yorumlar olumlu gelirse ben de alcam
yapalım beraberr :))
Ebruu itiraf etmiycem neler yediğimi ben susayım sen anla
o derece
mesajlar sende toplaniyordu degilmi
yoksa karistirdimmi
olmaz sanırım ebru salı çarşamba ve perşembe kaldı sonra 1 gün sebze bir gün protein devam edeceim bu sefer olacak hedefim şimdilik 60 kilo beklesin beni geliyorum
afiyet olsun burcu kuruyemişi yeme bence benimde aklımdan geçiyor ama vereceğim kiloları düşünüp vazgeçiyorum
çok güzel olmuş selencim afiyet olsun bende senin gibi düşünüyorum yapıyorum yeşil çayımı hazırlıyorum karbonatlı suyumu ohhh mis
spor için ebruya katılıyorum yasam şekli haline getirmek lazım bencede yoksa ömür boyu spor salonuna gidemeyizsanki ecem
ecemcim bu iyi dileklerin için teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun
çok güzel bir tarifcuma günü bunu deniycem eşime börek kendime ıspanaklı lor yaparım
sen dengeli yiyorsun zaten ecem sorun olmaz bence çok da geç yatma sonra vücut şişiyorödem oluşuyor
çok güzel bir menü olmuş arkadaşım ismini bilmiyorum özür dilerim hatırlatırsan isminle hitap etmek isterim buda menüne
tabi serpebilirsin havuç tatlı olur ama fırından çıkınca hemen serpersen sıcağıyla mpudra şekeri erir üzerinde kalsın güzel görünsün istiyorsan soğuyunca pudra şekerini serp
benimde aynı tatlım belim hiç ince olmamıştır eski arkadaşlar bilir belim çok kalın dşiye inleyen biriyimdir eritmenin yolunu bulmuştım biraz daha kilo verdşkten sonra o hareketlere de başlaqmak istiyorum
platesdeki göbek eritme hareketleri ve oklava hareketi işe yarıyor
seninde yeni yılın kutlu mutlu umutlu olsun
Afiyet olsun Ecem'cim yine yememişsin bişeyler. Bakalım akşama ne yiyeceksin merak ettim. Yaz mutlaka
Tabii tabii hamileyim yaaa ben şimdi yiyebilirim istediğim kadar sonra onları vermeye yeniden uğraşacağım
Ayyy kızlar yaaaa göbeğim top gibi oldu. Başka yerime almadım. Doktor kız dedi ama sanki erkek zannediyor herkes. Başka hiç bir yerim kilo almadı. Sadece pırt diye göbeğim çıktı. Bir ara resim çekip ekleyeyim. Ama şuan kendimi koca göbekli ve şişko hissediyorum. Kötü bir duygu
İyi akşamlar canım. Bugün çok uğrayamadığından belliydi zaten. Ama uğradığın zaman lütfen geçmişe bakıp (en son attığın mesajdan başlayarak) yorum yap olur mu? İnşallah hiç bir sorun yaşamadan halledersin bu iki ayı. O zamana kadar da havalar ısınmış olur zaten. Masraf azalır. Akşamda arkadaşlarda diyeti bozmazsın inşallah.
Menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Ama şöyle bişey hatırlayım glisemik indeksinin yüksekliğinden dolayı diyet zamanlarında mümkün olduğunca patatesten ve özellikle pirinçten uzak durmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle diğer arkadaşlarada hatırlatayım dedim.
Hayatını hareketlendir spordan ziyade. O çok işe yarıyor. Ayrıca sıkılaşmak için spor lazım ama.
Bizde evdeyiz canım. Ben evde olmayı daha çok seviyorum. Bide bu akşam benim dizimin yılbaşı özel bölümü var. Sabırsızlıkla bekliyorum Yalan Dünyayı
Kek pişince söyle bakalım nasıl olmuş. Güzelse tarif istiyorum bende
Seninde yeni yılın kutlu olsun canım. Mutlu yıllar
Olsun canım olsun çocukların yanında yaaaa o yeter. Bir yıl boyunca bol bol kitap okursun ne güzel işte.Bu arada bende ayrı bir topiğe yazıyorum okuduğum kitapları. Onların sayesinde bu ay tam 10 kitap okudum. Gerçekten motive oluyor insan. Hemen sizede yazayım okuduğum kitapları.
Aralık ayında okuduğum kitaplar
1 - Mektup Aşkları - Leyla ERBİL
2 - Konstantin'in Sırrı - Yaşar İLİKSİZ
3 - Selanik'te Sonbahar - Tuna KİREMİTÇİ
4 - 2000 Yılın Sevgilisi - Refik Halid KARAY
5 - İnsan Deniz ve Hayat - Bilal KEMİKLİ
6 - Hanımların dikkatine - Seray ŞAHİNER
7 - Ölümden sonra aş vardı - Ş.Adnan ŞENEL
8 - Gecenin Sesleri - Ayşe KULİN
9 - Ruj ve Duman - Oğuz BAL
10- 1453 Boğazkesen - İlhan BAHAR
Mrb arkadaslar yeni katiliyorum bu gruba ve davet ettiginiz icinde cok tesekur ederim , Kendimden bahsedeyim ;
26 yasindayim Fransadan katiliyorum evliyim henuz cocugumuz yok ,evliligin tadini cikariyoruz desek uygun olur hani :) Yaklasik 5 yildir Hypotiroid hormon duzensizliklerinden dolayi sismistim ve ilaclara basladigimdan beri stabilize oluyor ve artik kilo vermeme'de engel olmuyor 2 aydir doktorlarimin ( diyet,endok,ve aile dr) gozaltinda yeme tarzimi degisip onlarin bana kisiye uygun ozel olan menu diyetlerini uyguluyorum ve simdiye dek 15 kilo kaybettim.Hepinizinde tahmin ettigi ve yasadigi durumlardan pekte farki olmayan cok zor gunler geciriyordum kilolardan dolayi ve 15 kiloyu kaybettikten sonra vucudum biraz nefes almaya basladi ve ayaklarim eskiden cok agrirken bu agrilar hic kalmadi denilcek kadar azaldi .Eh malum kilolari ayaklar tasidigindan en cok onlar cekiyor agrimasida cokta dogaldi , bu bakimdan cok seviniyorum sagligima yavas yavasta olsa kazaniyorum,Ne pahasina olursa olsun bu duzenimi bozmuyorum ve bozmayacagimda taki istedigim ve olmam gereken kiloya varina dek cunku burda gorunum estetik degilde saglik sozkonusu olmaya basladi buda cok urkutucu .sizlerle hergun menulerimizi , bilgilerimizi, onerilerimizi ,sorularimizi ve kilo kaybetme yarismasina acigim .
Yeni yilda herseyin gonlunuzce olmasini diler tum beklentilerinizin gerceklesmesini temenni ederim ...Mutlu Yillarr !!
kisceler haftalar sonra yine bennnnnnnnnnnnnn
BERILLLLLLLLLLLLLLLL
tanitmistim o zaman ama belki unutuldum yeniden kisa bir kunye geceyim
77 liyim
3 kizim var
sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izinliyim
nisana kadar 12 kilo verme gibi bir amacim var
Sen şimdi böyle yazdın yaaa sonra sanada dikkat et yalakalık yapıyo demesinlerBen yalakalık yapıyor muşum yaaaa
Hadi bakalım akşama bekliyoruz neler yaptın nasıl geçti akşamın anlat diye
ebeimgBen tesekkür ederim :)
Ne yazık ki gec yattım ama cok yemedm :)
Serptimm güzelde oldu hanii :) tesekkurleeerr
Masallah kitaplara bayıldımm
Su aralar final tatilinde oldugum icin böyleym günlük hayatta okulda evde asla asansör kullanmam acil durumlar dısında evim 15. Katta :))
Hosgeldin bende Ecem
Beril seni hatırlıyorum alınmamıstın :)) smdi katılabilmissin sevindim hosgeldin :)
Hayırdırrrr?? Kim cürret edebilir? Hahahahaah yalnızzz sunu söylemeden gecemicem biz varız burdayız ya onlar??
Kaptanimiz Ebru ya mesaj ; :)
Yarin biri 10 da biri 3 te olmak uzere 2 sinavim var finaller basliyor artik bu arada yazicam buraya 5 sayi kuralini katiyen ihmal etmicem bilginize..
Final gunlerim yogun oluyor ben bir gun onceden haber veririm en yakin diger sinavim cumartesi gunu..
selam kızlar
ebrucum ve betül sizede selamlar
takımdamısınız hala?
bende takımınızda yer varsa geri dönüş yapmak istiyorum
mümkün mü?
iyi akşamlar kızlar deminden beri okuyorum onlıne değilmişim cevap vereyim dedim buton yok çok güzel paylaşım olmuş bugün ebrucum çizelgemdeki gibi 80.8 dim su an 79.3 üm...evde yatılı misafirlerim var yoğundum kuura bakmayın aklım siz de yatmadan mesaj sayımı yazıcam spor salonu kapalıydı 2 gündür yarın baslıyorum yine öptüm hepinizi
Günaydın 13. takımın çıtır, güzel ve şeker hatunları
aa Ebrucum aşk olsunn :)100 gr ne ki
daha da fazla gider sen merak etme benim metabolizmam fena değildir biliyorsun 2 gün dikkat edersem çok kötü bir sonuç görmemmm
çok şanslıyım sanırım ebru ev okullun bahçesiyle aynı mesafede kızım çişe eve geliyor balkondan devamlı bakıyorum tenefüste
bide açık öğretimde tıbbi sekneterlik var okusammı bilmiyorum sertifikası da varmış aynı görevi görüyor diyorlar kafam çok karışık bilemiyorum halada araştırıyorum
hoşgeldin semiha nasılsın kızın nasıl
Masallah kitaplara bayıldımm
Su aralar final tatilinde oldugum icin böyleym günlük hayatta okulda evde asla asansör kullanmam acil durumlar dısında evim 15. Katta :))
Hayırdırrrr?? Kim cürret edebilir? Hahahahaah yalnızzz sunu söylemeden gecemicem biz varız burdayız ya onlar??
Vee menuler
Dun
Sabah
1 kk peynir
1 d hindi fume
Sekersiz cay
Ogle
Yarim simitten daha az simit
Aksam
3 yk pilav
2 yk bezelye
Zero
Gece
1 d peynir
2 duble bisi :)
Bugun
Sabah
1 kk peynir
2 d ekmek
Ogle
2 d ekmek
Aksam
1 d ekmek
3 yk taze fasulye
Neden bu kadar ekmek yedin derseniz dun gece ac ac 2 duble icince ben pert oldum :)ben zayfladim bunyemde zyiflamis bunu anladm ekmekten baska bisi yiyemedm tum gun ondan boyle
Kaptanimiz Ebru ya mesaj ; :)
Yarin biri 10 da biri 3 te olmak uzere 2 sinavim var finaller basliyor artik bu arada yazicam buraya 5 sayi kuralini katiyen ihmal etmicem bilginize..
Final gunlerim yogun oluyor ben bir gun onceden haber veririm en yakin diger sinavim cumartesi gunu..
Günaydııınnnnnnnnnnnnn arkadaslar günesli bir Bursa sabahından herkese merhaba.....
ekmek yemişsin sadece ecem zaten sen az yiyorsun dikkat et sağlığınaVee menuler
Dun
Sabah
1 kk peynir
1 d hindi fume
Sekersiz cay
Ogle
Yarim simitten daha az simit
Aksam
3 yk pilav
2 yk bezelye
Zero
Gece
1 d peynir
2 duble bisi :)
Bugun
Sabah
1 kk peynir
2 d ekmek
Ogle
2 d ekmek
Aksam
1 d ekmek
3 yk taze fasulye
Neden bu kadar ekmek yedin derseniz dun gece ac ac 2 duble icince ben pert oldum :)ben zayfladim bunyemde zyiflamis bunu anladm ekmekten baska bisi yiyemedm tum gun ondan boyle
kolay gelsin ecem başarılarKaptanimiz Ebru ya mesaj ; :)
günaydın ebrucumGünaydın 13. takımın çıtır, güzel ve şeker hatunları
tavsiyen için saol ebru zaten sağlıkla ilgili bir bölüm olduğu için hep aklımın bir köşesinde karar vermem daha kolay oldu şimdiHadi bakalım utandır beni
Bencede şanslısın Gülçin. Benim evimde okula yakın ama maalesef çalıştığım için çocuğun okula gitmesi büyük problem.Ben tıbbi sekreterim canım. Hem sağlık meslek lisesi okudum hem de örgün olarak yüksek okulunu. Sertifikayla okul aynı şey değil. Sertifika ile atanamıyorsun. Şuanlık sertifika hiç işe yaramıyor. Yarasa bile taşeron firmalarda çalışabilmen için etkili olur sadece. Ben tavsiye ederim çünki KPSS ile atanman daha kolay olur.
Ecem'cim yaaa takımın bana en büyük yan etkisi kitap okumama oldu. İş yerinde en ufak boş vaktimde kitap elimdeydi. Şimdi buraya zaman ayırdıkça kitaptan çalıyorum. Oda beni huzursuz ediyor. İnşallah bu ay yine 10 kitap okuyabilirim. Diğer konuda da haklısın
Gunaydinnherkesee
Kizlar ya bir sey sorcam size
3 gundur gozlerim acayip capakli uyaniyorum, kirpiklerim birbirine uapismis oluyo acamoyorum resmen neden boyle acaba?
Gunaydinnherkesee
3 gundur gozlerim acayip capakli uyaniyorum, kirpiklerim birbirine uapismis oluyo acamoyorum resmen neden boyle acaba?
günaydın kızlar nasılsınız bakaılm
günaydın..geçmiş olsun dohtura git..Gunaydinnherkesee
günaydınn..Günaydııınnnnnnnnnnnnn arkadaslar günesli bir Bursa sabahından herkese merhaba.....
günaydın...Günaydın 13. takımın çıtır, güzel ve şeker hatunları
bende var koşu bandımda ...sonra tecrübelerimi yazacağım..insallah yarin twisterim gelir
arkadaslar kullandinizmi
tecrubelerinizi yazarmisiniz
simdilik iyi aksamlar yatmadan iyi gecelere gelirim
1 litreye 1 çay kaşığı..biri bana karbonatlı suyun miktarını söyleyebilir mi mesela 0.5 lik bi şişeye ne kadar koymak gerekio filan
bende etimesguttayımmmmmmmmmmmmm..bende su içemem sanıyordum ama beslenme ve diyetisyen okuyan bi arkadaşım limon sık demişti gerçekten çok işe yarıyor bide su için sabah kahvaltısında bişi ye demişti çok susatıyormuş ama şu an hatırlayamadım öğrenince yazarım bu arada bende etimesgutta oturuyorum
merhaba arkadaşlar;
öncelikle davetiniz teşekkür ederim.kısaca kendimden bahsedeyim.37 yaşında 4.5 aylık kızı olan genç bir anneyim:)))kızımı ilk 2 ay mamayla karışık emzirebildim ama sütüm kesildi.şu an emzirmiyorum.finans sektöründe çalışıyorum ama şu an ücretsiz doğum iznindeyim.yıllar boyunca 50-55 kilo arasındaydım.hamile kalabilmek için bir takım hormon ilaçları sonunda 58 kilo ile hamile kaldım.hamilelikte de ipin ucunu kaçırdım:) 3 Ararlıkta resmen diyete başladım.başladığımda 74.5 kiloydum.ilk hafta lahana çorbası diyeti yaptım.bir haftada yaklaşık 4 kilo verdim.10 aralıktan itibaren dukan diyeti yapıyorum.bu sabah 66.8 kilo geldim.motivasyona çok ihtiyacım var,zorlu bir süreç çünkü.öncelikli hedefim 58,sonrası 55....52-53 arası olursam da çok iyi olur elimden geldiğince paylaşımlara katılacağım,bebeğim müsade ettiği ölçüde:))çok spor yapamıyorum.şu anki önceliklerim bebeğim ve kilo vermek.sevgiler...
günaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?