Aslında pek bi katkım oldugunu söyleyemem ilk baslarda gitmeye karar vermistm ama artık burdayım ve haklıymıssın ben geldigimde isleyis oyle oldugu icin oyle oldugunu düsünmüstüm ve yine haklısın seni anlıyorum
Canım haklısın da bunu her defasında yapmak çok zor profili düzenle de imza bölümünde rakamlar 80-76-65 yazıyor normalde sen sadece profile girip rakamı değştiriyorsun eskiden böyleydi o formatı bulamıyorum
güzel menü canım sebze ağırlıklı ben de protein ağırlıklı yapıyorum insan et,balık,yumurta vs.yediğinde vücut yakmak için daha çok kalori harcıyormuş
afiyet olsun ben de 2 fasıl kahve içtim arkadaslarla...
aslında kilonuz çok iyi ama gençken insan daha zayıf olmak istiyor:)
Lütfen gitmeyin arkadaslar
Yokk yok gitmiyoruzz hedefim 57 ama mezun olmicam hemen 55 le gitmek istiyorum
Kızlar benim yemek faslım kapanmıstır kacamak yaptım bugün tutamadım kendimi
Sabah
1 yumurta
1 d. ekmek
Ögle
3 kasık domatesli makarna
1 corba kasesi patlamıs mısır yedim eger aksam cok cok acıkırsam 1 mandalina yerim
Su ana kadar 1 lt su ictim aksam 1 saat jillian yapıcam pismanım coookk
canım patlamış mısır hariç az bile yemişsin bravo
Sabah
1 yumurta
1 d. ekmek
Ögle
1 corba kasesi patlamıs mısır yedim eger aksam cok cok acıkırsam 1 mandalina yerim
afiyet olsun sporla beraber dengelersin zaten fazla bir şey yok:)
oohhhh mıs gıbı kajvemı ıctım geldım komsum cagırdı kahveye ...
bız daha 2 hafta sonra gırcez galıba gruba tam anladııgım kadarıyla demı ebrum
LAydLiNe
Ben aslında ıkı defa kendımı tanıttığım yazıyı yazmıştım.. 19 yasındayım 1.74 boyum var kilom 61 sanıodumkı bugun tartıya baktıgımda 62.7 gordum hıc abur cubura kacmadım ama sanırım kılo almısım zaten 3 gundur dıyetteyım sporumu yapıyorum haftaya sonucu daha ıyı gorucegıme ınanıyorum :)
bu arada adımı yazmamışım ismim tuğçe. yeni üyeyim yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum forumu.
tartıyı gorsemde moralımı bozmuyorum kızlar daha sımdıden su koyarsa. haftaya cıktıgımdakı kılomu sabırsızlıkla beklıyorum. sımdı oglen yemegımı pişiriyorum 10 dk ya hazır olucak ..
11.40 ara: diyet kepekli 4 tane biskvi
15.35 öğle yemeğim: ayran , 1 dilim ekmek , sulu kanatlı patates yemeği
ben de bizim takıma benim kilomda biri geldi diye sevinmiştim :))
Aslında pek bi katkım oldugunu söyleyemem ilk baslarda gitmeye karar vermistm ama artık burdayım ve haklıymıssın ben geldigimde isleyis oyle oldugu icin duzeninde oyle oldugunu düsünmüstüm ve yine haklısın seni anlıyorum
Canım haklısın da bunu her defasında yapmak çok zor profili düzenle de imza bölümünde rakamlar 80-76-65 yazıyor normalde sen sadece profile girip rakamı değştiriyorsun eskiden böyleydi o formatı bulamıyorum
Sabah
1 yumurta
1 d. ekmek
Ögle
Bu arada bisey söylemek istiyorum Kübra ayrılmadan önce kaptan yardımcısıydı burayı bıraktı dolayısıyla su an kimse yardımcı degil ve karar defterinde Ebru nun yanında onun adını gördüm ben yardımcı olarak tabiki Betül ü öneriyorum bence tek ve en uygun kisidir :))
Amma yazmışım haaaaa benim bile gözüm korktu
Bu arada benim yaklaşık 2 ayım felan var sonra doğum yapacağım malum o arada kaptanlığı bırakmam gerecek. Ve bu nedenle iki ay içinde iyi bir kaptan yetiştirmek lazım takıma. Gönüllüler aranıyor
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yalnız bizim için sürekli pc basındasın radyasyona dikkat et lütfen canım
menum
sabah 1 dılım bugday ekmegıyle peynır domates
arada kıvı
oglen mercımek corbası 1 kase yogurt
ara 5 badem
aksam 1 kase pırasa yemegı pırıncsız yaptım 1 kase yogurt
1 lt su
yarım saat spor
1 fıncan kahve...
Harika bir menü canım ben bugün biraa abarttım proteini yazıcam şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?