- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Hedef 60 ti 3 haftam var ins olur..mezuniyet alsamda bisure kilo kaybi ve sabitlemek icin devam edicem canim.oladabilirsin canim ama tabi kendini zorlamaninda bir anlami yok..ama elif gökceninde en cok ilgi bekledigi zamanlar diymi
Evet cocuklarla birlikte haftasonlarini degerlendirdigmde bende cok mutlu oluyorum ..haftasonlari sabah kendi cekirdek ailemizde aksamlarida buyuk ailede birlikte oluyoruz ve benim hayattaki en keyif aldigim anlar
Canim seni cok iyi anliyorum ...gurbet gercekten zor..ben burda bahsettigin gibi cikiyorum geziyorum vs ama bunlari seni rahatlatmak icin söylemiyorum..gercekten hep gurbetteyiz hic birsey canim turkiyemin yerini tutmuyor..bugun yuruyus yaptik sokaklar bombos bir cocuk sesi yok..bugun kahvaltida konusuyoruz ..evim biliyosunuz cok yesillik bir bölgede yani basimzda bisuru saha park vs var cocuklar sadece spordan spora okuldan okula disari cikiyor..biz esimle anlatiyoruz biz cocukken soyledik böyleydik..biz olsaydik arkadaslarla hep toplanirdik fln ..burda o arkadasliklar bile olmüs..bizim tr kiyeye dnmek ihtimalimiz bile yok belki cok ileride...ömür boyu gurbet ve buz gibi bir yasam...iste aile icinde kendi kucuk mutluluklarimzla teselli buluyoruz..sen bikac ay sonra özgürlügüne kavusucaksin..biz uzzzzzuuuuunn bir sure daha bu yalanci cennette hapisteyiz
Yinede yapmissin canim sporunu afiyet olsun
Kolay gelsin dilan
Kübraaaaaaaaqaaaaaaaaaa nasil full kacamakkkkkkkkk hayiiiiiiiiirrrrrrr
Kübra yaptigin her kacamak icin 200 er hareket yapicaksiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Söööllliiiimmm
boşuna dememişler bir kötek bin nasihata bedelmiş
Ecemmm nasıl oldun iyimsin ? ?
Ecem canim ins sorun cözülür
kaçamağım 3 bardak viskiii
1 bitter çiklta 80 gram
Aynen oylee :) valla aklımın basına gelmesi lazım :)
cok tesekkur ederim canım iyi degilim sadece iyiymis gibiyim
İnsallahhhh cok tesekkur ederim :)
Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
Sekersiz cay
Ogle
Yok
Aksam
Bir dilim kızarmıs ekmek
1 yk. kavurma
Anladım canım bence çok güzel bir iş, üniversite öğrencilerine yönelik projeler de çok iyiymiş anladığım kadarıyla bir araştırayım ben. Sormak istediğim bir şey olursa sana danışabilir miyim?:26:Ben almanyada yasiyorum
Anlatmaya calisayim:)
Eu ülkeleri arasinda ögrencilerin bilgi alisverisimi diyim:) basitce
Turkiyed var son yillarda ve turkyeden cok ögrenci geldi buraya sunduklari proje basarili bulundu ve eu tarafindan 1 hafta masraflari karsilanarak buraya geldier...aslinda cok genis bi calisma alanda ben nasi anlabilirim blemiyorum..uni ögrencileri daha kücük lise ögrencileri.. mesela gecen yil bizim okulumuzdan 20 kadar ogrenci ankaraya medya campina gitti..bu tur organizasyonlar
Ama belediyemizin catisi dedigim yerlerde daha farkli..siginmaci yardima cok ihtiyaci olan aileler var..onlara dil destegi sosyal acidan faydalanabiliceg kolayliklari anlatmak yol gstemek derslerde yardimci olmak hatta bazen cocuklarina oyun saatleri duzenlemek yada engelli cocuklari olanlara yardim..dinler aradinda kardeslik cunku burda cok fazla farkli inanislar var..muslumanlar bile farkli farkli camilere gidiyorlar..benim yasadigm yer cok kucuk ama 4 farkli kilise 3 farkli cami var...bu tur aktiviteler
Tünaydınlarrrr nasılsınız
Tünaydın bu arada herkeseee
Ben biraz melankoliğim ama iyiyim gibi canım. Sen nasılsın, iyisindir umarım
Tünaydınlarrrr nasılsınız
Anladım canım bence çok güzel bir iş, üniversite öğrencilerine yönelik projeler de çok iyiymiş anladığım kadarıyla bir araştırayım ben. Sormak istediğim bir şey olursa sana danışabilir miyim?:26:
Bugünkü menümü yazdığımda piskolojiniz bozulabilir
Çok teşekkür ederim canım iyice araştırayım, benim yararlanabileceğim bir programsa bir kaç şey danışırım.Tabi danisabilirsin benim bölümle ilgiliyse yardimc olurum..tr euromed sorumlusuda zaten yakin tanidigim,,bende ona dansabilirim bilmedigim bisey olursa
Ben de yarından itibaren çok dsiplinli diyet yapacağım hazırlık yapıyorum kendime bugünİyiyim Dİlan teşekkür ettim.Bugün yiyeceklerimi düşünüyorum
Bugün babama güzelce bir alışveriş yaptırayım. Hafta boyunca dsiplinli diyet yapabilmem için yiyeceklerimi önceden düzenlemem gerekiyor. Her şey hazır olsun ki bir şeyler kaçırmayayım.
Çok teşekkürler canım bu hafta düzene gireceğim inanıyorum...Hadi bakalım hayırlısı Dilan arkandayız
Viski birdeeee daha hafif biseyler alsaydin yaaa
Iyi evin yolunu
bldun
Ay bu adam bu kizi eritti
kaçamakların hariç afiyet olsun.onu ayrıca yazacağım.Menüm :
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
1 yk tulum peyniri
1 dilim peynir
ögle :
2 elma
akşam :
dürüm çigköfte
ve akşamdan sonrası full kaçamak olacak bugünnn evde değilim kızlarrr ..
öptüm sizleri ..
memleket özlemi başka bişeydir tabi.bizde pek memlekette sayılamıyoruz burda ama neyse boşver.5 ay kaldı deyip geçiştiriyorum işte.son bişey söylemeden edemeyeceğim.kendi ülkemde beni yabancı edenlerin,korku içinde yaşatanların Allah belalarını versin.Hedef 60 ti 3 haftam var ins olur..mezuniyet alsamda bisure kilo kaybi ve sabitlemek icin devam edicem canim.oladabilirsin canim ama tabi kendini zorlamaninda bir anlami yok..ama elif gökceninde en cok ilgi bekledigi zamanlar diymi
Evet cocuklarla birlikte haftasonlarini degerlendirdigmde bende cok mutlu oluyorum ..haftasonlari sabah kendi cekirdek ailemizde aksamlarida buyuk ailede birlikte oluyoruz ve benim hayattaki en keyif aldigim anlar
Canim seni cok iyi anliyorum ...gurbet gercekten zor..ben burda bahsettigin gibi cikiyorum geziyorum vs ama bunlari seni rahatlatmak icin söylemiyorum..gercekten hep gurbetteyiz hic birsey canim turkiyemin yerini tutmuyor..bugun yuruyus yaptik sokaklar bombos bir cocuk sesi yok..bugun kahvaltida konusuyoruz ..evim biliyosunuz cok yesillik bir bölgede yani basimzda bisuru saha park vs var cocuklar sadece spordan spora okuldan okula disari cikiyor..biz esimle anlatiyoruz biz cocukken soyledik böyleydik..biz olsaydik arkadaslarla hep toplanirdik fln ..burda o arkadasliklar bile olmüs..bizim tr kiyeye dnmek ihtimalimiz bile yok belki cok ileride...ömür boyu gurbet ve buz gibi bir yasam...iste aile icinde kendi kucuk mutluluklarimzla teselli buluyoruz..sen bikac ay sonra özgürlügüne kavusucaksin..biz uzzzzzuuuuunn bir sure daha bu yalanci cennette hapisteyiz
afiyet olsun.karda yürüyüşMENÜM
SABAH/ÖGLE 10:00/
-12:00
1 brocin,4/1 baget, 1 balik frikadelle,3 nuggets,3 zeytin, yarim dilim emmentaler peynir,3 fincan cay
Ara
1 activia
AKSAM 16:00-18:00
1 kase mercimek corbasi,biraz tursu,2 yk tavuklu makarna,3 yk yogurtlu biber,2 dilim ekmek
Ara
1 avuc findik,7-8 antep fistigi,2 dilim elma
Spor 60 dk karda tempolu yuruyus
güzel bir işin varmışBen oryantalizm ,dogu bilimleri okumustum ama farkli sekillerde calistim egitimci , danismanlik, son olarakta eu genclik projelerinde calisyordum yanisira belediyemizin farkli alanlarda sosyal catilari var..oralarda gonullu calisiyordum..simdi yine basladim azar azar bi minigim vardasimdi 16 aylik ama yine bebegim kucagimda dolasiyorum ..cunku cok is var yardim kuruluslarinda
Bbebegim biraz daha buYüsün kaldigim yerden devam .. simdi minik askimin tadini cikariyoruz hep birlikte..cunku ise yogunlastigimda eminim islere yetismeye zorlanicam ve gergin olucam buda eve cocuklarima yansiycak ..o yuzden birlikte diyorum :))
dilek o kesintilerin sebebini ben sana söyleyeyim,okadar çok elektrikli soba kullanıyorlar ki trafolar dayanıyor.ne de olsa onlara bedava.merhabalarr.. bugün ne zaman girdiysem elektrk kesildi. tam geçmişi okuyorum alıntılıyorum elektrik gidiyor.. burada çok oluyormuş kışın kesinti... malum bu tarafta çok kaçak kullanan var onu mu engellişyorlar acaba kısmen akıllarınca.. neyse geçmişi biraz okuycammm..
eski okuduklarımı hatırlamıyorum yakın geçmşe bakarım
öğrenci değişim programları çok güzel.türkiyede bununla ingilizce öğretmenleri ilgileniyor.kendileri program hazırlamıyor genelde,avrupa birliği üyelerinn hazırladığı programlara ortak oluyorlar.çok yararlı bir program bence.Ben almanyada yasiyorum
Anlatmaya calisayim:)
Eu ülkeleri arasinda ögrencilerin bilgi alisverisimi diyim:) basitce
Turkiyed var son yillarda ve turkyeden cok ögrenci geldi buraya sunduklari proje basarili bulundu ve eu tarafindan 1 hafta masraflari karsilanarak buraya geldier...aslinda cok genis bi calisma alanda ben nasi anlabilirim blemiyorum..uni ögrencileri daha kücük lise ögrencileri.. mesela gecen yil bizim okulumuzdan 20 kadar ogrenci ankaraya medya campina gitti..bu tur organizasyonlar
Ama belediyemizin catisi dedigim yerlerde daha farkli..siginmaci yardima cok ihtiyaci olan aileler var..onlara dil destegi sosyal acidan faydalanabiliceg kolayliklari anlatmak yol gstemek derslerde yardimci olmak hatta bazen cocuklarina oyun saatleri duzenlemek yada engelli cocuklari olanlara yardim..dinler aradinda kardeslik cunku burda cok fazla farkli inanislar var..muslumanlar bile farkli farkli camilere gidiyorlar..benim yasadigm yer cok kucuk ama 4 farkli kilise 3 farkli cami var...bu tur aktiviteler
aielm kütahyada ,yol 21 saat sürüyor.uçak dsem önce mardin ,ordan istanbul,ordan kütahya,aynı zamanı bulur.yalnız olsam belkide ,13 aylık kızımla zor olur.canım benimm seni çok iyi anlıyorum.. ama üzülme hep orda kalacak değilsin ya..biraz ailenin yanına gitsen değişiklik oludu
yapma kübraaaaa kaçamak az olsun
afiyet olsun ferhancım ben de çok özledim kalabalık aile kahvaltılarını
neler var kız anlatsana azBiraz siteyi dolastimda kafayi yemis tipler var yaa:126::126:
Anaaam benim arkideslerim süpperrr
az içmişin kübra,raki,şarap da ekleseydin.kaçamağım 3 bardak viskiii
1 bitter çiklta 80 gram
artık sana az demiyeceğim.Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
Sekersiz cay
Ogle
Yok
Aksam
Bir dilim kızarmıs ekmek
1 yk. kavurma
ne yedin kızzzzzzzzzzzzzzz:111:Bugünkü menümü yazdığımda piskolojiniz bozulabilir
ben sana inanıyorum,bu kadar uğraştıktan sonra,kilo vereceksin mutlaka.Bugün babama güzelce bir alışveriş yaptırayım. Hafta boyunca dsiplinli diyet yapabilmem için yiyeceklerimi önceden düzenlemem gerekiyor. Her şey hazır olsun ki bir şeyler kaçırmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?