tam yatacakken dedim şu jillian la bir de ben buluşayım diyee :)
ne hareketler, ne kas ağrısı beni en çok zorlayan boğazım oldu.
hastayım 1 haftadır fln özellikle kardiyo kısımlarında boğazm öyle bir kurudu ki, öksürürken yırtıldı sankı nasıl acıyo şimdi(
bir tatlı kaşığı kestane balı yiycm şimdiw
her sabah yiycem unutmazsam..
iyi geceler tekrar herkese
cidden artık öküz bir millet olduk.insalık kalmadı,selam ,sabah yok...Hahahaha ayy kalktim sonunda otobusede bindimm
Bi kus vardi duragiin onunde sapsal gibiydi :) arabalar geliyo duruyo korna caliyo hic korkupta kacmadi yolun ortasinda yuruyo duruyo hic kimseden korkmadi bir kopek geldi birden bi havalandi cok guldumm sabah sabah :)
Birde otobuse o kadar kisi bindik bir tanesi sofore gunaydin demedi nasil insanliktan cikmisiz yaa herkes kavgaya hazir ama bi gunaydin demekten yoksun bunada cok sinirim bozuldu
Zeynepcim, beni izinli değilde geri dönmemek üzere ayrıldı yazarsan sevinirim. Çok öpüyorum canım.
Bu yarışma amacını yitirdi, birkaç kişini egosunu tatmin etcem diye burda yarışmıcam. Zaten yarışmaya gelmeden önce ben kendi çabamla 110 kg dan 89 a gelmiştim. yarışmada sadece 13 kg verebildim. Zaten kontak içindeyiz. Çok öpüyorum kızlar sizi
ooooo çayı çok severimBenm annem cok icer
O koydurttu
Hayatta tek basimayken kendime cay demlemisligim yoktur.
Simdi de findik kiriyorlar cayla yiyelim diye...
ne denesem bırakınca yine aynı şekilde devam ediyor betül4 gun cok uzun bir sure yaa Gulcin
Bagirsaklarini calistirmak icin bir seyler dene
Simdi aklima gelmiyo ama activia fln olabilir ise yariyor mu Tam bilmiyorum
günaydınnnnnnn minik kuşlaaarrrr
Gunaydin kizlar
..............................pzrts.........salı..........çrşmb............prşmb...........cuma...........cmrts.........toplam.......derece......spor...
cumbo........................7+...........6+.............9+.................8+............10+.............5+.............45............6..............6:))
mersinli42....................9+.........12+............13+................23+............23+.............8-.............98............1..............5:))
kbra23.......................7-..........0-.............14-.................17-..............15-.............6-.............59............3.............(
goncagulll...................11+........15-...........12+...............8+................8-................0-.............54............4..............3:)
nurgulguney................10-..........5+..........10-................11-...............8-................8-.............52............5..............1(
lafraise.......................7-...........3-............3-................20+...............20+.............10+............63...........2...............3:)
semine bu haftada yoksun ama haftaya alacağım listeye.ferhen ve yasemin ayrılacağınız çin listede yoksunuz.betül sende bu haftadan itibaren listeye gireceksin
kübra hiç spor yapmamışsınspor konusunda hepimiz daha özenli olmalıyız kızlar.
masallah arkadaşlar..............................pzrts.........salı..........çrşmb............prşmb...........cuma...........cmrts.........toplam.......derece......spor...
cumbo........................7+...........6+.............9+.................8+............10+.............5+.............45............6..............6:))
mersinli42....................9+.........12+............13+................23+............23+.............8-.............98............1..............5:))
kbra23.......................7-..........0-.............14-.................17-..............15-.............6-.............59............3.............(
goncagulll...................11+........15-...........12+...............8+................8-................0-.............54............4..............3:)
nurgulguney................10-..........5+..........10-................11-...............8-................8-.............52............5..............1(
lafraise.......................7-...........3-............3-................20+...............20+.............10+............63...........2...............3:)
semine bu haftada yoksun ama haftaya alacağım listeye.ferhen ve yasemin ayrılacağınız çin listede yoksunuz.betül sende bu haftadan itibaren listeye gireceksin
kübra hiç spor yapmamışsınspor konusunda hepimiz daha özenli olmalıyız kızlar.
beyaz tv de ebru şallı her sabah saat 10 da başlamış plates yapmaya sende onunla yapabilirsin seminetmm canımm
ya ben plates topuyla hareket yapmay7a çalışıyorum gerçekten kaslarımı esnetiyo çıtırdama sesi gelmiyoo
daha nelerr yapıolabilir fikri olan var mı yada daha önceden deneyimi olann?
12 saat miiiii.. bana 8 saat bile çok geliyor...
ayy ben de sinir oluyorum bu hallere.. bir de sen günaydın diyince küfür etmişsin gibi bakarlar ya yüzüne
cidden artık öküz bir millet olduk.insalık kalmadı,selam ,sabah yok...
.
bugünkü menüm ele alınmaz çok yedim yazmak istemiyorum sporda yapamıyorum nasıl etsem benimle takımda yarışacak arkadaş arıyorum eşleşip birbirimizi gaza getirsek arkadaşlar herkesin bir ortisi oluyordu yarış yapıyorduk önceleri
kızlar hilalden deryadan haberi olan var mı çok özledim onları evrenden sevgi yolluyorum onlara inşallah çok mutlu ve iyilerdir
ismini bilmiyorum tatlım öncelikle merhaba ismim gülçinnasıl oluyor ki bu azıcık anlatsan.. kızlarda kabul ederse yapabiliriz aslındaaa
gerçekten bende de çok fena form çayı iyi geliyo fakat devamlı ullanınca bağırsak tembelliği yapıyorya bu tuvalete cıkamama sorunu bende de var( bilmiyorum nasıl cözülücekk karnım cok fenaa siss
masallah arkadaşlar
beyaz tv de ebru şallı her sabah saat 10 da başlamış plates yapmaya sende onunla yapabilirsin semine
ismini bilmiyorum tatlım öncelikle merhaba ismim gülçin
takım kaptanı kiloları birbirine yakın olan 2 kişiyi eşleştiriyo menülerini daha ayrıntılı inceliyor sporda yarış falan yapıyorsun takımda sorumluluğunun daha fazla olduğu birisi oluyo yani
gerçekten bende de çok fena form çayı iyi geliyo fakat devamlı ullanınca bağırsak tembelliği yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?