Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 286. ETAP ***

cumbo (61.8 /62.9 /+1.1 /- %1.78)
_ferdici_ ( 67.8 /67.4 /0.4 / %0.59 )
Kbra23 ( 68.5 /68.2 /0.3 /%0.44 )
goncagulll ( 70.9/ / / %)
mersinli42 ( 67 / 67/0/ %0)
nurgulguney ( 55.6 /54.8 /0.8 / %1.44 )
pia ( 64.8/64.5 /0.3 / %0.46 )
yasminyaso ( 76.8/ / /%)
lafraise(64.9/64 /0.9 /%1.39 )

13.TAKIM ORTALAMASI: %

evde değilim ,yorumları sonra yapacağımbaşak,yasemin kaldı bildirim yapmayan.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Kilo vermiştim sanırım isveçten sonra düzgün beslenince biraz aldım
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:68.2
%0.44

Kilo bildirimi
Gecen hafta : 64,9
Bu hafta : 64
Aradaki fark : 0,9
Yuzde : %1,38

Tebrikler canımm

uyuz oldum.gene aynı durumdayım.geçen hafta verdim ,bu hafta durdum.fark yooook
geçen hafta:67
bu hafta:67
fark:0

Orti dur bekle beni

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 64,8
Bu hafta 64,5
Fark 300
Sonuc % 46

Benim gibiii

ben isveç benzeri sandım canım
kilo bildirimim şöyleee hissediyodum bunu ama bütün bi hafta sıktım dişimi hiç tartılmadım.

Geçen hafta 55,6
bu hafta 54,8
giden 0,8
fark 1,44

artık ödülü hakettim. ne yeseeem nee yesseemmmm

Tebrikler canım bence ne yemesennn
Günaydınlaaar!!! Çarşamba akşamı bilgisayarımı ofiste bıraktım, Perşembe günü de ofise gelmediğim için size de yazamadım kızlar kusura bakmayııın!:26::26:

Günaydın canım Önemli değil olur öyle şeyler

günaydınn.. , geçen hafta 61.8, bu hafta 62.9, fark + 1,1 , %1,8
çok üzgünümmmm niye olduğunu bilmiyorum.. belki sporu arttırmalıyım.. belki de ekmeği kesmeliyim..
sizden çok özür diliyorummm

Takılma canım düzelirrrr

:26:KİLO BİLDİRİMİ:26:
Başlangıç:
84 kg
Geçen Hafta:
77.4 kg
Bu Hafta:
77.1 kg
Hedef:
55 kg

Tebrikler canım

Günaydın kizlarr
Bu hafta kilom 67.4
Evde misafir var annemle yengem bugün birakicam onlarii

Tebrikler canım

Kizlarr hepinize cok tesekkur ederimmm sizede tebrikler :) Dilek abla skma canini sagligin daha da onemli :)

Kilomu bildirdim canım,ancak vakit buldum

Günaydın kızlar

Malum hala eğitimim devam ediyor, giremiyorum ben buraya kızlar.

Zeynep beni izne ayırır mısın? Arada uğrarım ama bakın 5 mesajı bile tamamlayamıyorum kaç gündür, kimseye haksızlık etmek istemiyorum.

Bugun canim cok ama cok cok cok sıkkın... Gonlum cok kirgin, uzgun degilim cok kirginim.. Uzgunde olabilirim bilmiyorum duugularim karisik...
Bu yuzden bugun az mesaj atarsam beni mazur gorebilir misiniz
5 mesaj kurali varya..

Günaydınlaaar!!! Çarşamba akşamı bilgisayarımı ofiste bıraktım, Perşembe günü de ofise gelmediğim için size de yazamadım kızlar kusura bakmayııın!:26::26:
ne iş yapıyosun nerde yaşıyosun??
günaydınn.. , geçen hafta 61.8, bu hafta 62.9, fark + 1,1 , %1,8
çok üzgünümmmm niye olduğunu bilmiyorum.. belki sporu arttırmalıyım.. belki de ekmeği kesmeliyim..
sizden çok özür diliyorummm
bizden özür dilemene gerek yok dilekkk. birinci koşulumuz sağlıklı beslenmek nasıl olsa verirsin veriyosunda arada olur böyle şeyler takılma sonra vermesi dahada zorlaşıyo.
dün akşam yediğim dürüme sayıyorum artık onu. baksana oy birliğiyle bişi yemememe karar verildi bile
Gelecek Cuma'ya 75 olmam lazım. Offf:18::26::26:
yani bi haftada 2 kilodan fazla olacak iş deil gerçekçi hedefler koyun diolar
hee şimdi oldu benimde jeton sonradan düştü. wc gerçekten çok etkiliyo ya bu kadar farketmesi gereksiz aslında ama ediyo işte. tmm tmm yemiyorum bişe yıl başına kadar 1,8 kg vermiş olmam lazım. artık bi ileri iki geri saymak istemiyorum gerçekten çok sıkılmıştım. ama 53 ü de çok zorlamıycam şuan bile kendimi çok iyi hissediyorum 54 olabilir hedefim. aynen katılıyorum sana geçen benimde aklıma geldi. ve bugün vermiş olmam bunu kanıtlıyo o sütlaçları hatırlıyomusun üstüne aşure falan. hemen almıştım 55,6 ya çıktım cuma tartıdan sonra kestim herşeyi bir hafta yaa bir haftalık kaçamaksızlıktan sonra bu kadar verebiliyomuşum yani tezin çok doğru. yerken bize az gibi geliyo ama kilo veremememizde çok etkili o zaman sadece kilomusu korumuş oluyoruz.
Günaydın kizlarr
Bu hafta kilom 67.4
Evde misafir var annemle yengem bugün birakicam onlarii
semineee derslerine çalışıyomusunnn
Günaydın kızlar
Kilo vermiştim sanırım isveçten sonra düzgün beslenince biraz aldım
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:68.2
%0.44
fücudun dengeye oturması diyelim biz ona buna rağmen bile vermişsin. bide girme işte öle diyet işlerine.
Tebrikler canımm

Orti dur bekle beni

Benim gibiii

ben isveç benzeri sandım canım

Tebrikler canım bence ne yemesennn
hee taam yaa yemiyom saten

Selamlar

1 hafta önceki kilom 90
Şimdiki kilom 86.9

Bütün fazla sular atıldı görev tamam.

Haftada 1 kilodan fazla verdiğim tek hafta bu olur inşallah.

Evet hiç hareket etmeyen birinin bile kilosu başına 0.8 gr protein alması gerekir.Akşam yemeği aslında çok hafif size ağır geldi galiba.Patates-bezelye-börülce ve baklagiller dışındaki sebzelerin yemeklerini istediğiniz miktarda tüketebilirsiniz.Yemeğin sularını yemekdikten sonra.

Yediğim peynir yağsız 125 gr mı ortalama 200 kaloriye denk geliyor.Sütüm yarım yağlı.

Akşam yatarken kazein proteinine ihtiyacım var bu yüzden yemek durumundayım.Sadece süt normal bir insana yetebilir ama benim için 6 gr protein yetersiz kalıcaktı.

Gün geneli çok hafif olmuş.Ayranda 1 bardakta ortalama 100-150 kalori fazla almışsındır.O yüzden kafana takma.Sporun gayet güzel ama spor yapıyorsan birazcık daha en azından arttırmalısın yediğin miktarı bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…