Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyeeeeettt olsunnn :))

Yaaaa cok kötü oldu böyle her girdgmde kimseler yok genelde böyle bi sıkıntı var sanırım..

Okuldayim
Ogle yemegimizi yedik
Bir tane ogrencim var cok sinirimi bozuyor artik ya
Nasil davrancagimi sasiriyoruuumm (
Doktora goturcekti ailesi hiperaktivite mi dikkat daginikligi mi bir sey var cocukta ama bakalim..

Dünkü menüm :

sabh :
2 dilim kepek ekmeğiyle tost

ögle :
1 kase nesfit

akşam :
2 biber dolması

ara:
1 nestle bitter

Okuldayim
Ogle yemegimizi yedik
Doktora goturcekti ailesi hiperaktivite mi dikkat daginikligi mi bir sey var cocukta ama bakalim..

Allah yardımcın olsun yaa cocuklarla ugrasmakk cok zor..

Herkes beni demotive ediyo anlamadım anlasmıslar gibi.. sinirim bozuluyo böyle olunca boyun uzun 57 sana yakısmaz bence bu kadar iyi 6 kilo verme fazla olur en fazla 2 3 kg ver cirkinlemissin burnun cıkmıss noluyoo yaaaa herkes birden anlasmıs gibi ben daha zayıf degilim kiiii 6 kilo vernce zayıf olucammmmmm ( bunu anlatamıyorumm

canım onaaaaa kıskançlık diyorlar aldırmasan iyi edersn benm hep yaşadğm sorun herkes daha zayıflama zayıfladkça çirkn oluosn diyorlar ..
çekememezlik gibi birşey aldırış etme

Okuldayim
Ogle yemegimizi yedik

Allah yardimcin olsun canım
Anaokulundayken benimde öyle öğrencim vardi deli ederdi beni
Çok zor gerçekten diğer ogrencilerinde dikkati dagalirr
Ama o cocugada yazık vian once goturseler bari doktora

O klasik bir muhabbet biraz zayiflasan herkes oyle demeye basliyor
Bazisininki kiskanclik olabilir kimisi de su yuzden diyor. Uzun suredir alistiklari yuzumuz farklilasiyor ve garip geliyor olabilir ama cok abartiyorlar sen aldirma onlara

Yaaaa cok kötü oldu böyle her girdgmde kimseler yok genelde böyle bi sıkıntı var sanırım..
bu ara var bişey,aşmak için uğraşacağız

Okuldayim
Ogle yemegimizi yedik
allah sabır versin.öğretmen olmak yanlış zaman seçmişiz.ücretsiz izindeyim ve okulu hiç özlemiyorum.sürekli kendime kızıyorum,ne derdim vardı da öğretmen oldum diye.

Selam kızlar
kusura bakmayın gremyrm gerçekten .
telden kk açılmyr bazen
regl oldum çok sancılıym
kübra biliyorum okulla zor oluyor ama uğramya çalış olmaz mı?

Dünkü menüm :

sabh :

ögle :
1 kase nesfit

akşam :
2 biber dolması

ara:
1 nestle bitter
afiyet olsun.geçen haftadan sonra menüleri toparlamışsın.

sen hangi kiloyla rahat edeceksen o kdar ol.ben 75 olduğumda arkadaşım çok verdin,artık iyisin diyordu.dün gecede eski fotolarına bakınca şimdi daha iyisin diyor.sen bildiğini yap

Dünkü menüm :

sabh :

ögle :
1 kase nesfit

akşam :
2 biber dolması

ara:
1 nestle bitter
afiyet olsun canımm.. çkolta büyük müydü küçük müydüüüü.. canımçektii

amaaan boşver onlarııı. sen kendini asıl hissediyorsun ona bak

Bazisininki kiskanclik olabilir kimisi de su yuzden diyor. Uzun suredir alistiklari yuzumuz farklilasiyor ve garip geliyor olabilir ama cok abartiyorlar sen aldirma onlara

sanırım haklısın yüzümüzz farklılasınca onlara öyle geliyor bu ara ciddi ciddi cirkin oldugumu düsündürüceklerr bana

canım onaaaaa kıskançlık diyorlar aldırmasan iyi edersn benm hep yaşadğm sorun herkes daha zayıflama zayıfladkça çirkn oluosn diyorlar ..
çekememezlik gibi birşey aldırış etme

bencede cekemiyolarrr bu azmim herkesi sasırttııııı :)

insallaaaahh asabilirizz daha hırslı olabilirizzz...

57 oluncaaa tamamım :)))

Menüm

Sabah
yarım kk peynir
3 dilim tavuk salam
1 d. ekmek
şekersiz çay

Öğle
4 tatlı kasıgı asure

Aksam
4-5 yk salcalı makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…