evet ebrucum mis gibi sabun kokuyorlarBen kızımı emzirememiştim Gülçin'cim daha doğrusu emmedi. Sadece 15 gün içti anne sütünü. Onun büyük etkisi var. Zaten ben ona hamileyken bir sürü dişim çürüdü. Kalsiyumla çok aram yoktu o zamanlar. Şimdi daha iyiyim. Benim kızım diş perisi hikayesini yutmuyor artık. Hediyede koysan sen koydun dimi anne diyor cadı
Normalde uykum çok yoktu canımda bugün tuhaf oldum. Hamileliğin başından beri vitamin ve demir ilaçları kullanıyorum. Onların çok faydası oluyor halsizliğe.
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Bende merak ediyordum.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Sende dinlen biraz.
Çok güzel olmuş Gülçin'cim. Tebrik ederim seni. Mis gibi kokuyordur şimdi onlar
aaaaaaaa evlendiğini bilmiyordum hayırlı olur inşallah mutlulukları daim olsunEn son evlendi biliyosun zaten. Nikahım var bir hafta sonra demişti. Ondan sonra görüşmedim z aten. İnsan bazen unutuyor alıntılarken yazacaklarını normaldir, bide yorulmuşsun.
Dinlenme konusunda da çok tuhaflaştım Derya'cım eskiden daha tembeldim. Şimdi iş yapacağım diye ölüyorum, vitaminler işe yarıyor sanırım.
ah derya hiç sorma ben hep yapmayın durun biraz sessizlik çıldıracağım yani çocuklar motor gibi uyuyunca susuyorlar birtekdinlenmek mihafta sonu kızımda evde ve sürekli evde cıngar çıkıyor..
evlendi demek ..Rabbim eşiyle bir ömür, sağlık ,huzur ve mutluluk nasip etsin..
az uzandım ama yine kavga gürültü kalkmak zorunda kaldım..
maşallah hareket iyidir..
sabunla ve gıda boyasıyla rendeliyorum sabunları yoğuruyorum eşit parçalara ayırıyorum şekil veriyorum parlatıyorum sonra boyayıp cilalıyoruz. çok zor iş uğraş gerektiriyoray harıka bunlar nasıl yapıyosun gulcın...
şimdilik eve çocuklara anneme falan ama satışıda var annemgil konu komsu hep istiyor diyo yapıyorum bakalım deryagezenti yinede çıkmışın dışarı..uyu uyu..gezmek kolay değil..
teşekkür ederim..
gülçin ne güzel bunlar baya becerikliymişsin..ne yapıyorsun bunları eve süsmü yoksa satış felanda yapıyormusun..
menün güzel ama sıvı çok az su kilo vermede toksin atmada çok etkili 3 lt olmalı günde bune kız sabah kalkınca ben 1 lt su içmeyi alışkanlık ettim sende güne kocaman 2 bardak suyla başla ben her tuvaletim geldiğinde su içip öyle giderimmenum
sabah 2 yumurta 1 dılım bugday ekmek
ara yok
oglen 5 tane sarma
ara kıvı
aksam nohut yemegı bı kase yogurt
1 lt su
1 fıncan kahve
bu kadar
ınanın haftaya ıyı sonuclar beklıyorum cunku acım ve dırenıyorum...
duzenım oturana kadar aclık devam galıba
evet derya çok güzeller çaydan sonra 44 tane uğur böceği yaptım düğünlere sünnete doğuma tülleyip mıknatısla dağıtıyorsun anneme göndereceğimkızım 9 oğlum 3 yaşında kıskançlık var olmazmı....
gülçin uğraş bulmuş kendine ..
üzülme canım hayırlı olsun eylüldede her yer sıcak oluyo iyi bir zamanKizlar bizim dugun eylule kaldi yer yok
tamam kaptanOoooooo nerdesiniz kızlar noluyor? Kimsecikler uğramamış. Tamam pazar tatiliz ama cumartesiden burayı ihmal etmeyelim. Kızarım sonra
anlaşıldı ebru ben masumum yazdım menümüAyrıca iki kişi haricinde menü yazanda yok. Herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim kızlar. Lütfen ihmal etmeyin.
Hayırlısı olsun Ecem'cim sıkma sakın sen canını. Eylül'de çok güzel bir ay. Artık havalarda çok güzel oluyor. Henüz eve gelmedin sanırım. Gelince detaylı anlat bakalım nasıl geçti günün?
Kizlar yazamiyorum yaa kusura bakmayinn
Ecem canini sikma ya ama vrdir bnce yrrler populer olan yerlerde kalmamistir ama vardir mutlaka guzel
Ama eylul ayi da guzel bi zaman
tamam kaptan
anlaşıldı ebru ben masumum yazdım menümü
kızlar spor yapamadım onun yerine 3 makine çamaşır bulaşık 2 çocuğu yıkama ve 44 yane uğur böceği yaptım
su 3 lt 2 bardakta yeşil çay içıntim yarkese iyi geceler yarın görüşürüz bu hafta iddalıyım rekor kıracamimi gaza
kewnd getiriyim
İyi geceler arkadaslar ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün yoğundun biraz arkadaslarla yemeğe ordan sinemaya ordan kahve içmeye gittik maleseff karıştırdım biraz demin çıkardım bulantıdan su an iyiyim bu arada Pİ NİN YASAMI filmini tavsiye ediyorum izleyinnnn
Menüm
sabah: 2 kasık kıymalı yumurta az bal 3 zeytin peynir yulaflı muffin
öğlen:tarçınlı yoğurt
akşam:1 porsyon köfte salata cola zero
1 avuç patlamış mısır
1 fincan mocha caramel
1 soda,1 çay sonuç mide bıulantısı
Simdi geldim detaylıcaa anlatıcamm
Eylul ayı kesinlestii
Mocha caramel? Kalorili bişey mi? Böyle bilmediğim şeyler olunca kendimi kör cahil hissediyorumMenün gayet sade ve güzel olmuş. Ama mide bulantısı kötü olmuş üzerine. Hem afiyet olsun hem geçmiş olsun. Sanırım miden hassas biraz.
Hayırlısı olsun bakalım. Bence Eylül Haziran'dan daha iyi bir tarih. Bence sıkma canını. Önünde ekstradan 3 ay daha var. Daha güzel ve rahat hazırlanırsın düğüne. Peki sen evlendiğinde okul bitmiş olacak mı? Kaçıncı sınıftın bu arada? Ne çok soru sordum
evet ebrucum mis gibi sabun kokuyorlar
aaaaaaaa evlendiğini bilmiyordum hayırlı olur inşallah mutlulukları daim olsun
ah derya hiç sorma ben hep yapmayın durun biraz sessizlik çıldıracağım yani çocuklar motor gibi uyuyunca susuyorlar birtek
sabunla ve gıda boyasıyla rendeliyorum sabunları yoğuruyorum eşit parçalara ayırıyorum şekil veriyorum parlatıyorum sonra boyayıp cilalıyoruz. çok zor iş uğraş gerektiriyor
şimdilik eve çocuklara anneme falan ama satışıda var annemgil konu komsu hep istiyor diyo yapıyorum bakalım derya
aslında 3 boyutlu resim ve kurdele kursunuda başlıyacağım am 3 boyutluya bayılıyorum
menün güzel ama sıvı çok az su kilo vermede toksin atmada çok etkili 3 lt olmalı günde bune kız sabah kalkınca ben 1 lt su içmeyi alışkanlık ettim sende güne kocaman 2 bardak suyla başla ben her tuvaletim geldiğinde su içip öyle giderim
evet derya çok güzeller çaydan sonra 44 tane uğur böceği yaptım düğünlere sünnete doğuma tülleyip mıknatısla dağıtıyorsun anneme göndereceğim
sanada hediye yapıyım çok beğendiysen
üzülme canım hayırlı olsun eylüldede her yer sıcak oluyo iyi bir zaman
tabi anlıyorum biran önce olsun istiyorsun ama bu günlerin tadını çıkar evlenince arar bulamazsın
kızlar dün akşam uğruyamadım dünkü mesaj sayım 6 ydı.Sabundan yapmam yetişmesi gereken meyveler vardı onları tamamladım. dünkü menümü hemen paylaşıyım
sabah
1 tane trabzon hurması bayılıyorum bu meyveye
öğlen
küçük bir kase şehriye çorbası
balık
salata
ara
2 tane daha hurma küçüklerdi
akşam
çok az peynirli börek bir ıssırımlıktı
biraz balık
salata
su 2lt
spor bolca kosuşturdum yarım saat yürüdüm
bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum
Mocha caramel? Kalorili bişey mi? Böyle bilmediğim şeyler olunca kendimi kör cahil hissediyorumMenün gayet sade ve güzel olmuş. Ama mide bulantısı kötü olmuş üzerine. Hem afiyet olsun hem geçmiş olsun. Sanırım miden hassas biraz.
Hayırlısı olsun bakalım. Bence Eylül Haziran'dan daha iyi bir tarih. Bence sıkma canını. Önünde ekstradan 3 ay daha var. Daha güzel ve rahat hazırlanırsın düğüne. Peki sen evlendiğinde okul bitmiş olacak mı? Kaçıncı sınıftın bu arada? Ne çok soru sordum
nerde tuttuğunuz yer, adı ne ?Kızlar bugün apar topar cıktık.. Bizim begendigimiz yeri kayınvalide begenmedi.. Betülcüm kuyumcukenti bilirsinn sen.. Sonra bi otelin balo salonuna baktık begenmedik
Zaten her yer haziranda dolmusssss
Asıl sorun bu degil asıl sorun bizim oturacagımız evde kiracı var ve kiracı cıkmam diyo senem dolmadan cıkmam diyo o da agustosta doluyooturcak evimizde olmuyo
İnsallah tarihimiz 1 eylül olucak..
Kesin konusmak istemiyorum ama 1 eylül bu hafta ici kaporayı yatıracaklar
Begendigimiz yeri anlatayım denizin ortasındaaa 3 birr tarafı deniz... Havuz bası var nikah ve kokteyl havuz basında sonra davetliler içeri alınıyoo biz sonradan geliyoruz yinee... Anlastık biraz tuzlu ama yapabilecek indirimi yaptırdık insallah orası olur sorun cıkmazzz ve hayırlısı olurrr
Betül mesaj gönderenedim sana hata verdi mesaj sayım cumartesi icin 8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?