selam eda idare eder pazartesi sendromundayız sen nasılsın
günaydınnnnn.. herkese iyi haftalar..
benim iyi olmayacak, annemler gidiyor bugün.. bakalım nasıl olacak ruh halim
İnşallah canım inşallah 1 Ocak'ta hedeflediğim kiloda olursam benden mutlusu yok hihihi
Günaydın herkese huzurlu ve başarılı bir hafta diliyorum.Bu havalarda huzurlu olmak en azından benim için zor ama olsun. Bu hafta kendimi düzene sokmak için elimden geleni yapacağım. Hayatımda her şey iyi gidiyor aslında; kilo verme serüvenim haricinde! Bu konuyu da halledeğim!
Olabilirsin, ben üniv 1. sınıfta staja gittiğim okuldaki öğrencimden kapmıştım
Gunayydınn 5 dk sonra evden cikmam gerekiyor ben hala ipadde gecmisi okuma derdindeyim otobusu kaciricam o olucak :) sacma bi p.tesi bugun..
Hava yagmurlu ve soguk ve sanirim ben depresyon baslangicinda falanim cunku haftasonu hic bisi yapmadan odamda oylece oturdum ya da uyudum. Migrenimde tutmustu.
Neyse ben cikiyorum okuldan donunce gelicem.
afiyet olsun canımdünkü menüm
hafta sonu ne yediğim içtiğim öyle karışıyo ki. hesap yapamıyorum
sabah ve öğle (çünkü 1 de kalktım hazırlanıp dersaneye gittim 2 de ders başlıyo)
bir sandiwch beyaz peynir domates marul salatalık biraz kaşar ve iki dilim salamlı
ara
1 küçük paket süt
akşam
ramis köfte
ara
1 avuç finduk
İnşallah anlatımın güzel geçmiştir canım.
Çok kötü bir menü olmuş sanki
Dünkü menüm karışık yazıcam çünkü hatırlıyamıyorum ne zaman yediğimi.
300 gr prinç ile pilav (300 gr)
içine 500 gr tavuk göğsü ile tavuklu pilav yaptım.
Bu pilavı 4 öğünde tükettim.Her öğünde yarım bardak kadar (100 gr ) yoğurt tükettim.
200 gr badem ceviz fındık karışımı tükettim.
40 gr protein tozu tükettim.
yarım litre kadar süt tükettim.
Kahvaltıda 2 tost tükettim.
Bu hafta gitsin kilocuklar kızlar hadi son bir azimle ideal yağ oranına düşün ve koruyun yıllarca.Bende bağrıma taş basarım artık gidin siz
hangi bankada açsam die düşünüyorum. hepsi bana yakın. kredi kartlarından konu açılmışken akban kk var acaba ordanmı hesap açsam.?? ordada kredi çekmiştim kredi hesabı var karışırmı acaba
benim hep düşük o yüzden canım tatlı istio heralde
Dünkü menüm
sabah 2 yumurtalı melemen
4 dilim light ekmek
labne, salça, bal çay
öğlen
1 kase aşure
arada yarım muz
neskafe 2 minik kurabiye
akşam(saat 4 te yedim)
bir ekmeğin köşesine pastırmalı sandviç( hiç tarzım değildir aslında eşim ısrar etti)
akşam( saat 20 de)
çay 3 tane bisküvi
çok saçma bi menü olmuş yavvvvv
Ben burdayım canım .. Hedefimi değiştirmeyi düşünüyorum 60 olduktan sonra bakalım
Dünkü menüm
4 dilim light ekmek
labne, salça, bal çay
öğlen
1 kase aşure
arada yarım muz
neskafe 2 minik kurabiye
akşam(saat 4 te yedim)
bir ekmeğin köşesine pastırmalı sandviç( hiç tarzım değildir aslında eşim ısrar etti)
akşam( saat 20 de)
çay 3 tane bisküvi
şimdiden Allah kavuştursun dilek.günaydınnnnn.. herkese iyi haftalar..
benim iyi olmayacak, annemler gidiyor bugün.. bakalım nasıl olacak ruh halim
ferhan gruba katıldığın kilonu ve hedefini söylersen,hemencicik hesaplarım sanaKizlar gecmisi okuyup alintilamayinca sohbet donmuyor ki ..hepimiz biliyoruz sohbetin nasil dondugunu ,,canlandigini ama derseniz ki bu bi tercih o ayri
Yasemin simdi devam ediyor mu etmiyor mu anlamadimrica uzerine ok demisti ama yok insanlara israrci davranmayida sevmiyorum..bundan sonra hic karismiycam arkadaslar ..gelene gidene... Ya gruba kimseyi almiycaktik boyle az kisiyle takilicaktik ama anladigim kadariyla sorun o degil surekli disardan takip edilmemiz ve bunun zaman zaman rahat acik bisekilde belirtilmesi.. O zamanda sorun yarismada mi oluyor:44: anlamadim ki sorunu nasil cözebiliriz
Anlayamadigim icinde artik susuyorum ve kimseye gel git karismiyorum ..
Zeynepcim benim % 80 basari icin ne kadar olmam gerekiyor?
olmaz diye bişey yok olabilir,üstelik çocukluğa göre daha zor bir süreci olduğunu duymuştum.bende kabakulak olmadım:18:ben bu yaşta kabakulak olabilirmym acaba kızlar ..
kulağmn altında kist var sankii
doktorada gitmdimm
ateşim çıkıo yutkununca bile acılıyor..
pazartesi ders anlatcm okula gitmem gerekiyor dayımı aradım salı günü beni doktora götürecek ..
Çok korkuyorum cidden
kız bu nasıl menü:20.Menüm :
Sabah :
1 tane sigara böreği . (fırındaydı kızartma değil
Ögle :
1 simit
akşam :
3 biber dolması
5 lahana sarması
Spor : yok
iyi dersler çocuğumGunayydınn 5 dk sonra evden cikmam gerekiyor ben hala ipadde gecmisi okuma derdindeyim otobusu kaciricam o olucak :) sacma bi p.tesi bugun..
Hava yagmurlu ve soguk ve sanirim ben depresyon baslangicinda falanim cunku haftasonu hic bisi yapmadan odamda oylece oturdum ya da uyudum. Migrenimde tutmustu.
Neyse ben cikiyorum okuldan donunce gelicem.
gel yasemin el at bu duruma,yetiş bacımYeni gelen üyelerde ortak olarak dikkat ettiğim bir nokta var. Yaa çok yeniliyo ve kaçamaklar var yada doğru düzgün beslenme yok. Bu şekilde ne biz sizi motive edebilirsiniz ne de siz bizi
Menüsünü düzgün yapmayana yani yemeyenede kaçamak yapanada ceza verelim kızlar. Belki bu şekilde herkes adapte olur
sen yaz biz düşünce uygularızKizlar kan sekeri düsmesine karsi sabah programda bi tarif verdiler...bu sorunu yasayan var mi benim gibi? Varsa yazayim ,,yoksa yazmim
nerdeeeeee,herşey kartla burda.kullanmayı bilirsen sen bankayı kullanıyorsun,yok bedava gibi harcarsan banka senin etinden sütünden yararlanıyor.benim 2 tane ama bınusun borcu bitti.mayısta eve gidince kapattıracağım.iş bankasınınki kullanıyorum.eşime ek kart çıkarttık.aynı hesaba bağlı iki kartımız var,brcum ne kadar biliyorum.evde hesap kitap bendedir.Tüm hesabini ögrendik :))) yani kartlar taksitlerde kullaniliyor avantaji o? Peki kredi karti olmadan taksit yapmiyorlar mi?
afiyet olsun ,güzeldünkü menüm
hafta sonu ne yediğim içtiğim öyle karışıyo ki. hesap yapamıyorum
sabah ve öğle (çünkü 1 de kalktım hazırlanıp dersaneye gittim 2 de ders başlıyo)
bir sandiwch beyaz peynir domates marul salatalık biraz kaşar ve iki dilim salamlı
ara
1 küçük paket süt
akşam
ramis köfte
ara
1 avuç finduk
1 yılda 40 kilo helal olsun1 hafta oldu diyete başlayalı.Aslında internette vakit geçirmek için böyle bir yola başvurdum.8.takımda zazaa var Naz benim yalovadan arkadaşımın kardeşi.O söylemişti gel güzel oluyor diye o yüzden başvurdum.40 kilo verdi oda 1 yılda canım benim
canım benim aklım senin menülere ermiyor.ben bu kadar yesem çoktaaaan kilo almıştım.Dünkü menüm karışık yazıcam çünkü hatırlıyamıyorum ne zaman yediğimi.
300 gr prinç ile pilav (300 gr)
içine 500 gr tavuk göğsü ile tavuklu pilav yaptım.
Bu pilavı 4 öğünde tükettim.Her öğünde yarım bardak kadar (100 gr ) yoğurt tükettim.
200 gr badem ceviz fındık karışımı tükettim.
40 gr protein tozu tükettim.
yarım litre kadar süt tükettim.
Kahvaltıda 2 tost tükettim.
biraz öle olmuş.afiyet olsun.Dünkü menüm
4 dilim light ekmek
labne, salça, bal çay
öğlen
1 kase aşure
arada yarım muz
neskafe 2 minik kurabiye
akşam(saat 4 te yedim)
akşam( saat 20 de)
çay 3 tane bisküvi
canım benim aklım senin menülere ermiyor.ben bu kadar yesem çoktaaaan kilo almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?