Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar kan sekeri düsmesine karsi sabah programda bi tarif verdiler...bu sorunu yasayan var mi benim gibi? Varsa yazayim ,,yoksa yazmim

Son düzenleme:

Şimcikkk hangi kredi kartından başlasam

Tatlım 4 tane kredi kartım var(1 ni kullanmıyorum boş duruyo öle). 1 kredi kartını üniversite taksitlendirmem için almıştım, yani okul parasını burdan aylara böldürdüm nakit vermek yerine. 1 kredi kartı şirket maaşıma bağlı bunuda araba yakıtım ve şirket masraflarım için kullanıyorum. Şirketimden masrafları alıp buraya ödüyorum. 1 tanede kişisel kullanımım var. Onda da ipad almıştım ya onun taksidi, araç kaskosunun taksidi, okulun minnacık taksiti ve kızımın yeni yatak odasının taksidi var.
Normal harcamalarım için kullanmıyorum canım kredi kartını, elimde aydan maaştan para kaldıysa hemen mevduat hesabına yatırıyorum, ihtiyaç oldukça ordan harcıyorum

Tüm hesabini ögrendik :))) yani kartlar taksitlerde kullaniliyor avantaji o? Peki kredi karti olmadan taksit yapmiyorlar mi?

Tüm hesabini ögrendik :))) yani kartlar taksitlerde kullaniliyor avantaji o? Peki kredi karti olmadan taksit yapmiyorlar mi?

Cubuk tarcinda var tarifte..hala iciyomusun yoksa biraktin mi

Senetle taksit yapmıyo artık hiçbiryer, bir elin parmaklarını geçmez. Ondan herkeste kredi kartı bolluğu varr
İçiyorum canım, günde 1 fincan ara ara

Eeeeee herhangi bir atrakşın var mıı :)) öğleden sonra taranmış belge istiyom ona göreeeee
hangi bankada açsam die düşünüyorum. hepsi bana yakın. kredi kartlarından konu açılmışken akban kk var acaba ordanmı hesap açsam.?? ordada kredi çekmiştim kredi hesabı var karışırmı acaba
Kizlar kan sekeri düsmesine karsi sabah programda bi tarif verdiler...bu sorunu yasayan var mi benim gibi? Varsa yazayim ,,yoksa yazmim

benim hep düşük o yüzden canım tatlı istio heralde

dünkü menüm
hafta sonu ne yediğim içtiğim öyle karışıyo ki. hesap yapamıyorum

sabah ve öğle (çünkü 1 de kalktım hazırlanıp dersaneye gittim 2 de ders başlıyo)
bir sandiwch beyaz peynir domates marul salatalık biraz kaşar ve iki dilim salamlı

ara
1 küçük paket süt

akşam
ramis köfte

ara
1 avuç finduk

İnşallah anlatımın güzel geçmiştir canım.

1 hafta oldu diyete başlayalı.Aslında internette vakit geçirmek için böyle bir yola başvurdum.8.takımda zazaa var Naz benim yalovadan arkadaşımın kardeşi.O söylemişti gel güzel oluyor diye o yüzden başvurdum.40 kilo verdi oda 1 yılda canım benim

Senetle taksit yapmıyo artık hiçbiryer, bir elin parmaklarını geçmez. Ondan herkeste kredi kartı bolluğu varr
İçiyorum canım, günde 1 fincan ara ara

Senet tabi kalmamistirda banka bilgilerinin oldugu normal banka kartlarida oluyor..ammaan neyse cok karisik benim icin..nefret ediyorum hesap kitaptan

Benim beslenmem biraz farklı benim menülerimmmi çok geldiki acaba sana :18:

Gayet hafif olmuş kuruyemiş tüketmende güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…