İnşallah canım inşallah 1 Ocak'ta hedeflediğim kiloda olursam benden mutlusu yok hihihiben sana inanıyorum,bu kadar uğraştıktan sonra,kilo vereceksin mutlaka.
Günayydınn kısslaarrr ferhan çok tattlısın
geçmişi okim geliorum
Kizlar gecmisi okuyup alintilamayinca sohbet donmuyor ki ..hepimiz biliyoruz sohbetin nasil dondugunu ,,canlandigini ama derseniz ki bu bi tercih o ayri
Yasemin simdi devam ediyor mu etmiyor mu anlamadimrica uzerine ok demisti ama yok insanlara israrci davranmayida sevmiyorum..bundan sonra hic karismiycam arkadaslar ..gelene gidene... Ya gruba kimseyi almiycaktik boyle az kisiyle takilicaktik ama anladigim kadariyla sorun o degil surekli disardan takip edilmemiz ve bunun zaman zaman rahat acik bisekilde belirtilmesi.. O zamanda sorun yarismada mi oluyor:44: anlamadim ki sorunu nasil cözebiliriz
Anlayamadigim icinde artik susuyorum ve kimseye gel git karismiyorum ..
Zeynepcim benim % 80 basari icin ne kadar olmam gerekiyor?
ben bu yaşta kabakulak olabilirmym acaba kızlar ..
kulağmn altında kist var sankii
doktorada gitmdimm
ateşim çıkıo yutkununca bile acılıyor..
pazartesi ders anlatcm okula gitmem gerekiyor dayımı aradım salı günü beni doktora götürecek ..
Çok korkuyorum cidden
eneee kismee yok
çok sıkıcı olmaya başladı:44:
günaydınnnnn.. herkese iyi haftalar..
benim iyi olmayacak, annemler gidiyor bugün.. bakalım nasıl olacak ruh halim
Gunaydin:80:
Günayydınn kısslaarrr ferhan çok tattlısın
geçmişi okim geliorum
Ya onlarin hepsi numaraaslinda böyleyim:105::95:
İşine yaradığına sevindim canım.
Canım doğada hiç bir şey tek bir besin çeşidinden oluşmuyor yani proteindir gibi bir tabir yerine protein ağırlıklı denilmeli.Mesela yoğurt süt gibi ürünlerde karbonhidrat yağ ve protein bir arada bulunur.Baklagillerde(kuru fasulye nohut mercimek...) Karbonhidrat ve protein bir arada bulunur yağ çok çok az dır.Et türlerinde Protein ve yağ bir arada bulunur karbonhidrat yok denecek kadar azdır.Sadece yumurta beyazı saf proteindir ne karbonhidrat ne yağ içerir.Bir araştırmada okumuştum o bile yağ ve karbonhidrat içeriyor ama 0.00 bilmem kaç gr yani yok diyelim biz ona
Yani örnek kurufasulyede 25 gr protein bulunuyor diğer baklagillerdede 25 civarındadır protein 100 gr mında.
Şimdi kurufasulyenin 100 gr mı 350 kalori ise
100 gr mında 25 gr protein var ise 1 gr protein 4 kaloriden 350 kalorinin 100 kalorisini protein oluştuyuor.Geriye 250 kalori kalıyor bu 250 kalorinin 1-2 gr mı yağdır geri kalanı karbonhidrattır.Yani ortalama 60 gr karbonhidrat içeriyor buda 240 kalori yapıyor.1 gr da yağ vardır.
Canım tükettiğim tek meyve muz.Onunda glisemik indeksi ve kalorisi fazla o yüzden onuda tüketmiyorum diğer meyveleri sevmem.Her gün sabah multivitamin takviyesi kullanıyorum hap olarak.Evet canım dediğin gibi kolestrol sarısında zaten beyazının hiç bir zararı yok.Tabi 10 tane yenmemesi lazım illaki bir zarar verir fazlası
Ya zaten HIIT tarzı programlar insanı bezdiren tarzda antrenman çeşitleridir.Yani spor hayatınızın bir parçası olmuşsa buna katlanabilirsiniz.Yoksa sırf zayıflamak için ise katlanılması çok zor birşey.Hemde Riskli bir antrenman çeşidi.190 nabızları gördüğümü hatırlyıorum bazen yani.Düşünsenize saniyede 3 kere çarpıyor kalp çok tehlikeli aslında.Ama çok faydalarını biliyorum mesela normal bir insanın nabzı dakikada 60-80 iken benim 45-50.
Son olarak hiit için kondisyonuma güvenmiyorum demişsin onada birşey yazmak istiyorum.Hııt antrenman çeşidi tamamen nabız üstüne kurulu bir antrenman çeşidi yani önemli olan 1 dakika boyunca nabzınızı %90-95 lere çıkartmanız.Kondisyonu düşük biri mesela saatte 10 km hızla koşarak bu nabıza çıkar kondisyonu yüksek biri saatte 16 km hızla koşarak bu nabıza çıkar yani fark etmiyor o durum.
Önemli olan konu şu 1 dakikanın sonunda 1 dakika dinlenme süreniz oluyor bu süre sonunda tekrar 1 dakika nabzınızı %90-95 lere çıkartmanız gerekiyor.Ve o an bütün vücudunuz hayır derken beyninizle evet deyip başlamanız gerek.En zor kısmı orası.
bilgiler için teşekkürederim canım. ben nabzımın en çok spinbikede ve tea-bo da çıktığını düşünüyorum. ama profesyonelce bi takip yapmadım. nabız ölçer kullanmak lazım.pastamı çekti canınn anaa hihihihihihiii işte menü paylaşmanın bölede sıkıntıları var. ben sana daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum sen tam olarak diyete başlayalı ne kadar oldu. yani bu kadar profesyonelsin ya zaten ne yiyceni napıcanı biliyosun sadece bizim varlığımızamı ihtiyaç duydunAyy canım pasta çekti iyimi
zeyneb ya gece okumuştum bu yazını çok duygulandım. ne kadar anlıyorum seni desemde kimsenin içinde olmadıkça anlayamıyca bi durum. peki akrabalarına falan gitsen bi süreliğine ailenin yanına falan hem değişiklik olur tatil niteliğinde iyi gelir belki sen bence çok iyi bile dayandın eşin sensiz bi süre idare edemezmi?bugün çok sıkıldım.yolda yürümeyi,alışveriş merkezinde ölesine dolaşmayı,gecenin bir vakti sokağa çıkmayı özledim.eşim üzülmesin diye birşey diyemiyorum ama çok bunaldım...
afiyet olsun.menüm
sabah:3 dilim peynirli ekmek(yumurta,yoğurt,peynir,un,maydonoz,2 kaşık yağ malzemeleri
domates
3 zeytin
ara:elma
öğle:1 dilim peynirli ekmek
2 kaşık fırın sebze
akşam:1 tabak kuru fasulye
1 kaşık patlıcan
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
su:2 litre
spor:25 d jillian.
oohhhhh afiyet olsun.Menüm :
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
1 yk tulum peyniri
1 dilim peynir
ögle :
2 elma
akşam :
dürüm çigköfte
ve akşamdan sonrası full kaçamak olacak bugünnn evde değilim kızlarrr ..
öptüm sizleri ..
ferhancım aynısı senin içinde geçerli ama sen zeynebden daha şanslısın bence tabi şuan itibariyle onların tayini çıkınca durumlar deişecek en azından çıkıp bişiler yapabilme imkanın var. ikinizde gurbettesiniz. canlarım yaaHedef 60 ti 3 haftam var ins olur..mezuniyet alsamda bisure kilo kaybi ve sabitlemek icin devam edicem canim.oladabilirsin canim ama tabi kendini zorlamaninda bir anlami yok..ama elif gökceninde en cok ilgi bekledigi zamanlar diymi
Evet cocuklarla birlikte haftasonlarini degerlendirdigmde bende cok mutlu oluyorum ..haftasonlari sabah kendi cekirdek ailemizde aksamlarida buyuk ailede birlikte oluyoruz ve benim hayattaki en keyif aldigim anlar
Canim seni cok iyi anliyorum ...gurbet gercekten zor..ben burda bahsettigin gibi cikiyorum geziyorum vs ama bunlari seni rahatlatmak icin söylemiyorum..gercekten hep gurbetteyiz hic birsey canim turkiyemin yerini tutmuyor..bugun yuruyus yaptik sokaklar bombos bir cocuk sesi yok..bugun kahvaltida konusuyoruz ..evim biliyosunuz cok yesillik bir bölgede yani basimzda bisuru saha park vs var cocuklar sadece spordan spora okuldan okula disari cikiyor..biz esimle anlatiyoruz biz cocukken soyledik böyleydik..biz olsaydik arkadaslarla hep toplanirdik fln ..burda o arkadasliklar bile olmüs..bizim tr kiyeye dnmek ihtimalimiz bile yok belki cok ileride...ömür boyu gurbet ve buz gibi bir yasam...iste aile icinde kendi kucuk mutluluklarimzla teselli buluyoruz..sen bikac ay sonra özgürlügüne kavusucaksin..biz uzzzzzuuuuunn bir sure daha bu yalanci cennette hapisteyiz
Yinede yapmissin canim sporunu afiyet olsun
Kolay gelsin dilan
Kübraaaaaaaaqaaaaaaaaaa nasil full kacamakkkkkkkkk hayiiiiiiiiirrrrrrr
Kübra yaptigin her kacamak icin 200 er hareket yapicaksiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Söööllliiiimmm
yorum yapabilmem için önce türkçeye çevirmem lazımMENÜM
SABAH/ÖGLE 10:00/
-12:00
1 brocin,4/1 baget, 1 balik frikadelle,3 nuggets,3 zeytin, yarim dilim emmentaler peynir,3 fincan cay
Ara
1 activia
AKSAM 16:00-18:00
1 kase mercimek corbasi,biraz tursu,2 yk tavuklu makarna,3 yk yogurtlu biber,2 dilim ekmek
Ara
1 avuc findik,7-8 antep fistigi,2 dilim elma
Spor 60 dk karda tempolu yuruyus
Biraz siteyi dolastimda kafayi yemis tipler var yaa:126::126:
Anaaam benim arkideslerim süpperrr
Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
Sekersiz cay
Ogle
Yok
Aksam
Bir dilim kızarmıs ekmek
1 yk. kavurma
belki bis sana ii gelirisgünaydınnnnn.. herkese iyi haftalar..
benim iyi olmayacak, annemler gidiyor bugün.. bakalım nasıl olacak ruh halim
ben neyi kaçırdım yine ya kim alıntılamıo noluyo biri mi kızdırdı seni.hem sen niye takıyosun ki şimdi böyle şeyleriKizlar gecmisi okuyup alintilamayinca sohbet donmuyor ki ..hepimiz biliyoruz sohbetin nasil dondugunu ,,canlandigini ama derseniz ki bu bi tercih o ayri
Yasemin simdi devam ediyor mu etmiyor mu anlamadimrica uzerine ok demisti ama yok insanlara israrci davranmayida sevmiyorum..bundan sonra hic karismiycam arkadaslar ..gelene gidene... Ya gruba kimseyi almiycaktik boyle az kisiyle takilicaktik ama anladigim kadariyla sorun o degil surekli disardan takip edilmemiz ve bunun zaman zaman rahat acik bisekilde belirtilmesi.. O zamanda sorun yarismada mi oluyor:44: anlamadim ki sorunu nasil cözebiliriz
Anlayamadigim icinde artik susuyorum ve kimseye gel git karismiyorum ..
Zeynepcim benim % 80 basari icin ne kadar olmam gerekiyor?
Ya onlarin hepsi numaraaslinda böyleyim:105::95:
keşke feysteki gibi şifreleme sistemi olsaCanııııımmm senin için katlanmaya çalışıyorum bir şekilde ama 5 mesajı tutturamıyorum bile, yakında Zeynep elinde sopa ile kovalayacak zaten beni
Bahsettiğin nedenlerden gözetlenme duygusu beni huzursuz ediyo, tam bişey yazcak oluyom aaa bunu burda yazmayayım okurlar oluyom, sonra ortada mesaj yokHerşey püsküüt ve akrep in bana haksızlık yapıp özür dilememesi ve o olayın ardından burada sürekli Funda008 vb kişilerin yani diğer gruplardan kişilerin burayı gözaltına almasıyla başladı. Açık açık yazıyorum umarım burayı okumaya girdiklerinde ne kadar rahatsız edici bişey yaptıklarının farkına varırlar.
Ferhanım sözüm söz dediğimiz süreye kadar dayancamAma yenilere yetişemiyorum, herkesi alıntılayamazsam küsmeyin, eski tas eski hamam devam edeceğim.Kendimi bencil gördüm yafuuu, huysuz cadı Yasemin işte ne olacak
Günaydın kızlar
Geveze kaplumbağa yok da ondan kimsecikler yokkkk
Ben şu maaşımı bir kredi kartlarına dağıtıp rahat edeyimde geleceğim. Nurgül banka, sana bişey çağrıştırıyor di mi
belki bis sana ii geliris
ben neyi kaçırdım yine ya kim alıntılamıo noluyo biri mi kızdırdı seni.hem sen niye takıyosun ki şimdi böyle şeyleri
numaracı seni
keşke feysteki gibi şifreleme sistemi olsa
ivit çok şey çağrıştırıyor
Canııııımmm senin için katlanmaya çalışıyorum bir şekilde ama 5 mesajı tutturamıyorum bile, yakında Zeynep elinde sopa ile kovalayacak zaten beni
Bahsettiğin nedenlerden gözetlenme duygusu beni huzursuz ediyo, tam bişey yazcak oluyom aaa bunu burda yazmayayım okurlar oluyom, sonra ortada mesaj yokHerşey püsküüt ve akrep in bana haksızlık yapıp özür dilememesi ve o olayın ardından burada sürekli Funda008 vb kişilerin yani diğer gruplardan kişilerin burayı gözaltına almasıyla başladı. Açık açık yazıyorum umarım burayı okumaya girdiklerinde ne kadar rahatsız edici bişey yaptıklarının farkına varırlar.
Ferhanım sözüm söz dediğimiz süreye kadar dayancamAma yenilere yetişemiyorum, herkesi alıntılayamazsam küsmeyin, eski tas eski hamam devam edeceğim.Kendimi bencil gördüm yafuuu, huysuz cadı Yasemin işte ne olacak
Günaydın kızlar
Geveze kaplumbağa yok da ondan kimsecikler yokkkk
Ben şu maaşımı bir kredi kartlarına dağıtıp rahat edeyimde geleceğim. Nurgül banka, sana bişey çağrıştırıyor di mi
bilgiler için teşekkürederim canım. ben nabzımın en çok spinbikede ve tea-bo da çıktığını düşünüyorum. ama profesyonelce bi takip yapmadım. nabız ölçer kullanmak lazım.pastamı çekti canınn anaa hihihihihihiii işte menü paylaşmanın bölede sıkıntıları var. ben sana daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum sen tam olarak diyete başlayalı ne kadar oldu. yani bu kadar profesyonelsin ya zaten ne yiyceni napıcanı biliyosun sadece bizim varlığımızamı ihtiyaç duydun
zeyneb ya gece okumuştum bu yazını çok duygulandım. ne kadar anlıyorum seni desemde kimsenin içinde olmadıkça anlayamıyca bi durum. peki akrabalarına falan gitsen bi süreliğine ailenin yanına falan hem değişiklik olur tatil niteliğinde iyi gelir belki sen bence çok iyi bile dayandın eşin sensiz bi süre idare edemezmi?
afiyet olsun.
oohhhhh afiyet olsun.
ferhancım aynısı senin içinde geçerli ama sen zeynebden daha şanslısın bence tabi şuan itibariyle onların tayini çıkınca durumlar deişecek en azından çıkıp bişiler yapabilme imkanın var. ikinizde gurbettesiniz. canlarım yaa
yorum yapabilmem için önce türkçeye çevirmem lazımşaka şaka. çok güzel olmuş aslında ama çok karışık ya. miden isyan etmedimi
ooooooffffffffff OOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFF İSSSSSSYYYYYYEEEEEEEAAAAAAAAANNNNNNNNNN ama yinede bunada şükür en azından kahvaltı var
Gunayydınn 5 dk sonra evden cikmam gerekiyor ben hala ipadde gecmisi okuma derdindeyim otobusu kaciricam o olucak :) sacma bi p.tesi bugun..
Hava yagmurlu ve soguk ve sanirim ben depresyon baslangicinda falanim cunku haftasonu hic bisi yapmadan odamda oylece oturdum ya da uyudum. Migrenimde tutmustu.
Neyse ben cikiyorum okuldan donunce gelicem.
belki bis sana ii geliris
ben neyi kaçırdım yine ya kim alıntılamıo noluyo biri mi kızdırdı seni.hem sen niye takıyosun ki şimdi böyle şeyleri
numaracı seni
keşke feysteki gibi şifreleme sistemi olsa
ivit çok şey çağrıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?