Slm kizlar
1 gibi kalktim
Dışarısı cook soğuk
Midem hala sissss
akşama doğru anca uğrarım cevabınızı bekliyorum
Gülçin nerelerdesin sen yaaaa? Bi gittin hiç haber vermeden. Çok merak ettik seni
kessiinnnnhamburin etkisi olmamıştır kesin
güzelafiyet olsun.
ferhan ben notumu alıyorum zaten demişti. benim için farketmez paylaşabiliriz.geçenlerde sordum sadece dilek yazdı ,sonra 13 ünü bekleyelim dediniz.şimdi son kez soruyorum ölçüleri paylaşalım mı?
benimde yok hergün tartılıyordum bi ara, bu hafta süpriz olcak
hoşgeldin ebru.bu arkadaş izinli ayrılalı 6 ayı geçmiştir değil mi ebru?
Bu arada kızım olacak inşallah kızlar, söylemişmiydim size? İsim önerilerinizi alabilirim
ezgi naz güzel bence. bidee pırılda çok hoş.Bu arada kızım olacak inşallah kızlar, söylemişmiydim size? İsim önerilerinizi alabilirim
Çok tebrik ederim Ebrucum:)))
Yasemin koy Yasemin hihiiihihihiihih
Yarinin cuma olmasi ve bugunde 2 catalcik mozaik pasta yedigim icin bugunku yemek gunlugum kapanmistir :)
Sabah
1 d. hindi fume
Domates salatalik biber
1 d. Peynir
Ara
1 mandalina
Ogle
2 kofte
Yagsiz yogurt
Ara
Yok
Aksam
Tavuk suyu corba
Tavuk
Cola zero
Not: Kolada kirk yilda bi icerim oyle bagimliligim yok
süppeeerrr tebrikler , ben de güzel vermişim...günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyum,sabah tartıya çıktım,vermişim
bence zedelemiş olabilrisn, kalsiyum ve magnezyum eksikliğinde önce kaslarda kramp olur,, kemik ağrısı hissedilmez , ileri dönemlerinde ise öce bel ve sırt ağrısı gelişir..bir de diş çürümelerin, dişeti bozukluğu, çarpıntı, tırnak kırılması da kalsiyum eksikliğinde görülebilri, bunlar var mı sendedilek ve eda sizden yardım istiyorum, benim bi problemim var. son bir haftadır özellikle sporda olmak üzere normal yürürken falanda alt bacağımın ön kemiği varya orası ağrıyor ellediğimde bile acıdığını hissediyorum. şimdi bu spordan olabilirmi. yada aklıma şöyle bişey geliyor. ben hiç peynir yemeyen bi insanım çocukluğumdan beri, aklım başıma gelince yanı 25 yaş civarı ancak labne ve lor yemeye başladım zorla. sütlede aram pek yoktur ama yoğurt ve ayran tüketmeye çalışırım. hamileliğimde devamlı kalsiyum takviyesi aldım ama doğumdan sonra bıraktım. şimdi emziriyorum ya acaba kalsiyum eksikliği böyle bişey yaparmı yada spordanmı bunu anlayamıyorum aklıma başka bişeyde gelmiyor. fikir verirseniz sevinirim.
ahhhh yarama tuz bastın canım yaaa.. 2.5 yaşına kadar harika yiyordu, en sevdiği yemek kurufasülyeydi mesela,, ama birara azıdişini çıkarırken bir kesiidli iştahtan gidiş o gidiş , şimdi hiç bir ymeği kabul etmiyor, acıkana kadar vermeyeyim diyorum, 3 gün yemese istemiyor yemek,, balıkyağı ve vitamin takviyesi veriyorum ben deKübracim diyet recelleri var ve bagirsaklarida cok iyi calistiriyor..
Dilekcim buna nasil izin verirsin daha bu yasta bukadar kararli birseykilde yemiyorsa ileride hic yemez ve bu sekilde beslenmesi ne kadar dogru?cok üzüldüm yememesine
anaaamm öğle akşam yemiycek misinnnnnnGünaydın kızlar
Tostumu yedim bekliyorummmHadi gelin kahve içelim
Bugün kaç gündür saldığım düzenime bir dur diyip, sen anlasan anlasan sıkı diyetten anlarsın diyerek diyete başladım. 1 hafta boyunca sabah kepekli beyaz peynirli tost, öğle akşam ekmek yok çorba salata modunda yaşayacağım. Beni ancak bu hafta dengeye getirir sanırsam. Arada bademlerim kuru kayısım olacak, salatada çörek otu ve keten tohumu :)))
Yeşil çayda beni bir özlemiş biiii özlemişhani çubuk tarçınım nerde o olmadan beni içemezsin diyip durdu
bence bir parça ye yaaaa o kadar da kasmaaaSorunlarım var :)
1. Bu hafta en az yedigim hafta ama zayflamak icin degil zor bi dönemdeyim
2. Buna ragmen topu topu 400 - 500 gr verdim
3. Evde mozaik pasta var tek istedigim sey ondan bir diim yemek kendimi tutmakta zorlanıyorum
4. Yesem nolur ki
5. Hafta sonu eda nın deyimiyle yükleme mi yapsam abartmadan
eveeettttgeçenlerde sordum sadece dilek yazdı ,sonra 13 ünü bekleyelim dediniz.şimdi son kez soruyorum ölçüleri paylaşalım mı?
8 haziranda ayrılmış.sağol canım.bakarım listeye.Hoşbulduk canım. Diskalifiye listesine bakarsan orda belki ismi vardır. Ben en son geri dönmek üzere ayrıldı diye yazmıştım. 6 ayıda geçmiş olması lazım çünki ben mezun olalı altı ay oldu sanırım. Püsküüt'ün yaptığı listede ismini ara bakalım. Gülçin benden önce başlamıştı takıma, semine tanıyordur büyük ihtimal. Betül'de öyle.
ayyy ne güzel sağlıkla gelsin.eylül ,nazlı isimlerini severim ben.Bu arada kızım olacak inşallah kızlar, söylemişmiydim size? İsim önerilerinizi alabilirim
vayyyyy senin menün nasıl oldu böyleYarinin cuma olmasi ve bugunde 2 catalcik mozaik pasta yedigim icin bugunku yemek gunlugum kapanmistir :)
Sabah
1 d. hindi fume
Domates salatalik biber
1 d. Peynir
Ara
1 mandalina
Ogle
2 kofte
Yagsiz yogurt
Ara
Yok
Aksam
Tavuk suyu corba
Tavuk
Cola zero
Yarinin cuma olmasi ve bugunde 2 catalcik mozaik pasta yedigim icin bugunku yemek gunlugum kapanmistir :)
Sabah
1 d. hindi fume
Domates salatalik biber
1 d. Peynir
Ara
1 mandalina
Ogle
2 kofte
Yagsiz yogurt
Ara
Yok
Aksam
Tavuk suyu corba
Tavuk
Cola zero
menüler karıştı sanırım inanamıyorum bu gerçekten senin menünmüafiyet olsun. nihayet ay hasret kalmıştık ya. olcak olcak. özellikle kolayla ilgili açıklama yapma gereği neden duydun
8 haziranda ayrılmış.sağol canım.bakarım listeye.
ayyy ne güzel sağlıkla gelsin.eylül ,nazlı isimlerini severim ben.
vayyyyy senin menün nasıl oldu böylezero için cezalısın 100 mekik
işteee buuuuu.. süper olmuşş
menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
peynir
zeytin
ara:neskafe
öğle:brokoli salatası
2 haşlanmış yumurta
ara:2 bisküvi
akşam:1 kase yayla ç.
yarım tabak kıymalı taze fasulye
2 kaşık makarna
salata
araortakal
su:1.5 litre
spor:25 d jillian
ezgi naz güzel bence. bidee pırılda çok hoş.
bende tam nurgül koy dicektim hihihihiiiii
Ben izne ayrilali 6 ay olmus mudur ya
Ben bilmiyordum bilsem daha erken gelirdim:))
Oyle bi kural oldugunu bilmiyordum daha dogrusu.
ben ama sana süttozsuz öğretmiştim. İçine 0 yağlı azcık sütleşekersizde iyi bişey tabiki
Yarın yazıcııııımmm menümü aynen öle FerhaaaannnBugün kaçamak yaptım, cezamı akşama çekiciiiimmmm 400 de bana ceza gelsin
bu defa menümü erkenden paylaşim ki akşam kaçamak yapmim zaten kurs var istesemde yiyemem
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
bi kk süzme peynir
1çk bal
2 zeytin
ara
1 mandelina
öğle
2 dilim tam buğday ekmeği
brokoli çorbası
ara
1 mandelina
1 elma
akşam (daha yemedim)
1 kase ligt sütle mısır gevreği
2 avuç yulaf ezmesi
ara
2 gün kurusu
1 avuç fındık
geçenlerde sordum sadece dilek yazdı ,sonra 13 ünü bekleyelim dediniz.şimdi son kez soruyorum ölçüleri paylaşalım mı?
Sabah
1 d. hindi fume
Domates salatalik biber
1 d. Peynir
Ara
1 mandalina
Ogle
2 kofte
Yagsiz yogurt
Ara
Yok
Aksam
Tavuk suyu corba
Tavuk
Cola zero
menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
peynir
zeytin
ara:neskafe
öğle:brokoli salatası
2 haşlanmış yumurta
ara:2 bisküvi
akşam:1 kase yayla ç.
yarım tabak kıymalı taze fasulye
2 kaşık makarna
salata
araortakal
su:1.5 litre
spor:25 d jillian
Menum
Sabah
7:15te 2 dilim tam bugday ekmegine light kasarla tost
3 zeytin
1 bardak sut
9:30ta 1 haslanmis patates
3 zeytin
12:30
1 kepce ispanak
2 kepce salcali makarna
1 kepce yogurt
13:45
1 mandalina
Simdi eve yeni geldim cook acim
Boool salata bool balik yiycem:))
bu jillian hangi videosunu yapıyosun etkilimi bende yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?