Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hamburin etkisi olmamıştır kesin

güzelafiyet olsun.
kessiinnnn teşekkürederim.
geçenlerde sordum sadece dilek yazdı ,sonra 13 ünü bekleyelim dediniz.şimdi son kez soruyorum ölçüleri paylaşalım mı?
ferhan ben notumu alıyorum zaten demişti. benim için farketmez paylaşabiliriz.
benimde yok hergün tartılıyordum bi ara, bu hafta süpriz olcak

ben o huyumu çok seviyorum yaa. hiç tartıyla aram yok. kronik diyetteyim ama tartıya bağımlı deilim. aklıma bile gelmiyo. sabah tartılacak olsam hep servise geç kalıyorum koştur koştur tartıyı kim düşünüyo akşam geliyorum hem unutuyorum hemde tok olmuş oluyorum hiç çıkmıyorum morelim bozulur diye. bazen pazar günleri geç kalkıyorum çok acıkmış oluyorum ya hep olduğumdan çoookkk düşün çıkıyorum

hoşgeldin ebru.bu arkadaş izinli ayrılalı 6 ayı geçmiştir değil mi ebru?

Hoşbulduk canım. Diskalifiye listesine bakarsan orda belki ismi vardır. Ben en son geri dönmek üzere ayrıldı diye yazmıştım. 6 ayıda geçmiş olması lazım çünki ben mezun olalı altı ay oldu sanırım. Püsküüt'ün yaptığı listede ismini ara bakalım. Gülçin benden önce başlamıştı takıma, semine tanıyordur büyük ihtimal. Betül'de öyle.

Bu arada kızım olacak inşallah kızlar, söylemişmiydim size? İsim önerilerinizi alabilirim

Son düzenleme:
Yarinin cuma olmasi ve bugunde 2 catalcik mozaik pasta yedigim icin bugunku yemek gunlugum kapanmistir :)
Sabah
1 d. hindi fume
Domates salatalik biber
1 d. Peynir

Ara
1 mandalina

Ogle
2 kofte
Yagsiz yogurt

Ara
Yok

Aksam
Tavuk suyu corba
Tavuk
Cola zero

Not: Kolada kirk yilda bi icerim oyle bagimliligim yok

menüler karıştı sanırım inanamıyorum bu gerçekten senin menünmü afiyet olsun. nihayet ay hasret kalmıştık ya. olcak olcak. özellikle kolayla ilgili açıklama yapma gereği neden duydun

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
bugün çok mutluyum,sabah tartıya çıktım,vermişim
süppeeerrr tebrikler , ben de güzel vermişim...
bence zedelemiş olabilrisn, kalsiyum ve magnezyum eksikliğinde önce kaslarda kramp olur,, kemik ağrısı hissedilmez , ileri dönemlerinde ise öce bel ve sırt ağrısı gelişir..bir de diş çürümelerin, dişeti bozukluğu, çarpıntı, tırnak kırılması da kalsiyum eksikliğinde görülebilri, bunlar var mı sende
be de senin gibiydim üniversitede yoğurt yemeye başladım. süt hala içemiyorum yalnızca nesquikli olursa... ama peyniri severim.. süt ürünleri dışında bildiğim kadarı ile yeşil yapraklı sebzelerde, baklagiller ve ceviz, badem gibi kuruyemişlerde de kalsiyum var, yani en azından bunlaı tüketebilirsin.
bir yere çarpmış olabilirsin morarma falan var mı, ağrı kesici içtin mi, calcium eksikliğin varsa ağrıkesici ile geçmeyecektir.. bence bir dr görünüp grafi çektirmelisin... kalsiyum eksikliği kan tahlil ile çıkmaz , eğer kalsiyumu besinlerle alamıyorsan takviye almaya çalış
Kübracim diyet recelleri var ve bagirsaklarida cok iyi calistiriyor..
Dilekcim buna nasil izin verirsin daha bu yasta bukadar kararli birseykilde yemiyorsa ileride hic yemez ve bu sekilde beslenmesi ne kadar dogru?cok üzüldüm yememesine
ahhhh yarama tuz bastın canım yaaa.. 2.5 yaşına kadar harika yiyordu, en sevdiği yemek kurufasülyeydi mesela,, ama birara azıdişini çıkarırken bir kesiidli iştahtan gidiş o gidiş , şimdi hiç bir ymeği kabul etmiyor, acıkana kadar vermeyeyim diyorum, 3 gün yemese istemiyor yemek,, balıkyağı ve vitamin takviyesi veriyorum ben de
anaaamm öğle akşam yemiycek misinnnnnn
bence bir parça ye yaaaa o kadar da kasmaaa
geçenlerde sordum sadece dilek yazdı ,sonra 13 ünü bekleyelim dediniz.şimdi son kez soruyorum ölçüleri paylaşalım mı?
eveeetttt

8 haziranda ayrılmış.sağol canım.bakarım listeye.

Bu arada kızım olacak inşallah kızlar, söylemişmiydim size? İsim önerilerinizi alabilirim
ayyy ne güzel sağlıkla gelsin.eylül ,nazlı isimlerini severim ben.
vayyyyy senin menün nasıl oldu böylezero için cezalısın 100 mekik

işteee buuuuu.. süper olmuşş

menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
peynir
zeytin

ara:neskafe

öğle:brokoli salatası
2 haşlanmış yumurta

ara:2 bisküvi

akşam:1 kase yayla ç.
yarım tabak kıymalı taze fasulye
2 kaşık makarna
salata

araortakal

su:1.5 litre
spor:25 d jillian

Ben izne ayrilali 6 ay olmus mudur ya
Ben bilmiyordum bilsem daha erken gelirdim:))
Oyle bi kural oldugunu bilmiyordum daha dogrusu.

menüler karıştı sanırım inanamıyorum bu gerçekten senin menünmü afiyet olsun. nihayet ay hasret kalmıştık ya. olcak olcak. özellikle kolayla ilgili açıklama yapma gereği neden duydun

hahahah asagıdaki yorumu oku bak neden oldugunu anlicaksın ahahahha :18:

mucize gibi degil mi :)) hahaha tamam gercekten 100 mekik cekicem :)))

işteee buuuuu.. süper olmuşş

yasasın sonunda böyle yorumlarda okuyabildimm :))

Son düzenleme:

bu jillian hangi videosunu yapıyosun etkilimi bende yapıcam

Menum

Sabah
7:15te 2 dilim tam bugday ekmegine light kasarla tost
3 zeytin
1 bardak sut

9:30ta 1 haslanmis patates
3 zeytin

12:30
1 kepce ispanak
2 kepce salcali makarna
1 kepce yogurt

13:45
1 mandalina

Simdi eve yeni geldim cook acim
Boool salata bool balik yiycem:))

ezgi naz güzel bence. bidee pırılda çok hoş.

bende tam nurgül koy dicektim hihihihiiiii

Ezgi benim sevdiklerimin arasında da var. Naz güzel ama isimlerin karakterleri etkilediğini düşündüğüm için naz koymayı asla düşünmem

Ben izne ayrilali 6 ay olmus mudur ya
Ben bilmiyordum bilsem daha erken gelirdim:))
Oyle bi kural oldugunu bilmiyordum daha dogrusu.

Sonradan çıktı zaten Betül'cüm. Hatta ben bile mezun olmuştum. Bu arada geçenki mesajına cevap veremedim. Sen gittikten sonra mezun oldum. Tam mezun olduğum hafta hamile olduğumu öğrendim. Tamamen sürpriz oldu. Şimdi 24 üncü haftanın içindeyim. Yaklaşık 6 aylık yani. Bu arada sanırım sende nişanlandın? Hayırlı uğurlu olsun

Çok tebrik ederim Ebrucum:)))

Yasemin koy Yasemin hihiiihihihiihih

Teşekkürler canım, bende Ebru'mu koysam acaba diye düşünüyorum

Rica ederim canım ne demek. Büyük ihtimal diskalifiye olmuştur. 6 ay geçmiş. Naz içinde açıklamam yukarda Eylül ismi güzel ama benim kız Nisan da doğacağı için Nisan da olabilir diye düşünüyorum. Ama söylenirken sonda ki n sesi düşerde Nisa anlaşılırsa diye tereddütteyim.

Ne kacamagi simdi bu nicks nicks nicks

Afiyet olsun canimcim

Benim fikrim degismedi bidenem

Çok tebrik ederim Ebrucum:)))

Yasemin koy Yasemin hihiiihihihiihih

Hehe simdi ajklima geldi benim cocukken yasemin diye aaretim vardi..harbi areettik biz hee..bilirmisiniz aret ne demek? Aret galiba aslinda..simdi kankaymis bilmemeneymis:)1

daha süper degilde skiye göre idare eder..dikat edince altalta yazmisin co gorunsun diyemi ne :)) ama gidim gidim yine

Hahahah zeynepte iyi alisti ha. Gelene ceza gidene cezaaa zero ictim siiirrraaak 100 mekik cola ctim siiiraaaak ( kirbac sesi bu) 300 mekiiiiikk hahaha

Kilo verdigin gorunce daha gaza geldin dimiii.. Guzel olmus canim

Öglenki makarna cok olmamismi betulcm..afiyet lsun

bu jillian hangi videosunu yapıyosun etkilimi bende yapıcam

Etkili olmaz miiiiii..bi dene kendin gör:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…