kıyamam sana ... kötü bir durumm .. azıcık daha katlan :44:
Malesef öylee sanırımkatlanmasam ne olacak ki,hiç bir şey değişmeyecek
afiyet olsun orti ..menüm
sabah:3 dilim peynirli ekmek(yumurta,yoğurt,peynir,un,maydonoz,2 kaşık yağ malzemeleri
domates
3 zeytin
ara:elma
öğle:1 dilim peynirli ekmek
2 kaşık fırın sebze
akşam:1 tabak kuru fasulye
1 kaşık patlıcan
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
su:2 litre
spor:25 d jillian.
Kızlar çok özürdilerim ben son 3 gündür. İş görüşmeleri, projeler, organizasyonlarla uğraşıyorum. Sabahın köründe evden çıkıp gece eve girdiğim gibi uyuyorum yazamadım. Yarın tatilim bol bol buradayım
Tamam canım pc başına geçilemeyince geçilemiyor işte ama elimden geleni yapacağım tabiki böyle günlerde.Selam canımmm :) sorun değil ama günde 5 mesaj zorunluluğu var
senin çok güzel bir yol,devam et.benim burda içim mi geçti ne,kolumu kaldırmak gelmiyor içimden.spor yapmak daha kolayıma geliyor.
gayet güzel bir uygulama bence:128:
hafta sonlarının en güzel yanı ailenle yapılan geç kahvaltılar.hele bide sizin gibi kalabalık ailelerdekocaman bir kardan adam yapın benim için
yılbaşında %80 i tutturabilecek misin?benim 64.8 olmam gerek.yıl başında pek mümkün gelmiyor banahedef tutunca bende kesinlikle mezuniyet isteyeceğim.nasıl bir sorumluluksa yazmadan ,okumadan edemiyorum.yılbaşından sonra evi toplamaya başlayacağım.kızımada daha çok zaman ayırmak istiyorum.ama sizinle bağımda kopmasın istiyorum.ne çok şey istiyorum ben yaaaaaaa
bugün çok sıkıldım.yolda yürümeyi,alışveriş merkezinde ölesine dolaşmayı,gecenin bir vakti sokağa çıkmayı özledim.eşim üzülmesin diye birşey diyemiyorum ama çok bunaldım...
menüm
sabah:3 dilim peynirli ekmek(yumurta,yoğurt,peynir,un,maydonoz,2 kaşık yağ malzemeleri
domates
3 zeytin
ara:elma
öğle:1 dilim peynirli ekmek
2 kaşık fırın sebze
akşam:1 tabak kuru fasulye
1 kaşık patlıcan
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
su:2 litre
spor:25 d jillian.
Kızlar çok özürdilerim ben son 3 gündür. İş görüşmeleri, projeler, organizasyonlarla uğraşıyorum. Sabahın köründe evden çıkıp gece eve girdiğim gibi uyuyorum yazamadım. Yarın tatilim bol bol buradayım
Menüm :
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
1 yk tulum peyniri
1 dilim peynir
ögle :
2 elma
akşam :
dürüm çigköfte
ve akşamdan sonrası full kaçamak olacak bugünnn evde değilim kızlarrr ..
öptüm sizleri ..
Teşekkür ederim canım baya bir yoğunum ama olsun mesleğimi seviyorum.
Aslında öğrenciyim ama hem okuyorum hem çalışıyorum. İletişimciyim, şimdi bir de 2. iş eklendi bakalım hayırlısıInsanin sevdigi meslegi yapmasi buyük nimet:))
Ne is yapiyorsun?
Çok doğru düşünmüşsün canım. Yerim sein minikleri, nazar değmesin.Ben oryantalizm ,dogu bilimleri okumustum ama farkli sekillerde calistim egitimci , danismanlik, son olarakta eu genclik projelerinde calisyordum yanisira belediyemizin farkli alanlarda sosyal catilari var..oralarda gonullu calisiyordum..simdi yine basladim azar azar bi minigim vardasimdi 16 aylik ama yine bebegim kucagimda dolasiyorum ..cunku cok is var yardim kuruluslarinda
Bbebegim biraz daha buYüsün kaldigim yerden devam .. simdi minik askimin tadini cikariyoruz hep birlikte..cunku ise yogunlastigimda eminim islere yetismeye zorlanicam ve gergin olucam buda eve cocuklarima yansiycak ..o yuzden birlikte diyorum :))
Çok doğru düşünmüşsün canım. Yerim sein minikleri, nazar değmesin.Bir şey soracağım canım şu eu programları dediğin ne oluyo?
canım benimm seni çok iyi anlıyorum.. ama üzülme hep orda kalacak değilsin ya..biraz ailenin yanına gitsen değişiklik oludubugün çok sıkıldım.yolda yürümeyi,alışveriş merkezinde ölesine dolaşmayı,gecenin bir vakti sokağa çıkmayı özledim.eşim üzülmesin diye birşey diyemiyorum ama çok bunaldım...
yapma kübraaaaa kaçamak az olsunMenüm :
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
1 yk tulum peyniri
1 dilim peynir
ögle :
2 elma
akşam :
dürüm çigköfte
ve akşamdan sonrası full kaçamak olacak bugünnn evde değilim kızlarrr ..
öptüm sizleri ..
MENÜM
SABAH/ÖGLE 10:00/
-12:00
1 brocin,4/1 baget, 1 balik frikadelle,3 nuggets,3 zeytin, yarim dilim emmentaler peynir,3 fincan cay
Ara
1 activia
AKSAM 16:00-18:00
1 kase mercimek corbasi,biraz tursu,2 yk tavuklu makarna,3 yk yogurtlu biber,2 dilim ekmek
Ara
1 avuc findik,7-8 antep fistigi,2 dilim elma
Spor 60 dk karda tempolu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?