ecem sen bana adresini versene gelip seni güzelce bi dövim aklında iştahında yerine gelsin. bu ne tatlım yaa canına kastınmı var. başlara geri döndük. yapma böyle hiç bişi senin sağlığından daha önemli deil. at çantana bi iki bişi yaa vaktin yoksa. bi elma bi tost ne bilim bi kücük süt. hiç vaktin yoksa mısır gevreği ye kahvaltıda.
afiyet olsun. ben o kadar yumurtayı yeseydim kesin kolestrol komasına girerdimgerçi sarıları yokmuş. sabah turşu nasıl yiyebildin bide çok tuzlu su tutuyo. vitemain göremiyorum ne zamandır? meyvede sevmiyorum diosun.
senin en son gönderdiğin adını hatırlayamadığımız evdeki pisimde kayıtlı program iyi gibi bide yaptığımız jillien var. ferhanında 5 temel yoga hareketi. onlar bizim için yeterli gibi. ben hııt için kondüsyonuma güvenmiyorum şahsen
afiyet olsun aralar da olsaymış daha güzel olurmuş.
hafta sonu derdi neyse öğrenmeye çalış.bir süre daha bu şekilde giderse,bence kararını sorgula.nişanlılık dönemi karşındakini tanımak içidir.sor kendine, bir ömür bu insanla yaşamak istiyor musun,yaşayabilir misin?
afiyet olsun.
kütahyalıyım,eşim mersinli.onlarınki bizimki...ben meraklıyım birde ondan böyleyim.bizim oralarda mahallelerde ekmek fırınları vardır.hafta da bir annem ekmek yapardı.tabi pide ve türevlerinide.bizim 1 ekmeğimiz yaklaşık 1kg gelir.evde yapılan ekşi mayadan mayalanır.tadı çok farklıdır.suya girince dağılıp gitmez.sıkı bir dokusu var.
hepsiburadada boy boy var
iyi düşün...
Ayyayyayyyy ne guzel olur iyi bi dayak :) aklım basıma gelir hem her zaman beklerim :) evet cooooook haklısın ama dun yiyemedim ki hic bisihemen kendime ceki duzen veriyorum
Benimde nisanlım mersinli ...
Evet nice evlilikler bitiyo nisanlılık mı bitemeyecek su saatten sonra hersey onun tavrına baglı..
Bu arada kızlar ablam bana kargoyla kendi kaşelerinden bitane gönderdi 38 beden ama dar kesim ..
üzerime oluyor ama hani rahat hareket edemiyorum ..
okula giderken falan özellikle onu giyiniyorum .. üzerimdeyken zayıflamam gerektiğini hissediyorum ve kaçamak yapmıyorum nasıl yöntemm
Ayyy benimde bi parkam var öyle biraz dar duruyor
Bazen sikilip gymiyorum oyle mi yapsam bendee
Selammmm canlarim cigerlerim
Neguzel kaynatmissiniz
Bende haftasonu herzaman hepimiz bir arada denk gelemiyoruz,, geödigimizdede degerlendirmeye calisiyoruz..guzel bi kahvalti yaptik uzun uzun
Burda hafif kar var..ilk karda bahcemizi cekicektim size ama cim.er alttan gorunuyor diye bekledim daha yagsin diye..ama coook guzeeeell ögleden sonra ormana gidicez
Görmemisin kari olmus hesabi bi karis karda yuvarlanicaz hehe ama yilbasina karli giricekmisiz
Hazirliklarimizi yaptik bekliyoruz kari
Yarinda keyifl bi macimiz var :))) haftasonu guzel olunca mutlu oluyorum bende haftaici cunku hepimiz yogunuz kim kimedümdüme:)))
Benim sabahki heyecanim böyleydi:)
Zeynepcim kutahyali oldugunu bilmiyordum bende cok merakliyimdir öyle yöresel tatlara..ve senn zengin bi mutfak kültürün var masallah hepsinide biliyor uyguluyabiliyorsun..ben uygulamada biraz zayifim :))
Sen benim yazdigima cvp vermedin zeynep 3 hafta olayina?...
Nurgül ayyy o mozaik pastayi yedinyaaaaa
Hayret kiskanmadim hehehe tam tersi ohhhhhh iyi hadi dedim:))))) gecen resmen icimde kalmisti yaaaa nasil yasemindeki degisiklikler
Ecem canim ins sorun cözülür
Dilek annnen gitti mi?
Yenidenbasla merhaba,
Ben eskiden bu takimdaydim
Kusura bakma boyle pat diye soruyorum ama cok merak ettim bilginin kaynagi nerden:))
Sporcu musun?
senin çok güzel bir yol,devam etben bu sıralarda çok enerji doluyum açıyorum son ses müziği hopluyorum zıplıyorm ..
Dans spordan daha fazla inceltiyormuşşş zeyneppp
gayet güzel bir uygulama bence:128:Bu arada kızlar ablam bana kargoyla kendi kaşelerinden bitane gönderdi 38 beden ama dar kesim ..
okula giderken falan özellikle onu giyiniyorum .. üzerimdeyken zayıflamam gerektiğini hissediyorum ve kaçamak yapmıyorum nasıl yöntemm
Selammmm canlarim cigerlerim
Neguzel kaynatmissiniz
Bende haftasonu herzaman hepimiz bir arada denk gelemiyoruz,, geödigimizdede degerlendirmeye calisiyoruz..guzel bi kahvalti yaptik uzun uzun
Burda hafif kar var..ilk karda bahcemizi cekicektim size ama cim.er alttan gorunuyor diye bekledim daha yagsin diye..ama coook guzeeeell ögleden sonra ormana gidicez
Görmemisin kari olmus hesabi bi karis karda yuvarlanicaz hehe ama yilbasina karli giricekmisiz
Hazirliklarimizi yaptik bekliyoruz kari
Yarinda keyifl bi macimiz var :))) haftasonu guzel olunca mutlu oluyorum bende haftaici cunku hepimiz yogunuz kim kimedümdüme:)))
Benim sabahki heyecanim böyleydi:)
Zeynepcim kutahyali oldugunu bilmiyordum bende cok merakliyimdir öyle yöresel tatlara..ve senn zengin bi mutfak kültürün var masallah hepsinide biliyor uyguluyabiliyorsun..ben uygulamada biraz zayifim :))
Sen benim yazdigima cvp vermedin zeynep 3 hafta olayina?...
Nurgül ayyy o mozaik pastayi yedinyaaaaa
Hayret kiskanmadim hehehe tam tersi ohhhhhh iyi hadi dedim:))))) gecen resmen icimde kalmisti yaaaa nasil yasemindeki degisiklikler
Ecem canim ins sorun cözülür
Dilek annnen gitti mi?
hafta sonlarının en güzel yanı ailenle yapılan geç kahvaltılar.hele bide sizin gibi kalabalık ailelerdeAyyy benimde bi parkam var öyle biraz dar duruyor
Bazen sikilip gymiyorum oyle mi yapsam bendee
aayyy çok isterim. olmuşken tam olsun. ellerine sağlık gerçekten itiraf edim başta isterken bu kadar teferruatlı bişi olucanı düşünmemiştim.
fasulyenin karbonhidrat olduğunu yeni öğreniyorum hiç o açıdan düşünmemiştim :)) hatta mercimek kuru fasulye nohut bunları hep protein biliyordum. sence haşlama yumurtamı daha sağlıklı tavadamı(yağsız)?
afiyet olsun. ben o kadar yumurtayı yeseydim kesin kolestrol komasına girerdimgerçi sarıları yokmuş. sabah turşu nasıl yiyebildin bide çok tuzlu su tutuyo. vitemain göremiyorum ne zamandır? meyvede sevmiyorum diosun.
senin en son gönderdiğin adını hatırlayamadığımız evdeki pisimde kayıtlı program iyi gibi bide yaptığımız jillien var. ferhanında 5 temel yoga hareketi. onlar bizim için yeterli gibi. ben hııt için kondüsyonuma güvenmiyorum şahsen
afiyet olsun aralar da olsaymış daha güzel olurmuş.
dünkü menüm
sabah
2dilim çavdar ekmeğine beyaz peynir domates tost
1 haşlanmış yumurta
öğle
muhlata çorbası (ilk defa içtim mercimek çorbası diyebiliriz)
2 dilim ekmek
akşam
soslu tavuk
bi iki çatal russalatası, iki üç ad. patates kızartması
2 orta şekerli türk kahvesi
1 ad. mozaik pasta
ben bu sıralarda çok enerji doluyum açıyorum son ses müziği hopluyorum zıplıyorm ..
Dans spordan daha fazla inceltiyormuşşş zeyneppp
Bu arada kızlar ablam bana kargoyla kendi kaşelerinden bitane gönderdi 38 beden ama dar kesim ..
bugün çok sıkıldım.yolda yürümeyi,alışveriş merkezinde ölesine dolaşmayı,gecenin bir vakti sokağa çıkmayı özledim.eşim üzülmesin diye birşey diyemiyorum ama çok bunaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?