Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar kızım kendi kendine oynuyor,ben de yeşilçay içiyorum.hadi siz de için:)) az sonra elmasuyu yapacağım kızıma.ah birde uyutabilsem mutfağı düzenlemem gerek.
 

Evet tombistim nisanda daha zayiflamaya karar vermemistim 72 73 kiloydum. Boyum uzun ya kaldiriyodum sanirim ondan oyle cok sisko gelmemisimdir son halimi yuklerim bakalim ne dceksn :)
 
inş. başarırım da zayıf bi gelin olurum şimdi ders çalışmam gerek kendinize çok iyi bakın

Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana. Arada bir bak buraya ihmal etme takımı


Ayyy allahım allahım birisi Adana'mı dedi Ben çok severim Selen'cim Adana'yı yaklaşık 4 yıl yaşadım. Şimdi Konya dayım. Adana'dan sonra Konya'yı sevemedim.:26:


Mesajları aynı gün ya da ertesi günün sabahı bildirim yapmamız gerekiyor. Dukan yapmanda da herhangi bir sorun yok takım için. Ben sadece sağlıksız diyetlere izin vermek istemem. Ama yine üyenin tercihine kalmış. Dukan yapan arkadaşlarımız vardı daha önceden. Güzel sonuçlar veriyor.
 
Yeni gelen kizlaaaarrrr hosgeldinizzz ben Ecem. Hadi hep beraberrr, gitsinn yaglarrr verilsin kilolarr :)
 


saat başı bakıcam tabiki kadın doğum çalışmak sıkabiliyor
 
arkadaşlar kızım kendi kendine oynuyor,ben de yeşilçay içiyorum.hadi siz de için:)) az sonra elmasuyu yapacağım kızıma.ah birde uyutabilsem mutfağı düzenlemem gerek.

Ayyy ne tatlıdır şimdi o bıcırık. Benim büyük kızım 7 yaşında. Özlemişim bebek sevmeyi. Şimdi biran önce doğsada sevsem diye düşünüyorum. Afiyet olsun canım bu arada. Ben yeşil çayı çok seviyorum ama hamilelik nedeniyle içmiyorum.

Bu arada hem hamile hem burda diye düşünen yeni arkadaşlar için açıklama yapayım. Şuan sadece takımın kaptanlığını yapıyorum. Hamile kalmadan önce bu takımla birlikte 85,5 kilodan 61.8 kiloya indim. Mezun oldum. Daha sonra takımda oluşan bazı problemler nediyle yeniden geldim. Uygun bir takım kaptanı bulduğum zaman kaçmayı düşünüyorum. İnşallah doğumdan önce öyle bir gönüllü bulurum.

Selen'cim mutfak konusunuda takma bol bol vakit geçir bebişinle. İş nasıl olsa yaplııyor.

Evet tombistim nisanda daha zayiflamaya karar vermemistim 72 73 kiloydum. Boyum uzun ya kaldiriyodum sanirim ondan oyle cok sisko gelmemisimdir son halimi yuklerim bakalim ne dceksn :)

Bende bir süre kendimi öyle düşünüyordum. Benimde boyum 172 herkes boyun uzun kilonu göstermiyorsun diyor ama sonradan resimlerime bakınca herkesin yanıldığını anladım. 61 kilodaki halimle tabiiki çok ama çok şişman göründüm 85,5 luk halim
 
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım yeniden.
 

evet teyzesi çokkk tatlı.bol bol vakit geçiyorum zaten,mayıstan sonra akşamdan akşama göreceğim bebişimi((çok güzel vermişsin kilo.kaç ayda verdin?
 
Burcu ve selen hosgeldiniz ben Betul. 26 yasindayimm istanbuldayim. Okul oncesi ogretmeniyim, nisanliyim. Haziranda dugunum olacak insallah. Su an 63.5 kiloyum. Hedefim 15 subata kadar 58-59 kg olmak sonrasinda da 55 e inmek.
 
canım ben hemşirelik okuyorum ankaradayım sormak istediğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışırm bu arada ismini öğrenebilir miyim

İsmim Ebru canım. Bende sağlıkçıyım. Kadın doğum deyince öyle zannettim. Kaçıcı sınıfsın?

evet teyzesi çokkk tatlı.bol bol vakit geçiyorum zaten,mayıstan sonra akşamdan akşama göreceğim bebişimi((çok güzel vermişsin kilo.kaç ayda verdin?

Maalesef Selen'cim çalışan annelerin çocukları hep böyle olmak zorunda. Benim kızım 3.5 aylıkken kreşe başlamıştı. Şimdi doğum izinleri uzayacak inşallah. Daha iyi olacak herşey. Yaklaşık 6 ayda verdim canım. Kilo verip hamile kalmak çok çok iyi oldu benim için.
 

ebrucum ben 3. sınıfım. mesleğin ne sağlıkçı olarak çok sevindim bi sağlıkçıyla tanıştım
 

Evet cok haklısın aslında birazda kulakları tıkamak lazım smdide zayıflamamam icin inanılmaz baskı var ama duymuyorum duymayacagım. Aslında onlarıda anlıyorum alıskın olmadıkları bir ben yaklasık 15 kilo verdim ama alısacaklar bunada :) Dügünümde incecik olucamm eylüle kadar sporda yapar skılastırırmda vücudu zayıf fit bir gelin olucaammm

ebrucum ben 3. sınıfım. mesleğin ne sağlıkçı olarak çok sevindim bi sağlıkçıyla tanıştım

Ohh birde gögüs hastalıkları uzmanımız var, amaa kayıplarda esiyle ilgileniyor bu aralar tahminimce bugünden sonra gelir. Yılbası tatili bir güncük cünkü..
 
 
masallah sana ismini bilmiyorum çok iyi kilo vermişsin tebrikler incecik bir gelin olacağın belli
 
ebrucum ben 3. sınıfım. mesleğin ne sağlıkçı olarak çok sevindim bi sağlıkçıyla tanıştım

Tıbbi sekreterim canım.


Bencede duyma kimseyi çünki resimlerinden anladığım kadarıyla vücudun sıkı değil. Biran önce ideal kilona inip, sporla sıkılaş bence Ecem'cim. İnşallah düğünde incecik olursun



Hayat ve karar senin Gülçin'cim. Ben şimdiye kadar nasıl istiyorsam öyle yaptım. Ve allaha şükür şu yaşıma kadar hiç pişmanlık yaşamadım. Bence içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa. Sonra vakit çok geç olmasın.
 
Son düzenleme:
Kızlar bugün akşam yılbaşı. Eğer sizin içinde uygun olursa yarın mesajlar sayılmasın diye düşündüm. Bu akşam planı olanlar olabilir, yarın paylaşım büyük ihtimal düşük olacak. Mesaj saymayalım ama yine herkes mümkün olduğunca gelmeye çalışsın. Menüler mutlaka yazılsın. Siz ne dersiniz bu konuda?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…