Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar yazamiyorum yaa kusura bakmayinn

Ecem canini sikma ya ama vrdir bnce yrrler populer olan yerlerde kalmamistir ama vardir mutlaka guzel
Ama eylul ayi da guzel bi zaman

Ooooooo nerdesiniz kızlar noluyor? Kimsecikler uğramamış. Tamam pazar tatiliz ama cumartesiden burayı ihmal etmeyelim. Kızarım sonra

Ayrıca iki kişi haricinde menü yazanda yok. Herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim kızlar. Lütfen ihmal etmeyin.

evet ebrucum mis gibi sabun kokuyorlar

aaaaaaaa evlendiğini bilmiyordum hayırlı olur inşallah mutlulukları daim olsun

ah derya hiç sorma ben hep yapmayın durun biraz sessizlik çıldıracağım yani çocuklar motor gibi uyuyunca susuyorlar birtek
ay harıka bunlar nasıl yapıyosun gulcın...
sabunla ve gıda boyasıyla rendeliyorum sabunları yoğuruyorum eşit parçalara ayırıyorum şekil veriyorum parlatıyorum sonra boyayıp cilalıyoruz. çok zor iş uğraş gerektiriyor

şimdilik eve çocuklara anneme falan ama satışıda var annemgil konu komsu hep istiyor diyo yapıyorum bakalım derya
aslında 3 boyutlu resim ve kurdele kursunuda başlıyacağım am 3 boyutluya bayılıyorum

menün güzel ama sıvı çok az su kilo vermede toksin atmada çok etkili 3 lt olmalı günde bune kız sabah kalkınca ben 1 lt su içmeyi alışkanlık ettim sende güne kocaman 2 bardak suyla başla ben her tuvaletim geldiğinde su içip öyle giderim

kızım 9 oğlum 3 yaşında kıskançlık var olmazmı....
gülçin uğraş bulmuş kendine ..
evet derya çok güzeller çaydan sonra 44 tane uğur böceği yaptım düğünlere sünnete doğuma tülleyip mıknatısla dağıtıyorsun anneme göndereceğim
sanada hediye yapıyım çok beğendiysen

Kizlar bizim dugun eylule kaldi yer yok
üzülme canım hayırlı olsun eylüldede her yer sıcak oluyo iyi bir zaman
tabi anlıyorum biran önce olsun istiyorsun ama bu günlerin tadını çıkar evlenince arar bulamazsın

Ooooooo nerdesiniz kızlar noluyor? Kimsecikler uğramamış. Tamam pazar tatiliz ama cumartesiden burayı ihmal etmeyelim. Kızarım sonra
tamam kaptan

Ayrıca iki kişi haricinde menü yazanda yok. Herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim kızlar. Lütfen ihmal etmeyin.
anlaşıldı ebru ben masumum yazdım menümü

kızlar spor yapamadım onun yerine 3 makine çamaşır bulaşık 2 çocuğu yıkama ve 44 yane uğur böceği yaptım
su 3 lt 2 bardakta yeşil çay içıntim yarkese iyi geceler yarın görüşürüz bu hafta iddalıyım rekor kıracamimi gaza
kewnd getiriyim

İyi geceler arkadaslar ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün yoğundun biraz arkadaslarla yemeğe ordan sinemaya ordan kahve içmeye gittik maleseff karıştırdım biraz demin çıkardım bulantıdan su an iyiyim bu arada Pİ NİN YASAMI filmini tavsiye ediyorum izleyinnnn

Menüm

sabah: 2 kasık kıymalı yumurta az bal 3 zeytin peynir yulaflı muffin

öğlen:tarçınlı yoğurt

akşam:1 porsyon köfte salata cola zero

1 avuç patlamış mısır

1 fincan mocha caramel

1 soda,1 çay sonuç mide bıulantısı

Son düzenleme:

Simdi geldim detaylıcaa anlatıcamm

Kizlar yazamiyorum yaa kusura bakmayinn

Ecem canini sikma ya ama vrdir bnce yrrler populer olan yerlerde kalmamistir ama vardir mutlaka guzel
Ama eylul ayi da guzel bi zaman

Eylul ayı kesinlestii

tamam kaptan

anlaşıldı ebru ben masumum yazdım menümü

Sana demedim zaten tatlım, bugün hiç uğramayanlara ve menü yazmayanlara söyledim. Onları biliyordur kendilerini.

Olsun Gülçin'cim onlar bol bol spor yerine geçmiş zaten. Hele ki çocuk yıkamak başlı başına bir spor. Senin evde sobalı. Allah yardımcın olsun. Şimdi ben birde göbüşümden eğilemiyorum. Çocuk yıkamak işkence gibi geliyor.

Sanada iyi geceler. Hadi bakalım Derya ile Betül yarışıyor Bence sende katıl onlara

Mocha caramel? Kalorili bişey mi? Böyle bilmediğim şeyler olunca kendimi kör cahil hissediyorum Menün gayet sade ve güzel olmuş. Ama mide bulantısı kötü olmuş üzerine. Hem afiyet olsun hem geçmiş olsun. Sanırım miden hassas biraz.

Simdi geldim detaylıcaa anlatıcamm

Eylul ayı kesinlestii

Hayırlısı olsun bakalım. Bence Eylül Haziran'dan daha iyi bir tarih. Bence sıkma canını. Önünde ekstradan 3 ay daha var. Daha güzel ve rahat hazırlanırsın düğüne. Peki sen evlendiğinde okul bitmiş olacak mı? Kaçıncı sınıftın bu arada? Ne çok soru sordum

Kızlar bugün apar topar cıktık.. Bizim begendigimiz yeri kayınvalide begenmedi.. Betülcüm kuyumcukenti bilirsinn sen.. Sonra bi otelin balo salonuna baktık begenmedik
Zaten her yer haziranda dolmusssss
Asıl sorun bu degil asıl sorun bizim oturacagımız evde kiracı var ve kiracı cıkmam diyo senem dolmadan cıkmam diyo o da agustosta doluyooturcak evimizde olmuyo
İnsallah tarihimiz 1 eylül olucak..
Kesin konusmak istemiyorum ama 1 eylül bu hafta ici kaporayı yatıracaklar
Begendigimiz yeri anlatayım denizin ortasındaaa 3 birr tarafı deniz... Havuz bası var nikah ve kokteyl havuz basında sonra davetliler içeri alınıyoo biz sonradan geliyoruz yinee... Anlastık biraz tuzlu ama yapabilecek indirimi yaptırdık insallah orası olur sorun cıkmazzz ve hayırlısı olurrr

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Yarın yine erken kalkmam gerekiyor. Eşimin babaannesini bize getirmiştik evde benim ufaklığa göz kulak olup, okula yollasın diye. Ama o çocuğa göz kulak olmayı bırak bizim ayağımıza bağ oldu. Malum hamilelik kaldıramıyorum şuan böyle bir durumu. Yarın inşallah onu göndereceğiz memleketine. Arada bir uğramaya çalışırım. Bugün uyumaktan hiç bir iş yapmadım. Bütün işlerim yarına kaldı. İnşallah yarın hepsini halledebilirim. Hepinize iyi geceler şimdiden. Güzel ve mutlu bir pazar diliyorum. Yarın mesaj sayma zorunluluğumuz yok ama çoğunuz yeni olduğunuz için ara ara bakarsanız buraya sevinirim. Mesaj saymıyoruz ama menülerimizi ihmal etmiyoruz. Bir şekilde menü yazıyoruz haberiniz olsun.

Hayırr ne yazık ki okul bitmemis oluyoo ben 2. Sınıftayım 2. Okulumu okuyorum cünkü.. Evlendigimde 3. sınıfa baslicam insallahh Herkese haziran dedik ama sartlar böylesini gerektiriyo

Eylül de sıcak oluyo hayırlısı böyleymis (

Bu arada bilgisayarım cöktüü ( ipadden girebiliyorum sadece uzun alıntı yaptıgımda benimle olan kısmına kadar olan yerleri silemiyorum( simdi menüme gelelim

Yarım kase ezogelin

Yarım adana dürümünde yarısı

5 6 petibör zamanı yok bunların

Daha yeni eve geldm bu saatte yemek istemiyorum

ben de çok severim o hurmayı canım menün de çok güzel olmuş ben de seker hamurundan kurabiye pastalar yapıyorum seninkiler kadar sirin tebrik ederim çok güzeller...

bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum

burada herkes her soruyu sabırla cevaplar özellikle kaptanımız hoş geldin sefalar getirdin canım

Ebrucum bana yaptığın yorumlar baska alıntıların içinde olduğundan alıntılayamadım bu arada seni kaçıncı yanlış anlayışım adını nesrin yaptım oğluşun var dedim erken bunama yasıyorum sanırım mesajlarımıda simdi sayıcam iyi gecelerrrr herkese

mocha caramel tabiki kalorili bir şey
bol kalorili hem de...

nerde tuttuğunuz yer, adı ne ?
bir de ne kadara anlaştınız özelden yazsana bana Ecem, biz de deniz kenarı bir yeri düşünüyoruz boğazı görüyor, biz de çarşamba günü gidip kesinleştireceğiz
oturacak kendi evinizin olması çok güzel ECem ya, ben de diyorum kredi fln çekip mutlaka ev alalım diye kira çöpe atılan para gibi geliyor.. bakalım
hayırlı olsun sizin de yerin resimleri fin varsa çektiğin göndersene çok meraklıyım ben de di mi D

Betül mesaj gönderenedim sana hata verdi mesaj sayım cumartesi icin 8

not aldım canımmm

kızlar şimdi size bir şey sorcam
çoğunuz evlisiniz bana fikir verin

şimdi çeyizde günlük yemek takımım ve misafir yemek takımım var artık.
daha önceden de 12 kişilik olacak şekilde bir çay takımı yapmıştım kendime içinde 12 tane servis tabağı, çay fincanları, kek tabağı, ayaklı pasta tabağı, katlı kurabiyeliği var.
misafire kahvaltı hazırlarken de kullanabirim diye düşünmüştüm bernardonun İstanbul serisi hatta bilenler vardır .

şimdi kahvaltı takımı almak istiyorum. fazla olmaz di mi
sonuçta günlük veya misafir bir tane kahvaltı takımı olmalı ?

yine bernardodan beğendim, benim oraya takıntım var sanırım
fikir verin bana güzel mi sizce
Eki Görüntüle 591607

böyle ikinci resimdeki gibi oembe masa ortusuyle kullanınca gayet hoş olur idye düşünüyorum. ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…