Tamam canim anliyorum senide..bende öyle kimilmkimil takilayim bakalim
Kac tane kredi kartin var? Nasil dagitiyosun:))) bunun avantaji ne? Ben hic kullanmiyorumda turkiyede arkadaslariminda bir duzine karti var..ama sebebini bilmiyorum tam..anlat bakim yasemincim ögrenim
Evet zeynebinki gecici oldugu icin zaten ... Ama benim ki :85::85: emekli olayim bi sahil kasabasina yerlesicem..tek hayalim
Goruntugu gibi karisik degil yaa..balik zaten frikadelle bi nevi köfte gibi islenmis onu cok hafif oluyor..onu brocinin arasina üzerinede dilim peynir,yag vs olmadigi icin kuru geldiginde arada zeytin attim agzima :) ben yerken bisey icemiyorum ,,cayi spnradan ictim..bageti kuru kuru yedim soganliydi mpthis bir tadivardi..simdi bende denemek istiyorum soganli ev ekmegi yapmak istiyorum..ama sogani nasil koyacagim konusunda bir fikrim yok..neyse ne kaldi geriye :))))birde 2 saat oturduk sofrada..kahvaltimin hikayeyi:)
Havalar da cok musait depresyona girmeye ..benide cagiriyor resmennnnnn kapkaranlik ev((
Kizlar kan sekeri düsmesine karsi sabah programda bi tarif verdiler...bu sorunu yasayan var mi benim gibi? Varsa yazayim ,,yoksa yazmim
Şimcikkk hangi kredi kartından başlasam
Tatlım 4 tane kredi kartım var(1 ni kullanmıyorum boş duruyo öle). 1 kredi kartını üniversite taksitlendirmem için almıştım, yani okul parasını burdan aylara böldürdüm nakit vermek yerine. 1 kredi kartı şirket maaşıma bağlı bunuda araba yakıtım ve şirket masraflarım için kullanıyorum. Şirketimden masrafları alıp buraya ödüyorum. 1 tanede kişisel kullanımım var. Onda da ipad almıştım ya onun taksidi, araç kaskosunun taksidi, okulun minnacık taksiti ve kızımın yeni yatak odasının taksidi var.
Normal harcamalarım için kullanmıyorum canım kredi kartını, elimde aydan maaştan para kaldıysa hemen mevduat hesabına yatırıyorum, ihtiyaç oldukça ordan harcıyorum
Ben çubuk tarçınla yendim canım onu, içtiğim yeşil çaya 1 çubuk tarçın
Tüm hesabini ögrendik :))) yani kartlar taksitlerde kullaniliyor avantaji o? Peki kredi karti olmadan taksit yapmiyorlar mi?
Cubuk tarcinda var tarifte..hala iciyomusun yoksa biraktin mi
hangi bankada açsam die düşünüyorum. hepsi bana yakın. kredi kartlarından konu açılmışken akban kk var acaba ordanmı hesap açsam.?? ordada kredi çekmiştim kredi hesabı var karışırmı acabaEeeeee herhangi bir atrakşın var mıı :)) öğleden sonra taranmış belge istiyom ona göreeeee
Kizlar kan sekeri düsmesine karsi sabah programda bi tarif verdiler...bu sorunu yasayan var mi benim gibi? Varsa yazayim ,,yoksa yazmim
ben bu yaşta kabakulak olabilirmym acaba kızlar ..
kulağmn altında kist var sankii
doktorada gitmdimm
ateşim çıkıo yutkununca bile acılıyor..
pazartesi ders anlatcm okula gitmem gerekiyor dayımı aradım salı günü beni doktora götürecek ..
Çok korkuyorum cidden
Menüm :
Sabah :
1 tane sigara böreği . (fırındaydı kızartma değil
Ögle :
1 simit
akşam :
3 biber dolması
5 lahana sarması
Spor : yok
Ya onlarin hepsi numaraaslinda böyleyim:105::95:
Selamlar nasılsınızzzzzzz
bilgiler için teşekkürederim canım. ben nabzımın en çok spinbikede ve tea-bo da çıktığını düşünüyorum. ama profesyonelce bi takip yapmadım. nabız ölçer kullanmak lazım.pastamı çekti canınn anaa hihihihihihiii işte menü paylaşmanın bölede sıkıntıları var. ben sana daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum sen tam olarak diyete başlayalı ne kadar oldu. yani bu kadar profesyonelsin ya zaten ne yiyceni napıcanı biliyosun sadece bizim varlığımızamı ihtiyaç duydun
Senetle taksit yapmıyo artık hiçbiryer, bir elin parmaklarını geçmez. Ondan herkeste kredi kartı bolluğu varr
İçiyorum canım, günde 1 fincan ara ara
Yeni gelen üyelerde ortak olarak dikkat ettiğim bir nokta var. Yaa çok yeniliyo ve kaçamaklar var yada doğru düzgün beslenme yok. Bu şekilde ne biz sizi motive edebilirsiniz ne de siz bizi
Menüsünü düzgün yapmayana yani yemeyenede kaçamak yapanada ceza verelim kızlar. Belki bu şekilde herkes adapte olur
Cubuk tarcinda var tarifte..hala iciyomusun yoksa biraktin mi
dünkü menüm
hafta sonu ne yediğim içtiğim öyle karışıyo ki. hesap yapamıyorum
sabah ve öğle (çünkü 1 de kalktım hazırlanıp dersaneye gittim 2 de ders başlıyo)
bir sandiwch beyaz peynir domates marul salatalık biraz kaşar ve iki dilim salamlı
ara
1 küçük paket süt
akşam
ramis köfte
ara
1 avuç finduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?