Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim menümde söyleydi

Sabah
Sütle muhallebi gibi bisi yaptim kendime..kafadan dukan tariflerinden esinlenmis bisi..adini koyamadim

Ögle
1 tabak mantarli tavuk sote, yarim dilim ekmek

Ara
Kahve

Aksam
1 tabak pastirmali kurufasulye , 1 bardak kefir

Bir kahve daha icmek istiyorum
Spor yok hareketliir gundu..belki birazdan yaparim

bu jillian hangi videosunu yapıyosun etkilimi bende yapıcam
Jillian Michaels 30 Day Shred - www.DietingHub.com.avi - YouTube bende işe yarıyor.
afiyet olsun betül.senin 6 ay dolmadı.ben geldikten sonra gittin.
afiyet olsun.sen çok konuştun ,şırrrraaaakkkkkk 500 mekik

Bu arada hatice nerde? Ne yapmayi dusunuyor ki gelmiycek mi? Dondu hic görmediburalarda
haticede 2 hafta diye gitti gidiş o gidiş.

biri diye hitap ediceksek birbirimize, sana cevap veriyorum biri..
ilk olarak yazdıgımı dikkatli okumus olsaydın yinee, net 630 demedigimi anlardın bildigim kadarıyla notunuda düsmüs oldugumu farkederdin. benim elimdeki kalori listelerinde yazanı yazdım internettende baktım yanlıssak elbette birbirimizi düzelticez guzel uslupla .
ikinciside o dilek ablanın bana yapmıs oldugu elestiriye karsılık olarak, (bu gidisle 1 kilodan fazla vericeksn yazmıstı) durumun saglıksızlıgının farkında olarak espiri mayetinde yazdıgım cevaptı hic bir gercekciligi olmadan .
ücüncüsüde benim cevaplarımı hatırlayıp beni hatırlayamamanda farklı bisey.
birbirimize karsı bu tavırla konusucaksak konusmayıp kimseye rahatsızlık vermemenin daha dogru oldugunu düsünüyorum. cünkü bu konusma diger üyelerlede gerginlige neden oluyo oysaki ben daha önce hallettiğimizi düsünmüstüm

Hehe simdi ajklima geldi benim cocukken yasemin diye aaretim vardi..harbi areettik biz hee..bilirmisiniz aret ne demek? Aret galiba aslinda..simdi kankaymis bilmemeneymis:)1
bizde de ahiretlik derler yani ahirete kadar beraberiz anlamında, kankardeş kanka gibi..

afiyet olsun canım güzel olmuş

menüüüümmmm
sabah: 1 kase nesfit
ara: nescafe
öğle: sebzeli köfte, 1 dilim ekmek 300 ml ayran
ara: 1 portakal
ara 1 orta türk kahvesi
akşam: peynirli tost, nescafe
su 2 lt
spor yarım saat yürüyüş

hepsini yapmıcan biliyosun demi.ilk bölümü 27 d .10 gün yapcan.ben haftaya 2. bölüme geçicem.ok

ayy 22 dkdır yapıyorumm o zaman 5 dk daha yapıyimm alttaki komsu gelicek noluyo diye hoplamaktan zıplamaktan :))

aaa eveeet ben de çok beğendim, 2 gün yaptım heryerim ağrıdı valla.. ama bugün yapamadım sabah oğlum uyuyordu kucağımda götürdüm okula belim koptu.. gözüm kesmedi jillianı

benm simdiden agrımaya basladıı mutfaga su almaya gidene kadar bacaklarm fenaaa..
popoyu yukarı kaldırdıgın harekette göbegi fena yakıyoooo

Ebrucum bnm de ablamn cocugu olcak ama daha cinsiyeti belli degil, belli olsun biz de isim dusunmeye basliycaz:))

Zeynep ben geri doneyim mi o zaman 6 ayim da dolmamiskenn???

Ferhancim evet makarna fazla oldu biraz ya:/

oh oh ne güzelyarın daha bir güzel olacak bedenin,kımıldayamacaksın.ama geçer merak etme

aaa eveeet ben de çok beğendim, 2 gün yaptım heryerim ağrıdı valla.. ama bugün yapamadım sabah oğlum uyuyordu kucağımda götürdüm okula belim koptu.. gözüm kesmedi jillianı
çocukları taşımak ayrı bir zanaat.belim kopuyor taşırken benim kızı.

iyi geceler kuzucuklaarrrr
iyi geceler.

Ebrucum bnm de ablamn cocugu olcak ama daha cinsiyeti belli degil, belli olsun biz de isim dusunmeye basliycaz:))

Zeynep ben geri doneyim mi o zaman 6 ayim da dolmamiskenn???

Ferhancim evet makarna fazla oldu biraz ya:/
tamam betül,yarın girmek istiyor musun listeye?

İsterim ama baya artidayim..
Gerci cok haftaya boluncek ama..?

maşallahhh tü tü tüü

afiyet olsn canım
afiyet olsn güzelll

afiyet olsn cnmm

menüüüümmmm
sabah: 1 kase nesfit
ara: nescafe
öğle: sebzeli köfte, 1 dilim ekmek 300 ml ayran
ara: 1 portakal
ara 1 orta türk kahvesi
akşam: peynirli tost, nescafe
su 2 lt
spor yarım saat yürüyüş

güzel afiyet olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…