Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar benim yemek faslım kapanmıstır kacamak yaptım bugün tutamadım kendimi

Sabah
1 yumurta
1 d. ekmek

Ögle
3 kasık domatesli makarna

1 corba kasesi patlamıs mısır yedim eger aksam cok cok acıkırsam 1 mandalina yerim

Su ana kadar 1 lt su ictim aksam 1 saat jillian yapıcam pismanım coookk

normal aslında ama ben zayıf olmak ıstıyorum en ıdeal benım ıcın suan 55 kılo olmak.ve vucuttakı yagı azaltmak cunku cok bıcımsız duruor sımıtler falan eger salarsam gıtgıdı kılo alıcam şekildede gözüktüğü gibi

canım patlamış mısır hariç az bile yemişsin bravo

Bu arada bisey söylemek istiyorum Kübra ayrılmadan önce kaptan yardımcısıydı burayı bıraktı dolayısıyla su an kimse yardımcı degil ve karar defterinde Ebru nun yanında onun adını gördüm ben yardımcı olarak tabiki Betül ü öneriyorum bence tek ve en uygun kisidir :))

Son düzenleme:

afiyet olsun sporla beraber dengelersin zaten fazla bir şey yok:)

oohhhh mıs gıbı kajvemı ıctım geldım komsum cagırdı kahveye ...
bız daha 2 hafta sonra gırcez galıba gruba tam anladııgım kadarıyla demı ebrum

Ohhh mis gibi afiyet olsun. Şuan yeni gelen üyelerin hepsi deneme süresinde. Normalde iki hafta deneme süresi var ama bu haftaki katılım ve paylaşım durumuna göre haftaya cumaya listeye alabilirim sizlerden. O nedenle bu haftayı güzel değerlendirmeye bakın derim

Tuğçe'cim şimdiye kadar yaptığın tanıtım yazılarında alıntı yapmadığın için ve ismini yazmadığın için aklımda kalmamış. Kusurum varsa affet. Bak böylesi daha iyi oldu iyice kazındın aklıma ve diğer üyelerede tanıtmış oldun kendini. Sen takımın en kötü gününde geldin. Daha öncede söylemiştim. O nedenle biraz karışık oldu seninle tanışmamız. Ama inşallah bundan sonra herşey daha düzenli ve yerli yerinde olacak. Birde menülerimizi en son akşam yemeğini yedikten sonra toplu bir şekilde yazıyoruz. Tek tek yazıldığı zaman pek bir anlamı olmuyor. Ayrıca mesajlara cevap verirkende alıntı yapabilirsek daha anlaşılır oluruz. Bilmediğiniz site ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

ben de bizim takıma benim kilomda biri geldi diye sevinmiştim :))

Merak etme canım oda olur. Ben takıma geldiğimde takımın en şişmanı bendim. Kendimi ne kadar kötü hissetmiştim. Bir süre sonra bakacaksın ki bu kilodan kat kat daha aşağılardasın

1,60 ortalamayla gayet güzel bir katkın oldu canım merak etme sen İlerleyen zamanlarda beni ve demek istediklerimi daha iyi anlayacağınada inanıyorum. Kalmakla doğru bir karar verdin. İnşallah sonunda kazananda sen olacaksın. Çünki emin ol şuan sadece takım kapanmasın diye kaptanlık yapıyorum yoksa bu halimde kaptanlıkla felan işim olmaz. Buraya ayırdığım zamanda yapmam gereken bir sürü işimi erteliyorum. Ama nedense herşey yanlış anlaşıldı. Önemli olan takımın bir arada olması ve motivasyon yavaş yavaşta düzeliyor allaha şükür.

Eskiden öyleydi Gül'cüm ama sonradan nedense böyle oldu. Şifrenin bi anlamı kalmadı. Her defasında yeniden giriş yapman gerekiyor. Zor ama tickerda büyük bir motivasyon kaynağı. İlerde daha iyi anlayacaksınız. Hedefe yaklaştıkça.

Bişey demeyeceğim diyorum diyorum ama yine dayanamıyorum. Ama bişey demeyeceğim. Yumurta yemişsin aferin. Akşamda çok acıkırsan bir bardak ayran iç canım. Mandalinadan daha iyi olur bence. Hem protein hemde tok tutar. Aklında olsun.

Bende öyle düşünüyorum Betül kabul ederse eğer Ama bide şöyle bişey var kaptan yardımcısı ilerleyen zamanların kaptanı anlamına geliyor. Betül kaptanlık yapabilecek seviyede ama bir süre sonra düğün hazırlıkları felan derken nasıl olur bilemiyorum. Hep birlikte konuşalım bu konuyu

Amma yazmışım haaaaa benim bile gözüm korktu

Bu arada benim yaklaşık 2 ayım felan var sonra doğum yapacağım malum o arada kaptanlığı bırakmam gerecek. Ve bu nedenle iki ay içinde iyi bir kaptan yetiştirmek lazım takıma. Gönüllüler aranıyor

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yalnız bizim için sürekli pc basındasın radyasyona dikkat et lütfen canım

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yalnız bizim için sürekli pc basındasın radyasyona dikkat et lütfen canım

Amin canım inşallah. O konuda da haklısın ama şuan etrafımız hep radyasyon dolu zaten. İstesende istemesende engelleyemiyorsun maalesef

Ben şimdilik kaçıyorum kızımın servisi gelmek üzere. Ayrıca bu akşam yemeğimde yok, ne yapacağımada karar veremiyorum. İşlerimi bitirir bitirmez dönerim. Öpüyorum hepiniz

menum

sabah 1 dılım bugday ekmegıyle peynır domates

arada kıvı

oglen mercımek corbası 1 kase yogurt

ara 5 badem

aksam 1 kase pırasa yemegı pırıncsız yaptım 1 kase yogurt

1 lt su
yarım saat spor
1 fıncan kahve...

iyi akşamlar sekerler...

SABAH:2 yulaf kepekli muffin,peynir,4 zeytin,az bal,çay

ARA:Türk kahvesi sade

ÖĞLEN:Kıymalı yumurta

ARAamla sakızlı sade kahve

AKŞAM:Fazlaca haslanmış tavuk,yoğurt,havuç salatası (abarttım tavuğu çok pişmanım)

1 lt.ye yakın yeşil çay

1.5 lt su

yarım saat aletli spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…