kızlar cuma cumartesinin mesaj sayılarını yollamamışsınız,tekrar yazmayacağım,sıfır geçecek haberiniz olsun.
Nurgül canım eşim yemeği falan idare eder,benim düşündüğüm o değil.ama her akşam eve geldiğinde ona hoşgeldin diyen ,sohbet eden,stresini alan bir eş,tepesine çıkıp oynayan bir evlat olmayacak.o da en az benim kadar bunaldı.şimdi çekip gitmek ona yapılacak bir haksızlık bence.ben yapamam...cumartesiye göre daha iyiyim.bazen bağlantı kopuyor işte.
Aşurenin kalorisini araştırayım dedim ama 210 dan başlayıp 550 ye kadar sonuç buldumşaşırdım Sizce hangisi doğrudur
yaaaaaaaaaaaa 200 olsun lüften lüffffftttteeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
550 ye yakındır ama çok masum değil. şeker kurubaklagiller meyveler buğday düşün bii, 1 kase mercimek çorbası bile baya kalori.
merhaba bu kadar neden kendinizi kasıyorsunuz.dengeli sağlıklı beslenmekle işe başlayın.zeytinyağlı yemek yeme alışkanlığını edinin.bakın egellilere hiç tombiş egeli olur mu zeytinyağı sayesinde.bol su için.egzersiz yapın haftanın belirli günleri.her gün meyvenizi yiyi.balıkta tüketin.şimsi taze taze tam balık zamanı.
zeytinyağı , zetinyağı satışı , zeytinyağı fiyatları , en iyi zeytinyağı , zeytinyağı markaları , kaliteli zeytinyağı , en kaliteli zeytinyağları
ama cumartesi o kadar çok şey yedim ki hatırlamıyorum bile bi çoğunu
Gayet hafif olmuş kuruyemiş tüketmende güzel.
sadece yamurlu olsa keşke bide kapalı bunaltıcı. akşam gibi aynı.Sağol Nurgün bende iyiyim hava yağmurlu yağmurlu havaları hiç sevmem
çokmuş yaa :)))) afiyet olsun. karışık olmuş gerçekten.Dünkü menüm karışık yazıcam çünkü hatırlıyamıyorum ne zaman yediğimi.
300 gr prinç ile pilav (300 gr)
içine 500 gr tavuk göğsü ile tavuklu pilav yaptım.
Bu pilavı 4 öğünde tükettim.Her öğünde yarım bardak kadar (100 gr ) yoğurt tükettim.
200 gr badem ceviz fındık karışımı tükettim.
40 gr protein tozu tükettim.
yarım litre kadar süt tükettim.
Kahvaltıda 2 tost tükettim.
en yakın garanti bari onu seçim :))Ben iş bankasını kullanıyorum canım, hesap açarken arkasında devlet olanları tercih ediyorum, özelde daha önce bankaların batmalarını yaşadık biliyorsun.
bol bol dedikoduYasemin ve nurgül neler yaptınız anlatın bakalım
eneee mesaj sayıları diymi gönderiyorum bende. bence sen kendine zaman ayırıp morel toplaki ona daha çok destek olabilesin. bi iki haftadan bişe olmaz.kızlar cuma cumartesinin mesaj sayılarını yollamamışsınız,tekrar yazmayacağım,sıfır geçecek haberiniz olsun.
nurgül canım eşim yemeği falan idare eder,benim düşündüğüm o değil.ama her akşam eve geldiğinde ona hoşgeldin diyen ,sohbet eden,stresini alan bir eş,tepesine çıkıp oynayan bir evlat olmayacak.o da en az benim kadar bunaldı.şimdi çekip gitmek ona yapılacak bir haksızlık bence.ben yapamam...cumartesiye göre daha iyiyim.bazen bağlantı kopuyor işte.
öğlen yediğim bulgur pilavının içinden kurt çıktıBu benim iştahımı uzun süre kapatır artık
Böyle bir grup içinde olmak çok iyi geliyor ya. Giderek daha samimi olacağımıza inanıyorum. Sizin grup dsiplininizi ben de kapacağım.:13:İnsallah olursun canımmmmm :)
Başaracağz merak etme
Aşurenin kalorisini araştırayım dedim ama 210 dan başlayıp 550 ye kadar sonuç buldumşaşırdım Sizce hangisi doğrudur
daha iyi misin peki??? depresyon hepimizin kapısında kış gelince böyle oluyorGunayydınn 5 dk sonra evden cikmam gerekiyor ben hala ipadde gecmisi okuma derdindeyim otobusu kaciricam o olucak :) sacma bi p.tesi bugun..
Hava yagmurlu ve soguk ve sanirim ben depresyon baslangicinda falanim cunku haftasonu hic bisi yapmadan odamda oylece oturdum ya da uyudum. Migrenimde tutmustu.
Neyse ben cikiyorum okuldan donunce gelicem.
eveeeettt ceza sistemi gelsin biz millet olarak alışmışız bir kere iyi niyetten anlamıyosssYeni gelen üyelerde ortak olarak dikkat ettiğim bir nokta var. Yaa çok yeniliyo ve kaçamaklar var yada doğru düzgün beslenme yok. Bu şekilde ne biz sizi motive edebilirsiniz ne de siz bizi
Menüsünü düzgün yapmayana yani yemeyenede kaçamak yapanada ceza verelim kızlar. Belki bu şekilde herkes adapte olur
amaaann benim de başımda aynı dert .4 tane var ama sadece birini kullanıyorum kapatıcam hepsini... maaşların yattığı banka değişince herbirinde kredi kartı da verdiler kaldı öööleeeŞimcikkk hangi kredi kartından başlasam
Tatlım 4 tane kredi kartım var(1 ni kullanmıyorum boş duruyo öle). 1 kredi kartını üniversite taksitlendirmem için almıştım, yani okul parasını burdan aylara böldürdüm nakit vermek yerine. 1 kredi kartı şirket maaşıma bağlı bunuda araba yakıtım ve şirket masraflarım için kullanıyorum. Şirketimden masrafları alıp buraya ödüyorum. 1 tanede kişisel kullanımım var. Onda da ipad almıştım ya onun taksidi, araç kaskosunun taksidi, okulun minnacık taksiti ve kızımın yeni yatak odasının taksidi var.
Normal harcamalarım için kullanmıyorum canım kredi kartını, elimde aydan maaştan para kaldıysa hemen mevduat hesabına yatırıyorum, ihtiyaç oldukça ordan harcıyorum
çok az değil miiiiiidünkü menüm
hafta sonu ne yediğim içtiğim öyle karışıyo ki. hesap yapamıyorum
sabah ve öğle (çünkü 1 de kalktım hazırlanıp dersaneye gittim 2 de ders başlıyo)
bir sandiwch beyaz peynir domates marul salatalık biraz kaşar ve iki dilim salamlı
ara
1 küçük paket süt
akşam
ramis köfte
ara
1 avuç finduk
belki bis sana ii geliris
:
Tatlımmmm İyi olur insallah öyle olumsuz olumsuz konuşmaaa
canlarım teşekkür ederimmm.. tez zamanda kavuşurum inşallah.. eve geldim bomboşş, kuzum sorup duruyor,, şimdilik iyiyiz bakalımşimdiden Allah kavuştursun dilek.
.
kız bitmedi mi aşure daha .. kazanla mı sakladın çıkarı çıkarıp yiyosunDünkü menüm
sabah 2 yumurtalı melemen
4 dilim light ekmek
labne, salça, bal çay
öğlen
1 kase aşure
arada yarım muz
neskafe 2 minik kurabiye
akşam(saat 4 te yedim)
bir ekmeğin köşesine pastırmalı sandviç( hiç tarzım değildir aslında eşim ısrar etti)
akşam( saat 20 de)
çay 3 tane bisküvi
çok saçma bi menü olmuş yavvvvv
ne kadar çok görünüyor, antrenmanın mı arttı..Dünkü menüm karışık yazıcam çünkü hatırlıyamıyorum ne zaman yediğimi.
300 gr prinç ile pilav (300 gr)
içine 500 gr tavuk göğsü ile tavuklu pilav yaptım.
Bu pilavı 4 öğünde tükettim.Her öğünde yarım bardak kadar (100 gr ) yoğurt tükettim.
200 gr badem ceviz fındık karışımı tükettim.
40 gr protein tozu tükettim.
yarım litre kadar süt tükettim.
Kahvaltıda 2 tost tükettim.
süppeerrsin canımm eşin çok şanslı senin gibi birisi var hayatındakızlar cuma cumartesinin mesaj sayılarını yollamamışsınız,tekrar yazmayacağım,sıfır geçecek haberiniz olsun.
nurgül canım eşim yemeği falan idare eder,benim düşündüğüm o değil.ama her akşam eve geldiğinde ona hoşgeldin diyen ,sohbet eden,stresini alan bir eş,tepesine çıkıp oynayan bir evlat olmayacak.o da en az benim kadar bunaldı.şimdi çekip gitmek ona yapılacak bir haksızlık bence.ben yapamam...cumartesiye göre daha iyiyim.bazen bağlantı kopuyor işte.
böğğğkkkkkk...öğlen yediğim bulgur pilavının içinden kurt çıktıBu benim iştahımı uzun süre kapatır artık
550 daha doğru sanki içindekiler çok kalorili ..Aşurenin kalorisini araştırayım dedim ama 210 dan başlayıp 550 ye kadar sonuç buldumşaşırdım Sizce hangisi doğrudur
Burayı sadece takım üyelerine kilitlemenin bir yolu yok mu acaba, uyuz oluyorum cidden dışardan yazanlara. Git cafe latte mi ne açtılar oraya yaz yafuuu
550 ye yakındır ama çok masum değil. Şeker kurubaklagiller meyveler buğday düşün bii, 1 kase mercimek çorbası bile baya kalori.
kolay gelsin canımmmSelamlarrrrrrrr spora gidicem şimdi gitmeden bir bakayım dedim
hadi bakalımmmm göster kendiniiiiBöyle bir grup içinde olmak çok iyi geliyor ya. Giderek daha samimi olacağımıza inanıyorum. Sizin grup dsiplininizi ben de kapacağım.:13:
100 gr mında 400 den fazla kalori yoktur tahminim.Çünkü baklagil ve şeker dolu.
ne kadar çok görünüyor, antrenmanın mı arttı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?