Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben tesekkür ederim :)
Ne yazık ki gec yattım ama cok yemedm :)

Serptimm güzelde oldu hanii :) tesekkurleeerr

Masallah kitaplara bayıldımm
Su aralar final tatilinde oldugum icin böyleym günlük hayatta okulda evde asla asansör kullanmam acil durumlar dısında evim 15. Katta :))

Hosgeldin bende Ecem

Beril seni hatırlıyorum alınmamıstın :)) smdi katılabilmissin sevindim hosgeldin :)

Sen şimdi böyle yazdın yaaa sonra sanada dikkat et yalakalık yapıyo demesinler Ben yalakalık yapıyor muşum yaaaa

Hadi bakalım akşama bekliyoruz neler yaptın nasıl geçti akşamın anlat diye

Hayırdırrrr?? Kim cürret edebilir? Hahahahaah yalnızzz sunu söylemeden gecemicem biz varız burdayız ya onlar??

Vee menuler

Dun
Sabah
1 kk peynir
1 d hindi fume
Sekersiz cay

Ogle
Yarim simitten daha az simit

Aksam
3 yk pilav
2 yk bezelye
Zero

Gece
1 d peynir
2 duble bisi :)

Bugun
Sabah
1 kk peynir
2 d ekmek

Ogle
2 d ekmek

Aksam
1 d ekmek
3 yk taze fasulye

Neden bu kadar ekmek yedin derseniz dun gece ac ac 2 duble icince ben pert oldum :)ben zayfladim bunyemde zyiflamis bunu anladm ekmekten baska bisi yiyemedm tum gun ondan boyle

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bi sure isimlerde karisiklik yasayabilirm kusura bakmayin lutfen :) ben Ecem hosgeldiniz

Kaptanimiz Ebru ya mesaj ; :)
Yarin biri 10 da biri 3 te olmak uzere 2 sinavim var finaller basliyor artik bu arada yazicam buraya 5 sayi kuralini katiyen ihmal etmicem bilginize..
Final gunlerim yogun oluyor ben bir gun onceden haber veririm en yakin diger sinavim cumartesi gunu..

ebeimg
eskileri kldirdim yeni yilda
yil gibi herseyi yeniledim bebegim

allah kolayliklar versin

Günaydın 13. takımın çıtır, güzel ve şeker hatunları

selam kızlar

ebrucum ve betül sizede selamlar
takımdamısınız hala?
bende takımınızda yer varsa geri dönüş yapmak istiyorum
mümkün mü?

Tabiiki dönebilirsin ex ortim. Ama senden sonra kurallar değiti. 6 aydan fazla izinli gidenler diskalifiye oluyor. Geri dönüşü için oylama yapılması lazım. Gülçin içinde durum öyle bu hafta o listeye girecek. Sen gel hemen sanada oylama yaptıralım.

Kötü olmuş alıntı yapamaman Not aldım canım kilonu hedefinide çizelgendeki gibi 65 alıyorum. Gitti mi misafirlerin?

aa Ebrucum aşk olsunn :)100 gr ne ki
daha da fazla gider sen merak etme benim metabolizmam fena değildir biliyorsun 2 gün dikkat edersem çok kötü bir sonuç görmemmm

Hadi bakalım utandır beni

Bencede şanslısın Gülçin. Benim evimde okula yakın ama maalesef çalıştığım için çocuğun okula gitmesi büyük problem. Ben tıbbi sekreterim canım. Hem sağlık meslek lisesi okudum hem de örgün olarak yüksek okulunu. Sertifikayla okul aynı şey değil. Sertifika ile atanamıyorsun. Şuanlık sertifika hiç işe yaramıyor. Yarasa bile taşeron firmalarda çalışabilmen için etkili olur sadece. Ben tavsiye ederim çünki KPSS ile atanman daha kolay olur.

Ecem'cim yaaa takımın bana en büyük yan etkisi kitap okumama oldu. İş yerinde en ufak boş vaktimde kitap elimdeydi. Şimdi buraya zaman ayırdıkça kitaptan çalıyorum. Oda beni huzursuz ediyor. İnşallah bu ay yine 10 kitap okuyabilirim. Diğer konuda da haklısın

Menün hiç ama hiç olmamış biliyorsun. Ecem çok sağlıksız besleniyorsun. Diyeti geçtim bu beslenme şekli bigün ortaya başka bişeyler çıkartır dikkatli ol.

Tamam canım sen mümkün olduğunca buralarda olmaya çalış. Telefonlada bağlanıyorsundur mutlaka. Şimdiden kolay gelsin sana canım.

Günaydııınnnnnnnnnnnnn arkadaslar günesli bir Bursa sabahından herkese merhaba.....

Günaydın canım ne güzel. Konya dehşet sisli. İşe zor geldim. Hava güzel çok soğuk yok ama çok sisli.

Gunaydinnherkesee

Kizlar ya bir sey sorcam size
3 gundur gozlerim acayip capakli uyaniyorum, kirpiklerim birbirine uapismis oluyo acamoyorum resmen neden boyle acaba?

ekmek yemişsin sadece ecem zaten sen az yiyorsun dikkat et sağlığına

kolay gelsin ecem başarılar

günaydın ebrucum

tavsiyen için saol ebru zaten sağlıkla ilgili bir bölüm olduğu için hep aklımın bir köşesinde karar vermem daha kolay oldu şimdi

Gunaydinnherkesee

3 gundur gozlerim acayip capakli uyaniyorum, kirpiklerim birbirine uapismis oluyo acamoyorum resmen neden boyle acaba?

bi doktora git derim betülcüm enfeksiyon kağmış olabilir

Gunaydinnherkesee

Günaydın canım. Enfeksiyon kapmıştır. Ilık suyla pansuman yapabilirsin. Pamukla.

günaydın kızlar nasılsınız bakaılm

Günaydın canım.

günaydınnnnnnnn..

Gunaydinnherkesee

günaydın..geçmiş olsun dohtura git..
Günaydııınnnnnnnnnnnnn arkadaslar günesli bir Bursa sabahından herkese merhaba.....
günaydınn..
günaydın...
insallah yarin twisterim gelir
arkadaslar kullandinizmi
tecrubelerinizi yazarmisiniz
simdilik iyi aksamlar yatmadan iyi gecelere gelirim
bende var koşu bandımda ...sonra tecrübelerimi yazacağım..
biri bana karbonatlı suyun miktarını söyleyebilir mi mesela 0.5 lik bi şişeye ne kadar koymak gerekio filan
1 litreye 1 çay kaşığı..
bende etimesguttayımmmmmmmmmmmmm..

günaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.

hoşgeldiniz hanımlar ben nermin inşallah hep beraber güzel bir şekilde ulaşırız hedefimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…