- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Dunku menum
Sabah
1 kk Peynir
Domates, salatalık
Ögle
Antep corbası
Ara ogun mandalina
Aksam
Ciger sis
Bugünkü menüm
Sabah
Yok
Ara
1 mandalina
Ögle
1 tatlı k. kısır
1 mucver
1 tatlı k patates salatası
Ara
1 mandalina
Aksam
4 yk salcalı makarna
dünkü menüm
sabah
2 tane şal böreği
labne 2 ceviz
arada
yeşilçay ve 10 adet badem
öğlen
çorba
ekşili köfte suyunu yemedim
yoğurt
arada
3 tane bebe bisküvisi
akşam
1 kase çorba
4 kaşık salçalı makarna
5 parça hazır döner
1 kase yoğurt
arada
1 bardak süt
3,5 lt su spor yaptım
selaammm kısslaarrr
unudmadan dünkü menümü yazim sonrada gidip geçmişe bakim neler kaynatmışsınız
sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
1 kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
1çk bal
bir dilime krem peynir sürdüm
ara
1 mandelina
öğle
1 lahmacun(hiç beğenmedim)
biraz salata
ara
1 elma
akşam
1 tabaktan az peynirli makarna
ara
1 avuç finduk
hihihihiiiii mimiom ya belli olmas bakıcas artık. ama kesin burda olursamda sen benden önce mezun olursunGeçmiş olsun Kübra'cım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Bu arada ihmal etmişsin kendini. Keşke daha önce gitseydin doktora.
Artık daha sık uğrarım gibi geliyoYakında zaten ben yine gelirim kilo vermeye sen gitme dur buralarda
afiyet olsun datluum. yine öğle ile akşam arası yok. ama genel olarak gayet hafif ve güzel olmuş. yaşasınnn bitterrrMenüm
Sabah
1 tost 1. bardak süt
Ara
1 elma
Ögle
Bir kase misir gevregi sütle
Aksam
4 yk tavuk sote, 2 yk makarna
Biraz bitter
yapmaaaa hayyıırrrrrrEvet betuull canim cok tatli istiyor oyle biraz dizginliyorum:) yarin ovur gun puddind yada sutlac yapmayi planliyorum..bikac haftam kaldi yapmamaliyim ama aksi halde zararli seylerle tatmin olmaya calisiyorum:/
Ooo daha baya varmis dugune..simdiden kolay gelsin tadi cikar
afiyet olsun. öğlen patates dilimi yerine ayran çorbasını daha çok tüketebilirdin.menüm
sabah: 1 kase nesfit
ara nescafe
öğle: 2 tavuk baget, salat, 3-4 kaşık ayran çorbası, 3-4 patates dilimi
ara: 2-3 tane patates cipsi
akşam: tost, nescafe 1 tatlı kaşığı diyet reçel
2 lt su,25 dk jillian ve 30 dk yürüyüş
çok güzel olmuş afiyet olsun. yok yok. çok beğendim. ama siz benim kafamı karıştırıyosunuz ya nescafe aradan sayılıyomu sayılmıyomu ??menüm
saba:1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim salam
peynir
domates
zeytin
ara:1 neskafe,2 bisküvi
öğle:1 kase tarhana
2 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:1 kase mercimek ç.
1 alabalık
salata
1 dilim ekmek
ara:1 portakal
su:2 litre
spor:25 d jillian
Dunku menum
Sabah
1 kk Peynir
Domates, salatalık
Ögle
Antep corbası
Ara ogun mandalina
Aksam
Ciger sis
hımmm daha iyi olcek inşallah afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah
Yok
Ara
1 mandalina
Ögle
1 tatlı k. kısır
1 mucver
1 tatlı k patates salatası
Ara
1 mandalina
Aksam
4 yk salcalı makarna
Nurgüll hanımm ohhhhh lahmacunlar makarnalar oohh ohhh sefam olsun mu yaptın kııııızzsana ceza 200x2 totalde 400 hareket ceza, seç beğen al
hihihihiiiii mimiom ya belli olmas bakıcas artık. ama kesin burda olursamda sen benden önce mezun olursun
afiyet olsun datluum. yine öğle ile akşam arası yok. ama genel olarak gayet hafif ve güzel olmuş. yaşasınnn bitterrr
yapmaaaa hayyıırrrrrr
afiyet olsun. öğlen patates dilimi yerine ayran çorbasını daha çok tüketebilirdin.) allah kavuştursun canım. özlem çok zor bişey.
çok güzel olmuş afiyet olsun. yok yok. çok beğendim. ama siz benim kafamı karıştırıyosunuz ya nescafe aradan sayılıyomu sayılmıyomu ??
hımmm daha iyi olcek inşallah afiyet olsun.
hangisi yapsam karar veremedim bu 400 hareketi bi gündemi yapıcam yoksa bi haftadamı
kız kalsiyum almadan olur mu?kemikler nasıl koruyacak yapısını.yeterince almıyorsan bence önce dr a git.bir çaresine baksınlar.dilek ve eda sizden yardım istiyorum, benim bi problemim var. son bir haftadır özellikle sporda olmak üzere normal yürürken falanda alt bacağımın ön kemiği varya orası ağrıyor ellediğimde bile acıdığını hissediyorum. şimdi bu spordan olabilirmi. yada aklıma şöyle bişey geliyor. ben hiç peynir yemeyen bi insanım çocukluğumdan beri, aklım başıma gelince yanı 25 yaş civarı ancak labne ve lor yemeye başladım zorla. sütlede aram pek yoktur ama yoğurt ve ayran tüketmeye çalışırım. hamileliğimde devamlı kalsiyum takviyesi aldım ama doğumdan sonra bıraktım. şimdi emziriyorum ya acaba kalsiyum eksikliği böyle bişey yaparmı yada spordanmı bunu anlayamıyorum aklıma başka bişeyde gelmiyor. fikir verirseniz sevinirim.
afiyet olsundünkü menüm
sabah
2 tane şal böreği
labne 2 ceviz
arada
yeşilçay ve 10 adet badem
öğlen
çorba
ekşili köfte suyunu yemedim
yoğurt
arada
3 tane bebe bisküvisi
akşam
1 kase çorba
4 kaşık salçalı makarna
5 parça hazır döner
1 kase yoğurt
arada
1 bardak süt
3,5 lt su spor yaptım
normal pc de denedin mi?Kizlar bu face neden böyle
Ilk hareketimden sonra sonraki tiklari olmuyor..ne yazabiliyorm nede baska bisi bana sen sonradan geldin hadi leyynn muamelesi yapiyoo
kafan normale döndüyse dietin de dönerGünaydın kızlar
Tostumu yedim bekliyorummmHadi gelin kahve içelim
Bugün kaç gündür saldığım düzenime bir dur diyip, sen anlasan anlasan sıkı diyetten anlarsın diyerek diyete başladım. 1 hafta boyunca sabah kepekli beyaz peynirli tost, öğle akşam ekmek yok çorba salata modunda yaşayacağım. Beni ancak bu hafta dengeye getirir sanırsam. Arada bademlerim kuru kayısım olacak, salatada çörek otu ve keten tohumu :)))
Yeşil çayda beni bir özlemiş biiii özlemişhani çubuk tarçınım nerde o olmadan beni içemezsin diyip durdu
afiyet olsunselaammm kısslaarrr
sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
1 kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
1çk bal
ara
1 mandelina
öğle
biraz salata
ara
1 elma
akşam
ara
1 avuç finduk
kaç kilosun,hedefein ne belirtirsen kararı ona göre veririz.selam kızlar eskiden kimler var bilmiyorum.
takımdayer varmı ben çok kilo aldım aranıza dönmek istiyorum kaptan kimse yardımcı olabilir misiniz?
verirsinnnnnnn.önce iyileşBen kilo veremiyorummmmmmmmmmm !:2::2::2::26::26:
afiyet olsn canım ciger sis mükemmel
afiyet olsn canım lahmacunnn
ben 400 e kadar sayamıyorum kiBugün tabiki
kız kalsiyum almadan olur mu?kemikler nasıl koruyacak yapısını.yeterince almıyorsan bence önce dr a git.bir çaresine baksınlar.
afiyet olsunbence cezalık bişey yok.
verirsinnnnnnn.önce iyileş
nurgül kahve şekrli ve süt tozluydu ,bence ara olacak durumdaydı
acayip canım ciğer çekti.konyadayken ayda bir giderdikbunları yazdıkça kızıyorum kendime,ben neden yaşamak için yiyenlerden değilim,neden güzel yemekler beni benden alıyor
kız kalsiyum almadan olur mu?kemikler nasıl koruyacak yapısını.yeterince almıyorsan bence önce dr a git.bir çaresine baksınlar.
afiyet olsun
normal pc de denedin mi?
kafan normale döndüyse dietin de döner
afiyet olsunbence cezalık bişey yok.
kaç kilosun,hedefein ne belirtirsen kararı ona göre veririz.
verirsinnnnnnn.önce iyileş
onun yerine çikolata yeseydin ımmmm250 kalori
Günaydın kızlar
Tostumu yedim bekliyorummmHadi gelin kahve içelim
Bugün kaç gündür saldığım düzenime bir dur diyip, sen anlasan anlasan sıkı diyetten anlarsın diyerek diyete başladım. 1 hafta boyunca sabah kepekli beyaz peynirli tost, öğle akşam ekmek yok çorba salata modunda yaşayacağım. Beni ancak bu hafta dengeye getirir sanırsam. Arada bademlerim kuru kayısım olacak, salatada çörek otu ve keten tohumu :)))
Yeşil çayda beni bir özlemiş biiii özlemişhani çubuk tarçınım nerde o olmadan beni içemezsin diyip durdu
selaammm kısslaarrr
sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
1 kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
1çk bal
ara
1 mandelina
öğle
biraz salata
ara
1 elma
akşam
ara
1 avuç finduk
Nurgüll hanımm ohhhhh lahmacunlar makarnalar oohh ohhh sefam olsun mu yaptın kııııızzsana ceza 200x2 totalde 400 hareket ceza, seç beğen al
Ben kilo veremiyorummmmmmmmmmm !:2::2::2::26::26:
anaaaaam yoruldum be ya
şimdi yemek zamanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
afiyet olsn canım ciger sis mükemmel
az yemişşin cnm ama bende senin gibiyim anlıyorm:
nurgül kahve şekrli ve süt tozluydu ,bence ara olacak durumdaydı
acayip canım ciğer çekti.konyadayken ayda bir giderdikbunları yazdıkça kızıyorum kendime,ben neden yaşamak için yiyenlerden değilim,neden güzel yemekler beni benden alıyor
Sorunlarım var :)
1. Bu hafta en az yedigim hafta ama zayflamak icin degil zor bi dönemdeyim
2. Buna ragmen topu topu 400 - 500 gr verdim
3. Evde mozaik pasta var tek istedigim sey ondan bir diim yemek kendimi tutmakta zorlanıyorum
4. Yesem nolur ki
5. Hafta sonu eda nın deyimiyle yükleme mi yapsam abartmadan
az yedim
evde nerden bulayım kız ciğeriEvet yaa deliriyorum 15 günde bir yiyorum :)
Ciğer şiş yiyebilirsin ki yagları yeme.. bence en guzeli yagı hahahah :) bide porsiyonda lavasını ona göre yersin
Kalorisi 232 - 250 hemde muhtesemm.. Arnavut cigeri 797 ama :)
yarın cuma pastadan sadece 1 çatal al.biz sana aç kalıyorsun dediğimizde bize kızdın ama artık sende gördünki aç kalmak sorunu çözmüyor.sporu ekmezsen boşu boşuna aç kalmış olacaksın.sağlıklı beslen(1300-1400)kalori civarı,sporda yap bence vereceksin.Sorunlarım var :)
1. Bu hafta en az yedigim hafta ama zayflamak icin degil zor bi dönemdeyim
2. Buna ragmen topu topu 400 - 500 gr verdim
3. Evde mozaik pasta var tek istedigim sey ondan bir diim yemek kendimi tutmakta zorlanıyorum
4. Yesem nolur ki
5. Hafta sonu eda nın deyimiyle yükleme mi yapsam abartmadan
kesinlikle aynı fikirdeyim 58 stiyorum.mayısa kadar 5 ay var.yavaş yavaş devam edeceğim.son kilolar çok zor gidiyormuş cidden.Bilmiyorumki kubracim..gecen hafta 6 gun spor yaptim menulerim iyidi ama gram gitti e o gramlar ski verdiklerimdi zaten regl siskinliginden spnra gitmemisti hemen..hic bilmiyorum ama bahsetmisti arkadasimda bu kilolarda cok zorlanmis 1 yl surmus. 4 kilo vermesi ama diye modundan hic cikmadan devam etmis e simdi 58 kilo..bende yarismadan ayrilsamda aynen devam edicem alistim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?