Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyt olsun gayet güzel olmuş

selam kızlar.. gün içinde iremedim yoğn bir gündü.. bir de poliklinik odalarımız değişti... taşındık yanii. o yüzden hiç vaktim olmadı

menüm
sabah 1 kase nesfit
öğle: 2 dilim ekmek ,2-3 kaşık türlü, 2 kaşık pilav,salata, 1 elma
akşam: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir
yoğunluktan ara öğün yapamadım..
spor yarım saat yürüyüş
su: 1 lt falandır herhalde

Yazmayi unuttum

45 dk basen
45 dk karin bölgesine masaj

Birde 1 avuc cig badem

Simdi sütle kahve yaptim icicem

afiyet olsun ferhancım.. dahada gayretlenmişsin.. benim motivasyonum düşüyor düşüyooor düşüyooorrr...
annemler pazartesi gidecek istanbula.. ben ne yapıcam oğlumla tek başıma....çok moralim bozuk bi de tartı habire yüksek çıkıyor 2kat bozuluyor moralim

Persembe icin biraz kalabalik olmus dilekcim..ara ögunde hafif biseyler alip ki vaktin olmamis :/ ögle hem pilav hem ekmek.her ögün ekmek ..ben yesil mercimegin yanina ekmek aramam..:)))) ay ne yazcamida bilmedimde iste ekmek vs yogun geldi:)

Gayretlendimde bende ayniyim canim..bugun butun moralimi bozdu sabahki tarti( sabirla hic bozmaan yilbasina kadar devam edicem..öyle karar aldim hic takilmiycam devam edicem

Canım bu durum uzun süredir sürüyorsa 3 günlük yükleme yap bence.

Sporun ve menün gayet güzel Zeynep.Yaşasın spor

Bana biraz az gibi geldi Ferhan ama güzel.

Yazmayi unuttum

45 dk basen
45 dk karin bölgesine masaj

Birde 1 avuc cig badem

Simdi sütle kahve yaptim icicem

Canım titreşimli şeyler hiç bir işe yaramıyor.Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur.Yani o aleti 1 yıl boyunca sadece 1 bacağında kullandığını düşün genede 2 bacağın eşit gözükür.O tür aletlere inanmayın lütfen.Eğer ben hiç spor yapamıyorum derseniz EMS compex almanızı öneririm.

Acil su tüket Dilekçim.Çok hafif bir menü olmuş.

Bugun cok yogun bir gundu ne bulabildiysem onu yedim inovasyon haftasi acilisi vardi bugun oradaydim basbakan yapti acilisini hala eve gidemedim

Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ogle
2 ev pogacasi

Aksam o da az once oluyo
Kokorec

Yazmasamda olurmus bol kalorili :)

Kizlar merhaba
Nasilsiniz
Ya ben hic giremiyorum, aksam 5:30a kadar calismaya basladim okulda bu hafta, alisamadim daha baya yoruyor.
Diyet moduna da giremedim hic
Sizin menulere bakinca motive oluyorum, yarin ben de menumu yazicam diye dusuneyim guzel seylrr yiyeyimm

afiyet olsun.suyu bende epey azaltmıştım,2-3 gündür toparladım.yarından umudum yok ama

bozma moralini ,vardır bunda da bir hayır de.hayat zor zamanlar göstermeyi seviyor bize
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ogle
2 ev pogacasi

Aksam o da az once oluyo
Kokorec

Yazmasamda olurmus bol kalorili :)
kaloriyi aşmamışsındır da...anladın sen.

kolay değil o saatlere kadar ders anlatmak.ne kafa kalıyor,ne de ses insanda.menülerini yaz tabi.motivasyon olsun.

Canım bu durum uzun süredir sürüyorsa 3 günlük yükleme yap bence.

Nasil yükleme?

Bilmiyorum sonuc gorucek kadar kullanmadim
Esim gecen ay kendisi icin almis o diz icin almisti ..oradaki kaslari calistiriyorlarmis hastaneden özel siparis vermisler .. Bir kac gundur gözümün onunde durunca yapmak istedim .. Yinede vakit buldukca denerim ben hic yarari olmadigina inanmiyorum
Genelde zaten spor yapmayi tercih ediyorum

Selam canim
Kolay gelsin,,vakit buldukca gel

Sadece bu haftamı kilo verimi olmadı bilmiyorum ama eğer 2-3 haftadır diyet yaptığın halde kilo kaybı yaşamıyorsan.Halk tabiriyle duraklama evresine girmişsindir.Nedir bu duraklama evresi vücut bazal metabolizma hızını senin aldığın kaloriye eşitlemeye çalışır her zaman.Sen kilo verirken vücudun ihtiyacından az kalori aldığın için vücut bu aldığın kaloriye uyum sağlamaya çalışır ve metabolizmayı yavaşlatır bir süre sonra senin aldığın kaloriyle metabolizma hızın eşitlenir yani kilo verimi durur.3 hafta üst üste kilo verimi olmadıysa 3 gün yükleme yapmak en mantıklısıdır.Bu durum yaklaşık 2 ay sonra benim başıma geldiğinde ben şahsen ilk haftanın sonunda yapıcam bu yüklemeyi.

Peki yükleme ne demek

3 gün boyunca günlük aldığın kalorinin 1000 kalori kadar üstüne çıkmalısın.Vücut 3 gün boyunca günlük yaktığın kalorinin üstünde kalori alınca bu sefer metabolizmayı hızlandırma yoluna gidicektir.Bu 3 gün içerisinde kilo alıcaksın ama önündeki diğer haftalar boyunca çok güzel etkisi olucak ve o 3 günde aldığın yarım kiloya değicektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…