Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş, cuma 6 cts 0 sporda yok

reklam yapmanın 40 çeşidi

Burayı sadece takım üyelerine kilitlemenin bir yolu yok mu acaba, uyuz oluyorum cidden dışardan yazanlara. Git cafe latte mi ne açtılar oraya yaz yafuuu

Gayet hafif olmuş kuruyemiş tüketmende güzel.
ama cumartesi o kadar çok şey yedim ki hatırlamıyorum bile bi çoğunu
Sağol Nurgün bende iyiyim hava yağmurlu yağmurlu havaları hiç sevmem
sadece yamurlu olsa keşke bide kapalı bunaltıcı. akşam gibi aynı.
çokmuş yaa :)))) afiyet olsun. karışık olmuş gerçekten.
Ben iş bankasını kullanıyorum canım, hesap açarken arkasında devlet olanları tercih ediyorum, özelde daha önce bankaların batmalarını yaşadık biliyorsun.
en yakın garanti bari onu seçim :))
Yasemin ve nurgül neler yaptınız anlatın bakalım
bol bol dedikodu hihihihiiiiii şaka.
eneee mesaj sayıları diymi gönderiyorum bende. bence sen kendine zaman ayırıp morel toplaki ona daha çok destek olabilesin. bi iki haftadan bişe olmaz.
öğlen yediğim bulgur pilavının içinden kurt çıktı Bu benim iştahımı uzun süre kapatır artık

öööööğğğğğğğ ıııııyyyyyyyyyyy çok kötü yaa.

kızlar ben geldimmm

aile mevzularım şimdilik bitti
misafirim yokkk

adet oldum 2 gündür uyuyamıyordum
ağrım var yorgunummmmm

ders çalışmaya başlıyorummm artıkk

nurgülllll naptın bacım çalışıyon muu derslerinee:44::44:

Ayyy bi basim agriyor kiii
Bi uyuyayim dedim kizim uyurken,tam daldim buyuk kizim anne telefon demez mi? Agliycaltiimmmmmm
Böyle pit pit pit yapti kafamin iciiiii
Fark etmemis daldigimiiii

Gecmise bakindim

Zeynepcim bilmiOrum hangi kiloyla girdigimi..tam kilo verme dönemindeydim..ben 74ilebaslamistim ama gruba girdigimde nekadarini vermistim hatirlMiyorum..sende not yoksa püsküte sorucaksin heralde...ammaaa hhaaaa duuurrrr bende zaten ona bakilmiyor kiiiiiiii öLe demisti ebru..4 yil önceki diyet grup,arina girdigimdeki kiloma bakilicakmisziiii galiba
Zaten bende öylemetuniyet vs olayi olmiycak..daha once girip mezun oldugum icin..daha önce trafik kazasi sonra si diyet yapmistim..67 ile baslaYip 58 ile mezun olmustum..simdide ben 67 den girdim sayiliyor..ebru öyle demisti..istersen sorarsin

daha iyi misin peki??? depresyon hepimizin kapısında kış gelince böyle oluyor

eveeeettt ceza sistemi gelsin biz millet olarak alışmışız bir kere iyi niyetten anlamıyosss
amaaann benim de başımda aynı dert .4 tane var ama sadece birini kullanıyorum kapatıcam hepsini... maaşların yattığı banka değişince herbirinde kredi kartı da verdiler kaldı öööleee
çok az değil miiiiii
belki bis sana ii geliris
:
Tatlımmmm İyi olur insallah öyle olumsuz olumsuz konuşmaaa
şimdiden Allah kavuştursun dilek.
.
canlarım teşekkür ederimmm.. tez zamanda kavuşurum inşallah.. eve geldim bomboşş, kuzum sorup duruyor,, şimdilik iyiyiz bakalım

kız bitmedi mi aşure daha .. kazanla mı sakladın çıkarı çıkarıp yiyosun
ne kadar çok görünüyor, antrenmanın mı arttı..
süppeerrsin canımm eşin çok şanslı senin gibi birisi var hayatında
öğlen yediğim bulgur pilavının içinden kurt çıktı Bu benim iştahımı uzun süre kapatır artık
böğğğkkkkkk...
Aşurenin kalorisini araştırayım dedim ama 210 dan başlayıp 550 ye kadar sonuç buldum şaşırdım Sizce hangisi doğrudur
550 daha doğru sanki içindekiler çok kalorili ..
Burayı sadece takım üyelerine kilitlemenin bir yolu yok mu acaba, uyuz oluyorum cidden dışardan yazanlara. Git cafe latte mi ne açtılar oraya yaz yafuuu

hee yaaaaaaaa

550 ye yakındır ama çok masum değil. Şeker kurubaklagiller meyveler buğday düşün bii, 1 kase mercimek çorbası bile baya kalori.

Canım 100 gr mının 400 kaloriyi geçmesi için yağ içermesi gerekir ve çok az yağ konuluyor bildiğim kadarıyla.(ceviz fındık falan sonradan atıldığını düşünerek )O yüzden 400 den yukarı olması imkansıza yakın.Yapılırken yağ katıldıysa nasıl yapıldığını pek bilmiyorum ama yağsız oluyor sanırım.

Selamlarrrrrrrr spora gidicem şimdi gitmeden bir bakayım dedim
kolay gelsin canımmm
Böyle bir grup içinde olmak çok iyi geliyor ya. Giderek daha samimi olacağımıza inanıyorum. Sizin grup dsiplininizi ben de kapacağım.:13:
hadi bakalımmmm göster kendiniiii
100 gr mında 400 den fazla kalori yoktur tahminim.Çünkü baklagil ve şeker dolu.

bence de belki daha fazladır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…