Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaçamağım 3 bardak viskiii
1 bitter çiklta 80 gram

Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
Sekersiz cay

Ogle
Yok

Aksam
Bir dilim kızarmıs ekmek
1 yk. kavurma

1 bitter çiklta 80 gram

Viski birdeeee daha hafif biseyler alsaydin yaaa
Iyi evin yolunu
bldun
Aynen oylee :) valla aklımın basına gelmesi lazım :)

cok tesekkur ederim canım iyi degilim sadece iyiymis gibiyim

İnsallahhhh cok tesekkur ederim :)

Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
Sekersiz cay

Ogle
Yok

Aksam
Bir dilim kızarmıs ekmek
1 yk. kavurma

Ay bu adam bu kizi eritti

Anladım canım bence çok güzel bir iş, üniversite öğrencilerine yönelik projeler de çok iyiymiş anladığım kadarıyla bir araştırayım ben. Sormak istediğim bir şey olursa sana danışabilir miyim?:26:

Tünaydınlarrrr nasılsınız

Selamm

Tabi danisabilirsin benim bölümle ilgiliyse yardimc olurum..tr euromed sorumlusuda zaten yakin tanidigim,,bende ona dansabilirim bilmedigim bisey olursa

Bugünkü menümü yazdığımda piskolojiniz bozulabilir

Yavas yavas bölüm bölüm yaz

Son düzenleme:
Tabi danisabilirsin benim bölümle ilgiliyse yardimc olurum..tr euromed sorumlusuda zaten yakin tanidigim,,bende ona dansabilirim bilmedigim bisey olursa
Çok teşekkür ederim canım iyice araştırayım, benim yararlanabileceğim bir programsa bir kaç şey danışırım.

İyiyim Dİlan teşekkür ettim.Bugün yiyeceklerimi düşünüyorum
Ben de yarından itibaren çok dsiplinli diyet yapacağım hazırlık yapıyorum kendime bugün

Bugün babama güzelce bir alışveriş yaptırayım. Hafta boyunca dsiplinli diyet yapabilmem için yiyeceklerimi önceden düzenlemem gerekiyor. Her şey hazır olsun ki bir şeyler kaçırmayayım.

ben bu yaşta kabakulak olabilirmym acaba kızlar ..
kulağmn altında kist var sankii
doktorada gitmdimm
ateşim çıkıo yutkununca bile acılıyor..

pazartesi ders anlatcm okula gitmem gerekiyor dayımı aradım salı günü beni doktora götürecek ..
Çok korkuyorum cidden

Menüm :

Sabah :
1 tane sigara böreği . (fırındaydı kızartma değil

Ögle :
1 simit

akşam :
3 biber dolması
5 lahana sarması

Spor : yok

bugün hiç vaktim olmadı bakmaya.Allahtan çok bişey yazmamışsınız.birazdan misafirlerim gelecek,hiç giremem.hatice aklıma takıldı.iyileşmedi mi hala acaba?uğramaz oldu:44: kaçamakların hariç afiyet olsun.onu ayrıca yazacağım.

memleket özlemi başka bişeydir tabi.bizde pek memlekette sayılamıyoruz burda ama neyse boşver.5 ay kaldı deyip geçiştiriyorum işte.son bişey söylemeden edemeyeceğim.kendi ülkemde beni yabancı edenlerin,korku içinde yaşatanların Allah belalarını versin.

afiyet olsun.karda yürüyüş

güzel bir işin varmışistanbulunla kalan zamanının tadını çıkar,güzel anne.

dilek o kesintilerin sebebini ben sana söyleyeyim,okadar çok elektrikli soba kullanıyorlar ki trafolar dayanıyor.ne de olsa onlara bedava.
öğrenci değişim programları çok güzel.türkiyede bununla ingilizce öğretmenleri ilgileniyor.kendileri program hazırlamıyor genelde,avrupa birliği üyelerinn hazırladığı programlara ortak oluyorlar.çok yararlı bir program bence.

aielm kütahyada ,yol 21 saat sürüyor.uçak dsem önce mardin ,ordan istanbul,ordan kütahya,aynı zamanı bulur.yalnız olsam belkide ,13 aylık kızımla zor olur.

Biraz siteyi dolastimda kafayi yemis tipler var yaa:126::126:

Anaaam benim arkideslerim süpperrr
neler var kız anlatsana az

1 bitter çiklta 80 gram
az içmişin kübra,raki,şarap da ekleseydin.

Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
Sekersiz cay

Ogle
Yok

Aksam
Bir dilim kızarmıs ekmek
1 yk. kavurma
artık sana az demiyeceğim.

Bugünkü menümü yazdığımda piskolojiniz bozulabilir
ne yedin kızzzzzzzzzzzzzzz:111:

Bugün babama güzelce bir alışveriş yaptırayım. Hafta boyunca dsiplinli diyet yapabilmem için yiyeceklerimi önceden düzenlemem gerekiyor. Her şey hazır olsun ki bir şeyler kaçırmayayım.
ben sana inanıyorum,bu kadar uğraştıktan sonra,kilo vereceksin mutlaka.

Önce ictennn bir amin diyorum bed"dua" na!!!

Eskiden iste o projeleri hazirlayan grubun icerisindeydim canim her ay farkli ulkede toplantilarimiz oluyordu..ama cocuklarinda hazirladigi projeler oluyor..zaten o calismalari sonucunda ...geziler degilde sadece okulllara ciddi yardimlarda oluyor

Haklisin canim elif gokceyle nasil gidiceksin o kadar yol amman kipirdan ma biraz daha sabir

Yooook anlatmammmm dedikodu olur..sonra dedikodu 13 . Takim oluruz:))) ama siyirmis millet hahahahaha

Öffhhhhh bizim mac evdeydi..kazandik 10 sayi farklada...yinede basim agridi...gerildim
Amaaaannnzaten bir macimiz var ..daha varda o maca gitmiycem gitesemde izlemiycem kahve icicem bi kenarda...cok geriliyorum:84::84::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…