Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nisanlımla gorusmuyoruz bi sure daha boyle devam ederse kararlar ortada...

Vallaaa bu sefer zayıflama sevdasına degil, moralim bozuk oldugunda su bile içemiyorum ki bugun hiç içmedm

üzüldüm canım inşallah düzelir olabilir böyle şeyler ..
kendini yıpratmaa :44:

merhabalar
menüm
sabah simit, kahve
öğle 1 dilim kepek ekmeği, bezelye yemeği,salata
aakşam 1 tabak barbunya yemeği, 1 dilim ekmek

afiyet olun canım bence olmuş

kuzum ne oldu niye görüşmüyorsunuz .. nişanlyken olur arada tartışmalar .. kıyamam sana ..

Keske oyle nisanlılar arasında olan anlasmazsızlıklardan olsa bizdeki de.. Ne yazık ki sorun aile bi kac gune kadar hep benim yanımdaydı hatta ailesinden tek bisey bile istemiyodu ama su gectigimiz 1.5 hafta hep azarlayarak konusmaya basladı ve 2 3 gundurde ben aramasam aramıyo 1 aydır evde kalmıyodu dun birden aksam 11 de eve gitmeye karar vermis ve ben bunu aramasam ögrenemicektim bugunde ben aradım 1 kere.. O saatten beridir hic aramadı beni ama yemin ederim ki ortada hic bisey yok benim yaptıgım tek bisey yok..

Son düzenleme:

neden böyle davrandığını sormadın mı.. kendi kendine kafanda öyle miydi, böyle miydi diye düşüneceğine bence sor rahatla. bazen kavga bile iyi gelir ilişkiye.. belki de seninle alakası yoktur, başka şeye bozuktur kafası , sana nasıl davrandığını bile farketmiyordur..

Peki son soru kondisyon bisikleti mi kosu bandı mı? Kondisyon bisikleti hep bana ısınmak icinmis geliyo salonda genelde bisikletle baslıyoruz yaa :))

üzüldüm canım inşallah düzelir olabilir böyle şeyler ..
kendini yıpratmaa :44:

afiyet olun canım bence olmuş

İnsallahh :)

Dun sordum bisey yok dedi bugunde sordum bisey yok dedi.. Hep bisey yok zaten genelde cok sinirlidir, onunla konusmak ne mümkün genelde konusmalarımız kavgaya donusur ve hepte beni bastırmayı basarır... Yarını bekliyorum, yarın tatil ve bakalım ne yapıcak?? Cunku hep isi bahane ediyo..

canım bence boşuna üzülüyorsun.. yoktur bişey, yarın arar seni merak etmee

canım bence boşuna üzülüyorsun.. yoktur bişey, yarın arar seni merak etmee

biz her sene 2 kere yasıyoruz bunları ama benim sabrım yok bu sefer tum sorun bu yoksa bunu yasadık daha öncede pekte yazmak istemiyordum burdan okunuyo ya ama yazdm :) hayırlısıı diyelim :)

Peki son soru kondisyon bisikleti mi kosu bandı mı? Kondisyon bisikleti hep bana ısınmak icinmis geliyo salonda genelde bisikletle baslıyoruz yaa :))

Ecem ben kondisyon bisikletinde bayılıcak seviyeye geldiğimi bilirim.Asla öyle düşünme.Salondaki bisiklette zorluk ayarını en üst düzeye getirip hiit yaparken kullanıyorum gerçekten kendimden geçiyorum.

Ben koşunun açık havada yapılması taraftarıyım ama acık havada koşamıyorum alan yok yada koşamam utanırım önümüz kış falan der isen koşu bandını almanı tavsiye ederim.

Koşmanın bisiklete binmekten tek farkı koşarken kalf kaslarıda çalışır yani basen kasları bisiklette basen kasları tamamen işlevsizdir.

Oturdugum sitede parkur var kosmak icin utanmamda , sadece zamanım yok.. O zaman evde bisiklet haftada 3 gun kosabilirim kosuda dısarıda.. Tesekkurlerrr

Nisanlımla gorusmuyoruz bi sure daha boyle devam ederse kararlar ortada...

Vallaaa bu sefer zayıflama sevdasına degil, moralim bozuk oldugunda su bile içemiyorum ki bugun hiç içmedm
hafta sonu derdi neyse öğrenmeye çalış.bir süre daha bu şekilde giderse,bence kararını sorgula.nişanlılık dönemi karşındakini tanımak içidir.sor kendine, bir ömür bu insanla yaşamak istiyor musun,yaşayabilir misin?

merhabalar
menüm
sabah simit, kahve
afiyet olsun.

Aslen nerelisin zeynepcim cok genis guzel bi Emek kulturunuz var
kütahyalıyım,eşim mersinli.onlarınki bizimki...ben meraklıyım birde ondan böyleyim.bizim oralarda mahallelerde ekmek fırınları vardır.hafta da bir annem ekmek yapardı.tabi pide ve türevlerinide.bizim 1 ekmeğimiz yaklaşık 1kg gelir.evde yapılan ekşi mayadan mayalanır.tadı çok farklıdır.suya girince dağılıp gitmez.sıkı bir dokusu var.

evtipi tromblin var mı yaaa..
hepsiburadada boy boy var

iyi düşün...

Yenidenbasla merhaba,
Ben eskiden bu takimdaydim
Kusura bakma boyle pat diye soruyorum ama cok merak ettim bilginin kaynagi nerden:))
Sporcu musun?

Günaydın kısslaarr ii hafta sonları şimdiden. yaseminle güzel bi akşam geçirdik.

hoşuna gittiyse yarında spor olmayan günler için bir program çıkartırım kalorisi ve protein miktarı biraz daha düşük olucak dediğim gibi.
aayyy çok isterim. olmuşken tam olsun. ellerine sağlık gerçekten itiraf edim başta isterken bu kadar teferruatlı bişi olucanı düşünmemiştim.
Aafiyet olsun ferhancım akşam kulaklarını bol bol çınnattık hihihiiii starbucksta mozik pasta yedim ferhan adına hepsini yiyorum dedim hiihihiiii. menün bence gayet hafif akşamı kaçta yedin sonra acıkmadınmı

ali ağaoğlu gibi olmuş bu diil buda diil bu hiç deil daha önce yapılmamış bişi istiyorum hhaaahahahaaa
afiyet olsun çok kalabalık görünüyo ama iki kaşık iki kaşık. bence sosis ve bir dilim köy ekmeği fazla. arada oluyo işte böle ama yine ferhanın dediğine geliyoruz. haftada bi iki gün kaçamak yapınca yada çok yiyince tartıya kadar bişi kalmıyor. bi gün diyet yapsak kendimizden çok şey bekleyip hemen vermiş olmayı istiyoruz.

fasulyenin karbonhidrat olduğunu yeni öğreniyorum hiç o açıdan düşünmemiştim :)) hatta mercimek kuru fasulye nohut bunları hep protein biliyordum. sence haşlama yumurtamı daha sağlıklı tavadamı(yağsız)?

Menüm

Sabah
yok

Öğle
1 kk peynir
2 dilim salam
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Aksam
yok

bu menüm zayıflamak icin degil canım birsey istemiyor sadece o kadar..
ecem sen bana adresini versene gelip seni güzelce bi dövim aklında iştahında yerine gelsin. bu ne tatlım yaa canına kastınmı var. başlara geri döndük. yapma böyle hiç bişi senin sağlığından daha önemli deil. at çantana bi iki bişi yaa vaktin yoksa. bi elma bi tost ne bilim bi kücük süt. hiç vaktin yoksa mısır gevreği ye kahvaltıda.
afiyet olsun. ben o kadar yumurtayı yeseydim kesin kolestrol komasına girerdim gerçi sarıları yokmuş. sabah turşu nasıl yiyebildin bide çok tuzlu su tutuyo. vitemain göremiyorum ne zamandır? meyvede sevmiyorum diosun.
senin en son gönderdiğin adını hatırlayamadığımız evdeki pisimde kayıtlı program iyi gibi bide yaptığımız jillien var. ferhanında 5 temel yoga hareketi. onlar bizim için yeterli gibi. ben hııt için kondüsyonuma güvenmiyorum şahsen
merhabalar
menüm
sabah simit, kahve

afiyet olsun aralar da olsaymış daha güzel olurmuş.

Mesaj sayılarını tekrar güncelleyip paylaşıyorum. 05.06.

Pia 13+ 14+
mersinli42 12- 14+
lafraise 4- 5-
goncagulll 26+ 7+
nurgulguney 10- 10-
kbra23 29+ 14+
yenidenbasla 22+ 13-
cumbo 13+ 3+

dünkü menüm

sabah
2dilim çavdar ekmeğine beyaz peynir domates tost
1 haşlanmış yumurta

öğle
muhlata çorbası (ilk defa içtim mercimek çorbası diyebiliriz)
2 dilim ekmek

akşam
soslu tavuk
bi iki çatal russalatası, iki üç ad. patates kızartması

2 orta şekerli türk kahvesi
1 ad. mozaik pasta

günaydın kızlar.burda dünden beri yağmur yağıyor.çok sıkıcı bir gün olacak gene

Günaydıın canım burdada öyle .. çok sıkıcı .. kar yağsa daha güzel olur

Zaten hocamz kendini aliağaoğlu sanıyor ..

afiyet olsun canım akşam ve mozaik pasta begenmedim kii

bu pasta ödül olmuş sankimyaseminle neler kaynattınız kız,aklımız sizde kalıyor,kıskanıyoruz haberiniz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…