Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunku menum
Sabah
1 kk Peynir
Domates, salatalık

Ögle
Antep corbası

Ara ogun mandalina

Aksam
Ciger sis

afiyet olsn canım ciger sis mükemmel

Bugünkü menüm

Sabah
Yok

Ara
1 mandalina

Ögle
1 tatlı k. kısır
1 mucver
1 tatlı k patates salatası

Ara
1 mandalina

Aksam
4 yk salcalı makarna

az yemişşin cnm ama bende senin gibiyim anlıyorm

afiyet olsun canımm

afiyet olsn canım lahmacunnn

hihihihiiiii mimiom ya belli olmas bakıcas artık. ama kesin burda olursamda sen benden önce mezun olursun
Menüm

Sabah
1 tost 1. bardak süt

Ara
1 elma

Ögle
Bir kase misir gevregi sütle

Aksam
4 yk tavuk sote, 2 yk makarna
Biraz bitter
afiyet olsun datluum. yine öğle ile akşam arası yok. ama genel olarak gayet hafif ve güzel olmuş. yaşasınnn bitterrr
yapmaaaa hayyıırrrrrr
afiyet olsun. öğlen patates dilimi yerine ayran çorbasını daha çok tüketebilirdin. ) allah kavuştursun canım. özlem çok zor bişey.
çok güzel olmuş afiyet olsun. yok yok. çok beğendim. ama siz benim kafamı karıştırıyosunuz ya nescafe aradan sayılıyomu sayılmıyomu ??
Dunku menum
Sabah
1 kk Peynir
Domates, salatalık

Ögle
Antep corbası

Ara ogun mandalina

Aksam
Ciger sis

Bugünkü menüm

Sabah
Yok

Ara
1 mandalina

Ögle
1 tatlı k. kısır
1 mucver
1 tatlı k patates salatası

Ara
1 mandalina

Aksam
4 yk salcalı makarna
hımmm daha iyi olcek inşallah afiyet olsun.
Nurgüll hanımm ohhhhh lahmacunlar makarnalar oohh ohhh sefam olsun mu yaptın kııııızz sana ceza 200x2 totalde 400 hareket ceza, seç beğen al

hangisi yapsam karar veremedim bu 400 hareketi bi gündemi yapıcam yoksa bi haftadamı

Bugün tabiki

kız kalsiyum almadan olur mu?kemikler nasıl koruyacak yapısını.yeterince almıyorsan bence önce dr a git.bir çaresine baksınlar.

afiyet olsun

Kizlar bu face neden böyle
Ilk hareketimden sonra sonraki tiklari olmuyor..ne yazabiliyorm nede baska bisi bana sen sonradan geldin hadi leyynn muamelesi yapiyoo
normal pc de denedin mi?

kafan normale döndüyse dietin de döner

afiyet olsunbence cezalık bişey yok.

selam kızlar eskiden kimler var bilmiyorum.
takımdayer varmı ben çok kilo aldım aranıza dönmek istiyorum kaptan kimse yardımcı olabilir misiniz?
kaç kilosun,hedefein ne belirtirsen kararı ona göre veririz.

Ben kilo veremiyorummmmmmmmmmm !:2::2::2::26::26:
verirsinnnnnnn.önce iyileş

nurgül kahve şekrli ve süt tozluydu ,bence ara olacak durumdaydı

acayip canım ciğer çekti.konyadayken ayda bir giderdikbunları yazdıkça kızıyorum kendime,ben neden yaşamak için yiyenlerden değilim,neden güzel yemekler beni benden alıyor

ben gün içerisinde 2 fincan kadar tüketiyorum ama şekersiz yasemin sayesinde :)))) 2-3 çay kaşığı kadar süt tozu atıyorum bazende süte kahve atıp içiyorum sayılıyo o zaman onlar dorumu? bak ya kendi kendinin morelini bozmakta bir numarasın sabah ne güzel iyim süperim kilo verdim diyodun daha nee

yılbaşına kadar birazcık daha verseydim bu hafta veremedim hiççç bgn çok dikkat edip spor yapcam hiç değilse gram gitsin :44:

onun yerine çikolata yeseydin ımmmm

Eski yasemiiiinnnnnnnnnn..,ne hatirladim biliYomusun..ilk geldiginde bir detayli menu yaziyrodun ki:)))) oku okuoku bitmiyordu nerde o yasemin hehehe

Afiyet olsun canim guzel

Nurgüll hanımm ohhhhh lahmacunlar makarnalar oohh ohhh sefam olsun mu yaptın kııııızz sana ceza 200x2 totalde 400 hareket ceza, seç beğen al

Benden de bi 300 gelsin cezaaa ...ohhh yarasinnn

Ben kilo veremiyorummmmmmmmmmm !:2::2::2::26::26:

Bendeeeeeeeeeeeee

anaaaaam yoruldum be ya
şimdi yemek zamanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

afiyet olsn canım ciger sis mükemmel

az yemişşin cnm ama bende senin gibiyim anlıyorm :

Evet yaa deliriyorum 15 günde bir yiyorum :)

Ciğer şiş yiyebilirsin ki yagları yeme.. bence en guzeli yagı hahahah :) bide porsiyonda lavasını ona göre yersin

Kalorisi 232 - 250 hemde muhtesemm.. Arnavut cigeri 797 ama :)

Sorunlarım var :)

1. Bu hafta en az yedigim hafta ama zayflamak icin degil zor bi dönemdeyim
2. Buna ragmen topu topu 400 - 500 gr verdim
3. Evde mozaik pasta var tek istedigim sey ondan bir diim yemek kendimi tutmakta zorlanıyorum
4. Yesem nolur ki
5. Hafta sonu eda nın deyimiyle yükleme mi yapsam abartmadan

Bilmiyorumki kubracim..gecen hafta 6 gun spor yaptim menulerim iyidi ama gram gitti e o gramlar ski verdiklerimdi zaten regl siskinliginden spnra gitmemisti hemen..hic bilmiyorum ama bahsetmisti arkadasimda bu kilolarda cok zorlanmis 1 yl surmus. 4 kilo vermesi ama diye modundan hic cikmadan devam etmis e simdi 58 kilo..bende yarismadan ayrilsamda aynen devam edicem alistim zaten

Haha ben simdi " bence" olarak cevapliyim

Burdan anliyoruz ki yemiyerek zayifliyoruz diye bisey yok dengeli beslenerek salikli ayiflama var
Ben olsam dayanamazdim ..mozaik biskuvili dger yas pastalar kadar kalori yoktur diye dusunuyorm ..bi dilim yiyip spr yap:)) cok canim istiyorsa,,,ama bugunu persembe oldugunuda hatirlatmak isterim
Bencede haftasonu yikleme yap eminim faydasi gelir

az yedim

evde nerden bulayım kız ciğeri

yarın cuma pastadan sadece 1 çatal al.biz sana aç kalıyorsun dediğimizde bize kızdın ama artık sende gördünki aç kalmak sorunu çözmüyor.sporu ekmezsen boşu boşuna aç kalmış olacaksın.sağlıklı beslen(1300-1400)kalori civarı,sporda yap bence vereceksin.

kesinlikle aynı fikirdeyim 58 stiyorum.mayısa kadar 5 ay var.yavaş yavaş devam edeceğim.son kilolar çok zor gidiyormuş cidden.

bu arada 2 yumurta haşlayıp baharatladım,yanına da kocaman bir tabak brokoli salatası yapııp yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…