Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bu sıralarda çok enerji doluyum açıyorum son ses müziği hopluyorum zıplıyorm ..
Dans spordan daha fazla inceltiyormuşşş zeyneppp

Ayyayyayyyy ne guzel olur iyi bi dayak :) aklım basıma gelir hem her zaman beklerim :) evet cooooook haklısın ama dun yiyemedim ki hic bisi hemen kendime ceki duzen veriyorum

Benimde nisanlım mersinli ...
Evet nice evlilikler bitiyo nisanlılık mı bitemeyecek su saatten sonra hersey onun tavrına baglı..

boşuna dememişler bir kötek bin nasihata bedelmiş

Bu arada kızlar ablam bana kargoyla kendi kaşelerinden bitane gönderdi 38 beden ama dar kesim ..
üzerime oluyor ama hani rahat hareket edemiyorum ..
okula giderken falan özellikle onu giyiniyorum .. üzerimdeyken zayıflamam gerektiğini hissediyorum ve kaçamak yapmıyorum nasıl yöntemm

Selammmm canlarim cigerlerim
Neguzel kaynatmissiniz

Bende haftasonu herzaman hepimiz bir arada denk gelemiyoruz,, geödigimizdede degerlendirmeye calisiyoruz..guzel bi kahvalti yaptik uzun uzun
Burda hafif kar var..ilk karda bahcemizi cekicektim size ama cim.er alttan gorunuyor diye bekledim daha yagsin diye..ama coook guzeeeell ögleden sonra ormana gidicez
Görmemisin kari olmus hesabi bi karis karda yuvarlanicaz hehe ama yilbasina karli giricekmisiz
Hazirliklarimizi yaptik bekliyoruz kari

Yarinda keyifl bi macimiz var :))) haftasonu guzel olunca mutlu oluyorum bende haftaici cunku hepimiz yogunuz kim kimedümdüme:)))

Benim sabahki heyecanim böyleydi:)

Zeynepcim kutahyali oldugunu bilmiyordum bende cok merakliyimdir öyle yöresel tatlara..ve senn zengin bi mutfak kültürün var masallah hepsinide biliyor uyguluyabiliyorsun..ben uygulamada biraz zayifim :))
Sen benim yazdigima cvp vermedin zeynep 3 hafta olayina?...

Nurgül ayyy o mozaik pastayi yedinyaaaaa
Hayret kiskanmadim hehehe tam tersi ohhhhhh iyi hadi dedim:))))) gecen resmen icimde kalmisti yaaaa nasil yasemindeki degisiklikler

Ecem canim ins sorun cözülür

Dilek annnen gitti mi?

Ayyy benimde bi parkam var öyle biraz dar duruyor
Bazen sikilip gymiyorum oyle mi yapsam bendee

Selam canım ne güzel bende kar istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben bu sıralarda çok enerji doluyum açıyorum son ses müziği hopluyorum zıplıyorm ..
Dans spordan daha fazla inceltiyormuşşş zeyneppp
senin çok güzel bir yol,devam et.benim burda içim mi geçti ne,kolumu kaldırmak gelmiyor içimden.spor yapmak daha kolayıma geliyor.

gayet güzel bir uygulama bence:128:

Ayyy benimde bi parkam var öyle biraz dar duruyor
Bazen sikilip gymiyorum oyle mi yapsam bendee
hafta sonlarının en güzel yanı ailenle yapılan geç kahvaltılar.hele bide sizin gibi kalabalık ailelerdekocaman bir kardan adam yapın benim için
yılbaşında %80 i tutturabilecek misin?benim 64.8 olmam gerek.yıl başında pek mümkün gelmiyor banahedef tutunca bende kesinlikle mezuniyet isteyeceğim.nasıl bir sorumluluksa yazmadan ,okumadan edemiyorum.yılbaşından sonra evi toplamaya başlayacağım.kızımada daha çok zaman ayırmak istiyorum.ama sizinle bağımda kopmasın istiyorum.ne çok şey istiyorum ben yaaaaaaa

İşine yaradığına sevindim canım.

Canım doğada hiç bir şey tek bir besin çeşidinden oluşmuyor yani proteindir gibi bir tabir yerine protein ağırlıklı denilmeli.Mesela yoğurt süt gibi ürünlerde karbonhidrat yağ ve protein bir arada bulunur.Baklagillerde(kuru fasulye nohut mercimek...) Karbonhidrat ve protein bir arada bulunur yağ çok çok az dır.Et türlerinde Protein ve yağ bir arada bulunur karbonhidrat yok denecek kadar azdır.Sadece yumurta beyazı saf proteindir ne karbonhidrat ne yağ içerir.Bir araştırmada okumuştum o bile yağ ve karbonhidrat içeriyor ama 0.00 bilmem kaç gr yani yok diyelim biz ona

Yani örnek kurufasulyede 25 gr protein bulunuyor diğer baklagillerdede 25 civarındadır protein 100 gr mında.

Şimdi kurufasulyenin 100 gr mı 350 kalori ise
100 gr mında 25 gr protein var ise 1 gr protein 4 kaloriden 350 kalorinin 100 kalorisini protein oluştuyuor.Geriye 250 kalori kalıyor bu 250 kalorinin 1-2 gr mı yağdır geri kalanı karbonhidrattır.Yani ortalama 60 gr karbonhidrat içeriyor buda 240 kalori yapıyor.1 gr da yağ vardır.

Canım tükettiğim tek meyve muz.Onunda glisemik indeksi ve kalorisi fazla o yüzden onuda tüketmiyorum diğer meyveleri sevmem.Her gün sabah multivitamin takviyesi kullanıyorum hap olarak.Evet canım dediğin gibi kolestrol sarısında zaten beyazının hiç bir zararı yok.Tabi 10 tane yenmemesi lazım illaki bir zarar verir fazlası

Ya zaten HIIT tarzı programlar insanı bezdiren tarzda antrenman çeşitleridir.Yani spor hayatınızın bir parçası olmuşsa buna katlanabilirsiniz.Yoksa sırf zayıflamak için ise katlanılması çok zor birşey.Hemde Riskli bir antrenman çeşidi.190 nabızları gördüğümü hatırlyıorum bazen yani.Düşünsenize saniyede 3 kere çarpıyor kalp çok tehlikeli aslında.Ama çok faydalarını biliyorum mesela normal bir insanın nabzı dakikada 60-80 iken benim 45-50.

Son olarak hiit için kondisyonuma güvenmiyorum demişsin onada birşey yazmak istiyorum.Hııt antrenman çeşidi tamamen nabız üstüne kurulu bir antrenman çeşidi yani önemli olan 1 dakika boyunca nabzınızı %90-95 lere çıkartmanız.Kondisyonu düşük biri mesela saatte 10 km hızla koşarak bu nabıza çıkar kondisyonu yüksek biri saatte 16 km hızla koşarak bu nabıza çıkar yani fark etmiyor o durum.

Önemli olan konu şu 1 dakikanın sonunda 1 dakika dinlenme süreniz oluyor bu süre sonunda tekrar 1 dakika nabzınızı %90-95 lere çıkartmanız gerekiyor.Ve o an bütün vücudunuz hayır derken beyninizle evet deyip başlamanız gerek.En zor kısmı orası.

Ayy canım pasta çekti iyimi

Değişik bir düşünce işe yarıyorsa süper

bugün çok sıkıldım.yolda yürümeyi,alışveriş merkezinde ölesine dolaşmayı,gecenin bir vakti sokağa çıkmayı özledim.eşim üzülmesin diye birşey diyemiyorum ama çok bunaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…