Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar tüm gun belim ve karnimn agrisiylaoturdum yartim kalkdim..afedersiniz leke leke simsiyah ve muthis bir agri
Böyle devam ederse ilaclari beklemeden yeniden doktora gidicem

Iyi geeler canim bende bir selam vereyim dedim

Ben burdan ayrilirken diyetedevam dedim ama 1 ay fln diyete flnda aravericem..belki iyi gelir ..abartili beslenmeden..zaten pek diyet tarz yemiyordum olandan azar azar ayni yle devam edicem ama 1 ay yilbasi snrasina kadarbiraz dinlenicem..cok sikildim..bi iki kilofln alsam yine bianda yeniden baslayinca evellah 5 kilo gidiverir yani dilerimmmmmm

kilo grafigim.. ((

Date Weight
12/17/2012 64.0
07/06/2012 58.3
06/13/2012 59.2
06/01/2012 60.2
05/25/2012 60.9
05/19/2012 61.4
03/02/2012 61.9

tam yatacakken dedim şu jillian la bir de ben buluşayım diyee :)
ne hareketler, ne kas ağrısı beni en çok zorlayan boğazım oldu.
hastayım 1 haftadır fln özellikle kardiyo kısımlarında boğazm öyle bir kurudu ki, öksürürken yırtıldı sankı nasıl acıyo şimdi (

bir tatlı kaşığı kestane balı yiycm şimdi
her sabah yiycem unutmazsam..

iyi geceler tekrar herkese

bugünkü menüm çok kötüydüüü

kahvaltı 1 de :)
peynir domates salatalık zeytin yumurta
bal kaymak 3 dilim ekmek

ara 1mandalina

akşam 1 pakete ykın bisküvi:26:

2lt su

spor yok
nasıl menü olmuş o öyle..
afiyt olsun dilekte,akşamları yemek yapmaya ne zaman başlayacaksın

iyi geceler.
28inde eşim gelecek o zaman yapıcaaaammm ..
Zeynep canimi kuru patlican dolmasi istettinnnn:))

Semine bizimle degilsin o nasil menu:))

Ama ben de gunah cikarayim 2 tane petito yedim caylaaa
Cok tatli o kucucuk ayiciklar yaaa
ayy ben de seviyorum minik ayıcıkları.. bari bir tane yeseydin ..
bağırsaklarımda sorun var evimde sobalı üşütme olasılığım çok yüksek zeynep afedersiniz tuvalete çok uzun zamanda çıkıyorum 4 günde falan
4 gün çok değil mi canım yaaa.. kayısı veya activia denedin mi
neyse kimse yok ben de çıkayım belki jillian denerim
dumble yok ben de ama dumblesız olur mu ki ?
yapan arkadaşlar siz ağırlıkla mı yapıyorsunuz hep ?

iyi geceler herkeseee
ben sadece 2 kez yaptım o da su dolu 500 mllik şişelerle
Selam kizlar tüm gun belim ve karnimn agrisiylaoturdum yartim kalkdim..afedersiniz leke leke simsiyah ve muthis bir agri
Böyle devam ederse ilaclari beklemeden yeniden doktora gidicem
bence de bekleme git doktora..
kestane balı mı duymamıştım hiç..

Gunaayyyyyydddiiiiinnnnnnn offff yaaa simdi uyandim okula gidicem ama coook uykum var ben bu uykulu hallerimi nasil cozucem bilemiyorum 12 saat uyumazsam yetmiyo bana gercekten . 8 saat uyudum su an cok kotuyum gitmemeyi bile dusunuyorum

inşallah dediğin gibi olur

amaaaan,gecenin o saati derdin neydi betül.gemiş olsun.

günaydınnnnnnn minik kuşlaaarrrr
günaydın dilek

Gunaydin Dilekkk
Cok uykum var bnm yaaa
Bugun de aile katilim etkinligimiz var, umarim bittiginde bir cogu giderken cocuklarini da goturur:)))
götürebililer bence:34.

Gunaayyyyyydddiiiiinnnnnnn offff yaaa simdi uyandim okula gidicem ama coook uykum var ben bu uykulu hallerimi nasil cozucem bilemiyorum 12 saat uyumazsam yetmiyo bana gercekten . 8 saat uyudum su an cok kotuyum gitmemeyi bile dusunuyorum
miskiiiiin,kalk bakim.cam aç,geç karşısına.nasıl uyanırsın

miskiiiiin,kalk bakim.cam aç,geç karşısına.nasıl uyanırsın

Hahahaha ayy kalktim sonunda otobusede bindimm
Bi kus vardi duragiin onunde sapsal gibiydi :) arabalar geliyo duruyo korna caliyo hic korkupta kacmadi yolun ortasinda yuruyo duruyo hic kimseden korkmadi bir kopek geldi birden bi havalandi cok guldumm sabah sabah :)

Birde otobuse o kadar kisi bindik bir tanesi sofore gunaydin demedi nasil insanliktan cikmisiz yaa herkes kavgaya hazir ama bi gunaydin demekten yoksun bunada cok sinirim bozuldu

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr

Bilmiyorum zeynepcim plur olmaz ama simdi bu izini kendime vermisken bununla kafa yormiycam..bisalalim bakalim ne olucak...zaten suanda ne kadar yapsamda bu sikinlikle i ayrilsamda olmiycak..bence pisikoloji herseyden onemli..onu bozmiyim :))

12 saat miiiii.. bana 8 saat bile çok geliyor...

ayy ben de sinir oluyorum bu hallere.. bir de sen günaydın diyince küfür etmişsin gibi bakarlar ya yüzüne

bence de moral en önemlisi.. sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım. biraz kafan da boşalır ..

aslında biz böyle yaparak isteyenler istediğini kendi ellerimizle vermiş oluyoruz. ama biliyorum ki en azından çirkinleşmemek adına doğrusunu yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…