Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zeynepcim, beni izinli değilde geri dönmemek üzere ayrıldı yazarsan sevinirim. Çok öpüyorum canım.
Bu yarışma amacını yitirdi, birkaç kişini egosunu tatmin etcem diye burda yarışmıcam. Zaten yarışmaya gelmeden önce ben kendi çabamla 110 kg dan 89 a gelmiştim. yarışmada sadece 13 kg verebildim. Zaten kontak içindeyiz. Çok öpüyorum kızlar sizi

Geçmiş olsun canimm

cidden artık öküz bir millet olduk.insalık kalmadı,selam ,sabah yok...

tamam yasemin,nasıl istiyorsan öyle olsun.

Benm annem cok icer
O koydurttu
Hayatta tek basimayken kendime cay demlemisligim yoktur.
Simdi de findik kiriyorlar cayla yiyelim diye...
ooooo çayı çok severim

4 gun cok uzun bir sure yaa Gulcin
Bagirsaklarini calistirmak icin bir seyler dene
Simdi aklima gelmiyo ama activia fln olabilir ise yariyor mu Tam bilmiyorum
ne denesem bırakınca yine aynı şekilde devam ediyor betül
günaydınnnnnnn minik kuşlaaarrrr

herkese günaydın

..............................pzrts.........salı..........çrşmb............prşmb...........cuma...........cmrts.........toplam.......derece......spor...
cumbo........................7+...........6+.............9+.................8+............10+.............5+.............45............6..............6:))
mersinli42....................9+.........12+............13+................23+............23+.............8-.............98............1..............5:))
kbra23.......................7-..........0-.............14-.................17-..............15-.............6-.............59............3.............(
goncagulll...................11+........15-...........12+...............8+................8-................0-.............54............4..............3:)
nurgulguney................10-..........5+..........10-................11-...............8-................8-.............52............5..............1(
lafraise.......................7-...........3-............3-................20+...............20+.............10+............63...........2...............3:)

semine bu haftada yoksun ama haftaya alacağım listeye.ferhen ve yasemin ayrılacağınız çin listede yoksunuz.betül sende bu haftadan itibaren listeye gireceksin
kübra hiç spor yapmamışsınspor konusunda hepimiz daha özenli olmalıyız kızlar.

tmm canımm
ya ben plates topuyla hareket yapmay7a çalışıyorum gerçekten kaslarımı esnetiyo çıtırdama sesi gelmiyoo
daha nelerr yapıolabilir fikri olan var mı yada daha önceden deneyimi olann?

masallah arkadaşlar

tmm canımm
ya ben plates topuyla hareket yapmay7a çalışıyorum gerçekten kaslarımı esnetiyo çıtırdama sesi gelmiyoo
daha nelerr yapıolabilir fikri olan var mı yada daha önceden deneyimi olann?
beyaz tv de ebru şallı her sabah saat 10 da başlamış plates yapmaya sende onunla yapabilirsin semine

bugünkü menüm ele alınmaz çok yedim yazmak istemiyorum sporda yapamıyorum nasıl etsem benimle takımda yarışacak arkadaş arıyorum eşleşip birbirimizi gaza getirsek arkadaşlar herkesin bir ortisi oluyordu yarış yapıyorduk önceleri
kızlar hilalden deryadan haberi olan var mı çok özledim onları evrenden sevgi yolluyorum onlara inşallah çok mutlu ve iyilerdir

12 saat miiiii.. bana 8 saat bile çok geliyor...

ayy ben de sinir oluyorum bu hallere.. bir de sen günaydın diyince küfür etmişsin gibi bakarlar ya yüzüne

yaa evet 8 saat yetmiyo bana bilmiyorum bi uykumu alıpta uyanabilsem cok iyi oluyorum ama 8 saat yetmiyo resmen gözümü acamıyorum

evet sormaa ben artık onlara günaydın demekten vazgectimm sadece sofore söylüyorum yazık adamlar hepsi diilde aralarnda kasap gibi olanlarda var istanbulun bitmeyen cilesi trafikte direksiyon sallıyolar bi günaydın demek bisey eksiltmezz.. mesela bugün orta yasıda gecmis bir sofordü günaydın kızım dedi gülümsedi sıcacık geldi bana o tavrı belki o da mutlu oldu bende...

cidden artık öküz bir millet olduk.insalık kalmadı,selam ,sabah yok...
.

aynen öylee öküzün önde gideni oldukk hele büyük şehirdee daha fenaaaa...

nasıl oluyor ki bu azıcık anlatsan.. kızlarda kabul ederse yapabiliriz aslındaaa

Son düzenleme:
ya bu tuvalete cıkamama sorunu bende de var ( bilmiyorum nasıl cözülücekk karnım cok fenaa siss

nasıl oluyor ki bu azıcık anlatsan.. kızlarda kabul ederse yapabiliriz aslındaaa
ismini bilmiyorum tatlım öncelikle merhaba ismim gülçin
takım kaptanı kiloları birbirine yakın olan 2 kişiyi eşleştiriyo menülerini daha ayrıntılı inceliyor sporda yarış falan yapıyorsun takımda sorumluluğunun daha fazla olduğu birisi oluyo yani

ya bu tuvalete cıkamama sorunu bende de var ( bilmiyorum nasıl cözülücekk karnım cok fenaa siss
gerçekten bende de çok fena form çayı iyi geliyo fakat devamlı ullanınca bağırsak tembelliği yapıyor

Son düzenleme:

bende form cayına basvurmak istemiyorum icinde sinemaki var ve dedigin gibi tembellik yapıyor

anladım bence gayet güzel olabilir en azından canlanırızz...

bende ecem istanbulda yasıyorum nisanlıyım kısmetse haziran geliniyim aynı zamanda ögrenciyimm her gün okula gidip geliyorum memnun oldum :)

Kizlar merhaba
Bn de disardayim yazamadim diye uzulmustum ama pek kimseler ugramamis:))

Okul cikisinda avmye gitiik buz pateni yaptik :))

Orti konusuna ben de sicak bakiyorum hem takim ici tatli bir rekabet olsuturuyo. Yuzde olarak en fazla veren cift 1. Oluyordu.

Menum
7:30 1 kasik bal, 1 brdk sut
9:00 yarim yumurta, havuc, zeytin, 2 dilim ekmek
12:15
1kepce mercimek corbasi
Yarim kepce makarna
1 kepce turlu
2 kasik yogurt
14: 1 kivi
16:30 2 ev yapimi pogaca 1 tabak ispanak
19 orta turk kahvesi
2 cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…