Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınnnnn.. herkese iyi haftalar..
benim iyi olmayacak, annemler gidiyor bugün.. bakalım nasıl olacak ruh halim

Tatlımmmm İyi olur insallah öyle olumsuz olumsuz konuşmaaa

İnşallah canım inşallah 1 Ocak'ta hedeflediğim kiloda olursam benden mutlusu yok hihihi

İnsallah olursun canımmmmm :)
Başaracağz merak etme

Olabilirsin, ben üniv 1. sınıfta staja gittiğim okuldaki öğrencimden kapmıştım

inşallah değilimdir artık dayanılmaz agrısı var 2 gn daha sabredecemm :44:

Canım kendini öyle odaklamam hayata mutlu bak hayat sana mutlu görünür

afiyet olsun canım

İnşallah anlatımın güzel geçmiştir canım.

Çok kötü bir menü olmuş sanki

akşama anlatacam canım ..
Bencede kötü bu hafta iyi menüler olur inşallah

Dünkü menüm karışık yazıcam çünkü hatırlıyamıyorum ne zaman yediğimi.

300 gr prinç ile pilav (300 gr)
içine 500 gr tavuk göğsü ile tavuklu pilav yaptım.

Bu pilavı 4 öğünde tükettim.Her öğünde yarım bardak kadar (100 gr ) yoğurt tükettim.

200 gr badem ceviz fındık karışımı tükettim.

40 gr protein tozu tükettim.

yarım litre kadar süt tükettim.

Kahvaltıda 2 tost tükettim.

Bu hafta gitsin kilocuklar kızlar hadi son bir azimle ideal yağ oranına düşün ve koruyun yıllarca.Bende bağrıma taş basarım artık gidin siz

afiyet olsun canım

Ben iş bankasını kullanıyorum canım, hesap açarken arkasında devlet olanları tercih ediyorum, özelde daha önce bankaların batmalarını yaşadık biliyorsun.

Dünkü menüm
sabah 2 yumurtalı melemen
4 dilim light ekmek
labne, salça, bal çay

öğlen
1 kase aşure

arada yarım muz
neskafe 2 minik kurabiye

akşam(saat 4 te yedim)
bir ekmeğin köşesine pastırmalı sandviç( hiç tarzım değildir aslında eşim ısrar etti)

akşam( saat 20 de)
çay 3 tane bisküvi

çok saçma bi menü olmuş yavvvvv

Keşke et türü tüketebilseydin gün içinde.

Afiyet olsn canım hala aşure yiyorsun yaaaaaaaa

günaydınnnnn.. herkese iyi haftalar..
benim iyi olmayacak, annemler gidiyor bugün.. bakalım nasıl olacak ruh halim
şimdiden Allah kavuştursun dilek.

ferhan gruba katıldığın kilonu ve hedefini söylersen,hemencicik hesaplarım sana

olmaz diye bişey yok olabilir,üstelik çocukluğa göre daha zor bir süreci olduğunu duymuştum.bende kabakulak olmadım:18:
Menüm :

Sabah :
1 tane sigara böreği . (fırındaydı kızartma değil

Ögle :
1 simit

akşam :
3 biber dolması
5 lahana sarması

Spor : yok
kız bu nasıl menü:20.

iyi dersler çocuğum

gel yasemin el at bu duruma,yetiş bacım

Kizlar kan sekeri düsmesine karsi sabah programda bi tarif verdiler...bu sorunu yasayan var mi benim gibi? Varsa yazayim ,,yoksa yazmim
sen yaz biz düşünce uygularız
Tüm hesabini ögrendik :))) yani kartlar taksitlerde kullaniliyor avantaji o? Peki kredi karti olmadan taksit yapmiyorlar mi?
nerdeeeeee,herşey kartla burda.kullanmayı bilirsen sen bankayı kullanıyorsun,yok bedava gibi harcarsan banka senin etinden sütünden yararlanıyor.benim 2 tane ama bınusun borcu bitti.mayısta eve gidince kapattıracağım.iş bankasınınki kullanıyorum.eşime ek kart çıkarttık.aynı hesaba bağlı iki kartımız var,brcum ne kadar biliyorum.evde hesap kitap bendedir.

afiyet olsun ,güzel

1 yılda 40 kilo helal olsun

canım benim aklım senin menülere ermiyor.ben bu kadar yesem çoktaaaan kilo almıştım.

biraz öle olmuş.afiyet olsun.

kızlar cuma cumartesinin mesaj sayılarını yollamamışsınız,tekrar yazmayacağım,sıfır geçecek haberiniz olsun.

nurgül canım eşim yemeği falan idare eder,benim düşündüğüm o değil.ama her akşam eve geldiğinde ona hoşgeldin diyen ,sohbet eden,stresini alan bir eş,tepesine çıkıp oynayan bir evlat olmayacak.o da en az benim kadar bunaldı.şimdi çekip gitmek ona yapılacak bir haksızlık bence.ben yapamam...cumartesiye göre daha iyiyim.bazen bağlantı kopuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…