- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 6 dilim ekmek ve salatalık turşusu
---Antrenman---
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Öğle) 2 tane kaşarlı tost ve 100 gr ton balığı
(Ara) 200 ml süt
(Akşam) 2 tabak kabak yemeği ve 5 haşlama yumurta ( 1i tam 4 ünün beyazı )
(Ara) 125 gr peynir ve domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
Ben bisey daha unuttumyarim kalan siseyi gorunce aklima geldi
Bide gun icinde ara ara kefir ictim toplam 500g:)
Hay allah bende ohhh di yu orum icimdem eda baklavalar kunefeler:))
Baya ekmek yemissin eda kilon dustigunde menulerinde kuculur dimi
Bana ne kadar çok geliyor ama ne kadarda çok kilo veriyorsunn kafam çok karışıyor:44:
Canım ben haftanın 3 günü HIIT yapıyorum 60 dakika sürüyor toplam ve 60 dakikada 1500 den az kalori harcamıyorumdur.Ve HIIT nin spordan sonrası etkiside var.Yani bunun sebebi spor.Bu arada 3 kilonun coğu sudur diyete başladığım ilk hafta olduğu için.
yumurta haşlanmış değil,az yağda piştiKeşke kurufasulyenin yanında ekmek tüketmeseydin zaten kurufasulye çok yüksek karbonhidrat içeriyor.Yumurtalar haşlamamı bilmiyorum ama haşlama ise keşke birinin sarısını çıkartsaydın.(orta boy yumurta 80 kaloridir 65 kalorisi sarısındadır.)
canım hemen aklıma bişey gelmedi.biraz araştırayım,ok.Zeynep bana yardımcı olabilirmisin acaba belki biliyorsundur - hands on science etkinliği ödevim var yani elle yapılabilecek kolay bilim deneyleri gibi .. Aklıma bir türlü birşey gelmiyor hoca orjinal istiyor .. yani daha önce yapılmamış birşey istiyor :44:
yok kız kuruydu.anneannem kendi taş fırınında yaptı.büyük somun ekmek,köy unuyla yapılmışOhhhh süpermisssb200 gr baklavayla 3 kilo verdin bu künefe sarsmaz seni
Bende zeynebe keske aksam ekmek olmasaymis yada hadi br dilim yeseydin dycektim ama baktim ekmek köy ekmegiiiiiiiiii..obdan bisi diyemedim
Bide tazeymstir oooooo zeynepneyazsa canim cekiyo zaten hehe
açlığa nasıl dayanıyorsun,anlatta bende deneyeyim.Menüm
Sabah
yok
Öğle
1 kk peynir
2 dilim salam
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
yok
bu menüm zayıflamak icin degil canım birsey istemiyor sadece o kadar..
diğer sarılara ne oldu,yazık onlaraaaaaaaaa.afiyet olsun.(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 6 dilim ekmek ve salatalık turşusu
---Antrenman---
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Öğle) 2 tane kaşarlı tost ve 100 gr ton balığı
(Ara) 200 ml süt
(Akşam) 2 tabak kabak yemeği ve 5 haşlama yumurta ( 1i tam 4 ünün beyazı )
(Ara) 125 gr peynir ve domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
başka ne yedinnnnnnnnBen bisey daha unuttumyarim kalan siseyi gorunce aklima geldi
Bide gun icinde ara ara kefir ictim toplam 500g:)
Hay allah bende ohhh di yu orum icimdem eda baklavalar kunefeler:))
Baya ekmek yemissin eda kilon dustigunde menulerinde kuculur dimi
ben bu kadar yesem kilo alırım.2000 kalorilik bir diyet uyguluyorum Ferhan.Başladığımdan beri aynı ve menülerimin kalorisini şimdilik düşürmicem.Şöyle yapıcam 2000 kalorilik diyet ile bu hafta kilo kaybıma bakıcam eğer 1 kilodan fazla verir isem 2500 e çıkartıcam menülerimi eğer 1 kg verirsem 2000 sabit kalıcak.Ve yaklaşık 2 ay sonra kilo verimim durucak bu durumla karşılasınca menülerimi azaltmaya başlıcam taki 1500 kaloriye kadar.
Böylece yaklaşık 5-6 ay aralıksız kilo kaybı yaşıcam.
Yani önümüzdeki haftadaki kilo kaybı benim için çok önemli inşallah 1.5 kilo gibi bir kayıp olur anlarımki aldığım enerji hala az menülerimi 2500 e çıkartırım.Kilo verimi durunca 2000 e indiririm gene durunca 1500 e indirrim.Her bir duraklamaya kadar 2 ay geçse 6 ay yani anlatabildimmi.
Eğer yapmak isteyen var ise HIIT yide anlatabilirim.Fakat bunu uygulamak için en azından 6 aylık aerobik kapasiteyi güçlendirmiş olmanız gerek yoksa kalp bu güce alışık olmadığı için Allah korusun bir şey olabilir.
Anladım sanıırım canım
Bu durumda benimde kilo vermem çok olması lazımdı ?
hani az yiyorm sporda yapıyorum ki ?
Arkadaşlar aranızda cocukları olan var.Lütfen cocuklarınıza bol bol herşeyden yedirmeyin.Sağlıklı besleyin cocuklarınızı.Çünkü çocukluk beslenmesi obezitenin en büyük yandakçısı.
Yağ hücleri var bedenimizde cocuğunuz ergenlik öncesine kadar eğer kilo alıyorsa yağ hücleri çoğalıyor.Ergenlik bitiminde artık yağ hücleri çoğalmıyor.Yani cocukluğunda kilo almaya başlayan birinde atıyorum 5 milyar yağ hücresi var iken ergenliğine kadar kilo almamış sonradan kilo almış birinde 2 milyar kadar yağ hücresi oluyor.Ve bunun kilo vermeye etkisi çok fazla oluyor ne kadar az yağ hücresi o kadar güzel.Ne kadar çok yağ hücresi o kadar fazla leptin hormonu salımı.
tamam canım beklyrm bende düşünyrm ama birtürlü bulamadm belki senin aklına daha gelir diye düşündmyumurta haşlanmış değil,az yağda piştiekmek yemem normalde faslyenin yanında ama bu başkaydı.anneannem köy ekmeğini dilimleyip kurutmuş.fasulyeyi haşladığım suya tuz atıp ekmeklerin o suyu çekmesini sağladım.üzerine karabiber ektim.yöresel bir yemektir.
canım hemen aklıma bişey gelmedi.biraz araştırayım,ok.
yok kız kuruydu.anneannem kendi taş fırınında yaptı.büyük somun ekmek,köy unuyla yapılmışaslında onu sobada kızartıp üzerine tereyağı sürerek yemek lazımmmmmmmmmmmmmmm :111:
açlığa nasıl dayanıyorsun,anlatta bende deneyeyim.
diğer sarılara ne oldu,yazık onlaraaaaaaaaa.afiyet olsun.
başka ne yedinnnnnnnn
ben bu kadar yesem kilo alırım.
hiç hatırlamıyrm ama çoktu sanrm haklsn :)İlk hafta seninde çok olmuştur kaçtı ilk hafta verdiğin kg ?
kübra bu termi ilk kez duyuyorum.onun için bir sorum var,basit deney mi kurman gerek yoksa kavramları anlatmak için etkinlkte hazırlayabiliyor musun?drama gibi,oyun gibi...
Neyin var canım :44:
yumurta haşlanmış değil,az yağda piştiekmek yemem normalde faslyenin yanında ama bu başkaydı.anneannem köy ekmeğini dilimleyip kurutmuş.fasulyeyi haşladığım suya tuz atıp ekmeklerin o suyu çekmesini sağladım.üzerine karabiber ektim.yöresel bir yemektir.
canım hemen aklıma bişey gelmedi.biraz araştırayım,ok.
yok kız kuruydu.anneannem kendi taş fırınında yaptı.büyük somun ekmek,köy unuyla yapılmışaslında onu sobada kızartıp üzerine tereyağı sürerek yemek lazımmmmmmmmmmmmmmm :111:
açlığa nasıl dayanıyorsun,anlatta bende deneyeyim.
diğer sarılara ne oldu,yazık onlaraaaaaaaaa.afiyet olsun.
başka ne yedinnnnnnnn
ben bu kadar yesem kilo alırım.
Nisanlımla gorusmuyoruz bi sure daha boyle devam ederse kararlar ortada...
Vallaaa bu sefer zayıflama sevdasına degil, moralim bozuk oldugunda su bile içemiyorum ki bugun hiç içmedm
Eda, bu sefer soru benden sana :)
Ev tipi tramboline ne dersin? Soyle zıplasam zıplasam sıkı bacaklarım olsa? Hemde stressimi atsam ??
Eda, bu sefer soru benden sana :)
Ev tipi tramboline ne dersin? Soyle zıplasam zıplasam sıkı bacaklarım olsa? Hemde stressimi atsam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?