Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet haklısın yemeyerek bir noktadan sonra zayıflanmıyo ya da cok yavaslıyo mozaik pastanın dilimi 200-220 kalori civarında bir ögün mü yapsam ( ay yiyim bi tanecik kosarım aksam :)
O zaman hafta sonu özledklerimi yiyim :))

Ayy evde olmuyo. Hayir canim kizmamistim :) bi catalcik yedimm dayanamadim :) mesela diyetisyenler ilk basladgnda gunde 1.500 kaloriye dusuruyolar sonra 1000 e kadar dusurup ideal kiloya dusunce koruyucu ogunler veriyolar belkide ben hep ayni duzeyde gittim diye boyle oldu

kız kalsiyum almadan olur mu?kemikler nasıl koruyacak yapısını.yeterince almıyorsan bence önce dr a git.bir çaresine baksınlar.

gitmedimmi sanıyosun canım, yaşımın genç olduğunu gören muayene bile etmeye gerek duymuyor. hele bi tane doktor bana peynir yemiyosan süt içmiyosan neskafe iç maydonoz ye dedi. şaka gibi dimi.

gitmedimmi sanıyosun canım, yaşımın genç olduğunu gören muayene bile etmeye gerek duymuyor. hele bi tane doktor bana peynir yemiyosan süt içmiyosan neskafe iç maydonoz ye dedi. şaka gibi dimi.

tv de bir dr bişey anlatmıştı,ilginç gelmişti.belki işine yarar.yumurtanın kabuğu saf kalsiyummuş.kabuğunu kurutup havanda dövüp bebeklere çay kaşığının ucuyla verilirse kemiklere yararlı demişlerdi.snde yarım yaşığı yesen nasıl olur acaba:44:

ben ama sana süttozsuz öğretmiştim. İçine 0 yağlı azcık sütle şekersizde iyi bişey tabiki

Yarın yazıcııııımmm menümü aynen öle Ferhaaaannn Bugün kaçamak yaptım, cezamı akşama çekiciiiimmmm 400 de bana ceza gelsin

ıyyyyyyyyy şu dünyada midemi ağzıma getiren şeylerden biridir yumurta kabuğu. ama hadi şifa için katlandım diyeyim, benim onu yiyebilmem içim önce çamaşır suyunda bekletmem lazım o zamanda faydasından çok zararı olur eminim ama bilgi için çok saol

***13. TAKIM 287. ETAP ***

cumbo (62.9 / //%)
_ferdici_ ( 67.4 / / / % )
Kbra23 ( 68.2 / //%)
goncagulll ( 70.9/ / / %)
mersinli42 ( 67 / // %)
nurgulguney ( 54.8 / // % )
pia ( 64.5/ / / % )
yasminyaso ( 76// /%)
lafraise(64/ / /% )
yenidenbasla( / / /% )yeni üye hedef:

13.TAKIM ORTALAMASI:%

kızlar eda yı listeye aldım.dilan henüz beni üyelik konusunda tatmin etmedi.listede yanlış bir şey varsa yazıbu arada eda,başlangış kilonu ve hedefini yazar mısın?tickerındakini mi alayım?

Son düzenleme:
dimi yaa insan bi süre sonra gerçekten alışıyo bu yeme düzenine. bazen bana sırf bu yüzden hiç veremicekmişim gibi geliyo :))
kesinlikle doğru bi bilgi. yumurta kabuğu saf kalsiyumdur.
yavaş yavaş yaa. şekeri birden bıraktımda süt tozsuz hımm onuda azaltıyorum işte önceden daha çok atıyodum hihihihiii
işte o annn :18::18::18::18:

bu defa menümü erkenden paylaşim ki akşam kaçamak yapmim zaten kurs var istesemde yiyemem
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
bi kk süzme peynir
1çk bal
2 zeytin

ara
1 mandelina

öğle
2 dilim tam buğday ekmeği
brokoli çorbası

ara
1 mandelina
1 elma

akşam (daha yemedim)
1 kase ligt sütle mısır gevreği
2 avuç yulaf ezmesi

ara
2 gün kurusu
1 avuç fındık

bu defa kilomla ilgili hiç bi fikrim yok. almışta olabilirim aynıda olabilirim ama vermediğime eminim.
hamburin etkisi olmamıştır kesin

güzelafiyet olsun.

geçenlerde sordum sadece dilek yazdı ,sonra 13 ünü bekleyelim dediniz.şimdi son kez soruyorum ölçüleri paylaşalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…