- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Nisanlımla gorusmuyoruz bi sure daha boyle devam ederse kararlar ortada...
Vallaaa bu sefer zayıflama sevdasına degil, moralim bozuk oldugunda su bile içemiyorum ki bugun hiç içmedm
merhabalar
menüm
sabah simit, kahve
öğle 1 dilim kepek ekmeği, bezelye yemeği,salata
aakşam 1 tabak barbunya yemeği, 1 dilim ekmek
kuzum ne oldu niye görüşmüyorsunuz .. nişanlyken olur arada tartışmalar .. kıyamam sana ..
Keske oyle nisanlılar arasında olan anlasmazsızlıklardan olsa bizdeki de.. Ne yazık ki sorun ailebi kac gune kadar hep benim yanımdaydı hatta ailesinden tek bisey bile istemiyodu ama su gectigimiz 1.5 hafta hep azarlayarak konusmaya basladı ve 2 3 gundurde ben aramasam aramıyo 1 aydır evde kalmıyodu dun birden aksam 11 de eve gitmeye karar vernis ve ben bunu aramasam ögrenemicektim bugunde ben aradım 1 kere.. O saatten beridir hic aramadı beni ama yemin ederim ki ortada hic bisey yok benim yaptıgım tek bisey yok..
Dizlerin hafif bükülü olarak zıplarsan enerji harcamanada sebep olur canım.Ama dizlerin bükük olmaz ise basınç kasa değil ekleme ve kemiğe binicektir.
Ama ben tavsiye etmem Ecem onun yerine kondisyon bisikleti almanı tavsiye ederim.Bir zamanlar benim antrenmandaki felsefemdir.Hayata olan öfkeni sporda kus.
üzüldüm canım inşallah düzelir olabilir böyle şeyler ..
kendini yıpratmaa :44:
afiyet olun canım bence olmuş
neden böyle davrandığını sormadın mı.. kendi kendine kafanda öyle miydi, böyle miydi diye düşüneceğine bence sor rahatla. bazen kavga bile iyi gelir ilişkiye.. belki de seninle alakası yoktur, başka şeye bozuktur kafası , sana nasıl davrandığını bile farketmiyordur..
Dun sordum bisey yok dedi bugunde sordum bisey yok dedi.. Hep bisey yok zaten genelde cok sinirlidir, onunla konusmak ne mümkün genelde konusmalarımız kavgaya donusur ve hepte beni bastırmayı basarır... Yarını bekliyorum, yarın tatil ve bakalım ne yapıcak?? Cunku hep isi bahane ediyo..
canım bence boşuna üzülüyorsun.. yoktur bişey, yarın arar seni merak etmee
Peki son soru kondisyon bisikleti mi kosu bandı mı? Kondisyon bisikleti hep bana ısınmak icinmis geliyo salonda genelde bisikletle baslıyoruz yaa :))
Ecem ben kondisyon bisikletinde bayılıcak seviyeye geldiğimi bilirim.Asla öyle düşünme.Salondaki bisiklette zorluk ayarını en üst düzeye getirip hiit yaparken kullanıyorum gerçekten kendimden geçiyorum.
Ben koşunun açık havada yapılması taraftarıyım ama acık havada koşamıyorum alan yok yada koşamam utanırım önümüz kış falan der isen koşu bandını almanı tavsiye ederim.
Koşmanın bisiklete binmekten tek farkı koşarken kalf kaslarıda çalışır yani basen kasları bisiklette basen kasları tamamen işlevsizdir.
hafta sonu derdi neyse öğrenmeye çalış.bir süre daha bu şekilde giderse,bence kararını sorgula.nişanlılık dönemi karşındakini tanımak içidir.sor kendine, bir ömür bu insanla yaşamak istiyor musun,yaşayabilir misin?Nisanlımla gorusmuyoruz bi sure daha boyle devam ederse kararlar ortada...
Vallaaa bu sefer zayıflama sevdasına degil, moralim bozuk oldugunda su bile içemiyorum ki bugun hiç içmedm
afiyet olsun.merhabalar
menüm
sabah simit, kahve
kütahyalıyım,eşim mersinli.onlarınki bizimki...ben meraklıyım birde ondan böyleyim.bizim oralarda mahallelerde ekmek fırınları vardır.hafta da bir annem ekmek yapardı.tabi pide ve türevlerinide.bizim 1 ekmeğimiz yaklaşık 1kg gelir.evde yapılan ekşi mayadan mayalanır.tadı çok farklıdır.suya girince dağılıp gitmez.sıkı bir dokusu var.Aslen nerelisin zeynepcim cok genis guzel bi Emek kulturunuz var
hepsiburadada boy boy var
evtipi tromblin var mı yaaa..
iyi düşün...Keske oyle nisanlılar arasında olan anlasmazsızlıklardan olsa bizdeki de.. Ne yazık ki sorun ailebi kac gune kadar hep benim yanımdaydı hatta ailesinden tek bisey bile istemiyodu ama su gectigimiz 1.5 hafta hep azarlayarak konusmaya basladı ve 2 3 gundurde ben aramasam aramıyo 1 aydır evde kalmıyodu dun birden aksam 11 de eve gitmeye karar vermis ve ben bunu aramasam ögrenemicektim bugunde ben aradım 1 kere.. O saatten beridir hic aramadı beni ama yemin ederim ki ortada hic bisey yok benim yaptıgım tek bisey yok..
aayyy çok isterim. olmuşken tam olsun. ellerine sağlık gerçekten itiraf edim başta isterken bu kadar teferruatlı bişi olucanı düşünmemiştim.hoşuna gittiyse yarında spor olmayan günler için bir program çıkartırım kalorisi ve protein miktarı biraz daha düşük olucak dediğim gibi.
Aafiyet olsun ferhancım akşam kulaklarını bol bol çınnattık hihihiiii starbucksta mozik pasta yedim ferhan adına hepsini yiyorum dedim hiihihiiii. menün bence gayet hafif akşamı kaçta yedin sonra acıkmadınmıMENÜM
sabah/ögle 09:30/13:00
2 dilim ekmek,2yk sade et sote,2yk yogurtlu havuc,1yumurta,1kk peynir,1 cherry domates,karisik salata,2 tatli kasigi pekmez
Ara
Sade waffeln
aksam
1 dilim ekmek, 1 tabak lahana yemegi
spor
50 dk yürüyüs
Nurgüle tek o
ali ağaoğlu gibi olmuş bu diil buda diil bu hiç deil daha önce yapılmamış bişi istiyorum hhaaahahahaaaZeynep bana yardımcı olabilirmisin acaba belki biliyorsundur - hands on science etkinliği ödevim var yani elle yapılabilecek kolay bilim deneyleri gibi .. Aklıma bir türlü birşey gelmiyor hoca orjinal istiyor .. yani daha önce yapılmamış birşey istiyor :44:
afiyet olsun çok kalabalık görünüyo ama iki kaşık iki kaşık. bence sosis ve bir dilim köy ekmeği fazla. arada oluyo işte böle ama yine ferhanın dediğine geliyoruz. haftada bi iki gün kaçamak yapınca yada çok yiyince tartıya kadar bişi kalmıyor. bi gün diyet yapsak kendimizden çok şey bekleyip hemen vermiş olmayı istiyoruz.sabah:1 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
öğle:2 parça pide
2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık yoğurtlu biber
2 kaşık domatesli sosis
domates
salatalık
akşam :1 tabak buru fasulye
2 dilim köy ekmeği
2 kaşık yoğurt
yarım soğan
kendimden geçtim bugün
Keşke kurufasulyenin yanında ekmek tüketmeseydin zaten kurufasulye çok yüksek karbonhidrat içeriyor.Yumurtalar haşlamamı bilmiyorum ama haşlama ise keşke birinin sarısını çıkartsaydın.(orta boy yumurta 80 kaloridir 65 kalorisi sarısındadır.)
ecem sen bana adresini versene gelip seni güzelce bi dövim aklında iştahında yerine gelsin. bu ne tatlım yaa canına kastınmı var. başlara geri döndük. yapma böyle hiç bişi senin sağlığından daha önemli deil. at çantana bi iki bişi yaa vaktin yoksa. bi elma bi tost ne bilim bi kücük süt. hiç vaktin yoksa mısır gevreği ye kahvaltıda.Menüm
Sabah
yok
Öğle
1 kk peynir
2 dilim salam
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
yok
bu menüm zayıflamak icin degil canım birsey istemiyor sadece o kadar..
afiyet olsun. ben o kadar yumurtayı yeseydim kesin kolestrol komasına girerdim(Kalkar kalkmaz) 20 gr protein
(Kahvaltı) 6 dilim ekmek ve salatalık turşusu
---Antrenman---
(Antrenman sonrası) 20 gr protein
(Öğle) 2 tane kaşarlı tost ve 100 gr ton balığı
(Ara) 200 ml süt
(Akşam) 2 tabak kabak yemeği ve 5 haşlama yumurta ( 1i tam 4 ünün beyazı )
(Ara) 125 gr peynir ve domates salatalık
(Yatarken) 200 ml süt
senin en son gönderdiğin adını hatırlayamadığımız evdeki pisimde kayıtlı program iyi gibi bide yaptığımız jillien var. ferhanında 5 temel yoga hareketi. onlar bizim için yeterli gibi. ben hııt için kondüsyonuma güvenmiyorum şahsen2000 kalorilik bir diyet uyguluyorum Ferhan.Başladığımdan beri aynı ve menülerimin kalorisini şimdilik düşürmicem.Şöyle yapıcam 2000 kalorilik diyet ile bu hafta kilo kaybıma bakıcam eğer 1 kilodan fazla verir isem 2500 e çıkartıcam menülerimi eğer 1 kg verirsem 2000 sabit kalıcak.Ve yaklaşık 2 ay sonra kilo verimim durucak bu durumla karşılasınca menülerimi azaltmaya başlıcam taki 1500 kaloriye kadar.
Böylece yaklaşık 5-6 ay aralıksız kilo kaybı yaşıcam.
Yani önümüzdeki haftadaki kilo kaybı benim için çok önemli inşallah 1.5 kilo gibi bir kayıp olur anlarımki aldığım enerji hala az menülerimi 2500 e çıkartırım.Kilo verimi durunca 2000 e indiririm gene durunca 1500 e indirrim.Her bir duraklamaya kadar 2 ay geçse 6 ay yani anlatabildimmi.
Eğer yapmak isteyen var ise HIIT yide anlatabilirim.Fakat bunu uygulamak için en azından 6 aylık aerobik kapasiteyi güçlendirmiş olmanız gerek yoksa kalp bu güce alışık olmadığı için Allah korusun bir şey olabilir.
merhabalar
menüm
sabah simit, kahve
günaydın kızlar.burda dünden beri yağmur yağıyor.çok sıkıcı bir gün olacak gene
Günaydın kısslaarr ii hafta sonları şimdiden. yaseminle güzel bi akşam geçirdik.
aayyy çok isterim. olmuşken tam olsun. ellerine sağlık gerçekten itiraf edim başta isterken bu kadar teferruatlı bişi olucanı düşünmemiştim.
Aafiyet olsun ferhancım akşam kulaklarını bol bol çınnattık hihihiiii starbucksta mozik pasta yedim ferhan adına hepsini yiyorum dedim hiihihiiii. menün bence gayet hafif akşamı kaçta yedin sonra acıkmadınmı
ali ağaoğlu gibi olmuş bu diil buda diil bu hiç deil daha önce yapılmamış bişi istiyorum hhaaahahahaaa
afiyet olsun çok kalabalık görünüyo ama iki kaşık iki kaşık. bence sosis ve bir dilim köy ekmeği fazla. arada oluyo işte böle ama yine ferhanın dediğine geliyoruz. haftada bi iki gün kaçamak yapınca yada çok yiyince tartıya kadar bişi kalmıyor. bi gün diyet yapsak kendimizden çok şey bekleyip hemen vermiş olmayı istiyoruz.
fasulyenin karbonhidrat olduğunu yeni öğreniyorum hiç o açıdan düşünmemiştim :)) hatta mercimek kuru fasulye nohut bunları hep protein biliyordum. sence haşlama yumurtamı daha sağlıklı tavadamı(yağsız)?
dünkü menüm
sabah
2dilim çavdar ekmeğine beyaz peynir domates tost
1 haşlanmış yumurta
öğle
muhlata çorbası (ilk defa içtim mercimek çorbası diyebiliriz)
2 dilim ekmek
akşam
soslu tavuk
bi iki çatal russalatası, iki üç ad. patates kızartması
2 orta şekerli türk kahvesi
1 ad. mozaik pasta
bu pasta ödül olmuş sankimdünkü menüm
sabah
2dilim çavdar ekmeğine beyaz peynir domates tost
1 haşlanmış yumurta
öğle
muhlata çorbası (ilk defa içtim mercimek çorbası diyebiliriz)
2 dilim ekmek
akşam
soslu tavuk
bi iki çatal russalatası, iki üç ad. patates kızartması
2 orta şekerli türk kahvesi
1 ad. mozaik pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?