor muyum yoksa?normal hayatımda inanın bu kadar uğraşmıyorum.gerçi uğraşacak kimsede yok yaseviyorum ben sizi
hatice gözümden kaçmış,başınız sağolsun.nur içinde yatsın anneanneniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?