Haha ben simdi " bence" olarak cevapliyim
Burdan anliyoruz ki yemiyerek zayifliyoruz diye bisey yokdengeli beslenerek salikli ayiflama var
Ben olsam dayanamazdim ..mozaik biskuvili dger yas pastalar kadar kalori yoktur diye dusunuyorm ..bi dilim yiyip spr yap:)) cok canim istiyorsa,,,ama bugunu persembe oldugunuda hatirlatmak isterim
Bencede haftasonu yikleme yap eminim faydasi gelir
az yedim
evde nerden bulayım kız ciğeri
yarın cuma pastadan sadece 1 çatal al.biz sana aç kalıyorsun dediğimizde bize kızdın ama artık sende gördünki aç kalmak sorunu çözmüyor.sporu ekmezsen boşu boşuna aç kalmış olacaksın.sağlıklı beslen(1300-1400)kalori civarı,sporda yap bence vereceksin.
kesinlikle aynı fikirdeyim 58 stiyorum.mayısa kadar 5 ay var.yavaş yavaş devam edeceğim.son kilolar çok zor gidiyormuş cidden.
bu arada 2 yumurta haşlayıp baharatladım,yanına da kocaman bir tabak brokoli salatası yapııp yedim.
kız kalsiyum almadan olur mu?kemikler nasıl koruyacak yapısını.yeterince almıyorsan bence önce dr a git.bir çaresine baksınlar.
gitmedimmi sanıyosun canım, yaşımın genç olduğunu gören muayene bile etmeye gerek duymuyor. hele bi tane doktor bana peynir yemiyosan süt içmiyosan neskafe iç maydonoz ye dedi. şaka gibi dimi.
ben gün içerisinde 2 fincan kadar tüketiyorum ama şekersiz yasemin sayesinde :)))) 2-3 çay kaşığı kadar süt tozu atıyorum bazende süte kahve atıp içiyorum sayılıyo o zaman onlar dorumu? bak ya kendi kendinin morelini bozmakta bir numarasın sabah ne güzel iyim süperim kilo verdim diyodun daha nee
Yarın yazıcııııımmm menümü aynen öle FerhaaaannnEski yasemiiiinnnnnnnnnn..,ne hatirladim biliYomusun..ilk geldiginde bir detayli menu yaziyrodun ki:)))) oku okuoku bitmiyordunerde o yasemin hehehe
Afiyet olsun canim guzel
Benden de bi 300 gelsin cezaaa ...ohhh yarasinnn
Bendeeeeeeeeeeeee
tv de bir dr bişey anlatmıştı,ilginç gelmişti.belki işine yarar.yumurtanın kabuğu saf kalsiyummuş.kabuğunu kurutup havanda dövüp bebeklere çay kaşığının ucuyla verilirse kemiklere yararlı demişlerdi.snde yarım yaşığı yesen nasıl olur acaba:44:
ıyyyyyyyyy şu dünyada midemi ağzıma getiren şeylerden biridir yumurta kabuğu. ama hadi şifa için katlandım diyeyim, benim onu yiyebilmem içim önce çamaşır suyunda bekletmem lazım o zamanda faydasından çok zararı olur eminimama bilgi için çok saol
dimi yaa insan bi süre sonra gerçekten alışıyo bu yeme düzenine. bazen bana sırf bu yüzden hiç veremicekmişim gibi geliyo :))Bilmiyorumki kubracim..gecen hafta 6 gun spor yaptim menulerim iyidi ama gram gitti e o gramlar ski verdiklerimdi zaten regl siskinliginden spnra gitmemisti hemen..hic bilmiyorum ama bahsetmisti arkadasimda bu kilolarda cok zorlanmis 1 yl surmus. 4 kilo vermesi ama diye modundan hic cikmadan devam etmis e simdi 58 kilo..bende yarismadan ayrilsamda aynen devam edicem alistim zaten
kesinlikle doğru bi bilgi. yumurta kabuğu saf kalsiyumdur.tv de bir dr bişey anlatmıştı,ilginç gelmişti.belki işine yarar.yumurtanın kabuğu saf kalsiyummuş.kabuğunu kurutup havanda dövüp bebeklere çay kaşığının ucuyla verilirse kemiklere yararlı demişlerdi.snde yarım yaşığı yesen nasıl olur acaba:44:
yavaş yavaş yaa. şekeri birden bıraktımda süt tozsuz hımm onuda azaltıyorum işte önceden daha çok atıyodum hihihihiiiben ama sana süttozsuz öğretmiştim. İçine 0 yağlı azcık sütleşekersizde iyi bişey tabiki
Yarın yazıcııııımmm menümü aynen öle FerhaaaannnBugün kaçamak yaptım, cezamı akşama çekiciiiimmmm 400 de bana ceza gelsin
işte o annn :18::18::18::18:***13. TAKIM 287. ETAP ***
cumbo (62.9 / //%)
_ferdici_ ( 67.4 / / / % )
Kbra23 ( 68.2 / //%)
goncagulll ( 70.9/ / / %)
mersinli42 ( 67 / // %)
nurgulguney ( 54.8 / // % )
pia ( 64.5/ / / % )
yasminyaso ( 76// /%)
lafraise(64/ / /% )
yenidenbasla( / / /% )yeni üye hedef:
13.TAKIM ORTALAMASI:%
kızlar eda yı listeye aldım.dilan henüz beni üyelik konusunda tatmin etmedi.listede yanlış bir şey varsa yazıbu arada eda,başlangış kilonu ve hedefini yazar mısın?tickerındakini mi alayım?
hamburin etkisi olmamıştır kesinbu defa kilomla ilgili hiç bi fikrim yok. almışta olabilirim aynıda olabilirim ama vermediğime eminim.
güzelbu defa menümü erkenden paylaşim ki akşam kaçamak yapmim zaten kurs var istesemde yiyemem
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
bi kk süzme peynir
1çk bal
2 zeytin
ara
1 mandelina
öğle
2 dilim tam buğday ekmeği
brokoli çorbası
ara
1 mandelina
1 elma
akşam (daha yemedim)
1 kase ligt sütle mısır gevreği
2 avuç yulaf ezmesi
ara
2 gün kurusu
1 avuç fındık
ferhan istemiyorum demişti.
bu defa kilomla ilgili hiç bi fikrim yok. Almışta olabilirim aynıda olabilirim ama vermediğime eminim.
Paylaşalım gitsin zeynep, utanalım kendimizden biraz belki gaza geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?