Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınnnnn.. herkese iyi haftalar..
benim iyi olmayacak, annemler gidiyor bugün.. bakalım nasıl olacak ruh halim

Günaydın herkese huzurlu ve başarılı bir hafta diliyorum. Bu havalarda huzurlu olmak en azından benim için zor ama olsun. Bu hafta kendimi düzene sokmak için elimden geleni yapacağım. Hayatımda her şey iyi gidiyor aslında; kilo verme serüvenim haricinde! Bu konuyu da halledeğim!

Kizlar gecmisi okuyup alintilamayinca sohbet donmuyor ki ..hepimiz biliyoruz sohbetin nasil dondugunu ,,canlandigini ama derseniz ki bu bi tercih o ayri

Yasemin simdi devam ediyor mu etmiyor mu anlamadim rica uzerine ok demisti ama yok insanlara israrci davranmayida sevmiyorum..bundan sonra hic karismiycam arkadaslar ..gelene gidene... Ya gruba kimseyi almiycaktik boyle az kisiyle takilicaktik ama anladigim kadariyla sorun o degil surekli disardan takip edilmemiz ve bunun zaman zaman rahat acik bisekilde belirtilmesi.. O zamanda sorun yarismada mi oluyor:44: anlamadim ki sorunu nasil cözebiliriz

Anlayamadigim icinde artik susuyorum ve kimseye gel git karismiyorum ..

Zeynepcim benim % 80 basari icin ne kadar olmam gerekiyor?

Canııııımmm senin için katlanmaya çalışıyorum bir şekilde ama 5 mesajı tutturamıyorum bile, yakında Zeynep elinde sopa ile kovalayacak zaten beni
Bahsettiğin nedenlerden gözetlenme duygusu beni huzursuz ediyo, tam bişey yazcak oluyom aaa bunu burda yazmayayım okurlar oluyom, sonra ortada mesaj yok Herşey püsküüt ve akrep in bana haksızlık yapıp özür dilememesi ve o olayın ardından burada sürekli Funda008 vb kişilerin yani diğer gruplardan kişilerin burayı gözaltına almasıyla başladı. Açık açık yazıyorum umarım burayı okumaya girdiklerinde ne kadar rahatsız edici bişey yaptıklarının farkına varırlar.
Ferhanım sözüm söz dediğimiz süreye kadar dayancam Ama yenilere yetişemiyorum, herkesi alıntılayamazsam küsmeyin, eski tas eski hamam devam edeceğim.Kendimi bencil gördüm yafuuu, huysuz cadı Yasemin işte ne olacak

Olabilirsin, ben üniv 1. sınıfta staja gittiğim okuldaki öğrencimden kapmıştım

eneee kismee yok

çok sıkıcı olmaya başladı:44:

Günayydınn kısslaarrr ferhan çok tattlısın
geçmişi okim geliorum

Ya onlarin hepsi numara aslinda böyleyim:105::95:

Günaydın kızlar

Geveze kaplumbağa yok da ondan kimsecikler yokkkk

Ben şu maaşımı bir kredi kartlarına dağıtıp rahat edeyimde geleceğim. Nurgül banka, sana bişey çağrıştırıyor di mi

Ayy canım pasta çekti iyimi
bilgiler için teşekkürederim canım. ben nabzımın en çok spinbikede ve tea-bo da çıktığını düşünüyorum. ama profesyonelce bi takip yapmadım. nabız ölçer kullanmak lazım.pastamı çekti canınn anaa hihihihihihiii işte menü paylaşmanın bölede sıkıntıları var. ben sana daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum sen tam olarak diyete başlayalı ne kadar oldu. yani bu kadar profesyonelsin ya zaten ne yiyceni napıcanı biliyosun sadece bizim varlığımızamı ihtiyaç duydun
bugün çok sıkıldım.yolda yürümeyi,alışveriş merkezinde ölesine dolaşmayı,gecenin bir vakti sokağa çıkmayı özledim.eşim üzülmesin diye birşey diyemiyorum ama çok bunaldım...
zeyneb ya gece okumuştum bu yazını çok duygulandım. ne kadar anlıyorum seni desemde kimsenin içinde olmadıkça anlayamıyca bi durum. peki akrabalarına falan gitsen bi süreliğine ailenin yanına falan hem değişiklik olur tatil niteliğinde iyi gelir belki sen bence çok iyi bile dayandın eşin sensiz bi süre idare edemezmi?
afiyet olsun.
oohhhhh afiyet olsun.
ferhancım aynısı senin içinde geçerli ama sen zeynebden daha şanslısın bence tabi şuan itibariyle onların tayini çıkınca durumlar deişecek en azından çıkıp bişiler yapabilme imkanın var. ikinizde gurbettesiniz. canlarım yaa
yorum yapabilmem için önce türkçeye çevirmem lazım şaka şaka. çok güzel olmuş aslında ama çok karışık ya. miden isyan etmedimi
Biraz siteyi dolastimda kafayi yemis tipler var yaa:126::126:

Anaaam benim arkideslerim süpperrr

Menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
Sekersiz cay

Ogle
Yok

Aksam
Bir dilim kızarmıs ekmek
1 yk. kavurma

ooooooffffffffff OOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFF İSSSSSSYYYYYYEEEEEEEAAAAAAAAANNNNNNNNNN ama yinede bunada şükür en azından kahvaltı var

Gunayydınn 5 dk sonra evden cikmam gerekiyor ben hala ipadde gecmisi okuma derdindeyim otobusu kaciricam o olucak :) sacma bi p.tesi bugun..
Hava yagmurlu ve soguk ve sanirim ben depresyon baslangicinda falanim cunku haftasonu hic bisi yapmadan odamda oylece oturdum ya da uyudum. Migrenimde tutmustu.
Neyse ben cikiyorum okuldan donunce gelicem.

belki bis sana ii geliris
ben neyi kaçırdım yine ya kim alıntılamıo noluyo biri mi kızdırdı seni.hem sen niye takıyosun ki şimdi böyle şeyleri
Ya onlarin hepsi numara aslinda böyleyim:105::95:
numaracı seni
keşke feysteki gibi şifreleme sistemi olsa
Günaydın kızlar

Ben şu maaşımı bir kredi kartlarına dağıtıp rahat edeyimde geleceğim. Nurgül banka, sana bişey çağrıştırıyor di mi

ivit çok şey çağrıştırıyor

Yeni gelen üyelerde ortak olarak dikkat ettiğim bir nokta var. Yaa çok yeniliyo ve kaçamaklar var yada doğru düzgün beslenme yok. Bu şekilde ne biz sizi motive edebilirsiniz ne de siz bizi
Menüsünü düzgün yapmayana yani yemeyenede kaçamak yapanada ceza verelim kızlar. Belki bu şekilde herkes adapte olur

Son düzenleme:

Eeeeee herhangi bir atrakşın var mıı :)) öğleden sonra taranmış belge istiyom ona göreeeee

Tamam canim anliyorum senide..bende öyle kimilmkimil takilayim bakalim

Günaydın kızlar

Kac tane kredi kartin var? Nasil dagitiyosun:))) bunun avantaji ne? Ben hic kullanmiyorumda turkiyede arkadaslariminda bir duzine karti var..ama sebebini bilmiyorum tam..anlat bakim yasemincim ögrenim

Evet zeynebinki gecici oldugu icin zaten ... Ama benim ki :85::85: emekli olayim bi sahil kasabasina yerlesicem..tek hayalim

Goruntugu gibi karisik degil yaa..balik zaten frikadelle bi nevi köfte gibi islenmis onu cok hafif oluyor..onu brocinin arasina üzerinede dilim peynir,yag vs olmadigi icin kuru geldiginde arada zeytin attim agzima :) ben yerken bisey icemiyorum ,,cayi spnradan ictim..bageti kuru kuru yedim soganliydi mpthis bir tadivardi..simdi bende denemek istiyorum soganli ev ekmegi yapmak istiyorum..ama sogani nasil koyacagim konusunda bir fikrim yok..neyse ne kaldi geriye :))))birde 2 saat oturduk sofrada..kahvaltimin hikayeyi:)

Havalar da cok musait depresyona girmeye ..benide cagiriyor resmennnnnn kapkaranlik ev ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…