merhaba gülçin..nasılsın ?kuzular nasıl..?kötü bir durum trafik herhalde istanbuldaydın ben orda trafikte baygınlık geçiyorum allah kurtarsın keşke bişeyler atıştırabilseymişsin
merhaba deryacım nasılsın?
yat uyu dinlen değerlendir bu günleri..Kızlar yaaa sormayın bugün bir sürü planım vardı kahvaltıdan bir süre sonra bir ağırlık bastı. Kitap okuyayım biraz diye düşünmüştüm. Okurken uykum geldi yaklaşık 3-4 saat uyudum. Şimdide koskoca gün bitmiş gibi geliyor bana. Hala yatasım var nedense yorgun hissediyorum kendimi. :26ün takımın değerlendirmesini yapacaktım. Hastane olayları çıktı. Bugün uyku bastı. İnşallah en kısa zamanda iyi bir değerlendirme yapmak lazım.
2 öğün ama güzel bence..menümüde paylaşıyım yemeğimi yedim başka yemiyecegim akşam spor yapmayı düşünüyoum yapınca yazarım ya kızlar benimle orti olacak varmı şöyle yarışalım menü ve sporla bir hafta
ayrıca niye 2 öğün demeyin 12 ye geliyordu kahvaltıya oturduğumuzda malum hafta sonu
sabah
1 haşlama yumurta
peynir
1 yk kıyma kavurma
1yk ayva marmelatı annem yapmış yollamış memleketten
akşam
1 kase yoğurt
tavuk
sıvıyı ve sporu yatmadan yazarım
sizlere sabunlarımı göstereceğim birazdan
menün herzamanki gibi yıkılıyor deryamenüüüüüüü..
sabah
1 yumurta
1 tane tost
şekersiz çay..
öğle
biberli sarımsaklı tavuk göğsü..
1 demet roka bol limon eşliğinde..
ara
1 parmak kadar dilim kaşar
1 tane portakal..
akşam
bir kase mercimek çorba..
su şu anda 2.litre
spor yok..
dün çok yoğun bir enerji çalışmam vardı bu gün nasıl yorgunum anlatamam ..elim kolum kalkmıyor..
ekledim canım görmedinmi paylaştımgülçinnnn hadi nede sabunlar ve ne sabunu .çıkmam gerek..meraklandımda..
bunlarda benim meyva sabunlarım
benim kızımında dişleri çürük tabi azlar ama artık kalmadı eşim 1 dişini dolgu yaptırmıştı kızımın asker çekmemiş dişini olmaz hepsi dökülecek azlarla idare edecek 12 yaşına kadar diye dolgu yapmış çok kolay oldu dedi biraz iğnede acıdı anne dedi kanal tedaviside yapmış çok memnunuzdüşmedide dolgusu ağladı deyince aceba aynı şey değilmi diye düşündüm ebru
benim kızın 8. dişide düştü şimdi onlara iyi bakmaya çalışıyoruz tekrar çürüyecek diye korkuyorum da genetikmiş herhalde diş çürükleri
bide hikaye anlatıyım sana her çıkan dişini yastığın altına koyuyor sabh para koyuyorum dişim gitmiş para gelmiş diye çok seviniyor
hamileleiktendir canım hem yorgunluk halsizlik uyku yapıyor biliyorsun kızının uykusu gelmiş annesinide yanina çağırmış.
menümüde paylaşıyım yemeğimi yedim başka yemiyecegim akşam spor yapmayı düşünüyoum yapınca yazarım ya kızlar benimle orti olacak varmı şöyle yarışalım menü ve sporla bir hafta
ayrıca niye 2 öğün demeyin 12 ye geliyordu kahvaltıya oturduğumuzda malum hafta sonu
sabah
1 haşlama yumurta
peynir
1 yk kıyma kavurma
1yk ayva marmelatı annem yapmış yollamış memleketten
akşam
1 kase yoğurt
tavuk
sıvıyı ve sporu yatmadan yazarım
menüüüüüüü..
sabah
1 yumurta
1 tane tost
şekersiz çay..
öğle
biberli sarımsaklı tavuk göğsü..
1 demet roka bol limon eşliğinde..
ara
1 parmak kadar dilim kaşar
1 tane portakal..
akşam
bir kase mercimek çorba..
su şu anda 2.litre
spor yok..
dün çok yoğun bir enerji çalışmam vardı bu gün nasıl yorgunum anlatamam ..elim kolum kalkmıyor..
merhaba gülçin..nasılsın ?kuzular nasıl..?
burda ne alıntıladım ne paylşacaktım bez..anam hepsini sildim eprum...
sanırım hilalden bahsetmiştin bende bugün onu düşündüm..ne yaptı nasıl ne durumda..
kaptanlığada sürekşli aktif olma ihtimalim yok..yoksa seve seve el atardım..
yat uyu dinlen değerlendir bu günleri..hamile hamile ilgileniyorsun ya daha ne denirki..
2 öğün ama güzel bence..
ne sabunu merak ettim..:44:
dinlenmek miBen kızımı emzirememiştim Gülçin'cim daha doğrusu emmedi. Sadece 15 gün içti anne sütünü. Onun büyük etkisi var. Zaten ben ona hamileyken bir sürü dişim çürüdü. Kalsiyumla çok aram yoktu o zamanlar. Şimdi daha iyiyim. Benim kızım diş perisi hikayesini yutmuyor artık. Hediyede koysan sen koydun dimi anne diyor cadı
Normalde uykum çok yoktu canımda bugün tuhaf oldum. Hamileliğin başından beri vitamin ve demir ilaçları kullanıyorum. Onların çok faydası oluyor halsizliğe.
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Bende merak ediyordum.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Sende dinlen biraz.
Çok güzel olmuş Gülçin'cim. Tebrik ederim seni. Mis gibi kokuyordur şimdi onlar
evlendi demek ..Rabbim eşiyle bir ömür, sağlık ,huzur ve mutluluk nasip etsin..En son evlendi biliyosun zaten. Nikahım var bir hafta sonra demişti. Ondan sonra görüşmedim z aten. İnsan bazen unutuyor alıntılarken yazacaklarını normaldir, bide yorulmuşsun.
Dinlenme konusunda da çok tuhaflaştım Derya'cım eskiden daha tembeldim. Şimdi iş yapacağım diye ölüyorum, vitaminler işe yarıyor sanırım.
gezenti yinede çıkmışın dışarı..Bugun gidemedik arkAdaslarla biri rahatsizlanmiss yarin gidicezz
Annemle disari ciktik sonra da yengemlere ugradiknmisafir vardi yemek yedik vs simdi uyku bastirdi nasil.. Kestiriicem biraz
menün herzamanki gibi yıkılıyor derya
ekledim canım görmedinmi paylaştım
dinlenmek mihafta sonu kızımda evde ve sürekli evde cıngar çıkıyor..
evlendi demek ..Rabbim eşiyle bir ömür, sağlık ,huzur ve mutluluk nasip etsin..
az uzandım ama yine kavga gürültü kalkmak zorunda kaldım..
maşallah hareket iyidir..
ay harıka bunlar nasıl yapıyosun gulcın...
menum
sabah 2 yumurta 1 dılım bugday ekmek
ara yok
oglen 5 tane sarma
ara kıvı
aksam nohut yemegı bı kase yogurt
1 lt su
1 fıncan kahve
bu kadar
ınanın haftaya ıyı sonuclar beklıyorum cunku acım ve dırenıyorum...
duzenım oturana kadar aclık devam galıba
menum
sabah 2 yumurta 1 dılım bugday ekmek
ara yok
oglen 5 tane sarma
ara kıvı
aksam nohut yemegı bı kase yogurt
1 lt su
1 fıncan kahve
bu kadar
ınanın haftaya ıyı sonuclar beklıyorum cunku acım ve dırenıyorum...
duzenım oturana kadar aclık devam galıba
kızım 9 oğlum 3 yaşında kıskançlık var olmazmı....Kaç yaşındaydı Derya'cım senin kuzular? Kızla anlaşamadığına göre yaşı biraz var sanırım. Allaha şükür biz henüz o zamanlara gelmedik ama ikinci prenses doğduğunda büyük kıskançlık krizleri yaşayacağız sanırım
Haklısın canım bende maşallah diyeyim benimde hoşuma gidiyor hareketli olmak 30 yaşından sonra böyle oluyor sanırım insan
Kursuna gidiyormuş Tuğba. Bak sende evdesin aslında böyle kurslara gidebilirsin. Ben evde olsam zaten el atmadığım iş kalmazdı sanırım
Menün gayet güzel olmuş canım. İnşallah bu hafta bende senden güzel sonuçları bekliyorum. Sporda eklersen üzerine daha iyi olacak. Bide suyu artır yavaş yavaş. Bir litre çok az vücudunun ihtiyacının bile karşılamıyorsun bir litreyle.
Kizlar bizim dugun eylule kaldi yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?