Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar kardan adamimi yaptim emrinz uzere yuvarlandim yuvarladim yuvarlandik hehe

Face yazamiyorum niye bilmiyorum hersey normal yamak icn tikladigimda olmuyor yazilar basilmjyor
Fotoda cektim:)

aferin sana ohhhh iyi yapmışsın

afiyet olsun

Menüm

Sabah
1 tost 1. bardak süt

Ara
1 elma

Ögle
Bir kase misir gevregi sütle

Aksam
4 yk tavuk sote, 2 yk makarna
Biraz bitter

afiyet olsun, bittere takıldın gibi

afiyet olsun patetes cipsimiiiiii

evet canım pazartesi gittiler , kısmet olursa haftaya cuma ameliyat olacak..
tek başıma yemek yapmak gelmiyor içimden

geçmiş olsun acil şifalar

afiyet olsun

dilek ve eda sizden yardım istiyorum, benim bi problemim var. son bir haftadır özellikle sporda olmak üzere normal yürürken falanda alt bacağımın ön kemiği varya orası ağrıyor ellediğimde bile acıdığını hissediyorum. şimdi bu spordan olabilirmi. yada aklıma şöyle bişey geliyor. ben hiç peynir yemeyen bi insanım çocukluğumdan beri, aklım başıma gelince yanı 25 yaş civarı ancak labne ve lor yemeye başladım zorla. sütlede aram pek yoktur ama yoğurt ve ayran tüketmeye çalışırım. hamileliğimde devamlı kalsiyum takviyesi aldım ama doğumdan sonra bıraktım. şimdi emziriyorum ya acaba kalsiyum eksikliği böyle bişey yaparmı yada spordanmı bunu anlayamıyorum aklıma başka bişeyde gelmiyor. fikir verirseniz sevinirim.

dünkü menüm
sabah
2 tane şal böreği
labne 2 ceviz

arada
yeşilçay ve 10 adet badem

öğlen
çorba
ekşili köfte suyunu yemedim
yoğurt

arada
3 tane bebe bisküvisi

akşam
1 kase çorba
4 kaşık salçalı makarna
5 parça hazır döner
1 kase yoğurt

arada
1 bardak süt

3,5 lt su spor yaptım

Afiyet olsun
Antep corbasi nasil bir sey?

Antep corbası nasıl yapılıyo bende bilmiyorum okulda cıkıyo intten baktım ama hc biri degil ezogelin gibi

Bugun olmamis sanirim
Az az yemissin aslinda ama dogru tercihler degil galiba

Dun karbonhidrat oldu farkındaym

Dun okulda international day vardı bütün yabancı ogrenciler ülkelerini temsil ettiler ona göre yemekler yapıp kıyafetler giydiler onların sarkıları soylendi falan
Bende bizimkilern yaptklarndan kacamak yaptım o yuzden boyle oldu :)

afiyet olsunhımmmm ciğer şiş
günaydın dilek

40 yıl konusmadgm biri bana ciger sisle gelsin unutur konusurumm :))

Dunku menum
Sabah
1 kk Peynir
Domates, salatalık

Ögle
Antep corbası

Ara ogun mandalina

Aksam
Ciger sis

Azda olsa ögunler var en azindan

Bugünkü menüm

Sabah
Yok

Ara
1 mandalina

Ögle
1 tatlı k. kısır
1 mucver
1 tatlı k patates salatası

Ara
1 mandalina

Aksam
4 yk salcalı makarna

Ahha ha tatli kasigi,,yemek dile gelip kiz dalga mi geciyosun sennnn deme di iyi

Kübracim diyet recelleri var ve bagirsaklarida cok iyi calistiriyor..
Dilekcim buna nasil izin verirsin daha bu yasta bukadar kararli birseykilde yemiyorsa ileride hic yemez ve bu sekilde beslenmesi ne kadar dogru?cok üzüldüm yememesine

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyum,sabah tartıya çıktım,vermişim

Ne guzelll ben gidim gidim gidiyo..ins kist yuzunden yine reglim gecikmez

günaydın kızlar, bende bugün pek iyi hissetmiyom kendimi

Bende birkac gundur hep öyleyim..havalardan diye dusunuyorum..dun kar yagdiginda nasil nesem yerine geldi tum gun enerji doluydum..böyle karanlik kasvetli oluncada insanada yansiyor

aferin sana ohhhh iyi yapmışsın

afiyet olsun

afiyet olsun, bittere takıldın gibi

afiyet olsun patetes cipsimiiiiii

geçmiş olsun acil şifalar

afiyet olsun

Evet biraz:)

Afiyet olsun guzel olmus

Hahaha ee nisanlina haber ucuralim bi demet ciger sisle gelsin
Nasil bisey ciger sis..kuru olmuyor mu? Bi pissirme teknigi varmiki

Kizlar bu face neden böyle
Ilk hareketimden sonra sonraki tiklari olmuyor..ne yazabiliyorm nede baska bisi bana sen sonradan geldin hadi leyynn muamelesi yapiyoo

Günaydın kızlar

Tostumu yedim bekliyorummm Hadi gelin kahve içelim

Bugün kaç gündür saldığım düzenime bir dur diyip, sen anlasan anlasan sıkı diyetten anlarsın diyerek diyete başladım. 1 hafta boyunca sabah kepekli beyaz peynirli tost, öğle akşam ekmek yok çorba salata modunda yaşayacağım. Beni ancak bu hafta dengeye getirir sanırsam. Arada bademlerim kuru kayısım olacak, salatada çörek otu ve keten tohumu :)))

Yeşil çayda beni bir özlemiş biiii özlemiş hani çubuk tarçınım nerde o olmadan beni içemezsin diyip durdu

Hahaha ee nisanlina haber ucuralim bi demet ciger sisle gelsin
Nasil bisey ciger sis..kuru olmuyor mu? Bi pissirme teknigi varmiki

Hicte fena olmaz :))
Yok kuru olmuyor ciger sise takılırken aralarına kuyruk yagıda koyuluyor bu onun zaten yumusak olmasını saglıyor ve pisirirkende cok sık cevrilerek pisiriliyor.

Azda olsa ögunler var en azindan

Ahha ha tatli kasigi,,yemek dile gelip kiz dalga mi geciyosun sennnn deme di iyi

Degil mi ama ara ögün bile yapıyorum :))

selaammm kısslaarrr
unudmadan dünkü menümü yazim sonrada gidip geçmişe bakim neler kaynatmışsınız

sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
1 kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
1çk bal
bir dilime krem peynir sürdüm

ara
1 mandelina

öğle
1 lahmacun(hiç beğenmedim)
biraz salata

ara
1 elma

akşam
1 tabaktan az peynirli makarna

ara
1 avuç finduk

Nurgüll hanımm ohhhhh lahmacunlar makarnalar oohh ohhh sefam olsun mu yaptın kııııızz sana ceza 200x2 totalde 400 hareket ceza, seç beğen al

selam kızlar eskiden kimler var bilmiyorum.
takımdayer varmı ben çok kilo aldım aranıza dönmek istiyorum kaptan kimse yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…