Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dostu kaşar hariç hiç bir şeyle sevmiyorum canım.Fazla miktarda kaşar koymuyorum içine zaten.Kahvaltı için vaktim olmuyor nesfiti tüketip çıkıyorum evden.Hayır krema yok

edacım biraz kendinden bahsedermisin. geçmişi okudum ama ya hatırlamıyorum yada yoktu nerelisin 26 yaşındaydın sanırım evlimisin bekarmısın?

bu ne kız,kaç kişilik yedin sen.:111:süt patlaması yaşamışsındır bunca yemeye.

bayağı bi kişilik yedim sanırsam yarına allah kerim diyorum

afiyet olsun akşam yemeğini iş yerindemi yedin

Çok hafif geçirmişsin canım.Keşke et türü bir şey tüketebilseydin gün içinde.

afiyet olsun cadı nurgül.uzun bir zaman sonra ilk kez menüne yorum yapıyoruz şekerim

Ben kaçıyorum bugün bir daha giremem büyük olasılıkla menümü yazayım

(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
(Ara) bardak çorba
(Öğle) 100 gr ton balığı ile az zeytin yağlı salata
(Ara) 1 avuç ceviz
(Ara) 2 tost - 200 ml süt
(Akşam) 2 tabak yeşil fasulye yemeği yanında 2 dilim tam buğday ekmeği
(Ara) 125 gr peynir ve domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt

Bugün dinlenme günüm sporum yok

eda fasulyeyi 1 tabak yesende olurmuş,biraz fala olmuş sanki.afiyet olsun.

Bakip bakip cikiYorum..sabah tartildim biraz uzuldum
O yuzden mi havam, kacti bilmiyorum
Bu hafta sporda menude iyidi ama tartida eksi yok anlamiyorum
Ama inatla bu direnci kiricam
Bu kis olayinin bi ilgisi olmaz dimi
Iki seferdir gecikmisti ya reglim
Kanim temiz cikti hic birsey yok.. kis icinde regl oldugm gun hapkullanmaya basliycam
Görünüste sporun etkisiyle iyi hissediOrum ama tartida mutlu olamiyorum

kışın kilo vermek daha zor bencede.diet yapmak bile zorlşaıyor.vücut sıcaklığını korumak için enerji lazım,ben yemezsem üşüyorum,başım ağrıyor.senin her türlü havan yeterüzülme,vereceksin ,ben inanıyorum sana.

***13. TAKIM 286. ETAP ***

cumbo (61.8 / / / %)
_ferdici_ ( 67.8 / / / % )
Kbra23 ( 68.5 / / /% )
goncagulll ( 70.9/ / / %)
mersinli42 ( 67 / // %)
nurgulguney ( 55.6 / / / % )
pia ( 64.8/ / / % )
yasminyaso ( 76.8/ / /%)
lafraise(64.9/ / /% )

13.TAKIM ORTALAMASI: %

yarınki listemiz bu şekilde

Bebiş ablama benziyor Çok tatlı . Çirkin ördeğim o benim Annemlere sürpriz yapacağımı söylemiştim. 24 Kasıma annem babam öğretmenler gnümü kutlamak için aradılar konuştuk. Akşam saat 8 e vein kapısındaydım. Annem babam beni görünce şok oldu. Annem şaşkınlığını bir süre atamaı Gittiğim çok çok iyi oldu. 1 haftamız yorucu geçti.3 gün hastanedeydik. Günde 1-2 saat ancak uyuyabildiğim. Ablam sezeryan olduğu için çirkin ördekle daha çok ben ilgilenmek istedim. Tabii annemle beraber. Ben uykusuzluğuğa zor dayanırken annem nasıl dayandı inanamadım. Boşuna annelik kutsal değil. Yeme içme işine gelince günde 2 saat uyuduğumu düşünürsen pek bir yeme düzenim yoktu. Genelde atıştırdım. Ancak sanırım kilo aldım.Birde şuan regleyim tartılmaya korkuyorum.
Eşime gelince kıyamam bensiz iyi idare ett birde geçen hafta perşembe anneannesi vefat edince çok kötü oldu. Süzülmüş garibim kıyamam ona. Benim özetim böyle.
Bak ben yumuşak kaptanım size Zeynep gibi kaptan lazımmış Sana da kıyamam ama korkun Zeynep ten

Tabii faceteki de çok güzel

Bu cikiletaaaa grubumuzun cikiletassiiii nurgüül iciiinnnnn

Eki Görüntüle 569498
Bana yok mu

Facemi kapadım kızlar bilginize
ama ama .............

Benim avaarim nasil görünüyo nurgüüülll
Çok çikin

Ben yarının cuma olduğunu bile unuttum. Ellerine sağlık canım

hatice kız ben ferhana nasıl kıyayımşakacı ferhan,şaka yapıyor

bebişler yeni doğunca çoook tatlı oluyor.yeni annelerin mutlaka yanına bilgili biri lazım,yoksa afallayıp kalıyor insan.sende doğur haticeeeeeeeeeeeemis kokulu bir bebiş

menüm
sabah:3 dilim ekmek
lorlu yumurta
peynr
zeytin
domates

ara:sütlü neskafe

öğle:1 kase tarhana
yoğurtlu karnıbahar

ara:1 kuru incir

akşam:3 fırında tavuk budu
fırında sebze
ayran

ara:mandalina

su:2 litre
spor:27 dakika jillian(yaşasın spor yapmak)

Sen ister yeter paket paket alirizz

Ayyy nekadar guzel olmussssss ben cok severim böyleeee kizkardelerin birbirine destek olmasina benim kiz kardesim O
yok cok özenirim,,imrenirim...cok iyi yaptin gitmekle..ömurde ne kadar oluyor ki böyle gunler asla ihmal edilmemeli..esin icin uzuldum ama yaa basiniz sagolsun canimm..sen onun hemen gonlunu yaparsin

Zeynebe gelinceeeeeeeeee
Hhhmmmmmmmmm
Yok kizzz saka yaptim seni gorunce benim hep sallayasim geliyor yaaa böyle salladim bu seferde...kimseyi kirmiyayim diye cabaliyor hissediyorum:) öle mi zeynep?
Ayy senden ne cektiydim ben hatice

kırıyor muyum yoksa?normal hayatımda inanın bu kadar uğraşmıyorum.gerçi uğraşacak kimsede yok yaseviyorum ben sizi

hatice gözümden kaçmış,başınız sağolsun.nur içinde yatsın anneanneniz.

Canim benim saol elimden geleni yapiyorum..buna sen inandigin icin destekliyorsun tesekkür ederim zeynebim..ama buhafta cok iyi bisey bekliyordum..bu regl gunlerimin kariskligida rahatsiz ediyor beni

Evvveeeetttttt haticeeeeee ben birbirini sevenn eslerin,,, iyi insanlarin cok cocuk yapmasin istiyoruuuummmmm
Cok cok bi düzine hehehe

Afiyet olsun canimmm gayet guzek ve dengeli olmus

Benim menumde söyleydi

Sabah
2 kücuk tos ekmegiyle tost, yarim greyfurt

Ara
3 gün kurusu,1 kare bitter

Ögle
1 kase kiymali mercimek corbasi, 300 ml kefir

Aksam
2 parca tavuk, 1 közlenmis kirmizi biber,1 kk keci peyniri

Spor yok hareketli bir gundu:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…